6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥موضعگیری شفاف و صریح آیت الله مکارم شیرازی در مورد عفاف و #حجاب و برخورد با ولنگاران .
عده ای می خواهند برای از بین بردن نظام تمام گناهان را یکی یکی مجاز کنند.
دیدید بی #حجاب ها وقتی تذکر می دید میگن به شما ربطی نداره. جواب این مرجع تقلید را ببینید.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#منتظران_ظهور👇👇👇
https://eitaa.com/montazeranzohur12
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حزب اللهی ها این قدر تو دلها رو خالی نکنید تو رو خدا!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تروریستی که جرأت کرده بود پرچم امام حسین و پرچم جمهوری اسلامی ایران را پاره کند به همراه عکاسش به دست مجاهدین افتاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨 تصاویری از حضور رزمندگان تیپ فاطمینون در حرم حضرت زینب (س)
#سوریه
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#منتظران_ظهور👇👇👇
https://eitaa.com/montazeranzohur12
19.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 ۱۶ آذر از زبان مقام معظم رهبری
"روز دانشجو ویژه دانشجو ضد نیکسون است"
#استکبارستیزی
#دانشجو
❌شبهه
به منظور توقف کمک مردم ایران به جبهه مقاومت و ایجاد بی اعتمادی به مسوولان و تزریق حس ناامنی منطقه برای عبور کاروان های کمک مردم ایران به مظلومین غزه و لبنان ، کانال ضدانقلاب خبررسان شبکه یک که متعلق به منافقین است در تلگرام شایعه ی سرقت کاروان اهدایی مردم ایران توسط تروریست ها را منتشر کرده است!
همگی مراقب باشیم در جنگ شناختی و عملیات روانی فریب دشمن را نخوریم.
رسانه باشید❌
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
نکاتی درباره شناخت گره های کور در سوریه.
برای درک بهتر اوضاع سوریه، توصیه میکنم این متن را بخوانید:
بافت مذهبی جمعیت سوریه به این شرح است:
74 درصد اهل سنت، 13 درصد علوی نُصَیریه
2 درصد شیعه امامی و اسماعیلی، 3 درصد دروزی
7 درصد مسیحی و 1 درصد یهودی و ایزدی هستند
اهلسنت در سوریه با سایر کشورهایی مثل عربستان و مصر متفاوت است.
اهل سنت سوریه به دو بخش است: اکثریت: اموی و اقلیت: شافعی (کُرد)
دمشق، مهد تفکر عثمانی اموی است و سالها مرکز حکومت معاویه و بنی امیه بوده است. برای همین اهل سنت سوریه با ریشه اموی و بصورت صدها گروهک رشد کرده است.
تفاوتشان با سایر اهل سنت عربستان و مصر این است که علی را اصلا جز خلیفه چهارم نمی دانند، معتقدند خلفا به این ترتیب است: ابوبکر، عمر، عثمان، معاویه، یزید و.... و نسبت به اهل بیت و بنی هاشم بغض و کینه دارند. بخاطر همین اغلب اهل سنت سوریه، ناصبی هستند.
علوی نصیریه که خاندان اسد و بشار اسد رییس جمهور سوریه از آن هستند فرقه تاریخی غالی هستند که در زمان امام عسکری، شخصی به نام محمد نمیری است که از اصحاب امام حسن عسگری معرفی شده و بعد از شهادت ایشان مدعی وکالت و نیابت از امام زمان شد. ولی به دلیل ابراز عقاید الحادی چون تناسخ و غلوآمیز با نامه امام حسن عسگری رسوا شد. سپس ادعا نمود که او فرستاده خداوند است و از جانب امام هادی فرستاده شده است و منکر امامت امام حسن و امام زمان شد و بعد از این مدعی ربوبیت شد و به اباحهگری روی آورد.
بعد از نمیری، حسین بن حمدان خصیبی (صاحب کتاب هدایه الکبری) است که این فرقه را سازماندهی کرد و قبرش در حلب است که در سال 91 توسط ارتش آزاد سوریه تخریب شد.
