📆 تقویم روز
📌 پنجشنبه
☀️ ۴ اسفند ۱۴۰۱ هجری شمسی
🌙 ۲ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری
🎄 23 فوریه 2023 میلادی
📎 #تقویم
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
🌐 btid.org
💠 نقش خانواده در امیدسازی و امیدآفرینی
👨👩👧👧 برای ساخت جامعهای ایمانی و سرشار از امید، باید به نقش خانواده در امیدسازی و امیدآفرینی توجه ویژهای کرد.
🔶 خانوده به عنوان مهمترین کانون تربیتی و سازنده جامعه ایمانی، باید تفکرات مثبت، ازجمله امید به آینده را از زمان کودکی و درست وقتی که شخصیت کودک در حال شکلگیری است، در ذهن و روح او نهادینه کند.
🔹امیدی که اگر والدین آن را با باورهای ایمانی و در یک فرایند تدریجی و با توجه به اقتضای سن کودک، در روح و جان او نهادینه کنند، به مرور زمان به یک اصل بنیادین در زندگی فرزندشان تبدیل میشود.
🔸شکلگیری چنین حالتی در وجود انسان از همان دوران کودکی سبب میشود تا فرد در دوران بزرگسالی با کمک همین اکسیر اثرگذار، باورها، رفتارها و اعمال خود را اصلاح و بهسازی، و به همین مقدار به ساخت جامعه ایمانی کمک کند.
لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/237830
#روز_امید
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
⚔️جنگ شناختی
🗡🛡جنگ شناختی یکی از متفاوتترین شیوههای جنگ است که اعتمادزدایی، قداستزدایی، مقبولیتزدایی و ناامیدسازی را به افراد جامعه تلقین میکند و افراد جامعه، که اصلیترین سرمایه یک کشور به حساب میآیند، با جنگ شناختی هویت خود را تغییر میدهند.
⚠️در جنگ شناختی، علاوه بر اینکه یک نفر از گروه خودی کم شده، همان شخص به گروه دشمن اضافه میشود.
🔺عمر سعد که فردی دنیاطلب بود و به خاطر وعدههای مالی عبیدالله از عقیده خود برگشت، وقتی در کربلا فرمانده سپاه بود، با گفتن این جمله، جنگ روانی و شناختی به راه انداخت: «یا خَیْلَ اللّهِ ارْكَبی وَ بِالْجَنَّةِ اَبْشِری»؛ «اى لشکر خدا! سوار شوید، مژده باد شما را به بهشت».
او با این جمله، عدم مقبولیت و قداست زدایی حکومت امام حسین علیهالسلام را در نگاه آنها زیر سؤال برد و باور کوفیان را تغییر داد؛ آنهایی که به امام حسین علیهالسلام نامه نوشتند و میخواستند با امامشان بیعت کنند، ولی از یاران امام جدا شدند و در مقابل امامشان ایستادند.
🚨امروزه دشمن تلاش میکند تا با جنگ رسانهای و شناختی، باورهای اسلامی و انقلابی جوانان را تضعیف و به خرافه تبدیل کند؛ خرافهای که میتواند به دینگریزی و بدبینی افراد به اسلام و انقلاب شود.
📚طبری، تاریخ الامم والملوک، ج ۳، ص۳۱۲
#مشاوره
🌐https://btid.org/fa/news/218030
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💠 همیشه نیمه خالی لیوان را نبین
🌿برای نجات از ناامیدی باید بکوشیم روح بدبینی یا منفینگری را از زندگی حذف کنیم.
🔶 ندیدن نیمه پر لیوان زندگی، باعث سرایت یک نوع بدبینی و سوءظن و در نهایت غلبه روح ناامیدی در زندگی میشود. کم نیستند خانوادههایی که امکانات و داراییهای مختلفی دارند، ولی بااینوجود شاهد هستیم همسر آن خانواده یا یکی از اعضای آن به افسردگی خاصی مبتلا شده است. وقتی ریشه آن را بررسی میکنیم، متوجه میشویم که این افراد بیشتر نیمه خالی لیوان و کمبودهای زندگی را مشاهده میکنند و همین موضوع باعث شده است که آنها نگاه زیبابینی خود را نسبت به زندگی از دست بدهند و تصور تاریک و سیاهی را در پیش روی خود مشاهده کنند.
🔷 راه درمان از منظر قرآن
با درنگ و تأمل در آیات الهی بهخوبی میتوان راهکاری فوقالعاده برای نجات از این مسئله پیدا کرد. قرآن کریم در این خصوص، تکنیک یادآوری نعمتها را ارائه داده است: «فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ»؛ «پس انواع نعمتهای خدا را به یاد آورید. شاید که رستگار شوید».
لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/237743
#مشاوره
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
♨️حسن ظن، عامل امیدواری
🔸 اصولاً زمانی که نسبت به دیگران حسن ظن وجود داشته باشد، زندگی دچار یأس و ناامیدی نمیشود. همین امر موجب تلاش برای پیشرفت و مانع از ایجاد خسارتهای جدید در زندگی خواهد شد.
🟣 امام صادق علیهالسلام میفرماید: «إِنَّ مِنْ أَكْبَرِ الْكَبَائِرِ عِنْدَ اللهِ الْيَأْسَ مِنْ رَوْحِ اللهِ وَ الْقُنُوطَ مِنْ رَحْمَةِ الله»؛ «به درستی که از بزرگترین گناهان کبیره نزد خدا، یأس و ناامیدی از رحمت خداست».
🔹 بنابراین امیدواری از ملزومات زندگی دنیایی، و حسن ظن به دیگران، از عوامل امیدواری و زندگی موفق است. زمانی که در زندگی مشترک چنین نگاهی نسبت به اطرافیان داشته باشیم، از ایجاد خسارتهای جبرانناپذیر جلوگیری نموده و در هر زمانی، تلاش برای ساختن بنیان خانواده را رها نخواهیم کرد.
📚مرآة العقول في شرح أخبار آل الرسول، ج۱۲، ص۳۳۴.
#روز_امید
🌐https://btid.org/fa/news/236901
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
📆 تقویم روز
📌 جمعه
☀️ ۵ اسفند ۱۴۰۱ هجری شمسی
🌙 ۳ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری
🎄 24 فوریه 2023 میلادی
✨ مناسبت روز :
. سالروز ولادت امام حسین علیه السلام(۴ هـ.ق)
. روز بزرگداشت خواجه نصیر الدّین طوسی
. روز پاسدار
. روز مهندس
📎 #تقویم
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
🌐 btid.org
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قبل از مردم باید مسئولین پایبند عملی به اسلام داشته باشند
#خانواده_سبک_زندگی
🌐https://btid.org/fa/
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾
✍️سوال کاربر7245:
👱♀️دخترم میگه من دوست دارم یک دوست پسر انتخاب کنم....
🌿سلام وقتتون بخیر
من یک دختر۱۲ ساله دارم که از وقتی وارد مدرسه شده همش حرفای دوستانش در مورد دوست پسر و ... میگه.
جدیدا هم میگه من دوست دارم یک دوست پسر انتخاب کنم بعد عاشقش بشم و بعد باهاش ازدواج کنم اصلا نمیدونم چطوری و ازچه دری باهاش صحبت کنم.....
👨🏻🏫پاسخ مشاور:
💐سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی.
🙏ضمن تشکر از حسن اعتماد شما به مجموعه ما
♨️دغدغه شما برای تربیت فرزندتون ستودنی است. خیلی خوبه که فرزند خودتون رو اینطور بار آوردید که در این گونه مسائل قبل از هر اقدامی این مساله رو با شما در میون گذاشته.
🔴 وقتی برخی والدین نسبت به تربیت فرزند خود بی تفاوت باشند ، بخصوص به راحتی فضای مجازی بدون هیچ گونه مدیریتی در اختیار فرزند خود قرار میدن، طبعا اون جایگاه الگو بودن خود رو به بستر جامعه می سپرن، بچه بخاطر بی توجهی والدین دیگه نگاه نمی کنه چی درست هست و چی درست نیست، بلکه نگاه می کنه به همسالان خودش، بخصوص اگر یه ناهنجاری رواج داشته باشه، به مرور فرزندان، اون رفتار رو بعد از عادی شدن، ارزش می دونن و مخالفینش رو به دید عقب ماندگی و حقارت می بینن.
🟢 تربیت والدین وقتی از میدان حذف بشه، کودک یا نوجوان با حس کنجکاوی که داره دوست داره هر چیزی رو تجربه کنه، و رفتار نوع همسالان هم به عنوان مُهر تایید خودش قرار خواهد داد ضمن اینکه نوجوان اهل تجزیه و تحلیل هم نیست و کسی هم نیست که به او آگاهی بده.
