📿 راز پیشرفت
❓ راز پیشرفت یک انسان و یک جامعه چیست؟
➕ یک نکته کلیدی درباره این راز مهم
#ارتباط با خدا
@moshaveremava
❓❓❓سوال : زمانی که بچه ام در یک بازی و یا مسابقه می بازد شدیدا عصبانی شده و همه چیز و همه کس را به باد انتقاد و ناسزا می گیرد . در این رابطه تکلیف چیست?
🌐مشاهده کامل مطلب و جواب پرسش:
http://mava.iki.ac.ir/articles
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🔻مهم ترین عامل لجاجت نوجوان و تقویت انگیزه او در رسیدن به خواسته غیر منطقی، این است که حق انتخاب را از او بگیرید.
پس در برابر خواسته های
غیرمنطقی نوجوان خود، بی درنگ «نه»نگویید.
بلکه با سردی بگویید؛ نظری ندارید و او خود باید انتخاب کند.
او بی درنگ می فهمد که با این خواسته اش موافق نیستید؛ ولی چون با صراحت مخالفت نکردید و حق انتخاب را به او دادید، به احتمال فراوان، همان چیزی را بر می گزیند که شما خواسته اید.
@moshaveremava
#پرسش_پاسخ
❓سوال:
همسر من مرد خسیسی است؛ برای خرید هرچیزی در زندگی خیلی اعصاب مرا خرد میکند. انتظار دارد من از پول خودم برای همه چیز خرج کنم. به نظر شما آیا ذات انسان خسیس ممکنه تغییر کنه یا بهتره که کلا از این زندگی برم؟ چه راهکاری برای این مساله پیشنهاد میکنید؟
👈پاسخ کارشناس مأوا:
خساست مردان دلایل متعددی ممکن است داشته باشد ولی در بسیاری از موارد ریشه در قدرت طلبی دارد. پول یکی از ابزارهایی است که مرد با آن احساس توانمندی می کند و همسران هوشمند با تقویت این احساس، اعتماد به نفس بیشتری را برای شوهر خود خلق می کنند. مردها دوست دارند با خرج کردن برای شریک زندگی، احساس مردانه ببشتری داشته باشند.
در این میان دلایلی وجود دارند که علاقه مرد به هزینه کردن را از بین می برند:
1. قدرنشناسی زن
2. متوسل شدن زن به والدین خود برای دریافت پول
3. درآمدهای شخصی زن که به اشتراک گذاشته نمی شود
4. استفاده همسر از ادبیات دستوری در دریافت پول
5. نبرد قدرت زن با مرد
6. تکرار برچسب خساست
7. نادیده گرفتن تدبیر مرد در اقتصاد پایه زندگی و تاکید بر اقتصاد مصرفی
راه حل ساده مسئله این است که بر مواردی که مرد هزینه کرده توجه بیشتری داشته باشید و در نقش یک شریک در سرمایهگذاری برای آینده ظاهر شوید نه در نقش طلبکار. همچنین با احترام به شوهر زمینه را برای خرسندسازی خود از طرف شوهر فراهم نمایید.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🏴 فرا رسیدن شهادت امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) تسلیت باد
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
✅چگونه به کودک خود نه بگوییم؟
نه را با جملات مثبت بگویید:
کودکتان را برای خرید برده اید و او مدام دامان شما را می کشد و شکلات می خواهد. شما هم به او می گویید قبل از شام نمی شود شکلات بخوری. او پاهایش را بر زمین می کوبد و شما دوباره نه می گویید. او این بار محکمتر پا می کوبد و بلندتر جیغ می زند.
تا شما به راهروی چهارم برسید او پنج بار قشقرق به راه می اندازد تا به خواسته اش برسد. شما هم یا تسلیم خواسته او می شوید تا از شر سر و صدا و آبروبریهای او در فروشگاه خلاص شوید و یا محکم بر سر حرف خودتان می ایستید و سرخ و سفید می شوید. که در هر دو حالت شرایط برای شما و کودک سخت می شود. بعضی از کودکان تنها با شنیدن کلمه نه نمی توانند علت بعضی از قوانین را بفهمند.
