eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
5.3هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
زمان‌هایی فرامیرسدکه تصور میکنی همه چیزبه پایان رسیده است اما خیلی غیرمنتظره‌ گشایشی درزندگیت ایجاد میشه و خدا معجزه اش رانشان میدهد
نکته های معنوی / تنهایی‌های انسان‌ انسان موجودی تنهاست و نمی‌تواند تنهایی‌اش را جز با خدا برطرف کند. بهترین رفاقت‌ها با آدمها در این دنیا، در نهایت طوری می‌شود که باز انسان به تنهایی خود بازمی‌گردد. تنهایی انسان تقصیر کسی نیست، نباید دنبال مقصر بگردیم. انسان فقط با خدای خودش انس می‌گیرد و از تنهایی بیرون می آید. (علیرضا پناهیان)
🌷 امام صادق (ع): ‌ (خداوند) مردمى را به مصيبت ها گرفتار كرد، ولى آنان كردند، در نتيجه، آن مصيبت ها براى آنان به نعمت تبدیل شد. ‌ 📗تهذيب‌الأحكام ج۶ ص۳۷۷
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج محمود کریمی گفته بود به دلیل بافت محله چیذر و ازدحام هنگام اتمام مراسم عملا هیأتش مخالف پروتکلها بود و آن را تعطیل کرد اما حالا این یک هیأت سیار است، وانت و یک سیستم صوت معمولی و یک نوکری مخلصانه و باصفا! حاج محمود آقای کریمی! دم شما گرم! « اکبرزاده»
با عرض سلام خدمت همه دوستداران اقا ابا عبدالله خدمت خانمها واقایان محترم ان شاء الله همه در صحت وسلامتی باشند واماده برای عزای اقا امام حسین🍀 قابل توجه خانم ها :یک پیشنهاد داشتم برامحرم اگه دوست داشتید می تونید امسال به خاطر شرایط کروناتوخونه ها تون ومخصوصاآشپزخانه ها تون اجراکنید🍀🍀🍀ا-اول اینکه هرطوری شده یک پرچم درخانه ها تون بزنید۲-یک پرچم خوشکل امام حسینی توورودی آشپزخانه تون بزنیدوبه اهل خونه هم بگید من این دهه رابه نیت آشپزخانه امام حسین( ع )توآشپژخانه خودمون خدمت می کنم هر غذایی که دوست دارید می تونیدسفارش بدیدتابراتون آماده کنم ازصبحانه،ناهار،شام گرفته تاچای روضه و آب خنک دادن به اهل منزل ۳- قابل توجه آقایان محترم :به اهل خانه بگوییداین چند وقته شما هم میتوانیدتوآشپزخانه امام حسین (ع) خدمت کنید حتی به اندازه یک استکان جابه جا کردن برا مجلس امام حسین( ع).۴-هرروزیک زیارت عاشوراهمراه بایک روضه توی خونه ومخصوصاتوآشپزخانه گوش کنیدیابخونیدو برافرج آقا صاحب الزمان (عج)وسلامتی آن و شفای مریض هاوبرطرف شدن این بلاوبیماری دعاکنیدوبرای برآورده شدن حاجات همه بندگان خداوند هم دعای خیربکنید که همه آنان به خودتان بازمی گردد.۵-حتمادرآشپزخانه تاا‌اونجایی که میشه بدون وضودراین ایام واردنشوید.🍀بیایدامسال همه باهم خانه های خودراحسینیه و آشپزخانه ی امام حسین (ع)کنیم تافرزندان مان ببیندودرذهن خودبراآینده ذخیره کنند،شایدآثارنیکی شود برای بعدازما✔️✔️✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹مرحوم علامه مجلسی: اگر انسان به طب نقل شده از ائمه اطهار(علیهم السلام)عمل کند، به بیماری مبتلا نمیشود، زیرا آنان عالم به خواص خوردنیها و سبزیها و چیزهای دیگر هستند.
