🖊سوال کاربر:
♻️مدتیه پسرم به حرفم گوش نمیده
🌾سلام علیکم
بنده یه پسر ۲سال و نیم دارم و یه دختر ۷ ماهه
مدتیه پسرم به حرفم گوش نمیده و هروقت که با. خواهرش تنها میشه اذیتش میکنه و مدام بهانه میگیره
نمیدونم چیکار کنم..خودمم یخورده کم حوصله شدم و سریع عصبانی میشم و ناخودآگاه تنبیه بدنیش میکنم . اصلن دست خودم نیست..
خیلی از این وضع ناراحتم..
اینم بگم که ما به خاطر کار اقامون به شهر دیگه ای اومدیم و اقوام و فامیلی نداریم که رفت و امد داشته باشیم.ولی تقریبا هفته ای یکبار به خونه ی دوستان آقام میریم
و فقط ماهی یکبار میریم شهر خودمون..فکر کنم این شرایط هم باعث شده پسرم بیشتر بهانه گیر بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
📚پاسخ مشاور:
🌿سلام به شما کاربر محترم
درباره عدم حرف شنوی کودک 2 سال ونیمه شما باید داشت که کودکان تا 5 - 6 ساله تفکر خودمحوری دارند به گونه ای که خود را محور عالم تصور میکنند و و دیدگاه محدودی دارند. نمیتوانند رفتار خود را به خاطر دیگران تغییر دهند. لذا عدم حرف شنوی کودک شما از این جهت قابل تفسیر هست که نمی توان انتظار داشت که کودک در این سن و سال بطور کامل از بزرگتر حرف شنوی داشته باشد.
🌀اما در کنار این موضوع، نداشتن سرگرمی کافی در طول روز، بدرفتاری های کودک رو هم بیشتر می کند و کودک هرطور که شده برای سرگرم کردن خودش، دست به رفتارهایی می زند که بعضا مورد پسند والدین و دیگران نیست. پس باید چکار کرد؟ باید در طول روز برای سرگرم کردن کودکتون وقت بگذارید. مثلا باهاش بازی کنید، اونو به پارک ببرید، اسباب بازی برایش تهیه کنید، برنامه کودک که مناسب سن او هست تهیه کنید.
💢اما تنبیه بدنی و داد و فریاد کشیدن بر سر کودک دو ساله، مسئله رو حل نمی کند. شاید موقت کودک از باب ترس و ... دست از این رفتار بردارد ولی دوباره آن را تکرار می کند. راهکار این است که شما برای این رفتار منفی اش یک سرگرمی جایگزین قرار بدهید؛ مثلا وقتی می بینید که کودک شما، خواهرش رو اذیت می کند، می توانید باتوجه به علاقه مندی هایش به کار دیگری مشغولش کنید؛ مثلا خوراکی خوشمزه برایش تهیه کنید یا مثلا بهش بگید که پارک می بریدش یا باهاش بازی کنید و ...
💥شما باید دقیقا بدونید که کودک شما از چه چیزی خوشش میاد، همون رو برای او درنظر بگیرید تا حرف شما تاثیرگذار باشد. از اون طرف هم شما می تونید برای حرف شنوی کودک تون از بعضی چیزهایی که خوشایند او هست منع و به اصطلاح محرومش کنید؛ مثلا او را از دیدن برنامه مورد علاقه اش محروم کنید یا خوراکی خوشمزه ای که قرار بود برایش تهیه کنید، تهیه نکنید.
🔸شما از طریق تشویق و محروم سازی می توانید بدرفتاری های کودکتون رو به حداقل برسونید. البته توصیه اکید بنده این است که از محرومیت کمتر استفاده کنید و بیشتر با توجه به نیاز کودکتون، جایگزین خوشایند برایش درنظر بگیرید.
🌸موفق باشید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
#لینک_مطلب
http://btid.org/node/204955
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
⏪ اجازه دهید همسرتان مرد خانه باشد...
🚻 در زندگی مشترک، نیاز است که هر کس، به وظیفه خودش عمل کند.
✍️ ممکن است بعضی از خانمها بدون حمایت و دخالت مرد، توان اداره خانه و مدیریت زندگی مشترک را داشته باشند، اما این به آن معنا نیست که مقام و منزلت مرد در خانه نادیده گرفته شود.