متخصصان روانشناسی خانواده معتقدند می توانید با این کودک به گونه مثبت حرف بزنید و به همان نتیجه برسید. مثلا به جای اینکه بگویید قبل از شام نمی توانی شکلات بخوری می توانید به او بگویید بله تو اجازه داری شکلاتت را بعد از شام بخوری.
@moshaveremava
🤲 اعمال شب بیستوسوم ماه مبارک رمضان
🏴 از همه شما همراهان عزیز التماس دعا داریم.
@moshaveremava
#نکته_های_ناب
#موفقیت
〽️در مسیر موفقیت، حرف اول از آن روشمندی است.
❇️کسانی که با طرح و نقشه و آگاهی از مسیر رسیدن به موفقیت گام بر میدارند، نسبت به کسانی که تنها به توانایی و تلاش خود تکیه زدهاند، ضریب موفقیت فزونتری را تجربه میکنند.
@moshaveremava
#تلنگر
‼️حادثهها و آموزهها
👌⚜زمانه و دگرگونیهای آن، کلاس درسی است آموزنده و ماندگار. در هر حادثهای، نکتهها نهفته است و تفکر در آن میتواند ما را به دنیایی تازه مهمان کند.
👌⚜به نظر میرسد از میان همه اتفاقهای خوب و بدی که در این روزها ذهن ما را مشغول خود کرده، میتوان درسهای زیر را آموخت:
✅✴️موفقیت را دوباره باید معنا کرد.
موفقیت فقط به رشد فردی و رسیدن به اهداف شخصی و منافع خویشتن از زندگی نیست.
موفقیت گاهی در نقطه مقابل منافع ما قرار دارد. ممکن است عمری از خواستههای خود بگذری و زندگیات را با پروردگاری که آن را به تو بخشیده، معامله کنی. آن گاه تمام زندگیات برای خدا میشود و بهره آن به بندگان خدا میرسد. در اوج گمنامی بر قله شهرت و مانایی میایستی و تاریخ تو را فراموش نخواهد کرد.
✅✴️بر خلاف آنچه دنیای مدرن به ما پیشنهاد میدهد، گاهی نگفتن از دستاوردها و پیشرفتهای خود برای دیگران، اوج توانمندی است.
👌🌹دنیای جدید ما را به مطرح شدن دعوت میکند ولی سلوک قهرمانان ملی ما را به نقطهای دیگر فرا میخواند: اینکه بدون هیاهوی تبلیغاتی، به آنچه باید بپردازی، مشغول باشی و نیاز به گفتن نداشته باشی.
@moshavemava
#به_مناسبت_روز_قدس
🔹مروري بر تاريخ غصب قبله اول مسلمين
هشدار به زندگان! دست درازي بني صهيون به بيت المقدس!
👈حوالي سال 1295 ميلادي بود. بيش از نه جنگ صليبي توسط مسيحيان و يهوديان دنياگرا عليه مسلمانان سامان داده شده بود. صليبيون نتوانسته بودند به اهداف اصلي خود برسند. آنها تصميم داشتند که با حمله از طريق زمين و دريا مسلمين را تضعيف کنند و جلوي گسترش روزافزون اسلام را بگيرند. شام و مديترانه راه هاي اصلي حملات صليبيون عليه جهان اسلام بود. هدف اصلي، فتح فلسطين و تضعيف هر چه بيشتر مسلمين بود تا بدين وسيله راه تخريب کعبه و قلب جهان اسلام و تصرف آن باز شود. آنها به خيال حکومت جهاني و پول و سرزمين بيشتر بودند و دین مسیح و یهود، ملعبه دنياخواهی آنان بود.
🌐مشاهده کامل مطلب:
http://mava.iki.ac.ir/articles
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
#پرسش_پاسخ
❓❓❓دختربچهای دارم سه سال و یک ماه. بیشتر اوقات روز پرخاشگراست؛ مخصوصا اگر کسی باصدای کمی بلند صحبت کند، دخترم صدایش را بلندتر میکند و کمی شیطان است. میخواستم نظر شما را در این باره بدانم.
👈پاسخ توسط کارشناس مأوا:
1.رفتارهای خردسال سه ساله میتواند جنبه کنترل والدین داشته باشد؛ از این رو برخوردهای طبیعی نشان دهید.
