🔴 مونس تنهایی امام زمان ارواحنا فداه
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
🔵 امام رضا علیهالسلام فرمودند :
🌕 «ان الخضر شرب من ماء الحیوة فهو حی لا یموت، حتی ینفخ فی الصور، و انه لیأتینا فیسلم علینا، فنسمع صوته و لانری شخصه،... و سیونس الله به وحشه قائمنا فی غیبته، و یصل به وحدته».
🔹 حضرت خضر(علیه السلام) از آب حیات خورده است لذا او زنده است و تا دمیدن صور نخواهد مرد. او همواره پیش ما می آید و بر ما سلام می کند، ما صدای او را می شنویم و خود او را نمی بینیم... خداوند به وسیله او رنج غربت را از قائم ما در زمان غیبت خواهد زدود، و با مأنوس بودن او، قائم(عجل الله) را از تنهایی رهایی خواهد داد.
📚 كمال الدين ص ۳۹۰
#مهدویت
#در_محضر_معصومین
🔰رسول خدا صلى الله عليه و آله :
✍مَن أحْزَن مُؤمنا ثمّ أعطاهُ الدُّنيا لم يَكُنْ ذلكَ كَفّارتَه ، و لم يُؤْجَرْ عَلَيهِ .
🔴هر كه مؤمنى را اندوهناك سازد و سپس دنيا را به او بدهد، گناهش بخشوده نمى شود و در برابر آن پاداشى نمى بيند.
📚بحار الأنوار : 75/150/13
#حدیث_روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ «شیوع بیماری خطرناک تفرد»
⁉️ آیا نسلی که حاضر نیست فداکاری کند، می تواند افتخار سربازی #امام_زمان را داشته باشد؟
🔻 بیماری که کشور و خانواده هارا فلج خواهد کرد.
لطفا این بحث را جدی بگیرید.
منتظران گناه نمیکنند
#روزدوم #چله ✨برکات حفظ نگاه از حرام #چشم
منتظران گناه نمیکنند
💐موضوع : حجاب ⬅️قسمت ۱۷ : رهبر بهتر از جانمان، در دیدار دانشجویان دانشگاههای استان یزد در تاریخ۱
💐موضوع : #حجاب
⬅️قسمت ۱۸ :
❤️رهبر معظم انقلاب، در دیدار اقشار مختلف بانوان در تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۴فرمودند :
🌸 حجاب یک #ضرورت شریعتی است؛
🌸شریعت است؛
🌸 ضرورت #شرعی است؛
🌸 یعنی هیچ تردیدی در #وجوب حجاب وجود ندارد؛
🌸 این را همه باید بدانند.
⚠️این که حالا خدشه کنند، شبهه کنند که :
⁉️آیا #حجاب هست؟!!،
⁉️ #لازم است؟!!،
⁉️ #ضروری است؟!!،
⛔️نه‼️
⛔️ جای خدشه و شبهه ندارد‼️
💐 یک #واجب_شرعی است که باید رعایت بشود‼️،
#حجاب
منتظران گناه نمیکنند
چقدر تا طالقان راه داری؟ 🔰 هرکس باید با خودش سبکسنگین کند و ببیند برای رسیدن به طالقان چه کارهایی
اگر چنین نبود #زمین اهل خود را میبلعید!😢
🌐 وضعیت جهان پیش از #ظهور امام عصر با #هرج و مرج☹️ #ناامنی شیوع بیماری😷 و گرسنگی 😩توصیف شده است اما روایات دیگری #وجود دارد که در آنها به #روزنههای امید برای انسانهای #مؤمن اشاره شده همانند #نقش ویژهٔ شهر #قم پیش از ظهور قائم که نمیشود از آن #غافل شد.