✅ ارتباط متقابل روح و بدن و درمان بیماری ها با روزه و نماز آیت الله تبریزیان : 🍀 ما در طب اسلامی به ارتباط روح وبدن قائل هستیم چون در بحث تعادل اخلاط اربعه این مسئله وجود دارد که در صورتی که تعادل این اخلاط از بین برود علاوه بر بیماری های جسمی، می تواند منشا ایجاد بیماری های روحی باشد . 🍀 برای مثال عقیده ما بر این است افرادی که عصبانی هستند صفراوی مزاج هستند وخود خلط صفراء باعث ایجاد حالت (روحی) همچون عصبانیت، استرس، دلشوره، عجله، مخالفت با بسیاری از امور، و تکبر می شود. بنابر این هر چند حالات بالا همانند حالات عصبانیت، استرس و... جزو حالات اخلاقی هست اما ارتباط مستقیمی با خلط صفراء دارد. 🍀 راجع به انسان های سودایی ویژگی هایی همچون وسواس زیاد، داشتن تردید در انجام امور را دارا می باشند این انسان ها بیشتر در معرض افسردگی هستند، ولی در عین حال این افراد، افراد سنگین، وزین وباوقار وعاقبت اندیش هستند ونسبتاً دارای نظرات مثبت (بر پایه تعقل) هستند . بنابراین اخلاط دیگر همچون سوداء که در بالا ذکر شد می تواند روی اخلاق ورفتار انسان اثر جدی داشته باشند . 🍀 بنابراین یک پیوستگی بین بیماری های روح وبیماری های جسم وجود دارد . 🍀 افرادی که دموی مزاج هستند (غلبه خون دارند) از ویژگی این افراد این است که همیشه حالت سرخوشی دارند، افراد دست ودلبازی هستند (بخشنده هستند)، همچنین این افراد ممکن است اعمال غیرمنتظره را نیز بیشتر از بقیه انجام می دهند . 🍀 طبق فرمایش روایات وائمه وپیامبر از ما خواسته شده این طبایع چهارگانه را به حالت تعادل نزدیک کنیم و اجازه ندهیم یکی از این طبایع چهارگانه بر ما غلبه کند (زیرا سبب بروز بیماری روحی وجسمی ) می گردد. ❔حال سوال پیش می آید برای مثال شخصی که صفراوی مزاج است چگونه عصبانیت خود را کنترل کند ؟ ✅ در مورد اینکه فرض می گیریم فردی صفراوی مزاج است وحالت عصانیت دارد دو نوع راه کنترل عصبانیت وجود دارد: شخصی که صفراوی مزاج است این شخص ذاتاً انسان نسبتاٌ عصبانی است، یک روش کنترل عصبانیت این است که این شخص روی خود کار کند وعصبانیت خود را کنترل کند (از روش افزایش قدرت اراده و...) و روش راحت تر این است که با تنظیم نوع مواد غذایی و یا دارویی که صفرا را از بین می برد صفرا را مهار کند و از ریشه این حالت عصبانیت را از بین می برد که روش دوم پایدارتر وموثرتر است . 🌷 همه می دانند کسی که روزه میگیرد هم از نظر معنوی به مرحله بالاتری می رسد هم از نظر جسمی سلامتی بیشتری را کسب می کند زیرا پیامبر (ص) می فرماید: روزه بگیرید تا سالم شوید، روزه هم سلامتی جسمی می آورد هم ایمان، باور، اعتقاد، ارتقاء معنوی را سبب می شود . 🌷 ما می بینیم گناه، وجرم وجنایت در ماه رمضان کمتر می شود وروزه داری تاثیرات قوی بر سلامتی رفتاری وجسمی است. 🌷امروزه تمام دنیا اثر روزه بر ایجاد سلامتی، اثر روزه بر روی روح وروان را پذیرفته اند واثرات مثبت این عمل (روزه داری) که سفارش پیامبر و دین ما بوده است در تمام دنیا منعکس شده است.
🔴رستگاری در امر به معروف و نهی از منکر است 📍ﻭَﻟْﺘَﻜُﻦ ﻣِّﻨْﻜُﻢْ ﺃُﻣَّﺔٌ ﻳَﺪْﻋُﻮﻥَ ﺇِﻟَﻲ ﺍﻟْﺨَﻴْﺮِ ﻭَﻳَﺄْﻣُﺮُﻭﻥَ ﺑِﺎﻟْﻤَﻌْﺮُﻭﻑِ ﻭَ ﻳَﻨْﻬَﻮْﻥَ ﻋَﻦِ ﺍﻟْﻤُﻨْﻜَﺮِ ﻭَﺃُﻭْﻟَﺌِﻚَ ﻫُﻢُ ﺍﻟْﻤُﻔْﻠِﺤُﻮﻥَ (سوره آل عمران آیه ۱۰۴) 📍ﻭ ﺍﺯ ﻣﻴﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﮔﺮﻭهی ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻛﻪ (ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ) ﺑﻪ ﺧﻴﺮ ﺩﻋﻮﺕ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ ﻭ ﺍﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭنهی ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺳﺘﮕﺎﺭﺍﻧﻨﺪ.✳✳✳ 📍ﻗﺮﺍﺭﮔﺮﻓﺘﻦ ﺁﻳﻪ ی ﺍﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭنهی ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺩﻭ ﺁﻳﻪ ﺍی ﻛﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺍﺗّﺤﺎﺩ ﻭ ﻳﻜﭙﺎرچگی میﺩﻫﺪ، ﺷﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻧﻈﺎم ﺍﺟﺘﻤﺎعط ﻣﺘﻔﺮّﻕ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻢ ﭘﺎﺷﻴﺪﻩ، ﻳﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﺧﻴﺮ ﻭ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻳﺎ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﭼﻨﻴﻦ ﺩﻋﻮﺕ هایی ﻣﺆﺛّﺮ ﻭ ﻛﺎﺭﺳﺎﺯ ﻧﻴﺴﺖ. ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻣﺮﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭنهی ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ، ﺭﻭﺍﻳﺎﺕ ﺑﺴﻴﺎﺭی ﺁﻣﺪﻩ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﻘﻞ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﺮﻑ ﻧﻈﺮ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﺴﻨﺪﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ ﻛﻪ علی ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎم ﻓﺮﻣﻮﺩ: «ﺍﮔﺮ ﺍﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ نهی ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ترک شود،کارهای نیک و خیر تعطیل و اشرار و بدان برخوبان مسلط می ﺷﻮﻧﺪ».✴✴✴
🔺 کلامی از علما ⭕️ آیت‌الله خامنه‌ای
🔺سه) اقتصاد (1) 🔹اقتصاد یک نقطه‌ی کلیدیِ تعیین‌کننده است. اقتصاد قوی، نقطه‌ی قوّت و عامل مهمّ سلطه‌ناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطه‌ی ضعف و زمینه‌‌ساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعه‌ی اسلامی نیست، امّا وسیله‌ای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید. تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی‌ بر تولید انبوه و باکیفیّت، و توزیع عدالت‌محور، و مصرف به‌اندازه و بی‌اسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، به‌خاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد. «بيانيه گام دوم»