❣سلام مولای مهربانم
آقا جهان بی تو برایم جهنم است
پس کی طلوع میکنی آخر بهشت من
تقدیر... انتظار به پای دلم نوشت
باز آی تا که خوب شود سرنوشت من
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج
سقوط کاپ جام جهانی روی سر هواداران
🔹در حاشیه مراسم افتتاحیه جامجهانی قطری ها نماد بزرگی از کاپ جام جهانی به ورزشگاه آورده بودند که بر اثر حادثه روی سر هواداران افتاد. سقوط این نماد که با گاز هلیوم پر شده بود، مشکلی برای کسی به وجود نیاورد.
@montzeran
♥️امام حسن عسکری علیه السلام:
بر تو باد به صبر و انتظار فرج، زیرا که رسول
خدا (صلیاللهعلیهوآله) فرمود بهترین کارهای
امت من در انتظار فرج او بودن است. همواره
امت من وپیروان ما در اندوه هستند تا فرزندم
که پیغمبر (صلیاللهعلیهوآله) به ظهور او خبر
و نوید داده است آشکار گردد و زمین را پر از
عدل و داد کند چنانکه پر از ظلم و جور باشد.
📚بحار الانوار، ج۱، ص۳۳۵
@montzeran
منتظران گناه نمیکنند
#مکیال_المکارم 🔴مطالعه ی کتاب شریف مکیال المکارم؛ کتابی که به سفارش امام زمان ارواحنافداه نوشته شد
#مکیال_المکارم
🔴مطالعه ی کتاب شریف مکیال المکارم؛
کتابی که به سفارش امام زمان ارواحنافداه نوشته شد ...
✅یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه زهرا سلام الله علیهما ....
📍قسمت نود
✅ تکالیف بندگان نسبت به آن حضرت علیه السلام
💠انتظار فرج و ظهور آن حضرت....
آنچه بر وجوب انتظار حضرت قائم علیه السلام بر همه افراد دلالت میکند ،روایتی است که شیخ صدوق در کتاب کمال الدین آورده به سند خود از عبدالعظیم حسنی: بر سرور و حضرت محمد بن علی بن موسی بن جعفر، وارد شدم و میخواستم که درباره حضرت قائم علیه السلام از آن حضرت سوال کنم که آیا همان مهدی است یا غیر او؟
پس خود آن حضرت سخن آغاز کرد و به من فرمودند :ای ابوالقاسم! به درستی که قائم از ماست و اوست مهدی که واجب است در زمان غیبتش انتظار کشیده شود و در ظهورش اطاعت گردد او سومین از فرزندان من است.
💠معنی انتظاری که در این اخبار به آن امر گردیده است....
انتظار حالتی است نفسانی که آمادگی برای آنچه انتظارش را میکشیم می باشد و ضدّ آن یأس و ناامیدی است ،پس هر قدر که انتظار شدیدتر باشد، آمادگی و مهیّا شدن قوی تر خواهد بود. از جهت محبت نسبت به کسی که در انتظارش هستی، نیز مراتب متفاوتی دارد، پس هر چه محبت شدیدتر و دوستی بیشتر باشد، مهیّا شدن برای محبوب زیادتر میشود و فراقش دردناکتر میگردد، به طوری که منتظر، از تمام اموری که مربوط به حفظ خودش هست، غافل می ماند و دردهای بزرگ و محنت های شدید را احساس نمی کند.
بنابراین مومنی که منتظر آمدن مولایش می باشد ،هر قدر که انتظارش شدیدتر است، تلاشش در آمادگی برای آن به وسیله پرهیز از گناه و کوشش در راه تهذیب نفس و پاکیزه کردن درون از صفات نکوهیده و به دست آوردن خوی های پسندیده بیشتر میگردد.
📚منبع: مکیال المکارم
🌱وقتــی که در خانه تو باز شود
از برکت تو به خلق اعجاز شود
🌱شیرینی زندگی به ایـن است که صبح
با نام دلارای تو آغـاز شــود
May 11
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
🔴 سند ذکر «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» کجاست؟
🔵 برخی میپرسند عبارت «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» که پس از صلوات بر محمد و آل محمد (ص) فرستاده میشود، آیا در احادیث معصومان(ع) وارد شده و مَنصوص است و یا از چیزهایی است که علاقه مندان و ارادتمندان به آقا امام زمان(عج)، خودشان، پس از صلوات، آن را اضافه کرده اند؟
🌕 در پاسخ به این پرسش، به حدیث زیر توجه کنید که امام صادق علیه السلام می فرمایند:
.
«مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد صلی الله علیه و آله و سلم؛ هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»، از دنیا نمیرود مگر آن که قائم آل محمد (ص) را درک می کند.
📚 بحار الانوار ج ۵۳ ص ۱۷
#مهدویت
✍️روزی پارسایی راسته بازار به جمع کفّاشان رفت تا برای چند نیازمند سفارش کفش دهد. منتظر ایستاد تا وقت نماز شد و کفّاشان برای نماز ظهر به مسجد آمدند. ندا داد: در بین شما اگر کسی هست که بخواهد زکات مال خویش دهد، آخرِ نماز در مسجد بنشیند مرا کاری با اوست؟
🕌نماز که تمام شد از صد نفری که در مسجد بودند. سه نفر نشستند، و بقیه رفتند. پس سفارش کفش به آن سه نفر داد. جوانی از بین آنان پارسا را خطاب کرد و گفت: در عَجبم از بینِ این صد نفر، سه نفر ماندند و بقیه رفتند. پارسا گفت: همانا خداوند چنانچه جسم را برای بقاء و عافیت محتاج نان و آب کرد، روح را هم برای بقاء و عافیت از شرّ نَفسّ و شیطان محتاج عمل صالح نمود.
🥀 چنانچه جسم بیمار را طلب غذا نیست، قلب مریض و روح بیمار نیز هرگز طالب عمل صالح برای خود نخواهد شد، پس آنان را هرگز جای ملامت نیست.
فوائدگوش
گوش : اتفاقا همان طورى كه دوست عزيز من (چشم ) از قرآن نقل كردند: خداوند بوسيله ما معلومات بشرى را عنايت مى فرمايد، و اگر ما نباشيم انسان به هيچ علمى نخواهد رسيد و اگر شما مطالعه قرآنى داشته باشيد در قرآن بيش از پنجاه مورد به نام من (گوش ) بر خورد خواهيد كرد.
و همچنين در روايات ملاحظه كنيد كه چگونه امام صادق (ع ) مفضل را متوجه عظمت من (گوش ) مى نمايد، مى فرمايد:
انديشه نما درباره كسى كه شنوائى ندارد، چگونه امور آن مختل مى شود، زيرا او روح مكالمات و محاورات را از دست مى دهد و از لذت صداها و آهنگهاى دلپذير و دلنشين محروم مى گردد و بر مردم در محاورات با او مونه بيشترى است تا بخواهند او را ملتفت كنند و چيزى از خبرهاى مردم و سخنانشان را نمى شنود، در جلسه حاضر است ول همچون غايب است يا مانند مرده است با اين كه زنده است (40)
زبان : آرى همه اينها را من قبول دارم ولى بقول خودتان اگر شرائط محرز و مراعات گردد شما ارزشمند، هستيد اما چقدر مراعات آن مشكل مى باشد.
گوش : مگر وظائف من چيست كه اين اندازه سخت مى گيرى ؟
زبان : وظائف تو هم كمتر از من نخواهد بود، زيرا در بسيارى از گناهان با من شريكى .
گوش : ممكن است از باب نمونه ما را متذكر فرمائى ؟