🔸 اگر میخواهید زندگی مشترکِ خوب و بدون دغدغهای داشته باشید، اجازه دهید مرد خانه، مردانگی خودش را داشته باشد. شما نیز با راهنماییکردن او، به پیشبرد زندگی مشترکتان کمک کنید.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #همسرداری
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند👇
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
ببخشید مامان.mp3
2.14M
💠 چه بسا بارها با این منظره مواجه شدید که وقتی بچه کار اشتباهی را انجام می دهد و متوجه خطایش می شود از پدر یا مادرش عذرخواهی می کند و برای اینکه خیالش راحت شود که پدر یا مادر، او را بخشیده اند دوباره سوال می کند؛ بخشیدی مامان؟ بخشیدی بابا؟
🔸 در چنین شرایطی اگر پدر یا مادر، بچه را نبخشند چه تاثیری روی بچه خواهد گذاشت؟
⭕️ پاسخ جالب و شنیدنی استاد مصطفوی رو می توانید در فایل بالا بشنوید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
📎#ماه_ضیافت_الهی
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند👇
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جذاب_دیدنی
📺 ریشه ها و درمان تنوع طلبی 👆👆
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #همسرداری
📎 #ماه_ضیافت_الهی
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند👇
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
🖊سوال کاربر:
🌾چند تا مشکل با نامزدم دارم
💠سلام الان حدود تقریبا سه ماهی هست که نامزد و عقد کردیم، از لحاظ اعتقادی کاملا شبیه هم هستیم خدا رو شکر!
1⃣مشکلی که هست نامزدم، حرفای بین همدیگر رو که می زنیم به خانواده اش می گه و من هم هرچقدر بهش می گم این حرفا بین خودمون باشه، با اینکه قبول می کنه ولی باز هم کار خودش رو می کنه! البته وقتی بهش می گم انکار می کنه ولی از شواهد ماجرا معلومه که خانواده اش همه چیز رو می دونن!
2⃣ هر روز میاد خونه مون و با هم می ریم بیرون با اینکه این مدت هیچ نوع ارتباط نداشتیم، فقط لمس دستان بوده! خب خانواده شاکی شدن و من این موضوع رو بهش گفتم، بهش برخورد و گفت هفته ای یه بار میام خونه تون و دیگه هم بیرون نمی ریم! طوری برخورد می کنه که از لحاظ روانی، تامین هست و من وابسته اش هستم! (من این ضعف رو بارها بهش گفتم ولی قبول نمی کنه)
اصلا نمی دونم چیکار کنم؟
3⃣هر عملی که من انجام بدم اونم همون کار رو می کنه مثلا اگر من به خانواده اون، احترام بزارم اونم می ذاره، و اگر نذارم اونم نمی ذاره! مثلا سر همین قضیه رفتن به خونه مون که بیاد یا نه؟ خب خانواده من مشکل داشتن که هر روز داماد بیاد خونه شون، وقتی بهش گفتم، بهم گفت وقتی من نباید بیام خونه تون، تو هم نباید بیای خونه مون!
📚پاسخ مشاور:
🌿 سلام به شما کاربر محترم
دوران عقد و نامزدی، دوران شناخت عمیق و آمادگی طرفین برای ورود به زندگی مشترک است. لذا در این دوران تا طرفین بخواهند از همدیگر شناخت کاملتری پیدا کنند با سوءتفاهم و سوءبرداشت هایی ممکن است مواجه شوند که مدیریت و کنترل این مسائل به عهده طرفین است تا خدای نکرده تبدیل دلخوری و ناراحتی نشود، در غیراینصورت می تواند تبدیل به یک چالش جدی میان طرفین خواهد شد.
♨️درباره اینکه خانواده تمایل ندارند که ایشون هر روز به خانه شما بیاید، لزومی نداشت که به صورت مستقیم این مسئله رو به ایشون بگید، بلکه می تونستید پیشنهاد بدهید که مثلا بعضی از روزهای هفته رو بیرون از خانه و مثلا در پارکی ... قرار بگذارید. باتوجه به حساسیتی که در این دوران وجود دارد، توجه به یکسری ظرافتها می تواند جلوی برداشتهای اشتباه رو بگیرد.
🔸اینکه ایشون حرفهای شخصی بین خودتون رو به خانواده اش می گوید و علیرغم اینکه از او خواستید که از این کار اجتناب کند، ولی همچنان حرفهای بین خودتون رو منتقل می کند، خب این یک الگوی رفتاری در نامزد شماست که تبدیل به یک رویه شده است و تغییر این رویه نیازمند پذیرش و شکل گیری اعتماد بین طرفین در بستر زمان است. از این رو دوره عقد و نامزد زمان مناسبی است که طرفین بتوانند شناخت بیشتری از همدیگر پیدا کنند و قلق همدیگر رو بدست آورند.
✨نکته بسیار مهم: بالا بردن مهارتهای زندگی
بی شک دختر و پسری که تازه وارد زندگی مشترک می شوند، شاید در بعضی از زمینه ها مهارتهای زندگی رو نداشته باشند ازجمله مهارت ارتباطی، مهارت جرئتمندی، ارتباط موثر و ... توصیه بنده این است که هم شما و هم نامزدتون توافق کنید تا مهارتهای زندگی خودتون رو از طریق مطالعه، شرکت در کارگاه های مهارت های زندگی و مشاوره بالا ببرید. داشتن مهارتهای زندگی به طرفین کمک می کند تا جلوی بسیاری از مسائل و مشکلات گرفته شود و طرفین یاد بگیریند که چگونه باهم یک ارتباط رضایتمندی رو تجربه کنند.