2.همچنین زمینههای پزشکی مثل کمبود آهن و ضعف بدنی را بررسی کنید.
3. به اندازه کافی زمینه بازی و تحرک به همراه گفتگوی سازنده را فراهم کنید.
4.نقاشی و قصه هم میتواند به آرام شدن خردسال شما کمک کند.
5.روشهای جایگزین پرخاشگری را به او بیاموزید.
6.او را از درک شدن و فهم خواستههایش توسط دیگران، مطمئن کنید.
7.پیشنهاد میشود کتاب کلیدهای رفتار با کودک سه ساله از انتشارات صابرین را مطالعه فرمایید.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🔹کسانی که #عزت نفس خوبی دارند، احساس #توانمندی و قوی بودن هم در آنها به اندازه کافی وجود دارد و به استقبال کارهای مهم میروند، چون میدانند توان انجام آن را دارند. در مقابل، افرادی که عزت نفس مناسبی ندارند، یا به احساس حقارت و خودکمبینی مبتلا میشوند و از پذیرش بسیاری از کارها طفره میروند، یا در نقطه مقابل با ایجاد عزت نفس کاذب، دست به کارهایی میزنند که از عهده آن بر نمیآیند و صرفا برای اثبات خود به هر قیمتی، چنین تجربهای را رقم میزنند و سبب تباه شدن کار و زیر سوال رفتن #شخصیتشان میشوند.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
❓❓❓چرا اغلب ما قبل از ازدواج، مشاوره پیش از ازدواج نمی رویم؟
۱. ما خودمان عاقل و بالغیم
۲. ما که بچه نیستم
۳. آخه مگر ما روانی هستیم بیایم مشاوره ازدواج
۴. یعنی ما سن و عقلمان به این نمیرسه که به درد هم میخوریم
۵. مثلا مشاور چی میخواد به ما بگه
۶. الان شش ماه هست هم رو میشناسیم این کافیه دیگه
۷. من از خودم مطمین هستم اگر تو مشکل داری تنها برو
۸. یعنی الان به من شک داری که میگی بریم مشاوره
۹. اصلا مامان باباهای ما مگر رفتند مشاوره
۱۰. آدم اگر بخواد زندگی کنه مشاوره نمیخواد اگر هم نخواد که هیچ مشاوری نمیتونه کاری کنه
البته خیلی مواقع هم میترسیم که مشاور به ما بگوید مشکلی وجود دارد یا رابطه را تایید نکند.
✅و اما واقعیتها :
- طبق آمار رسمی از هر چهار ازدواج
یک ازدواج منجر به طلاق میشود
- مشاوره پیش از ازدواج میتواند تا ۸۵ درصد ریسک طلاق را کاهش دهد
- کل هزینههای مشاوره پیش از ازدواج بین دویست تا پانصد هزار تومان، قابل مقایسه با چند ده میلیونی که صرف هزینههای ازدواج میکنیم، نیست. چطور ما برای خرید یک ماشین شاید چند ماه وقت صرف کنیم و مشورت هم بگیریم اما برای مهمترین انتخاب زندگیمان نه!؟
باور کنید تمام زوجینی که به سمت طلاق و تعارض رفتند، خودشان فکر میکردند انتخاب درستی داشتند.
مشاوره پیش از ازدواج را جدی بگیریم.
@moshaveremava
هدایت شده از همنو | همراهان نوجوان
غیرت یا تعصب.docx
16.5K
👈 زنی که معتقد است مردها بی احساس، بی توجه و غیرقابل اعتماد هستند، با مردهایی با این خصوصیات رو به رو می شود.
👈 زنی که انتظار دارد مردی را بیابد که مهربان، احساساتی و قابل اعتماد باشد، با چنین مردی مواجه خواهد شد.
این تصادفی نیست. انتظارات مثبت سبب میشود که مرد خود را فردی با ارزش بداند و تا آنجا که ممکن است نیازهای زن را برآورده کند.
