فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه به حجاب اجباری تاکجا؟🤔🧐
در غرب میگویند:تک فرزندی یا تک پدری؟ 😱
امام زمان دختروپسرسالم میخواد...
🛑 پخش زنده سخنرانی علیرضا پناهیان از مسجد سهله
📌 هر روز صبح
📌 شبکۀ دو سیما، حوالی ساعت ۶:۳۰ الی ۷:۳۰
👈🏼 با موضوع: چگونه زائران اربعین، یاوران امام زمان(عج) میشوند؟
📌 روبروی مسجد سهله، جنب مسجد صعصعة (آغاز پیادهروی از خانۀ امام زمان عج
♦️هوای حسین(ع) کردی؟
🔻برخلاف همۀ منطقهای عقلانی رایج، هوس کردی بروی کربلا؟ بقیه میگن قاطی کردی؟
🔻شاید دعای حضرت ابراهیم(ع) در قرآن در حقت مستجاب شده!
👈🏻پخش تلویزیونی سخنرانی علیرضا پناهیان، از موکب امام رضا(ع) در جادۀ نجف کربلا، با موضوع: «ابعاد عبادت با عظمت اربعین»، هر شب از شبکۀ یک، حوالی ساعت ۲۰ الی ۲۱
هدف وسیله را توجیه نمیکند💫💫💫
کارها باید درست پیش رود
حواس تان باشد
خلافِ قانون و اسلام
کاری انجام نشود
#مسیح_کردستان
#شهید_محمد_بروجردی🌹
شادی اروح طیبه شهدا صلوات🌹🌿🌹🌿
#از_شهدا_بیاموزیم ❣❣❣❣❣
📆تقویم و مناسبتهای فردا📅
🔺فردا شنبه:
🔹 ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ 🔹
🔹 ۱۳ صفر ۱۴۴۳ 🔹
🔹 ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ 🔹
🔰مناسبت های فردا:
💢 وفات آیت الله سید محمود طالقانی اولین امام جمعه تهران [۱۳۵۸ ش]
#تقویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
🎬 #کلیپ «قدمهایم نذر ظهورت»
🚩 امسال باید هر زائر یه مبلغ برای امام زمان باشه.
🔅 در مهدوی کردن اربعین سنگ تمام بذارید...
📥 دانلود با کیفیت بالا (https://aparat.com/v/OFUL1)
#مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ زنان مهمترین اثرگذاران بر ظهور یا عدم ظهور منجی هستند چون آنها نقش محوری را در خانه و خانواده ایفا می کنند ...👌
حتما گوش بدهید و تا می توانید نشر بدهید.
@montzeran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ۷ روز مانده به اربعین حسینی
👆🏻هر روز تا اربعین روایتی از فضیلت زیارت مولا اباعبدالله الحسین عليهالسلام
#کربلا
🔴 شعار سپاه مهدوی
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«شِعَارُهُمْ يَا لَثَارَاتِ اَلْحُسَيْنِ.»
شعار یاران حضرت مهدی عجل الله فرجه، «یا لثارات الحسین» -ای خونخواهان حسین علیه السلام- است.
🌕 در یکی از «زیارات جامعه» در قسمت سلام به حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف نیز آمده است: «سلام و درود بر امامی که از دیده ها پنهان است و در شهرها حاضر؛ آن که از دیده ها نهان است و در دلها حاضر؛ باقی مانده اخیار و خوبان؛ و وارث شمشیر ذوالفقار؛ آن بزرگواری که در بیت الله الحرام -که دارای پرده ها است- ظاهر میشود و به شعار «یا لثارات الحسین» ندا میکند و میفرماید: منم مطالبه کننده خونهای به ناحق ریخته؛ منم شکننده هر ستمگر جفا پیشه.»
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۳۰۷
📗سرور أهل الإيمان، ج۱، ص۹۶
@montzeran
این پرسش در زمینههای گوناگون و مناسبتهای مختلف بر زبان بسیاری جاری میشود و مورد استفتا قرار میگیرد؛ جمهور مسلمانان تا به امروز در این مسأله اختلاف داشتهاند و شیوهی رفتارشان به تبع اختلافشان فرق میکند.