👈 آنچه شما باید انجام بدهید:
به هیچ وجه با طرح چنین مسائلی از طرف فرزندتون ، موضع سرکوبگرایانه نداشته باشید، مواردی که عرض شد برای این بود که چنین حرفهایی رو از جانب دخترتون بر خلاف انتظار ندونید، خواه ناخواه دختر شما با این مساله مواجه هست و باید به ایشون شناخت بدید، نه اینکه سرکوب کنید، سرکوب کردن، حریص شدن ایشون رو به دنبال خواهد داشت. باید به دخترتون این بینش رو بدید که رایج بودن یک رفتار در جامعه الزاماً به معنای درست بودن اون نیست.
🔵 اگر باز هم اصرار کرد، باید قضیه رو روشن تر کنید که نه تنها این روابط به ازدواج منجر نمیشه بلکه به آبروریزی و افسردگی، حس گناه، تهدید و در بعضی موارد خدای ناکرده به خودکشی منجر شده. ازدواج وقت خاص خودش رو داره، همونطور که میوه وقت چیدنش وقت خاصیه. اگر زودتر اون رو بچینی باید تو سطل آشغال بندازیش!
🟣در پایان سعی کنید علاوه بر این جور شناختها ،برای تربیت دینی فرزندتون هم اهتمام داشته باشید بخصوص نماز و خوندن اون با شرایط قبولی، که همون معنویتی که در نماز هست، اگر حاصل بشه فرزند رو در مقابل ناهنجاری ها تا حدودی واکسینه می کنه!
🟡 از مهارتهای دیگری که لازم هست دختر شما یاد بگیره، مهارت «نه گفتن» است. اگر دختر شما اهل این جور مسائل هم نباشه، گاهی با درخواست بعضی پسران هم مواجه خواهد شد، اینجا اگر دختر این مهارت رو نداشته باشه با چند جمله دوستی و عاطفی خودش رو خواهد باخت.
جهت مشاهده کامل سوال و جواب به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
🌐 http://btid.org/node/229321
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
📎 #ایران_مقتدر
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾
💢#آیه_نگاشت | پاسخِ درخور
🔹«وَ إِذَا حُيِّيتُمْ بِتَحِيَّةٍ، فَحَيُّوا بِأَحْسَنَ مِنْهَا أَوْ رُدُّوهَا».
✍️ «هرگاه به شما تحیّت گفتند، پاسخش را بهتر از آن یا [حدّاقل] به همان صورت بدهید».
✅ ردّ احسانِ مردم نارواست. بايد آن را پذيرفت و به نحوى جبران كرد.
📚 نساء: 86.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
🌐 https://btid.org/fa/photogallery
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver_44
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
🍀 #حدیث_جانان |برای خدا کار کنید!
✍️ آیتاللهالعظمی سیّدرضا بهاءالدّینی:
«با خدا ارتباط پیدا کنید! ارتباط با خدا به معنی کنارهگیری از مردم نیست؛ بلکه باید کار مردم را برای خدا انجام دهید».
#خانواده_سبک_زندگی
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
🖊سوال کاربر7215:
🔀 راهکارهای شناخت خواستگار
🌿سلام وقت بخیر
اینکه آدم با کی خوشبخته باید طرف مقابل چه شرایطی داشته باشه و اینکه چطوری از طرف مقابل شناخت کامل داشته باشد؟
👨🏻🏫پاسخ مشاور:
💐با سلام و عرض ادب خدمت شما
از حسن اعتماد شما به مجموعه اندیشه برتر سپاسگزارم.
❇️ از اینکه به فکر این هستید که بتوانید یک انتخاب عاقلانه و صحیح داشته باشید قابلتحسین است. با توجه به این سؤال نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که امیدوارم برایتان مفید واقع شود.
📌 در این زمینه دو معیار کلی وجود دارد که خدمتتان عرض میکنم:
در مؤلفههای فردی (تحصیلات، شغل، سن)، خانوادگی (میزان مذهبی بودن خانوادهها، سطح اقتصادی خانواده، محل زندگی خانوادهها) و اجتماعی (شغل پدرها، جایگاه اجتماعی خانوادهها) با یکدیگر تناسب داشته باشند.
🔸اگرچه خانوادهای پیدا نمیشود که همه موارد باهم تناسب داشته باشند، اما هرچه این موارد، تناسب بیشتری داشته باشند احتمال موفقیت در زندگی و خوشبختی بیشتر خواهد شد.
🔸تناسب در این موارد به معنای یکی بودن و مشابهت نیست. مثلاً در سن اینگونه نیست که هر دو 35 ساله باشند بلکه لازم است سن مرد مقداری از زن باشد.
◀️ آنچه نقش بسیار مهم و کلیدی در ازدواج دارد.....
جهت مشاهده کامل سوال و جواب به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
🌐 http://btid.org/node/224425
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
📎 #ایران_مقتدر
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