از کتاب زنان باهوش انتخابهای احمقانه
✍️ ملوین کیندر
@moshaveremava
◈❖ دانستنی های #بعد_از_ازدواج ❖◈
#همسرداری
✅ خواستههایتان را بهروشنی بیان کنید
👈 زندگی مشترک یک بازی که بر پایه حدس و گمان باشد، نیست. بسیاری از مردم، اعم از مرد و زن از بیان صریح خواستههای خود بیم دارند و در نتیجه بر آنها سرپوش میگذارند و نتیجه این پنهانکاری، نومید شدن از رسیدن به خواستههایشان و خشم گرفتن بر همسری است که از برآورده کردن خواستههای ناگفته آنان کوتاهی کرده است.
❎ ایجاد روابط صمیمی با همسر، بدون صداقت و درستی در گفتار و کردار امکانپذیر نیست. به یاد داشته باشید که همسرتان فکرخوان شما نیست، یعنی علم غیب پی بردن به درون و افکار شما را ندارد.
#زندگی_شیرین
〰〰〰🔸〰〰〰〰〰〰
نکات ویژه #متأهل_ها
@moshaveremava
❓❓❓دخترم 15 سال دارد و یک سالی است که اصرار بر خریدن تلفن همراه هوشمند دارد. از طرفی شنیدهایم که استفاده نوجوان از تلفن همراه، مخاطراتی دارد که نمیتوان از آن جلوگیری کرد. در این شرایط چه کنیم؟
👈پاسخ توسط کارشناس مأوا:
زمانی که فناوری بدون فرهنگ استفاده صحیح در اختیار نوجوان قرار میگیرد، مشکلات زیادی دامنگیر او و خانوادهاش خواهد شد. از این رو نگرانی شما بجاست. به همین دلیل به چند قانون زیر توجه فرمایید.
1. اصل در خریدن تلفن همراه، تاخیر در خرید است. یعنی تا زمانی که فرزندتان تمایلی به داشتن این وسیله ندارد، اصراری برای تهیه آن نداشته باشید.
2.حداقل سن خرید که میتوان انتظار مدیریت اولیه بهتری را داشت، تمام کردن کلاس نهم است که نوجوان آمادگی بیشتری نسبت به کودک برای استفاده از این وسیله دارد.
3. قبل از خرید، نوجوان را از آسیبهای تلفن همراه مثل اتلاف وقت، از دست دادن تمرکز، بیهودهگرایی در فضای اجتماعی و نیز آسیبهای ارتباطی آگاه کنید.
4. قوانین درست استفاده از این ابزار را یادش دهد. مثلا به عنوان یک دختر مسلمان، احکام استفاده از موبایل را به او بیاموزید و نحوه پرهیز از مخاطرات آن را یادآوری کنید.
5. قانونهای شخصی بگذارید. مثلا در صورت گذاشتن رمز بر روی گوشی، حتما شما را از آن با خبر کند.
6. دنیای واقعی او را پر رنگ کنید. نوجوانی که به اندازه کافی فعالیت حقیقی برای انجام دادن دارد، در فضای مجازی متوقف نخواهد شد.
7.دسترسی به امکانات کامل گوشی را به تدریج وارد دنیای او نمایید. به عنوان مثال ضرورتی ندارد در ابتدای خرید، وارد دنیای اینترنت و شبکههای اجتماعی شود.
8. محدودیتهای منطقی وضع کنید. مثلا شبها تا چه ساعتی امکان استفاده از تلفن همراه را داشته باشد یا هزینهای که برای شارژ او کنار گذاشتهاید را اعلام کنید.
9. لذتهای دیگر نوجوان را تقویت کنید. یادگیری مهارتهای مورد علاقه در کنار داشتن رفاقتهای سالم و سازنده، بخشی از این لذتها را تشکیل میدهد. سفر را از یاد نبرید و خریدهای دوستداشتنی نوجوان را با برنامه، تبدیل به کاری شورانگیز نمایید.
10. همه این قانونهای درست زمانی موثر است که نوجوان شما را همراه و در کنار خود بداند نه یک نگهبان! به نوجوانتان بگویید که شما مانند یک باغبان هستید و قصد دارید از رویش علفهای هرز در ذهن و روان نوجوان خود جلوگیری نمایید. در کنار این مراقبت، صمیمیت خودتان را افزایش داده و هیچ گاه از گفتگو و ابراز محبت به نوجوان خود کم نگذارید.
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava