مصابره | محمد طهماسبی
#معارفه
دانشگاه، «مبدأ همهی تحولات» و «رقمزنندهی سرنوشت ملّت» است؛ چون دانش و دانشمند بهعنوان دو عنصر اصلی در سرنوشت ملّت، عمدتاً در دانشگاه تولید و تربیت میشوند. سعادت ملّت در گرو این دو خروجی بهصورت مطلوب است؛
علم و دانش مطلوب، آن است که نافع باشد؛ علمی که در خدمت نیازهای حال و آیندهی کشور و در مسیر سعادت انسان قرار گیرد.
دانشمند مطلوب، کسی است که هم از لحاظ علمی و کارآیی در قله قرار دارد و هم از لحاظ اخلاق و ایمان و صحّت جهتگیری.
مأموریّتی که رهبر انقلاب به نهاد نمایندگیشان در دانشگاهها دادهاند، تضمین تحقّق این دو مطلوب است که با قرار گرفتن این نهاد در کنار استادان و مدیران دانشگاهی میتواند محقّق شود؛ یعنی قرار دادن دانشگاه در مسیر تحقّق تمدن نوین اسلامی.
ارتقای فکر دینی، تغذیهی روحی و معنوی، دینی و انقلابی کردن محیط دانشگاه و ایجاد هوشیاری سیاسی، برای این مطلوب ضروری است.
این معنای دانشگاه اسلامی است؛ که البته هنوز محقّق نشده است.
***
از سهشنبه هفتهی جاری، ۲۷ مهر، توفیق شد در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مشغول به خدمت شوم.
در سال ۱۳۷۶، ورودی رشتهی فیزیک در این دانشگاه بودم که بعد از اتمام تحصیلات، به حوزهی علمیه رفتم.
در این سالها هم عمدتاً در دانشگاهها و بیشتر در دانشگاه صنعتی شریف فعالیت داشتم و این چند سال اخیر را در سازمان تبلیغات مأمور بودم.
ضمن تشکر از حاجآقا رستمی رئیس محترم نهاد، حاجآقا قمی رئیس محترم سازمان تبلیغات، آقای دکتر کریمی مزرعهشاهی و آقای دکتر یزداندوست رئیسان محترم جدید و قبلی دانشگاه و سایر عزیزانی که در مراسم حضور داشتند، از همهی بزرگواران التماس دعای خیر دارم.
@mosabereh
45.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهم
رسالت دانشگاه و نقش آن در ایجاد تمدن نوین اسلامی
#تمدن_نوین_اسلامی #علم #سازندگی_اخلاقی_و_معنوی
برگرفته از دیدار مهم رهبر انقلاب با رؤسای دانشگاهها ۱۳۹۴/۹/۲۰
@mosabereh
14000802 بیانات عنوانزدهشدهی رهبر انقلاب در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی.pdf
523.3K
بیانات عنوانزدهشدهی رهبر انقلاب در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی 2/8/1400
#مهم
@mosabereh
14000805 بیانات عنوانزدهشدهی رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگرهی شهدای استان زنجان.pdf
348.1K
بیانات عنوانزدهشدهی رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگرهی شهدای استان زنجان ۱۴۰۰/۸/۵
@mosabereh
14000826 بیانات عنوانزدهشده رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان و استعدادهای علمی.pdf
868K
بیانات عنوانزدهشده رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان و استعدادهای علمی 1400/8/26
@mosabereh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«کل جمهوری اسلامی حرم است. وجوبش کمتر از حرم امام حسین نیست؛ کل جمهوری اسلامی.»
منظور از #مدافع_حرم در اندیشه و عمل حاج قاسم، دفاع و ایثار برای کل این حرم است.
پ.ن: به دو انفجاری که در حین سخنرانی رخ میدهد و عدم حتی کوچکترین عکسالعمل طبیعی در حاج قاسم دقت کنید که چگونه اینقدر بر روح خود مسلط شده است.
@mosabereh
مصابره | محمد طهماسبی
مدتی است این کلیپ در فضای مجازی دست بهدست میشود (البته بعدا معلوم شد توسط یک بازیگر ساخته شده است و مربوط به دفاع مقدس نیست).
اما درمورد این جملهی معروف شهید باکری، #رهبر_انقلاب نظر دیگری دارند؛ ایشان در دیدار خانوادههاى شهدا و ایثارگران استان خراسان شمالى 22/7/1391 فرمودند:
«عزیزان ما در اینجا بیان کردند، گفتند:
"آن کسانی که در دوران جهاد مقدس و دفاع مقدس، در جبهههای جنوب و غرب رفتند وارد میدانها شدند و جان خود را کف دست گرفتند، به سه دسته تقسیم میشوند: بعضیها از گذشتهشان پشیمان میشوند، بعضیها بیتفاوت میمانند، بعضیها پایبند میمانند. آنهایی که پایبند میمانند، باید از غصه دق کنند."
