154.1K
#پاسخ_۹۳۵
#آقای_اکبری
مشاوره یاران باران ☔️
بصورت ناشناس سوال بپرسید 👇
https://abzarek.ir/service-p/msg/586802
مشاوره یاران باران☔
🍒 #تربیت_فرزند جلسه سیزدهم ✍ دوران بارداری با سلام و عرض ادب محضر شما بزرگواران 📝خلاصه ای از اصول
🍒 #تربیت_فرزند جلسه چهاردهم
✍ دوران بارداری(توصیه های معنوی)
✍توصیه های معنوی
🔆۱- وضو گرفتن نورانیت وجود انسان را می افزاید. در روایتی آمده است که؛ وضو گرفتن بر روی وضوی قبلی نوری است بر روی نور، و هرکس بدون اینکه احتیاج به وضوی جدید پیدا کند وضوی خود را تجدید نماید خدای عزوجلّ نیز بدون طلب استغفار و بخشایش توبه او را تجدید می نماید. این موضوع برای زن باردار اهمیت بیشتری دارد؛ چرا که انجام این مستحبّ، نورانیت وجود او و فرزندش را توامان به دنبال خواهد داشت. بنابراین بهتر آن است که زنان باردار همیشه با وضو باشند.
📿 ۲- در طول شبانه روز زیاد توبه و استغفار کنید و از خدای متعال بخواهید توفیق پرهیز از گناه را به شما عطا کند و نیز بخواهید که آثار گناهان گذشته شما بر نسل آینده را پاک کند.
🔰۳-«انجام واجبات و ترک محرّمات» در عین این که عبارات ساده ای هستند تمام آن چیزی که برای سلوک روحانی انسان ها نیاز است را در خود دارند. پیامبر اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرموده اند؛ خداوند فرموده است: هیچ بنده ای با چیزی محبوبتر از واجبات به من نزدیک نشده است.
📗شاید یکی از ساده ترین و عملی ترین راه ها برای وصول به این هدف، عادت به مطالعه روزانه رساله های عملیه و تنظیم اعمال بر اساس آنها باشد.( این وظیفه اگر چه در دوران بارداری اهمّیتی دو چندان می یابد امّا تنها مختصّ این دوران نیست.)
🦋۴- در انجام اعمال مستحبّی، نشاط، شرط اصلی است. از تحمیل حجم زیادی از اعمال مستحبّی به خود که پس از مدّتی شما را خسته و آزرده می کند بپرهیزید.
🍃امیرالمومنین(علیه السّلام) می فرمایند: کار اندکی که ادامه پیدا کند بهتر از کار زیادی است که خستگی به بار بیاورد....بنا به شوق درونی خود، مقدار متناسبی از ادعیه و اوراد مستحبّی عمومی را انتخاب کنید و در دوران بارداری بر آنها مداومت داشته باشید.
♻️۵- مراقبت از نماز اوّل وقت را فراموش نکنید!آیت الله بهجت از مرحوم آقای قاضی رحمه اللّه نقل می کردند که ایشان می فرمود؛ اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند! … و همین که نمازگزار اهتمام داشته باشد و مقیّد باشد که نماز را اوّل وقت بخواند فی حدّ نفسه آثار زیادی دارد، هر چند حضور قلب هم نباشد.
🌾۶- اگر اوایل بارداری با ماه مبارک رمضان مصادف شد سعی کنید با وسواس بیشتری با مساله روزه داری برخورد کنید و اگر وضعیت جسمانی شما اقتضای روزه گرفتن حتّی به صورت متناوب را داشت از این رحمت بی دریغ محروم نشوید.