♻️اینکه نامزدتون در مواجهه با شما، عکس العمل هایی نظیر مقابله به مثل انجام می دهد، ناشی از همین نداشتن مهارتهای ارتباطی و زندگی است. این نوعی واکنش ها نشان از نوعی اعتراض و ناراحتی نامزدتون هست، ولی بهتر است به جای این نوع واکنش انفعالی، ناراحتی خودش رو به صورت کلامی و روشن بیان کند و توضیحات شما بتواند او را به درک متقابل برساند. لذا هم ایشون و هم شما برای ارتباط رضایتمندی و موثر نیاز به مهارتهای زندگی دارید.
اگر سوال و نکته دیگری دارید حتما با ما در میان بگذارید.
🌸موفق باشید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
#لینک_مطلب
http://btid.org/node/205081
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💠اگه توی دنیا اون چیزی که شدنی باشه رو بخوایم، میتونیم به آرامش برسیم.
🔶آدمها توی اینکه چه چیزی رو دوست داشته باشن و به چه چیزی علاقه پیدا کنن متفاوتاند.
🔷هر آدمی میتونه به یه موضوعی علاقه داشته باشه.
🔶اگه علاقهای تبدیل به خواستن شد، توی وجود ما تولید رفتار میکنه. یعنی اگه جایی به خواستهای که داشتن نرسیدن، عصبی میشن، اگر هم به خواستههاشون برسن، خوشحال میشن.
🔷میشه گفت تمام رفتارهای ما بر محور خواستههامون هست، پس حواسمون رو جمع کنیم که چه چیزی رو میخواییم.
🔶آدم باهوش اول نگاه میکنه اون چیزی که دوستش داره، به دست اومدنی هست یا نه؟
اگه شدنی بود بعد جزء خواستههاش قرار میده.
✅اگه آدمها از چیزهایی که توی زندگی دارن رو احساس رضایت کنن، میتونن به آرامش برسن.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #نوجوان
📎 #ماه_ضیافت_الهی
📩 سوالات شما را مشاورین کانال پاسخگو هستند👇
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
Voice 001_sd.m4a
5.13M
🎙پاسخ مشاور👆:
🖊 سوال کاربر👇 :
💠 سلام خسته نباشید.من یه دخترم و ۱۶ سالمه چند وقت پیش توی فضای مجازی با یه نفر آشنا شدم که ۳یا۴ سال ازم بزرگ تره. من بخاطر سرگرمی تو گپ عضو شدم و قصدم اصلا رل زدن یا پیدا کردن شوهر برای خودم نبود. یه مدت به همین منوال گذشت تا این که یه روز وقتی داشتم اعضای گروه چت میکردم پیام داد منم جوابشو دادم وقتی حالشو ازش پرسیدم گفت اصلا خوب نیستم
🔹من بهش گفتم اگه کسی رو نداری که باش حرف بزنی بیا پیوی باهم حرف بزنیم( ای کاش بهش نمیگفتم) یه درصدم احتمال نمیدادم که بیاد پیوی ولی اومد چند روز همین جوری گذشت باهام درد دل میکرد منم دل داریش میدادم . زمان چت کردن مون همش قربون صداقه ام میرفت.
😒 ولی من اصلا این حرفا شو جدی نمیگرم وقتی بهم میگه دوسم دارع بهش میگم ثابت کن میگه تو صبر کن من میام خواستگاریت. چند باری شمارشو به دوستام دادم که بهش پیام و پیشنهاد دوستی بدن که ببینم به کسی پا میده یا نه ولی هر بار به دوستام گفته من کسی رو دوست دارم. من وقتی از نگرانی هام بهش میگم ( نگران اینم که بیشتر از الان بهش وابسته بشم و وقتی وابستش شدم تو اوج دلبستگی منو ول کنه )
میگه تو فقط بهم اعتماد کن من خودم همه چی رو درست میکنم قول میدم که خوشبختت کنم و...
🔸 منی که به عشق و عاشقی هیچ اعتقادی نداشت الان وابسته اش شدم .
من واقعا گیج شدم نمیدونم چیکارکنم از یه طرف بهش وابسته میشم از طرف دیگه نمیتونم اعتماد کنم(من آدم خیلی شکاکی هستم) میترسم از اینده نامعلوم لطفاً راهنمایی کنید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #ماه_ضیافت_الهی
✅ آیدی دریافت سوالات
@pasokhgo313