✅ بهعنوان مثال در #روایتی امام علی، #سالمترینِ مکان هنگام بروز #فتنهها را سرزمین #کوهستان (ایران) و سالمترینِ شهرها را شهر #قم برشمردهاند. شهری که #یاران بهترین انسان از آنجا #قیام میکند.*۱
📖 همچنین امام #صادق در روایتی دیگر فرموندهاند: «...خداوند، #قم و مردم آن را جانشینان حضرت #حجت قرار میدهد؛ اگر چنین نبود بی شک زمین اهل خود را #میبلعید و روی زمین #حجتی باقی نمیماند. علم و دانش از این #شهر به شهرهای دیگر در #شرق و غرب عالَم سرازیر میشود و بدینسان #حجت خدا بر بندگانش تمام میشود؛ تا آنجا که در #کرهٔ خاکی کسی نمیماند که دین و دانش به او نرسیده باشد. سپس #حضرت قائم ظهور خواهد کرد.»*۲
👈 البته این روایات که به #نقش ایرانیان در ظهور حضرت اشاره دارد، از یک سو #باعث امید و افتخار ماست و از سوی دیگر #نشاندهندهٔ مسئولیت #سنگین ما ایرانیان در #دورهٔ غیبت میباشد.
📚 ۱- بحارالانوار، ج۵۷، ص۲۱۷
۲- بحارالانوار، ج۵۷، ص۲۱۳
#نقش_ایرانیان_در_ظهور ۱۸
✧❁═┅┅
May 11
4_6019589243087620472.MP3
4.23M
🔈 #جهاد_با_نفس
📚 #وسائل_الشیعه
📣 جلسه پنجاه و دوم
* مومن بین دو خوف عمل میکند
* خطبهای که از پیامبر ص حفظ شده است
*مومن بین دو گناه است
* استفاده از فرصت خوف
* خوف از مقام پروردگار
May 11
برداشت نادرست از قرآن
امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرمود: شنیدم گروهی كممایه شخصی را بسیار تعظیم كرده، فضایل و كمالاتی را برای او بر میشمرند. دوست داشتم او را از نزدیك ـ به نحوی كه مرا نشناسد ـ ببینم تا ارزشش را بفهمم.
روزی او را در اجتماع انبوهی دیدم كه مردمان نادان بیدانش دور او را گرفته بودند. من به صورت ناشناس، كناری ایستادم و به او به آن مردم نگاه میكردم و او میكوشید تا خود را از جمع بدر آورد! عاقبت خود را خلاص كرد و من برای انجام خواسته خود او را تعقیب كردم.
وی در دكّان نانوایی توقفی كرد و نانوا را غافلگیر نموده، دو قرص نان برگرفت و رفت. من از او در شگفت شدم ولی گفتم شاید با نانوا حسابی دارد. آنگاه رفت تا به دكان بقالی رسید. آنجا نیز دو انار دزدید و سخت مواظب بود كه بقال نبیند. باز از این منظره تعجب كردم ولی با خود گفتم شاید با بقال معامله و حسابی دارد و اصلاً چه حاجتی به دزدی دارد آن هم دزدی دو دانه انار! همچنان او را رها نكردم تا به خرابهای رسید كه بیماری در آنجا افتاده بود. دو قرص نان و دو انار را نزد وی گذاشت و از آنجا گذشت.
او از جلو و من از پی رفتیم تا از دروازه شهر گذشتیم. به بیرون شهر كه رسیدیم وی را صدا زدم و به او گفتم: مدتی بود نام تو را شنیده و مشتاق دیدار تو بودم و امروز به ملاقات تو رسیدم ولی كارهایی از تو مشاهده كردم كه فكر مرا مشغول و نگران ساخته و اینك از آن امور از تو پرسش میكنم تا این نگرانی رفع بشود. من تو را دیدم كه از نانوایی دو قرص نان دزدیدی. سپس به انار فروشی گذشتی و دو انار هم از او ربودی!
پاسخ داد قبل از هر چیز بگو ببینم كیستی؟ گفتم: مردی از فرزندان آدم و از امت محمد ـ صلّی الله علیه و آله ـ .
گفت: از كدام خانوادهای؟ گفتم: از اهل بیت رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ .
گفت: اهل كدام شهری؟ گفتم: مدینه پیامبر. گفت: نكند تو جعفر بن محمد هستی؟ گفتم: همانم. گفت: چه فایده! نواده پیامبری كه از دین بیخبر است و علم جدّ و پدرت را ترك كردهای، زیرا كاری كه در خور مدح است و كننده آن شایسته تمجید و ستایش است جا نداشت كه مورد انكار و ناسپاسی قرار بگیرد.
