nazari-9.mp3
4M
🔴🔶ارتباط روزه ماه شعبان با معیشت
حجتالاسلام والمسلمین نظری منفرد
#پادکست
@taghcheh1399
🔴🔶بازی شماره75
نام بازی:پازل
وسایل بازی:پازلهایی بامضمون قرآنی
شرح بازی:مربی سه عددپازل تهیه می کند.برای تهیه پازل می توان ازتصاویرقرآنی استفاده کرد.مثلامشاغل یاپدیده های قرآنی(باران،کوه،خورشیدو...)به این منظورمربی کودکان کلاس رابه سه گروه مساوی تقسیم می کند.هرگروه بایددربردارنده ی شش تاهفت نفرباشد.ازهرگروه چهارنفربه عنوان تلاوت کننده سوره ودونفرهم به عنوان کامل کننده ی پازل انتخاب می شوند.بازی به این ترتیب شروع می شود.مربی که باشمارش یک،دو،سه،و....کودکانی که مسئول پازل هستندشروع به کامل کردن آن می کنند.چهارنفرتلاوت کننده نیزهمزمان باآنهاسوره هایی راکه مربی برای آنهامشخص کرده به ترتیب تلاوت می کنند.هرگروهی که پازل رازودترکامل کرده وسوره های مشخص شده رانیزبخوانندبرنده محسوب می شوند.
توجه:دراین فعالیت ضمن اینکه هیجان لازم وجودداردکودکان باخواندن وشنیدن آیات وسوره های آموزش داده شده به مرورآنهامی پردازند.ودرضمن بایدپدیده هاوتصاویرقرآنی راهم ازطریق پازل آشناشوند.
#معرفی_بازی
#گروه_تبلیغی_ریّان
@taghcheh1399
🔶🔴خانواده و فرهنگ کتابخوانی ۱
خانواده، اولين پایگاه و مدرسهاي است كه فرزند در آن آموزش می بیند واساسی ترین ساختار های تربیتی در آن شکل می گیرد. پس بدون شک نخستین عامل در انگیزه سازی و ایجاد لذت و عادت به کتاب و کتابخوانی در خانواده شکل می گیرد.
بدون تردید امروزه نقش مطالعه و کتابخوانی در رشد ذهنی، اجتماعی و احساسی کودکان اثبات شده و تأثیر کتاب، بهویژه بر رشد و تواناییهای زبانی و خلاقیت کودکان را نباید نادیده گرفت.
سوالی که در این میان مطرح می شود این است که کتاب در خانواده های ما چه نقش جایگاهی دارد؟ آیا به عنوان یک ضروت فرهنگی در سبد خرید کالاهای فرهنگی خانه دیده می شود؟ آیا به همان میزان که برای تغذیه جسم آنان هزینه می کنیم به فکر تقویت روح آنها نیز هستیم ؟ پدر و مادر چند ساعت از وقت شبانه روزی خود را در حضور فرزندان به مطالعه می پردازند؟
حتما تاکنون به چنین سوالاتی در ذهن اصلا توجهی نداشته ایم حال که متوجه شده ایم چه باید کردچه راه کارهایی می تواند در این امر ما را کمک کند.
چگونه پدر و مادر، میتوانند فرزندان خود را به این مهم علاقهمند و تشویق کنند و باعث توسعه و تعمیق فرهنگ مطالعه در جامعه گردند؟
#متن_نوشت
#پژوهشکده_الهیات_و_خانواده
@taghcheh1399
1731665665_-216444.m4a
2.71M
🔴🔶قصه ی پیشی کوچولو و ملوسک
مادر عزیز و مهربون داستانی برای شما قرار دادم ...
فرزندانمان این داستان رو گوش کنند و ازشون بخواهید که نتیجه ای بگیرند...
📖اجازه بدین خوب فکر کنند 🤔
و ازشون بپرسید به نظر شما پیشی کوچولو و ملوسک برای اینکه بتونن تو اتاق خودشون بازی کنن چه تصمیمی گرفتن؟
#شب_قصه
@taghcheh1399
🔶🔴خانواده و فرهنگ کتابخوانی ۲
چگونه فرزندان خود را با کتاب خوانی آشنا کنیم:
روشهای زیادی وجود دارد که به مواردی اشاره می کنیم:
• یکی از مهم ترین روش های تربیتی شیوه ی الگودهی و ارائه مصداق است.تأثير الگو و نقشپذيري یک امری طبیعی و ماندگار است که در نهاد همه ی انسانها نهفته است.با استفاده از غريزه تقليد والدين ميتوانند فرزندان خود را در خصوص امور تربیت و ارزشی همراه خود سازند و ازین طریق مهارت های اجتماعی را به آنان بیاموزند.
