🔴بازی شماره 4
نام بازی:
پرنده ولانه
وسایل بازی:
مقوا و مقداری پوشال و پنبه
فضای بازی:
محیط باز
شرح بازی:
کودکان به ردیف در کنار یکدیگر قرار می گیرند مربی از انان می خواهد که یک سوره را به انتخاب خود بخوانند ، سپس دست های یشان را از پهلو و از دو طرف (به شکل بال) باز می کنند آنگاه پرواز کنان در حالی که سوره اشان را تلاوت می کنند ، به طرف لانه اشان (که از قبل در گوشه ای از کلاس برای انان در نظر گرفته شده) می نشینند پس از اینکه کودک اول سوره اش را تلاوت کرده و به طرف لانه اش رفت، نوبت کودک دیگر فرا می رسد و او نیز به همین شکل سوره اش را تلاوت کرده و به طرف لانه اش می رود.
توجه:
در این بازی چون تلاوت سوره توام با فعالیت تخیلی (پرنده شدن ) است و تلاش و حرکت در آن وجود دارد، برای کودکان جذاب خواهد بود. مربی می تواند قبل از بازی قسمتی از کلاس را به بچه ها نشان بدهد به انها بگوید بعد از خواندن سوره در انجا بنشینند. او همچنین می تواند با مقداری پوشال و پنبه قسمتی از کلاس را به عنوان لانه ی آنان در نظر بگیرد.
#معرفی_بازی
#گروه_تبلیغی_ریّان
@taghcheh1399
51.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔶تحلیل آیت الله جوادی آملی
در مورد بیماری کرونا و راه های برون رفت از آن
#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_میدهیم
@taghcheh1399
🔴🔶بازی شماره 5
نام بازی:
زنبورک ناقلا
وسایل بازی:
ندارد
فضای بازی:
فضای باز
شرح بازی:
بچه ها به صورت نیم دایره در کنار هم می ایستند و دستهای یکدیگر را در دست می گیرند. سپس یکی از کودکان نقش زنبورک ناقلا را بر عهده می گیرد. زنورک سعی می کند به درون بچه ها نفوذ پیدا کند بچه ها در حالیکه دستهای یکدیگر را محکم گرفته اند با صدای بلند سوره مورد نظر را می خوانند با شنیدن هر آیه ای که بچه ها می خوانند زنبورک یک قدم از انها دور می شود، به طوری که در پایان سوره زنبورک کاملا از انها دور شده است
توجه:
این بازی به دلیل اینکه با شور وهیجان همراه است باعث علاقه و شوق کودکان می شود البته باید توجه داشت که اگر قرار است این بازی چند بار تکرار شود ، فقط یک نفر از کودکان نقش زنبورک را نداشته باشد.بلکه در دور دیگر بازی کودکی که نقش زنبورک را داشته جزو بازیکنان بوده و به تلاوت سوره بپردازد در این صورت کودکی دیگر یا خود مربی می تواند نقش زنبورک را ایفا کند.
#معرفی_بازی
#گروه_تبلیغی_ریّان
@taghcheh1399
#پرورش_افزایش_صبر_در_سختیها_ویژه_فرزندان_شماره_4
نکته سوم:
ممکن است فرزندان افرادی را مثال بزنند که در رنج و سختیها صبر نکردند تا از این طریق بتوانند خودشان را از زیر بار صبر و بردباری داشتن، رهایی دهند. و #صبر بر مصیبت ها را غیر ممکن ارزیابی نمایند. از اینرو لازم است از اصل #تقویت_تعمیمی_الگوئی استفاده کنند. اینگونه که از افرادی صحبت به میان آورند که در هنگام مواجهه با سختیها، واکنش مثبت از خود نشان داده است. و چه سزاوار است که والدین خودشان را به این صفت مهم یعنی صبر و بردباری، زینت داده باشند.
به هر حال، صبر و شكيبايى، خصلتى است نيكو كه شخص صابر با آن، شايسته پيشوايى مىشود؛ از اين رو، خداى سبحان در مدح پيامبران اولو العزم، از آنان به عنوان كسانى كه مزيّن به اين صفت شايسته بودهاند، ياد كرده است و از پيامبر اكرم (ص) مى خواهد كه او نيز مانند آنان از خود صبر و پايدارى نشان دهد و از اين كه كافران به معاد ايمان نمىآورند، حوصله به خرج دهد و در طلب عذاب براى آنان عجله ننمايد: فَاصْبِرْ كَما صَبَرَ أُولُوا الْعَزْمِ مِنَ الرُّسُلِ وَ لا تَسْتَعْجِلْ لَهُمْ. پس صبر كن آن گونه كه پيامبران اولوا العزم صبر كردند و براى [عذاب] آنان شتاب مكن!.
#گروه_تبلیغی_ترنج
-----------------------------------------
سوره احقاف، آيه 35.
فرصت همدلی در ایام قرنطینه 1 Mix.mp3
7.77M
🔴🔶فرصت همدلی در قرنطینه
#پادکست
#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_میدهیم
📣 پاسخگویی توسط: استاد #شهباز
@taghcheh1399
#پرورش_افزایش_صبر_در_سختیها_ویژه_فرزندان_شماره_5
نکته چهارم:
در بحث تقویت مقایسه لازم است یک اصل دیگر هم به فرزندان خود آموزش دهند. و آن اصل #کوچک_سازی_ مشکل است. که تحت عنوان #تقویت_تصغیری از آن بحث شد. کوچک سازی مشکل اینگونه اتفاق می افتد که فرزند، موقعیتی دشوارتر از موقعیت دشوار خود تصور کند.
🌺 آموزش این اصل بهتر است به صورت غیر مستقیم اتفاق بیافتند اینطور که والدین مکالمه خود با فرزندشان را از طریق سوال و پرسش تنظیم نمایند. یعنی از فرزند خود بپرسند: فرزندم آیا افرادی را دیدی که وضعیتش دشوارتر از وضعیت تو باشد؟ و همینطور با طرح سوال فرزند خود را خود به خود به صورت غیر مستقیم به کوچک سازی مشکل هدایت کنند.
خداى متعال هم علاوه بر يارى پيامبر صلی الله علیه و آله، با استفاده از روشهاى گوناگون به ايشان دلدارى و تسليت مى بخشد. يكى از اين روشها تقويت با مقايسه صعودىِ است. كه در آيه زير نسبت به پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله به كار رفته است. وَ كَذَّبَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ ما بَلَغُوا مِعْشارَ ما آتَيْناهُمْ؛ كسانى كه پيش از آنان بودند (نيز آيات الهى را) تكذيب كردند، در حالى كه اينها به يك دهم آنچه به آنان داديم نمى رسند!.
#گروه_تبلیغی_ترنج
-----------------------------------------
سوره سبأ، آيه 45.