🗓 سال عجیبی را شروع کردیم؛
🦠 ویروسی به نام کرونا تمام غرور و ادعای بشر را به تمسخر گرفت و به ما فهماند چقدر بی پناه و محتاج یک منجی وعده داده شدهی خدا هستیم.
بی پناهی وجودمان را در بر گرفته بود و انتظارِ پایانِ تمام این مشکلات، بیشتر از هر چیز در زندگیمان به چشم میخورد.
🔆 هر روز دعای «الهی عظم البلا» خواندیم و از عمق وجود ظهور امام غایبمان را از خدا طلب کردیم.
🌃 نیمه شعبان انگار که مهمان عزیزی در راه داریم، خانهی دلمان را آب و جارو کردیم. از حرم ها و حسینیه ها و مساجد دور ماندیم و درد دلتنگی به غمهایمان اضافه شد. پای تلویزیون ضریح و گنبد و صحن های خالی از زائر را دیدیم و مناجات کردیم. چه کسی فکرش را میکرد که روزی پشت درهای بسته بمانیم.
🔸 اما پشت این درهای بسته بود که کمی حال امام غریبمان پشت پرده غیبت و پشت درهای بسته قلبمان را فهمیدیم. این روزها به همه چیز حتی تغییر شکل زندگی هایمان عادت کرده ایم.
اما ای کاش به نا امید شدن و جهان بی منجی عادت نکنیم. ای کاش مثل همان روزهای پر التهاب، با اضطرار دعای فرج بخوانیم.
🌙 باید در این ماه عزیز، حالا که بر سر سفره خدا مهمانیم، تنها ظهور آرامش دل هایمان را از او بخواهیم.
🌐 این ویروس هم که نباشد، باز هم فردایی پر از غم و ترس، جنگ و بی عدالتی و فریادهای در گلو مانده ی مظلومان در انتظار ماست. اصلا دنیای بی امام زمان یعنی همین.
💢 شاید شب قدر امسال، سالی که تا این حد ما را مضطر کرد، همان شبی باشد که خدا دیدن ظهور مهدی فاطمه (عج) را در تقدیر ما بنویسد. اگر بخواهیم و اگر او را با اضطرار و نیاز بخوانیم.
🌌 #دلنوشته_مهدوی ؛ ویژه #شب_قدر
✅ کانال مهدویت مهدیاران
آتش سرد 1.mp3
11.18M
🔊 نمایش صوتی
✅ آتش سرد
🔰 جزء هفدهم قرآن
💢 گروه علمی کودک ونوجوان حرم رضوی
#قصه
#ماه_مبارک_رمضان
#کودکان
┏━━━🍃🍂━━━┓
🆔 @razedaneh
┗━━━🍂🍃━━━┛
نماز درک شب قدر
کتاب المراقبات
(سوره جحد=کافرون)
استاد بروجردی هرسال توصیه میفرمايند
👇👇👇👇👇
📌 واسطه ی فیض الهی
👤 استاد #رائفی_پور :
🔸مردم باید بفهمند که باب فیض الهی امام است و او حجت خدا بر روی زمین است. یکی از شئون امام این است که واسطه ی فیض الهی است و بی اذن او برگ از درخت نمی اُفتد. تمام پرونده ها شب قدر زیر دست و زیر امضای امام زمان وقت میرود و روزی هر فردی توسط ایشان نوشته و امضاء میشود.
🔹یک سؤال؟ شب قدری که شمر بن ذی الجوشن لعنت الله علیه گذراند، پرونده اش دست چه کسی بود!؟
آن حرام لقمه ای که سراغ انگشتر امام رفت تا آن را بفروشد و پول آن را بدست آورد، برای چه سراغ انگشتر امام رفت؟ روزی!
🔸اینها نفهمیدند که وقتی امام واسطه ی فیض الهی است یعنی چه!؟ اگر انسان این مطلب را درک کند شب قدر از خدا چه میخواهد؟ خود امام زمان را میخواهد، که اگر او را بگیرد تمام هستی را بدست آورده است.
