به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!
پیامبر اکرم (ص): «خدابيني ادم بي غيرت رابه خاك ميمالد_غيرت مردان را ميتوان در حجاب زنانشان جستجوكرد.»
حدیث اول: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) : كَانَ أَبِي إِبْرَاهِيمُ (ع) غَيُوراً وَ أَنَا أَغْيَرُ مِنْهُ وَ أَرْغَمَ اللَّهُ أَنْفَ مَنْ لَا يَغَارُ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ ؛ (1) رسول خدا (ص)فرمود: پدرم ابراهيم خليل سخت غيرتمند بود و من در اين صفت از وي پيشم، و خداوند بيني آن كه از مؤمنان در مورد ناموسش غيرت نورزد و انحصارطلبي ننمايد بخاك مذلّت سايد.
حدیث دوم : روایت در این مورد خاصی كه اشاره كرید وارد نشده است. ولی از مجموع روایات فهمیده می شود كه علت اصلی بی حجابی زنان ، نبودِ غیرت در میان مردان است كه اگر برخی از مردان جامعه ما توجه خاص به زنان خود داشتند و برای آنها ارزش قائل بودند این گونه بی حجابی در جامعه رواج پیدا نمی كرد و در این مورد به دو روایتی كه شاید مرتبط باشد از امام علی (ع) نقل می كنیم كه مردم عراق را مذمت مي كند و مي فرمايد:
قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع يَا أَهْلَ الْعِرَاقِ نُبِّئْتُ أَنَّ نِسَاءَكُمْ يُدَافِعْنَ الرِّجَالَ فِي الطَّرِيقِ أَ مَا تَسْتَحْيُونَ(2)
اي مردم عراق! به من خبر رسيده است كه زنان شما در بين راه با مردان برخورد كرده و آنان را كنار ميزنند، آيا شرم نميكنيد؟!
َ وَ قَالَ لَعَنَ اللَّهُ مَنْ لَا يَغَارُ (3)
و فرمود: خدا لعنت كند كسي را كه غيرت ندارد.
پی نوشت:
1. شيخ صدوق ،من لا يحضره الفقيه،ناشرجامعه مدرسين قمسال 1404 ق، نوبت دوم، ج3، ص 445 ؛ شیخ صدوق، من لا يحضره الفقيه، ترجمه غفاري علي اكبر،نشر صدوق ،چاپ تهران،سال 1367 ش، نوبت اول، ج5، ص 94.
2. الكافي، ج 5، ص 536، باب الغيرة
3. المحاسن، ج1، ص115، عقاب من لا یغار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی غیرت . بی غیرت زن بدحجاب . مرد بی غیرت
@montzeran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بی غیرت
سخنران : استاد دانشمند
@montzeran
28.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غیرت چیست ؟؟چرا باید غیرتی باشیم ؟؟
مصاحبه بامردم
@montzeran
4_5828034603629153045.mp3
4.74M
🎧#کتاب_صوتی 6⃣1⃣
📒کتاب منازل الآخره
🖋تالیف: مرحوم محدث قمی
▫️فصل ششم :
▫️قسمت سوم : میزان اعمال
🎤با صدای : محمد حسینی
اللهم عجل لولیک الفرج و النصر و العافیه...
🔺 کلامی از علما
⭕️ آیتالله حقشناس
⁉️ انواع دعاهای مستجاب چیست ؟
#کلام_علما
1_422958463.mp3
4.79M
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
#کتاب_صوتی_وظایف
#وظایف_منتظران
🔴 قسمت هفتم وظایف منتظران
🔵 خواستن حوائج از امام عصر(عج)
🎙️#ابراهیم_افشاری
#مهدویت
🌹استغفار باید حقیقی باشد
♦️امام خامنه ای :یک روایتی دیدم من که ظاهراً از حضرت رضا(علیهالسلام) است، که میفرماید:«مَنِ استَغفَرَ بِلِسانِه و لَم یَندَب بِقَلبِه فَقَدِ استَهزَاَ بِنَفسِه»(بحار/کتابالروضه/بابالمواعظ/ص۱۱)
♦️کسی که به زبان استغفار میکند، اما در دل پشیمان نیست ازگناه، خیلی هم خوشحال است که این گناه را انجام را داده است، اما به زبان هم میگوید «استغفرالله»، در این روایت، امام فرمودهاند که این آدم خودش را دارد مسخره میکند. این چه جور استغفاری است؟ این استغفار نیست.
♦️استغفار یعنی انسان برگردد، واقعا از خدای متعال به طور جد بخواهد که خدا انسان را به خاطر این کارِ خلاف ببخشد. چطور تصمیم دارد باز همان کار خلاف را انجام دهد، رویش میشود از خدای متعال، طلب بخشش کند؟!
«توبه برلب، سُبحِه در کف، دل پر از شوق گناه
معصیــت را خنـده می آیــد ز استغفــار مـا»
-این چهجور استغفار کردنی است؟! این استغفار کافی نیست. استغفار باید جدی باشد، حقیقی باشد
#کلام_رهبری
✨﷽✨
✅نام گذاری امام حسن از سوی خداوند
✍جابر بن عبدالله میگوید: هنگامی که حضرت زهرا امام حسن (علیه السلام ) را به دنیا آورد، به امام علی(ع) گفت: «برایش نام انتخاب کن». علی(ع) فرمود: «من در نامگذاری این فرزند بر پیامبر خدا پیش نمیگیرم».
قنداقه امام حسن را خدمت رسول الله (ص) آوردند و گفتند: یا رسول الله! برایش نام انتخاب کن. پیامبر فرمود: «در این نامگذاری بر خدای متعال سبقت نمیگیرم». پس خدای متعال به جبرئیل وحی فرستاد که محمد(ص) صاحب فرزند شد، به جانب وی برو، تبریک بگو، و به او بگو که علی نسبت به تو مثل هارون نسبت به موسی است، پس نام فرزند هارون را بر وی بگذار. جبرئیل بر پیامبر(ص) فرود آمد، تولد فرزند را از جانب خداوند بر وی تبریک گفت و گفت: خدای متعال فرمود: «نام مولود فاطمه را به اسم پسر هارون نامگذاری کن».
💥پیامبر فرموند: «نام پسر هارون چیست؟» جبرئیل گفت: شبر. پیامبر (ص) فرمود: « زبان ما عربی است!» پس جبرئیل در جواب گفت: «او را حسن نام بگذار» و پیامبر نام حسن را برایش برگزید.
📚بحار الانوار، ج 43، ص 238، و به همین مضمون روایات بسیارى در کتب اهل سنت نقل شده که بیشتر آنها در ملحقات احقاق الحق، ج 10، ص 492 به بعد ذکر شده است.
@montzeran