• قصه گویی در سنین کودکی و نوجوانی یکی از راه های ترغیب به مطالعه و کتابخوانی است.در این میان مادران نقش اصلی را در انگیزه سازی دارند. قصه گویی علاوه بر تقویت روابط عاطفی و تکامل ذهنی به عنوان پل ارتباطی می تواند فرزندان را به کتاب علاقمند سازد و عادت انها را به کتابخانی بیشتر کند.
• خواندن کتاب با صدای بلند، علاوه بر این که دایره لغات بچه ها را بهبود می بخشد به آنها می آموزد که چگونه با حالت و لحن مناسب بخوانند. با این شیوه ی جذاب کتاب را بلند خوانی و بازخوانی کنید تا درآنان میل و شوق به خواندن ترغیب شود و لذت درک آن را از طریق تصاویرذهنی که شما از لحن و نوع خواندن انتقال می دهید را حس کنند.
• درصورت امکان همراه فرزندان خود در کتابخانه های عمومی عضو شوید و به صورت امانی از آن ها کتاب امانت بگیرید.همچنانکه وقت می گذارید و برای خرید مواد غذایی به فروشگاه های بزرگ می روید به صورت خانوادگی نیز به کتابفروشی ها و نمایشگاه های کتب سر بزنید خرید کنید و لذت و ارزش خرید کالاهای فرهنگی بالاخص کتاب را به آنان انتقال دهید.
• در ایام و مناسبت های مختلفی که هدایا و جوایزی برای فرزندان خریداری می کنید کتاب را فراموش نکنید . این کار نیکو باعث می شود تا فرزند شما یاد بگیرند که به دوستان،همسالان و کسانی که دوست شان دارد کتاب هدیه کند و این فرهنگ را نیز خودبخود به آن ها انتقال دهند.
بنابراین از آنجایی که که زمینه ی اولیه فرهنگ ترویج کتابخوانی از خانواده شروع میشود و والدین نقش آغازین و مهمی در ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه ایفا میکنند والدین همواره به عنوان الگوهای رفتاری نقش بسزایی در تربیت روانی، فکری و اجتماعی شدن فرزندان خود دارند.و بدون شک، بهترین و آسان ترین راه ترویج فرهنگ مطالعه از خانواده آغاز میشود. . باید تلاش کرد هر چه بیشتر نسبت به ترویج و تعمیق فرهنگ کتاب و کتابخوانی اقدام کنیم ، تا هم جامعهای بالنده و پویا باشیم و هم فرزندان خوبی را تربیت کنیم.
#متن_نوشت
#پژوهشکده_الهیات_و_خانواده
@taghcheh1399
🔴🔶۳۰ پاره صبر
کتاب گویای سی پاره صبر به قسمت هایی از داستان زنگی شهید بزرگوار حجت الاسلام میثمی می پردازد که می توانید از لینک زیر دریافت کنیدو بشنوید:
yun.ir/pcy2kc
#پادکست
#نمایش_رادیویی
@taghcheh1399
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔶دوره مجازی مهدویت
کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
@m_tasnim
@taghcheh1399
🔴🔶بازی شماره 76
نام بازی:آدم آهنی
شرح بازی:مربی می تواندعملکردآدم آهنی رابرای بچه هاتوضیح بدهد.مثلامانندآدم آهنی راه برود.حرکت دست،سروبه خصوص سخن گفتن مربی بایدهمانندآدم آهنی باشد.(به صورت شمرده شمرده سخن بگوید.)هنگامی که کودکان عملکردآدم آهنی راآموختند.یکی ازآنهارابخواهدکه آدم آهنی شده وشروع به حرکت کندوآیه ی اول سوره ی موردنظررابخواند.سپس کودک دوم نیزهمانندآدم آهنی آرام وشمرده شمرده آیه ی دوم راتلاوت کندو.....
توجه:دراین بازی چون معمولاصدای آدم آهنی به صورت آهسته،شمرده وواضح تقلیدمی شودآیاتی هم که به این ترتیب خوانده می شوندبه فهم ویادگیری ودرنهایت مرورسوره هابه آنان کمک خواهدکرد.