این جملهی اخیر را من #قبول_ندارم. آنهایی که پایبند میمانند، شاهد به ثمرنشستن این نهال و تناورشدن این درخت خواهند بود. اینجور نیست که با روی گرداندن کسانی، این حرکت عظیم، این بنای معْظم و شامخ تکان بخورد. با برگشتن یک عدهای از این قافلهی عظیم، هرگز این قافله از راه باز نمیماند؛ «من یرتدّ منکم عن دینه فسوف یأتی الله بقوم یحبّهم و یحبّونه»... دلها را باید نگه داشت. بعضی از دلها میلرزند، میلغزند، نمیتوانند خودشان را بر آن لبهی مرتفع نگه دارند و حرکت را ادامه دهند؛ لذا سقوط میکنند. قرآن از اینها تعبیر کرده است به: «من یرتدّ منکم عن دینه». ارتداد، به طور مطلق همه جا به معنای برگشتن از دین نیست؛ پشت کردن به دین نیست؛ معنایش این است که از آن راهی که در گذشته میرفت، برمیگردد. بله، یک عدهای در انقلاب ما هم بودهاند، در صدر اسلام هم بودند؛ راهی را که در کنار پیغمبر حرکت میکردند، ادامه ندادند؛ اما آیا راه متوقف ماند؟ آیا راه متوقف میماند؟ آیا قافله در جای خود میایستد؟ قافله حرکت میکند: «فسوف یأتی الله بقوم یحبّهم و یحبّونه»؛ #رویشهایی به وجود خواهد آمد. یکی از این رویشها، خود شما جوانها هستید. شما که دوران جنگ را ندیدید، شما که امام را ندیدید، شما که در عرصههای جنگ نبودید؛ اما امروز سرتاسر کشور اسلامی و انقلابی ما از روحیهی ایستادگی و ثبات و افتخار و احساس عزت، لبریز است.»
@mosabereh
ماله کش!
چند روز قبل جلسهای با تعدادی از دانشجویان درمورد وجوب #جهاد_تبیین داشتم؛ یکی از دوستان در حین بحث گفت: وقتی در بحثها از نظام دفاع میشود میگویند #ماله_کش!
گفتم البته کسی نباید کارهای اشتباه و غلط را توجیه کند، اما باید بدانیم که اگر در میدان جنگ نظامی جسم ما زخمی میشود، در میدان جهاد تبیین و جنگ نرم، آبرو و اعتبار ما در معرض تهاجم است.
اینکه برای خراب نشدنِ خودمان وارد گود نشویم همان فرار از جبهه بهخاطر ترس است؛ صحنه، صحنهی جنگ تمام عیار است و برچسب زنیهایی مثل #ماله_کشی یکی از روشهای مرسوم برای منفعل کردن طرف مقابل است.
💠 چند نکته:
۱. #قرآن میگوید که هیچ پیامبری نبود مگر اینکه استهزا شد!
یٰا حَسْرَةً عَلَی الْعِبٰادِ مٰا یَأْتِیهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلاّٰ کٰانُوا بِهِ یَسْتَهْزِؤُنَ (یس،۳۰)
البته واضح است که نباید اشتباهی بکنی که باعث استهزا شود؛ اما باید بدانی که اگر بهترین حرف را به بهترین صورت هم بگویی (مانند #پیامبران)، باز هم استهزا خواهی شد! چون در مقابل حرف حق، دشمن نمیتواند کاری جز استهزا بکند؛ منطقی برای مقابله ندارد.
بلکه اگر استهزا نشویی یعنی هنوز درست کار نکردهای! به قول یک عزیزی که وقتی برخی علمای ما هیچ وقت توسط دشمن استهزا نمیشوند، یا اینها بهتر از پیامبران بلدند چگونه دین را معرفی کنند یا ...
۲. نترسیدن از ملامت دیگران چقدر مهم و بزرگ است که یکی از ویژگیهای قوم برگزیدهی خدا در قرآن این است:
یٰا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دِینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللّٰهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَ یُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَی اَلْمُؤْمِنِینَ أَعِزَّةٍ عَلَی اَلْکٰافِرِینَ یُجٰاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اَللّٰهِ وَ لاٰ یَخٰافُونَ لَوْمَةَ لاٰئِمٍ ... (مائده،۵۴)
۳. نگران نباش، عزت دست خداست: فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلّٰهِ جَمِيعاً؛ خدا کفایت تو را در مقابل استهزا کنندگان میکند:
فَاصْدَعْ بِمٰا تُؤْمَرُ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِکِینَ (۹۴) إِنّٰا کَفَیْنٰاکَ الْمُسْتَهْزِئِینَ (حجر،۹۵)
آنچه را مأموریت داری، آشکارا بیان کن! و از مشرکان روی گردان (به آنها اعتنا نکن)! ما شرّ استهزاکنندگان را از تو دفع خواهیم کرد.
تاریخ گواه این حقیقت است.
پس در زمانهای که #لجن_پراکنی مرسوم است، تو #ماله_کش حقایق باش.
@mosabereh