📖✨۷- تلاوت قرآن باید جزء ثابت برنامه های دوران بارداری باشد. پیامبر اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلّم) می فرمایند: «نَوِّرُوا بُیُوتَکُمْ بِتِلَاوَهِ الْقُرْآنِ ... خانه های خود را به تلاوت قرآن روشن کنید، هر گاه در خانه ای، قرآن زیاد تلاوت شود، خیر و برکت آن خانه زیاد می شود و اهل آن به وسعت می رسند و آن خانه برای اهل آسمان درخشندگی پیدا می کند؛ چنانکه ستارگان آسمان برای اهل زمین می درخشند.
⚠️امّا نکته مهم آن است که این برنامه باید به صورت منظّم و مداوم دنبال شود؛ به همین جهت بهتر است که روزانه تعداد صفحات نسبتاً ثابتی را متناسب با وضعیت روحی خود تلاوت کنید؛ به نحوی که نشاط روحی کافی برای ادامه کار داشته باشید و هرگز به هنگام خواندن قرآن احساس ملالت و خستگی نکنید.
🌀تداوم در تلاوت منظّم حجم کمی از قرآن بسیار بهتر از آن است که یک روز به مدّتی طولانی قرآن بخوانید و روز دیگر شوق چندانی به تلاوت نداشته باشید. شاید بهتر باشد که از ابتدای بارداری بنابر ختم قرآن بگذارید.
👈 به این ترتیب اگر هر روز ۲/۵ صفحه قرآن تلاوت شود – حدوداً معادل یک چهارم حزب از حزب های قرآن های عثمان طه – در طول بارداری حدّاقل یک بار قرآن را ختم خواهید کرد.طبیعتاً در صورت احساس توانایی، می توانید این مقدار را افزایش دهید.
#تربیت_فرزند
#مشاوره_یاران_باران☔️
https://eitaa.com/joinchat/742129681Cede478ce4d
🕌۸- حتماً سعی کنید خود و کودکتان را از زیارت مشاهد شریفه، بهره مند کنید. به ویژه حدّاقل یک بار در طول بارداری سعی کنید به زیارت حضرت ثامن الحجج و خواهر مکرّمه ایشان حضرت معصومه مشرف شوید.
🚸۹- یکی از موثّرترین اتّفاقات در مورد سلامت روحی فرزند؛ همنشینی های مادر در دوران بارداری است. هر هم صحبتی و هم نفسی، به اندازه خود، جنین را تحت تاثیر قرار خواهد داد. همان گونه که همنشینی با خوبان، در سعادت انسان تاثیر شگرفی دارد؛ هم صحبتی با اهل گناه یا حضور در مجلس گناه هم می تواند عاقبت ناخوشایندی برای فرزند رقم بزند.
🌺پیامبر اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلّم) می فرمایند:حکایت همنشین صالح، مثل عطّار است که اگر از عطر خود، تو را بهره مند نسازد؛ بوی خوش آن در تو آویزد و حکایت همنشین بد، مثل آهنگر است که اگر شعله آتش آن تو را نسوزاند، بوی بد آن در تو آویزد.
⚠️در این زمینه، زن باید مسایل شرعی مربوط به ارتباط با نامحرم را به دقّت رعایت کند و تا می تواند با نامحرم به جز در حدّ ضرورت، تماس و گفتگو نداشته باشد.از طرفی چون زن بیشترین همنشینی را با همسر خود دارد. باید سعی شود مکالمات زوجین با رعایت ادب و خارج از موضوعات گناه آلود باشد.
📡🖥 تلویزیون، رادیو، ماهواره، سینما و امثال آنها – حدّاقل با وضعیت فعلی – معمولاً مصداق هم نشینان بد محسوب می شوند. لذا بهتر است در دوران بارداری، انس با این رسانه ها به حدّاقل برسد. بسیاری از پیامک ها هم مصداق گفتگوی گناه آلود هستند؛ پس در دوران بارداری چت کردن ها را به حدّاقل برسانید.
🧕۱۰- با کودک خود گفتگو کنید؛ سعی کنید در طول بارداری همه روزه وقتی را به گفتگو با کودکی که در رحم دارید اختصاص دهید و به تدریج، اصول عقاید خود را برای او مرور کنید. آنچه که از توحید و خداشناسی می دانید و می فهمید به زبان ساده برایش توضیح دهید.
