🌹🌹🌹🌹
🔶 طلاق در کمین افرادی با ۵ ویژگی
کلمه «طلاق» بعد از اینکه برای اولین بار از طرف هریک از زوجها به زبان آورده میشود، حتی اگر به مرحله اجرا هم نرسد، میتواند آثار منفی خود را بر زندگی مشترک بگذارد. یکی از بهترین کارهایی که میتوان برای جلوگیری از ایجاد این شرایط انجام داد، بالا بردن آگاهی خود درباره خصوصیات اخلاقی است که معمولا زندگیهای مشترک را به بن بست میرسانند.
🍁همه ما عادتهای بدی داریم، اما شناختن بدترین عادت هایمان به ما کمک میکند که در برابر خطاهایمان پاسخ گو باشیم. به عبارت دیگر، با تلاش برای بهتر شدن، ما میتوانیم ترس از طلاق را از ذهن خود پاک کنیم و روی آینده و شادیهایی که ازدواج با خودش به همراه میآورد، متمرکز شویم. در این مطلب شما را با پنج خلقوخوی متداولی که به گفته کارشناسان میتوانند به طلاق منجر شوند، آشنا میکنیم:
✴️ منفی بافی یا فاجعه سازی
این ویژگی اخلاقی که باعث میشود فرد از کاه کوه بسازد، میتواند آرام آرام یک زندگیمشترک را به نابودی بکشاند.
✴️ مراقبت افراطی
مراقبت و توجه افراطی یکی از همسران به شریک زندگی اش، نشانه فاصله عاطفی و در عین حال، روشی نامحسوس برای در کنترل درآوردن روابط است. این شرایط میتواند به رنجش، دلخوری و انزوا منجر شود و در نهایت مسیر طلاق را هموار کند.
✴️ خودشیفتگی
خودشیفتگی باعث میشود میان نقشهای زناشویی تعادل برقرار نشود. یک فرد خودشیفته هیچگاه نمیتواند واقعیت را درباره خودش ببیند و مسئولیت نقش خود را به عهده بگیرد. در بسیاری از موارد، وقتی اشتباهی رخ میدهد یا هر نوع اختلاف دیگری ایجاد میشود، او هرگز خودش را سرزنش نمیکند و همیشه تمایل دارد نقش قربانی را بازی کند.
✴️ تودار بودن
وجود اختلاف نظر میان زوجها اجتناب ناپذیر است، اما مهم این است که دو طرف، نارضایتی هایشان را با یکدیگر در میان بگذارند. اگر این کار به طور موثری انجام شود، به حل شدن مشکلات و بهبود روابط همسران کمک قابل توجهی میکند.
✴️ داشتن خود شکننده و متزلزل
فردی که دارای شخصیت متزلزلی است و اعتماد به نفسش به آن چه دیگران میگویند یا انجام میدهند بستگی دارد، به احتمال زیاد هر اندازه که بتواند به دنبال توجه، عشق و تایید اطرافیانش خواهد بود.
♦️ اگر این صفات اخلاقی را داریم، چه کنیم؟
اگر یک یا چند مورد از این صفات اخلاقی را در خودتان میبینید، صحبت کردن با همسرتان اولین کار درستی است که باید انجام بدهید. شاید همسرتان بتواند ایدههایی برای اینکه متفاوت عمل کنید، در اختیارتان قرار دهد. اما اگر احساس نیاز میکنید، بهتر است پیش از آن که مشکلات جدی تری ایجاد شود با یک مشاور خانواده صحبت کنید.
@sipa313
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
✅ آموزش #نظم و ترتیب به کودکان
اول 👈 رابطه شما با فرزندتان باید بر پایه همکاری باشد نه #لجبازی
بنابراین سعی کنید تا جای ممکن "نه" نگویید و تا زمانی که اشتباهات فرزندتان خطری ندارد او تصمیم گیرنده برای زندگی خود باشد مانند انتخاب لباس، بازی و غذا.
دوم👈 باید به فرزندتان مطابق سنش مسئولیت بدهید مانند غذا خوردن با دست قبل از یکسالگی، درآوردن کفش حتی با کمک شما بعد از یکسالگی..
سوم👈 قبل از آموزش نظم و ترتیب کارها را با بازی به فرزندتان بیاموزید مانند مسابقه دادن هنگام تمیز کردن اتاقش.
چهارم👈 از سه سالگی به فرزندتان مسئولیتهای کوچک بدهید مانند انداختن لباس کثیفش در سبد مخصوص، آب دادن به گلدان اتاقش
پنجم👈 از جدول ستارهها استفاده کنید تا در مقابل انجام هر کار درست یک برچسب جایزه بگیرد.