گفتم: جهل من از كجا واضح شد و بیخبری من از دین كجاست؟
گفت: همین كه خدا در قرآن میفرماید:
«مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَهِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها وَ مَنْ جاءَ بِالسَّیِّئَهِ فَلا یُجْزى إِلاَّ مِثْلَها»[1]
«كسی كه كار نیكی انجام دهد ده ثواب دارد و كسی كه كار بدی انجام بدهد زیاده از همان یك گناه بر او نیست.»
من با دزدی كردن دو قرص نان دو گناه كردم، چنانكه با ربودن دو انار دو گناه دیگر انجام دادم. پس روی هم چهار گناه كردم ولی خود از آنها نخوردم بلكه دو انار و دو قرص نان را صدقه دادم و هر یك به مقتضای آیه قرآن ده حسنه دارد كه میشود چهل ثواب. بنابراین از یك سو چهار گناه و امّا از دیگر سو چهل حسنه به جا آوردم و چهار حسنه، مقابل چهار گناه خارج شود. در نتیجه سی و شش حسنه برای من باقی میماند.
من در جوابش گفتم: مادرت در سوگ تو گریه كند! تو خود جاهل كتاب خدایی! مگر نشنیدهای كه خداوند بزرگ میفرماید:
«إِنَّما یَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِینَ.»[2]
«خداوند، عمل خوب را از پرهیزكاران میپذیرد و شرط پذیرفته شدن عمل تقوا است.»
و تو با دزدیدن دو قرص نان دو گناه كردی و با ربودن دو انار دو گناه دیگر. با صدقه دادن آنها نه تنها حسنهای را انجام ندادی، بلكه چون بدون رضایت صاحبانش به فقیر دادی چهار گناه دیگر بر آن چهار گناه افزودی.
او همچنان خیره خیره به من نگاه میكرد و از من نپذیرفت. من نیز او را رها كردم و گذاشتم.[3]
______________
[1] . سوره انعام، آیه160.
[2] . سوره مائده، آیه 27.
[3] . احتجاج طبرسی، ج 2، انوار النعمانیه، ج 1، ص 265.
آسیبهای ماهواره
در ادامه به بررسی ۴۰ مورد از فتنه ها و انحرافات و آسیب های ماهواره از نظر فردی و اجتماعی می پردازیم:
۱-روان پریشی
عَنْ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ ع أَنَّهُ کَانَ جَالِساً فِی أَصْحَابِهِ إِذْ مَرَّتْ بِهِمُ امْرَأَهٌ جَمِیلَهٌ فَرَمَقَهَا الْقَوْمُ بِأَبْصَارِهِمْ فَقَالَ ع إِنَّ عُیُونَ هَذِهِ الْفُحُولِ طَوَامِحُ وَ إِنَّ ذَلِکَ سَبَبُ هِبَابِهَا فَإِذَا نَظَرَ أَحَدُکُمْ إِلَی امْرَأَهٍ تُعْجِبُهُ فَلْیُلَامِسْ أَهْلَهُ فَإِنَّمَا هِیَ امْرَأَهٌ کَامْرَأَه
روایت شده از امام علی (علیهالسلام) در میان یارانش نشسته بود که زنی زیبا از کنار آنها عبور نمود و عده ای از آنها به او خیره شدند پس امام (علیهالسلام) فرمود: همانا دیدگان این بزرگان طمع کار است و این نگاههای خیره سبب ایجاد تصور ذهنی میشود بنابراین، هنگامی که یکی از شما به زنی نگاه کند که از او خوشش بیاید باید با همسر خود آمیزش کند، (و بداند) آن زن، زنی است همچو زن خودش. (وسائل الشیعه ج ۲۰ ص ۱۰۶)
أَبَا عَبْدِاللَّهِ علیه السلام یَقُولُ مَنْ تَعَلَّقَ قَلْبُهُ بِالدُّنْیَا تَعَلَّقَ قَلْبُهُ به ثلاثِ خِصَالٍ هَمٍّ لَا یَفْنَی وَ أَمَلٍ لَا یُدْرَکُ وَ رَجَاءٍ لَا یُنَالُ (کافی ج ۲ ص ۳۲۰) ؛
امام صادق (علیهالسلام) فرمود: هر کس قلبش به دنیا تعلق پیدا کند قلبش به سه خصلت تعلق پیدا کند. گرفتاری که تمام نمیشود، و آرزوی که درک نمیکند و امیدی که به آن نمیرسد
وَ قَالَ ع مَنْ أَمَّلَ فَاجِراً کَانَ أَدْنَی عُقُوبَتِهِ الْحِرْمَانَ ؛ هر کس آرزوی گناه داشته باشد کمترین عقوبتش پشیمانی است. (بحارالانوار ج ۷۵ ص ۸۳(
شرح: مردی که همواره در ماهواره نامحرم را با آن بدن نیمه عریان و آرایش شده ببیند و نتواند به آرزوی خود برسد. به صورت عقده در خود ریخته و دچار بیماری روان پریشی خواهد شد.
