⭕️ اطلاعیه
👈 یادداشتی که حذف شد
🔹 بنا به مشکلی که امروز رخ داد - و گفتن آن لازم نیست - به ناگزیر، یادداشت "از سیدحسن آقامیری تا سیدحسن پورآذر" را از آرشیو کانال حذف کردیم. بدین وسیله از اعضای محترم پوزش میطلبیم. (به جهاتی ادامه انتشار صلاح نبود و دیگر مقدور نیست).
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🇬🇧 از دیگ پلوی سفارت انگلیس تا چاه نفت آل سعود❗️
💥#محمدصادق_ابوالحسنی🔻
1⃣ سربدار مشروطه، شهید آیت الله شیخ فضل الله نوری چه زیبا میفرمود: "مشروطهای که از دیگ پلوی سفارت انگلیس بیرون بیاید، به درد ما نمیخورد!" و من هم اضافه میکنم: شعار #زن، #زندگی و #آزادی که از BBC انگلیسی و شبکه اینترنشنال سعودی بیرون آید، اصلاً به درد ما نمیخورد. مگر غیر از این است که اندیشه حریّت و آزادگی، حرمت و اصالت دارد و این غیر از آنارشیسم یا برهنگی است. ریشه آزادی ما نه در بوقهای تبلیغاتی انگلیس است و نه در چاههای نفت آل سعود!
2⃣ اما این سوال برای همیشه ذهن تاریخ را درگیر میکند: چطور حاکمیّت انگلیس که تا امروز به ضرب و زور، سیستم پادشاهی کهنه خودش را حفظ کرده، بیش از یک قرن پیش میخواست به ما درس دموکراسی، مشروطهخواهی و رهایی از استبداد شاهی دهد؟ و دست آخر هم سلسله شاهنشاهی مخوفی مثل پهلوی را از دل مشروطه سکولار بیرون آورد؟ و عجیبتر اینکه امروز هم سلطنت مرتجع آل سعود میداندار شده و قرار است درس آزادی و حقوق زن را به ملت ایران بیاموزد؟! بیایید از تاریخ عبرت بگیریم که به قول امیرالمومنین (ع)، هر کس از تاریخ عبرت نگیرد لاجرم، خودش عبرتِ تاریخ خواهد شد!
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فيلترينگ؛ پرسشها و پاسخها.pdf
1.06M
💥انتشار برای اولین بار💥
📚 نسخه PDF
پاسخهاي کوتاه و مستدل به شبهات فيلترينگ
✍️کتاب الکترونیک | به قلم کارشناسان فضای مجازی
🔹 به راستی دلیل عقبماندگی و وابستگی فضای مجازی در ایران چیست؟ در این کتابچه به مهمترین آسیبهای فضای مجازی اشاره میشود و سپس بارزترین چالشها و شبهات فیلترینگ (در فضای واتساپ، تلگرام و اینستاگرام) مورد بحث قرار گرفته و جدیدترین پاسخها بدان ارائه میگردد.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔴 تحقیر ایران از نوع انگلیسی
👈 وزیر خارجه انگلیس: ایران به اندازه خونِ یک سرباز انگلیسی، ارزش ندارد!
▫️مستر هیل (Mr. Hale) رییس بانک ایران و انگلیس (بانک شاهنشاهی) در بیرجند، در نامهای که به تاریخ ۳۱ ژوئن ۱۹۱۴، به یکی از دوستان انگلیسی خود مینویسد، از سِر ادوارد گری، وزیر امور خارجۀ انگلیس، نقل میکند که گفته است: «ایران ارزش ریختن خونِ سرباز انگلیسی را ندارد»!
📚منبع: کتاب امیر شوکت الملک علم «امیر قائن»، به قلم محمدعلی منصف، انتشارات امیرکبیر، ص ۳۰۶.
▫️ملک الشعرای بهار نیز در ضمن قصیدهای به انتقاد آشکار از این عنصر انگلیسی پرداخته و میگوید:
🔹سوی لندن گذر ای پاک نسیم سحری
🔹سخن از من برگو به سر ادوارد گری
🔹نام نیکو به ازین چیست که گویند به دهر
🔹هند و ایران شده ویران ز سر ادوارد گری
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🛑 پس از گذشت ۱۳۸ سال
👈 عکس نادر: آیت الله حاج ملا علی کنی (ره) در کنار مدیران مدرسه دارالفنون
✍ #محمدصادق_ابوالحسنی
🔰توضیح عکس: در این تصویر نادر، چهره محمدحسین خان ادیب الدوله، جعفر قلی خان نیرالملک و علی قلی خان مخبرالدوله به چشم میخورد؛ رجالی که هر یک زمانی مدیریت مدرسه دارالفنون را در اختیار داشتند و برخی نیز بعداً به تصدی وزارت علوم و معارف رسیدند. این تصویر تاریخی که از آرشیو عکسهای معاونت ملی به دست رسید، همعصر ناصرالدینشاه قاجار است و نشان میدهد که ملا علی کنی، در قامت یک عالم فرهنگبان، علاوه بر محوریت در محکمه شرعی و امور دینی مردم، با نخبگان فرهنگی و آموزشی وقت نیز ارتباط نزدیک داشته و از تاثیرگذاری بر آنان غافل نبوده است. امروز نیز بیش از هر زمان دیگر به ارتباط و اثربخشی نزدیک علمای حوزه علمیه بر مراکز آموزشی بویژه آکادمیک و دانشگاهی نیازمندیم.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🛑 عکس یک چهره مرموز
💥 این زن رییس سازمان جاسوسی بود!