🔺التماس دعای فرج
📎 ویژه #شب_قدر
☑️ واحد مهدویت مصاف
eitaa.com/joinchat/2885222402Ce75349b11c
١٨
#دعاي_افتتاح
""وَحِلْمَكَ عَنْ كَثیرِ جُرْمى عِنْدَ ما كانَ مِنْ خَطاءى وَعَمْدى""
عامل پنجم طمع به لطف خدا:
خدايا دائم با نام حلیم تو مواجه می شوم. علی رغم این که جرم کثیر دارم. چه جرائم عمدی و چه غیر عمدی.
جرم در زبان عرب یعنی قطع. مجرم کسی است که خودش را از خدا برید. گاهی عامدانه این برش را انجام دادم، گاهی قبلا کاری کردم که باعث این کار شده است.
مثلا گاهی در حال حاضر نمی خواهم با خدا باشم و یا گاهی بد اخلاقی قبلی ام باعث این جدایی شده است.
خدایا هر چقدر مجرم شدم، حلیم بودن تو را دیدم .
نام حلیم خدای سبحان بطور كامل در حضرات معصومین جلوه می کند. در زيارت جامعه به عنوان منتهی الحلم و نهایت حلم به آن بزرگواران سلام می دهیم .
افراد زيادي به یکایک معصومین آزار می رساندند، آیا معصوم قدرت نداشت آنا این فرد را مسخ و تبدیل به جماد کند؟ اما منتهی الحلم است. یکی از نمایش های منتهی الحلمی امام رضا علیه السلام این است که هارون قاتل خودشان و پدرشان را كنار خود تحمل مي كنند.
خدایا می بینم بارها از تو بریدم. جرم هاي عامدانه و يا خاطئانه من کثیر است اما تو همچنان در را به روی من باز نگه داشتی. حلیمانه با من برخورد کردی و عقوبتی را که من به جهت هر خطايي مستحقش بودم و مجازاتی که به خاطر هر برشی مستحقش بودم، به تعویق و تاخیر انداختی.
همه عفو و تجاوز و ستر و حلم تو، اَطْمَعَنى دست مایه طمع کاری من شده است.
""اَطْمَعَنى فى اَنْ اَسْئَلَكَ ما لا اَسْتَوْجِبُهُ مِنْكَ""
همه این ها عاملی شده تا از تو درخواستی کنم که هرگز استحقاق آن درخواست را ندارم. نمی توانم بگویم بر تو واجب است که این کار را برایم بکنی. می دانم من مستوجب پاسخ گرفتن نیستم ولی وقتی حلیم بودن و عفو بودن تو را می بینم، اميد دارم قطعا به این درخواستم پاسخ می دهی.
در این پنج عبارت: مهمان اول خدا را می بیند بعد خودش را. نمی گوید خدایا ذنوبم و خطايايم زیاد بود اما تو عفو کردی. اول خدا را مطرح کرد. این ادب مهمانی است. و ادب دیگر ضیافت این است كه با اسامی حق از قبيل ستار و عفو و حلیم و متجاوز و کثیر الصفح بودن آشنا شدم. همچنين مهمان جایگاه خود را شناسایی کرده که مذنب و خاطی و ظالم است و عمل قبیح دارد و کثیرالجرم است.
و در مرحله چهارم با وجود صفات منفي که خودش دارد، هرگز در اين ضيافت به صفات خود توجه ندارد. چون خدا مهمان را دعوت نکرده که رسوا یا عقوبت کند یا عیبش را به رخ او بکشاند. خدا مهمان را دعوت کرده که از خزانه خودش بهره مند و تكريم نمايد . خدا میخواهد خدایی خودش را به نمایش بگذارد.
و در مرحله پنجم معرفه الله دست مایه طمع کاری بیشتر بنده می شود. طمع کاری به اموری که لیاقتش را ندارد.
در مهمانی ماه رمضان نمی شود گفت من نمي توانم از این اسامی استفاده کنم زيرا خداي سبحان روزی من حیث لا یحتسب عطا مي كند. چیزهایی که تصور نمی کردم در اختیارم قرار بگیرد، چیزهایی که من مستوجبش نبودم ولي خدا به من عنايت كرد
ادامه دارد
استاد بروجردي
٩٠/٤/١٣