۲- حسرت و پشیمانی
أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ سَمِعْتُهُ یَقُولُ النَّظَرُ سَهْمٌ مِنْ سِهَامِ إِبْلِیسَ مَسْمُومٌ وَ کَمْ مِنْ نَظْرَهٍ أَوْرَثَتْ حَسْرَهً طَوِیلَهً ؛ امام صادق(علیهالسلام) فرمود: نگاه (حرام) تیری از تیرهای مسموم شیطان میباشد؛ و چه بسا نگاه حرامی که حسرت و پشیمانی (روانی) طولانی را به جای میگذارد. (کافی ۵ ص ۵۵۹)
3- افسردگی شدید و گاه همراه با خودکشی
انحطاط و دور افتادگی از اصل خود با دیدن انواع و اقسام فیلمها و به وجود آمدن احساس پوچی و بی هویتی و دور شدن از یاد خدا و هجوم تاریکیها و بیماریهای روانی انسان را به سمت خود کشی سوق میدهد.
۵- ایجاد روابط ناسالم
با به نمایش گذاشتن انواع فیلمهای شهوت انگیز و روابط نامشروع کم کم روابط ناسالم بین زن و مرد نامحرم عادی شده و منجر به فساد خانواده و اجتماع میگردد.
۶- افزایش جرایم توسط نمایش تصاویر خشونت بار
سهل و آسان نشان دادن کشتار و قتل و هر گونه جنایت با سلاح سرد و گرم ترس بیننده را فرو میریزد و موجبات بالا رفتن آمار جرم و جنایت در جامعه را پدید میآورد.
۷- ترویج مدگرایی و ارائه مدهای آرایشی و پوشش زننده
امام صادق (علیهالسلام): اوحی الله عز و جلالی النبی من الانبیاء قل للمؤمنین: لا تلبسوا لبس اعدائیو لا تطمعوا طعام اعدائی ولا تسلکوا مسالک اعدایی، فتکونوا اعدائی کما هم اعدائی : خداوند بزرگ به پیامبری از پیامبرانش وحی نمود که به مؤمنین بگو: لباس دشمنان مرا نپوشید، غذای آنان را نخورید و از راه آنان نروید (آنان را الگوی خود قرار ندهید) که در این صورت از دشمنان من محسوب میشوید، همان طور که آنان دشمنان من هستند. (علل شرایع ج ۲ ص ۳۴۸)
۹- از بین رفتن قبح روابط غیر اخلاقی در بین مردم
قال الله تبارک وتعالی: ان الذین یحبون ان تشیع الفاحشه فی الذین آمنوا لهم عذاب الیم: برای کسانی که دوست دارند درباره مؤمنان تهمت زنا شایع شود ، در دنیاو آخرت عذابی دردآور مهیاست خدا می داند و شما نمی دانید. (نور / ۱۹)
۱۰- نابود کردن فرهنگ مردم جهان، اعم از سنتها، آداب و رسوم
۱۱- تلاش بر ایجاد هیجانات، خوشیها، تفریحات، سرگرمیهای کاذب در بین مردم
۱۲- ایجاد فرهنگ مصرف و تبلیغ کالاهای غربی و دور نگه داشتن مردم از خودکفایی.
۱۳- سست شدن بنیان
اختلاف بین خانواده بین همسران – مرزها و حریم خانواده را میشکنند – طلاق و جدایی را فراهم میکنند. (قال الله تبارک تعالی: قوا انفسکم واهلیکم نارا: خود و خاندانتان را از (عذاب) آتش حفظ کنید. (تحریم/ ۶)