👈 یکی از مخوفترین سازمانهای جاسوسی دنیا، سرویس اطلاعاتی انگلیس است که به دو بخش تقسیم میشود: یکی سرویس جاسوسی داخلی به نام: Mi5 و یکی سرويس خارجی برای جاسوسی از سایر کشورهای جهان به نام: Mi6. تا سالهای سال، استعمار انگلیس هیچ تصویر و نشانهای از رییس سازمان جاسوسی Mi5 منتشر نمیکرد و حتی وجود سازمان جاسوسی خارجی خود را انکار میکرد. تا اینکه در اواسط ژوئیه ۱۹۹۳ میلادی برای نخستین بار اجازه داده شد که از چهره رییس سرویس اطلاعاتی داخلی بریتانیا (Mi5) در مطبوعات لندن رونمایی گردد! این چهره مرموز کسی نبود جز یک زن به نام استلا رمینگتون (Stella Rimington). البته عکس بالا او را در سنین پیری نشان میدهد. انگلیسیها جدیترین حکومت دنیا در پنهانکاری اطلاعاتی هستند که پس از گذشت بیش از یک قرن اسناد پر رمز و رازترین بخش از تاریخ معاصر ایران را هنوز منتشر نکردهاند.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔘 بمناسبت ایام سالگرد دادخواه جرم تاریخ و پاکباز ولایت امیرالمومنین (علیهالسلام) و خالق موسوعه الغدیر، علامه امینی (رضوان الله علیه)
🔻🔻
⭕️ پیغام علامه امینی برای آیت الله نجفی مرعشی (ره) چه بود؟
👈 الغدیر، رساله و توضیح المسائل من است!
💥 استاد ابوالحسنی منذر (ره)🔻
🔹از يكى از خصّيصينِ علامه امینی (ره)، شنيدم كه مىگفت: زمانى كه رساله عمليه مرحوم آيت اللّه سيد شهاب الدين مرعشى نجفى ـ مرجع دل آگاه و فرهنگبان معاصر ـ از طبع در آمد و خبر آن به گوش امينى رسيد، به ايشان پيغام داد نگارش رساله و پرداختن به شئون معمول مرجعيت، از ديگر فقيهان نيز بر مىآيد. بجا بود اين سنخ كارها را وا مىگذاشتيد و يكسره به امورى همچون نگارش ملحقات «احقاق الحق» يا احياى متون و مآثر كهن شيعى مىپرداختيد كه انجام آن، از امثال حضرت عالى ساخته است...
[ظاهرا اعلام مرجعیت آن مرحوم اوایل دهه ۴۰ بوده است].
🔹آری، الغدير، براى امينى، فراتر از يك كتاب بود؛ فلسفه زندگى بود. برخى افراد، ایشان را تشويق مىكردند تا به سنت معمول فقيهان، به جاى نگارش الغدير، به نوشتن رساله عمليه (توضيح المسائل) بپردازد ولی ایشان با توجه به تأمين كامل اين نياز، توسط فقهاى بزرگ عصر مىفرمود:
ـ رساله من، توضيح المسائل من، و برنامه من همين كتاب الغدير است!
🔹نگارش «الغدير»، تقريباً حدود 40 سال از عمر امينى را به خود اختصاص داد و براى نوشتن آن، 10 هزار كتاب را (كه بعضاً، بالغ بر چندين مجلّد مىشده) از باى بسم اللّه تا تاى تَمَّت خواند و به 100 هزار كتاب مراجعات مكرّر داشت.
📚 منبع: نشریه افق حوزه، ویژهنامه عید غدیر ۱۳۹۹.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://eitaa.com/monzer_ir
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 تناقضی دیگر از #مولوی_عبدالحمید
(با تشکر از کانال حقیقت شیعه)
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
دعای یا رب هذا .... .mp3
4.57M
🕌 نجوای عاشقانه با رب العالمین
🤲 نوایی دلنشین از دعای ابوحمزه ثمالی | با صدای مصطفی موسوی
💥 خیلی زیباست، از دوست عزیزم آقای محسن خزعلی متشکرم. ای کاش تدوینکنندگان صوتی، هیچ وقت روی دعا موزیک نگذارند.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