💐قرآن را به او بشناسانید و در مناسبت های مختلف، ایمّه اطهار و اولاد ایشان(علیهم السّلام) را به او معرّفی کنید. مفاهیمی چون مسلمانی، شیعگی، ولایت، تولّی، تبرّی، نماز، روزه، عبودیت، معاد و … را به زبان ساده با هم مرور کنید و وظایفی که در آینده به عنوان یک بنده خدا در دنیا به عهده اوست را برایش بیان کنید. سعی کنید در طول این ۹ ماه، نکته ای از عقاید شما باقی نماند که به او نیاموخته باشید.
#تربیت_فرزند
#مشاوره_یاران_باران☔️
https://eitaa.com/joinchat/742129681Cede478ce4d
#نکتہ
💖 اگر زوجین توی رابطشون « #آرامش » داشته باشن، بچه ها هم آرامش دارن و خوب ←تربیت→ میشن؛
♨️ شک نکنید بچههایی که اخلاق خوبی ندارن؛ علتش اینه که توی خانه «آرامش کافی» ندارن...!!
🚸 @moshaver_baran
1_833156157.mp3
2.36M
#تربیت_فرزند
💟 چگونه فرزندانی با ایمان تربیت کنیم؟
♨️ چهار روش و تکنیک برای افزایش ایمان کودکان
👶 مجموعه صوتی تربیت فرزند؛قسمت ۲
🚸 @moshaver_baran
مشاوره یاران باران☔
🍒 #تربیت_فرزند جلسه چهاردهم ✍ دوران بارداری(توصیه های معنوی) ✍توصیه های معنوی 🔆۱- وضو گرفتن نور
🍒 #تربیت_فرزند جلسه پانزدهم
آداب #تولد_فرزند
💗#تولد از هیجان انگیزترین، راز آلودترین و تاثیر گذارترین فرآیندهای طبیعی زندگی بشر است. از قدیم الایام تولد نوزاد عامل اصلی شیرینی زندگی محسوب شده به همین خاطر این اتفاق در زندگی هر زوج بسیار با اهمیت بوده و برای آن مراسمهای خاصی در نظر گرفته شده است.
✍بعد از مباحث دوران بارداری به،
بررسي آداب و سنن زمينه ساز تربيت درآغاز تولد مي پردازيم تا با پيروي از سيره تربيتي پيامبر و اهل بيت عليهم السلام بتوانيم گامي مؤثر در تربيت فرزندان خويش برداريم.
📝در سيره معصومین عليهم السلام آداب و سنت هايي يافت مي شود که از آغاز تولد فرزند تا روز هفتم به آنها عمل مي کرده اند. عمل به اين آداب، زمينه هاي مساعد تربيت را در فرزند به وجود مي آورد.
🔺ممکن است نقش برخي از اين آداب در تربيت فرزند براي ما مخفي باشد يا تأثير کمتري در تربيت داشته باشد، ولي به هر حال تأثير خود را در فرزند خواهد گذاشت.
🔚بخشی از اين روش ها، زمينه هاي تربيت بعدی را فراهم مي کند و برخي، علاوه بر آن، خود نيز اثر تربيتي مستقيمي دارند. از مجموع همين تأثيرات جزئي است که تربيت تحقق می يابد.
🌀زيرا تربيت امري لحظه اي نيست که يکباره صورت پذيرد، بلکه امري تدريجي است که با فراهم شدن زمينه هاي آن، از بين رفتن عوامل مزاحم و رعايت آداب و دستورهاي تربيتي و استفاده از شيوه هاي مناسب تحقق مي يابد.
#تربیت_فرزند
#مشاوره_یاران_باران☔️
https://eitaa.com/joinchat/742129681Cede478ce4d