عدهای گوش خود را مقا بل هر نوع آواز و موسیقی، باز میگذارند وادعا میکنند که حلال و مباح است و از مواردی است که خداوند برای بندگانش جایز دانسته است. در مقابل، گروه دیگری هستند که گوش به هیچ نوع آوازی نمیدهند و حتّی رادیو و تلویزیون را خاموش میکنند و میگویند: موسیقی شیپور شیطان و از سخنان لهو و بیهوده است که شخص را از یاد خدا و نماز به ویژه هنگامی که آوازخوان زن باشد، باز میدارد. از نظر آنان، به گوش رسیدن صدای زن سبب شرمساری است، چه برسد که زن آواز هم بخواند. استدلال این گروه به چند آیه و حدیث و گفتار علما معطوف شده است.
در میان این گروه، عدهای هر نوع موسیقی ـ حتّی آغاز پخش اخبار راـ طرد میکنند.
در مقابل این دو گروه، گروه سومی نیز هستند که گاهی به سوی تشدید و گاهی به سوی تسامح، تمایل دارند و در انتظار قول فصل و جواب شافی از جانب عالمان اسلامی نشستهاند. این موضوع مستقیماً با عواطف انسان و زندگی روزانهی آنان در ارتباط است، به ویژه هنگامی که صدا و سیما با تمام بر نامههای آن وارد خانههای مردم شده و خواسته و ناخواسته همه مجذوب آوازها و موسیقیهای آن میشوند.
خواندن آواز با موسیقی و بدون موسیقی مسألهای است که عالمان اسلامی از صدر اول اسلام تا کنون در مورد آن اختلاف دارند و در صدور حکم گاهی اتفاق نظر و گاهی اختلاف پیدا میکنند.
اتفاق نظر علمای اسلامی بر تحریم هر نوع آوازی است که بر فحاشی و فسوق یا تشویق و تحریک شخص به سوی گناه و معصیت دلالت کند آواز خواندن، سخن است؛ خوبِ آن خوب و قبیح آن قبیح است. هر کلامی که بر حرام دلالت کند، خود کلام هم حرام میشود؛ بنابراین اگر کلامی با وزن و موسیقی هم بیان شود، حکم آن فرق نمیکند همچنین علمای اسلام بر اباحهی هر نوع آوازی که از موارد فوق خالی باشد اتفاق نظر دارند؛ از آن جمله میتوان به آواز خواندن فطری اشاره کرد که فاقد ابزار موسیقی و تحریم است، یا خواندن آواز در اوقات سرور و شادی، مانند خواندن آواز در مراسم عروسی، وقت بازگشت مسافر، ایام عید، مراسم ولیمه و ... شرط اینکه زن آوازخوان در حضور مردان بیگانه و نامحرم آواز نخواند، زیرا در این باره نصوص صریح شرعی وارد شده که بعداً به آنها خواهیم پرداخت.
به جز موارد فوق، در مسایل دیگر، عالمان اسلامی اختلاف نظر بسیار دارند. بعضی از آنان آواز خواندن را با موسیقی و بدون موسیقی، جایز میدانند؛ حتی گاهی برای آن حکم استحباب هم صادر میکنند؛ اما عدّهای دیگر آواز همراه موسیقی را منع میکنند و آواز بدون موسیقی را جایز میدانند. در مقابل عدّهای نیز آواز را چه همراه موسیقی چه بدون آن جایز نمیدانند و حرام تلقی میکنند، و آن را تا درجهی گناه کبیره میرسانند. به دلیل اهمیت موضوع لازم است به تفصیل آن بپردازیم موارد اختلاف را بحث و بررسی کنیم، تا مسلمانان از روی دلایل شرعی –نه از روی تقلید- به حلال یا حرام بودن آن واقف و از بینش و قدرت تمایز کافی بهرهمند شوند.