#معرفی_بازی
#گروه_تبلیغی_ریّان
@taghcheh1399
ویروس کرونا.mp3
4.17M
🔴🔶نگاه الهیاتی ما به ویروس کرونا
استاداصغرطاهرزاده
#صوت
#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_میدهیم
@taghcheh1399
🔴🔶طاقچه استیکرهای فرهنگی
قابل توجه مدیران کانال ها و گروه های ایتا
طاقچه استیکرهای فرهنگی افتتاح شد:
https://eitaa.com/joinchat/1327431728C5f14faa5d7
با ما همراه باشید
@stickerstaghcheh
@taghcheh1399
🔴🔶 نسخه قرآن حکیم برای درمان تفاخر
نویسنده:علی رضا کوهی
تفاخر یکی از بیماریهای روانی و رذایل اخلاقی است که انسان امروز، برخلاف پیشرفتهای مادی چشمگیر، بیش از گذشته به آن مبتلا شده است. از ابتدا که انسان احساس کرد چیزی دارد که دیگری ندارد و لذا احساس برتری کرد، صفت تفاخر در او به وجود آمد. این پژوهش با روش توصیفیتحلیلی انجام شده و در آن از قرآن کریم، تفسیرهای قرآن و کتابهای حدیث و اخلاق استفاده شده است. درمان تفاخر مقدماتی دارد. نسخۀ قرآنی تفاخر در دو بخش فردی و اجتماعی دستهبندی میشود. در نسخۀ فردی میتوان به مطالبی چون ایمان به معاد، اندیشه در حساب و کتاب قیامت، یادآوری قدرت الهی و ضعف خویش، همچنین اندیشه در منشأ پیدایش خود اشاره کرد و نسخۀ اجتماعی آن شامل احسان به دیگران و تفکر در سرگذشت نیاکان است. این نوشتار درپی بررسی مفهومشناسی تفاخر و ارائۀ نسخۀ قرآنی درمان آن است.
#متن_نوشت
آدرس دریافت اصل مقاله:
http://akhlagh.morsalat.ir/article_21253.html
#پژوهشکده_الهیات_و_خانواده
@taghcheh1399
🔴🔶زیارت مجازی حرم امام الرئوف علی بن موسی الرضا علیه السلام
http://360p.ir/8
@taghcheh1399
دعای ورودبه ماه مبارک رمضان.ppsx
8.53M
🔴🔶پاورپوینت دعای ورود به ماه مبارک رمضان
#پاور_پوینت
@taghcheh1399
🔴🔶ترجمهی خطبهی شعبانیه
بخش اول:
حضرت امام رضا علیه السلام از پدر گرامی خود و او از پدران بزرگوارش، و آنان هم از امیرمؤمنان امام علی علیه السلام نقل کرده اند که آن حضرت چنین فرمود: یکی از روزهای آخر ماه شعبان و در آستانه ی رمضان پیامبر خدا، خطاب به ما، خطبه ی مهمی خواند که مضمونش چنین است:
1- ای مردم، ماه خدا، همراه برکت و رحمت و آمرزش گناهان به شما روی آورده است.
2- ماهی است که از همه ماه¬ها ارزشمندتر و با فضیلت تر است.
3- روزهایش ارزشمندترین روزهاست.
4- و شبهایش با فضیلت ترین شب هاست.
5- و ساعت هایش از همه ی ساعت ها ارزشمند تر و ارجمندتر است.
6- ماهی است که شما به میهمانی خدا دعوت شده اید.
7- و خدا شما را در این ماه گرامی داشته است.
8- نفس های شما در ماه رمضان تسبیح است.
9- و خوابتان عبادت خداست.
10- و عمل شما مورد قبول درگاه خداست.
11- و دعایتان در این ماه عزیز مستجاب است.
12- با نیت های درست و دلهای پاک، خواسته هایتان را از خدا بخواهید.
13- و بخواهید که شما را در این ماه به گرفتن روزه توفیق دهد.
14- و نیز به تلاوت قرآن موفق سازد.
15- انسان شقی کسی است که در این ماه مورد بخشش و آمرزش خدا قرار نگیرد.
16- با گرسنگی و تشنگی این ماه، به یاد گرسنگی و تشنگی قیامت بفتید.
17- و به فقرا و محرومان صدقه بدهید.
18- در ماه رمضان به بزرگانتان احترام کنید.
19- و به کودکان و افراد کوچک تر، از هیچ محبتی دریغ نورزید.
20- در این ماه بیشتر صله ی رحم نمایید.
21- زبان خود را از گفتار ناپسند و زشت نگهدارید.
22- و از آنچه خدا بر شما حلال نکرده است، چشمانتان را ببندید.
23- و آن چه را که شنیدنش بر شما حلال نیست، گوش ننمایید.
24- و به یتیمان مهر و محبت کنید تا بر یتیمان شما مهرورزند.
25- و از گناهانتان توبه کنید.
#متن_نوشت
@taghcheh1399