ششم 👈 هرگز با داد و بیداد، دعوا، تهدید، منت گذاشتن و محروم کردن فرزندتان را مجبور به انجام کاری نکنید و مسئولیت بیشتر از سنش به او واگذار نکنید.
#والدین
#فرزندپروری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🍀نصیحت فرزندان 🤩
✔️ هنگام نصیحت فرزندتان، به جای کلمه «تو» از کلمه «من» استفاده کنید.
✅ در کلمه «تو» مانند «تو بی نظمی» اشکال را متوجه فرزند می کنید.
✅ اما در کلمه «من»
«من وقتی می بینم لباس هایت را می ریزی، ناراحت می شوم» احساس خودتان را بیان می کنید که تأثیر افزون تری دارد.
وقتی این کلمات را به کودکی میگوییم:
← ندو
← نکن
← نمیتونی
← دست نزن
← بگیر یه جا بشین
و...
وقتی به دوران نوجوانی و جوانی رسید همین کلمات را به شما تحویل خواهد داد؛
⇠ سرکار نمیتونم برم
⇠ از پس کار نمیتونم بربیام
⇠ کنکور غیر ممکنه قبول بشم
⇠ از پس ازدواج و زندگی برنمیام
⇠ درس ها سخته نمی تونم نمره خوب بگیرم
و...
پایه اعتماد به نفس در کودکی و در ۱ تا ۳ سالگی گذاشته میشود.
#کودک
#فرزندپروری
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🔺 اکثر مادران در موقعی که کودکشان خبرچینی میکنند واکنش تند نشان می دهند، اما روانشناسان اعتقاد دارند که اگر مطالبی که کودک در جمع مطرح می کند ، کم اهمیت یا بی اهمیت است، برای مثال وقتی می گوید:«شام چی خورده ایم یا دیروز کجا رفته ایم و …» هیچ واکنشی نشان ندهید.
👈 اما اگر مسائل مهم زندگیتان را در جمع بیان میکند، یکی از دلایل مهم آن این است که خودتان در حضور همسر یا بستگانتان همین کار را میکنید، بدون اینکه متوجه باشید فرزند شما با وجود اینکه مشغول بازی است، صحبت های شما را میشنود.
↩️ سعی کنید الگوی خوبی باشید و مسائل و رازهای خانوادگیتان را با دیگران مطرح نکنید.
⏪ وقتی کودک رازهای #خانواده را مطرح میکند، واکنش شدید نشان ندهید بلکه او را از جمع بیرون ببرید و او را از نظر خودتان مطلع کنید؛ مثلا بگویید: « من خیلی ناراحت میشوم وقتی مسائل خصوصی زندگیمان جلوی بقیه مطرح می شود» یا در همان موقع با یک نگاه جدی (بدون هیچ صحبتی) برای چند ثانیه به او نگاه کنید و به هیچ وجه از روشهای نصیحت، عصبانیت، تهدید، تنبیه و … به ویژه در حضور جمع استفاده نکنید.
#خبرچینی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz
🌹
🔰 کمال رو به بچههاتون یاد ندید
🔻 اولین شرط خوشبختی این است که به بچههایمان یاد دهیم ناقص هستند. یعنی باید یاد دهیم دنبال کمال باشند اما توهم کامل بودن نداشته باشند! به یک بچه ۱۲ ساله نمیگوییم این اتاق مال توست، بلکه میگویم فعلاً علی الحساب اینجا باش و استفاده کن.
🔹ملکیت حرص میآورد! هر از گاهی باید این ملکیتها را به تهدید بیندازیم. رسول خدا میفرماید؛ خدایا یک روز به من نان بده که توان عبادت تو را داشته باشم و فردا همان را به من نده تا از تو بخواهم و بفهمم که به تو محتاجم!
🔸 اگر هر فردی متوجه این باشد که کامل نیست و ناقص است در خانواده با بقیه اعضای #خانواده درست رفتار میکند. پیامبر اکرم وقتی وارد خانه میشدند به بچه ها میفرمودند: آیا به من افتخار میدهید که اسب شما شوم؟ وقتی اندیشه این شد، جامعه رشد میکند و اگر چنین اندیشهای نباشد که ما ناقص هستیم، ظلم ایجاد میشود.
🎤حجت الاسلام دوست محمدی
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
👇👇👇👇👇👇👇👇
@moshavereh_alborz