تفکر نصیریه ، مخلوط شیعه و مسیحیت و ایران پیش از اسلام است معتقدند که خدا ذات یگانهای است مرکب از سه اصل جداناپذیر بنامهای: «معنی»، «اسم»، «باب». این سه گانگی به نوبت در انبیا متجلی شده است و آخرین تجسم با ظهور اسلام مصادف شده و آن ذات یگانه در تثلیث در وجود علی، محمد و سلمان فارسی تجسم یافت. بدین سبب تثلیث مزبور را با حروف عمس (ع - م - س) معرفی مینمودند که اشاره به حروف اول سه اسم علی، محمد و سلمان است.
اعمال و مناسک نصیریه این موارد است:
1. نماز در پنج نوبت به جا میآورند که در تعداد رکعات با هم تفاوت دارند در حالی که سجده ندارد اما کاری شبیه رکوع در آن وجود دارد.
2. نماز جمعه ندارند و وضوء و تحصیل طهارت برای رفع جنابت قبل از نماز ندارند.
3. مسجد نداشته بلکه نمازهایشان را در خانه انجام میدهند و به همراه نماز اعمال خرافی نیز انجام میدهند.
4. حج را قبول ندارند بلکه رفتن به حج را کفر و عبادت بت میپندارند.
5. زکات را قبول نداشته و خمس اموال خود را به مشایخ و روساء فرقه تحویل میدهند.
6. روزه نزد ایشان دوری جستن از زنان در طول ماه رمضان است.
7. نسبت به صحابه بغض دارند و ابوبکر و عمر و عثمان را لعنت میکنند و آنها را جز محرمات الهی می دانند
8. این فرقه معتقد به اسرار باطنی برای عقاید است و خودشان را عالم به اسرار نهان میپندارند
9. اعتقاد دارند که امام حسین در روز عاشورا، کشته نشده بلکه مانند مسیح، کسی شبیه امام حسین مشبه شد و بجای امام حسین کشته شد و امام حسین به آسمان رفت!
اهل سنت سوریه که غالبشان اموی هستند، بشار اسد و خاندان اسد که حکومت را به دست دارند، را از لحاظ اعتقادی و سیاسی مهدور الدم می دانند و معتقدند که حرمهایی مانند حرم زینب باید نابود شود و حق حاکمیت بر سرزمین سوری باید از آن اکثریت (اهل سنت) باشد، نه از اقلیت 13 درصدی (علوی).
معتقدند که خاندان اسد، حق 75 درصدی مردم سوریه را مصادره کرده است و هر طوری شده باید این خاندان حذف شوند.
اینکه می بینید مردم عربی از جمله فلسطینی ها از حمله به حلب اظهار خوشحالی می کنند، از این منظر عقیدتی و سیاسی ببینید که خاندان اسد، کافر هستند و علی اللهی هستند.
اهل سنت اموی سوریه، در گذشته توسط امپراطوری عثمانی و حالا توسط ترکیه پشتیبانی می شوند و اهل سنت شافعی کرد هم مخالف ترکیه هستند.
طبیعی است که خاندان اسد با این پیشینه تاریخی و مذهبی، با حکومت های عربی متفاوت باشد، به انقلاب اسلامی ایران بخاطر شیعه بودن احساس نزدیکی کند و در دوران جنگ هشت ساله عراق بر علیه ایران، در کنار ایران باشد و دشمن اسرائیل باشند و جامعه عربی و حکومت های عربی از حکومت بشار اسد دلخوشی نداشته باشند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#منتظران_ظهور👇👇👇
https://eitaa.com/montazeranzohur12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دوستان عزیز در سوریه چیزی که زیاده اسلحه است . تو شهرهای مختلف هم اینا میچرخن 10 نفر 11 نفر 12 نفر فیلم میگیرن میگن این شهر سقوط کرد
🔸با همین روش دارن ارتش سوریه رو وادار به عقب نشینی و تضعیف روحیه میکنن و نیروهای خودشون رو با روحیه
🔹خبری که برای این ویدیو نشر شد : کناکر دمشق توسط نیروهای مخالف سوریه تصرف شد - کناکر از نظر استراتژیک در 30 کیلومتری دمشق قرار دارد.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#منتظران_ظهور👇👇👇
https://eitaa.com/montazeranzohur12
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴محمود المدهون سرآشپزی که بیش از ۴۰۰ روز در غزه ماند و از مردم با غذای رایگان پذیرایی کرد، دو روز پیش به شهادت رسید.