eitaa logo
پایگاه خبری تحلیلی مشتلق کتول
186 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.1هزار ویدیو
21 فایل
جهاد تبیین واجب کفایی است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻روایت سرلشکر رحیم‌صفوی از تصمیم رهبر معظم انقلاب اسلامی برای پاسخ به رژیم صهیونسیتی از داخل خاک ایران عملیات «وعده صادق» فقط گوشه‌ی کوچکی از قدرت موشکی ما بود.
🔰 حجت الاسلام والمسلمین مهدی نژاد امام جمعه شهرستان علی آباد کتول طی بیانیه ای حجت‌الاسلام کیخا را به عنوان مسئول دفتر خود معرفی نمود ، متن بیانیه به این شرح است: « به اطلاع کلیه مومنین و نمازگزاران و کلیه روسای ادارات و نهادهای شهرستان علی آبادکتول می رساند، حجت الاسلام شیخ حسن کیخا بعنوان مسئول دفتر امام جمعه شهرستان علی آباد کتول منصوب می گردد.شماره تماس ایشان نیز ۰۹۱۱۳۶۹۸۰۱۰ می باشد » 💢سیدعلی مهدی نژاد امام جمعه علی آبادکتول پ.ن: این پایگاه خبری برای این روحانی جوان و مخلص آرزوی موفقیت می کند .
38.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍چقدر دلمان سوخت برای سردار که با مردانگی‌اش آن روز تمام مسئولیت این حادثه تلخ را برعهده گرفت، آبروی خودش را با خدا معامله کرد و خود را آماج تهمت و تخریب‌ها قرار داد! ✍بی آبرویی و روسیاهی برای وطن فروش های خودفروخته و عاملین و محرکین آنها ماند و نظام جمهوری اسلامی ایران از این حادثه هم سربلند بیرون آمد . ✍ با روشنگری ما رو سیاهی پروپاگاندای دشمن کمرنگ می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت‌های بی‌شرمانه و وقیحانه ی معصومه ابتکار معاون دولت حسن روحانی درباره شهدای خدمت ♦️حادثه‌ی سقوط هلی‌کوپتر ایران اون انسدادی که وجود داشت را باز کرد. این اتفاق [سقوط بالگرد] حالا تقدیر الهی بود یا آه و ناله‌ی مردم، ایران را از این انسداد نجات داد. پ ن : البته حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه آیت الله رئیسی و تیم همراه پاسخ محکمی به اراجیف این جماعت کثیف بود. ولی برای شناخت خباثت این جماعت و توجه مردم به انتخاب درست و شناخت از جریان حامی آقای پزشکیان تا می تونید این کلیپ رو منتشر کنید تا مردم با این جریانات کثیف بیشتر آشنا بشن.
برادر بزرگوار جناب آقای اسدالله‌پور: نظر به آغار رسمی فعالیت‌های ستاد انتخاباتی نامزد اصلح شهید زنده جناب آقای دکتر سعید جلیلی؛ انتصاب شایسته جنابعالی را که خود از خانواده معظم شهداء و فرزند برومند سرلشکر شهید امیر هوشنگ اسدالله‌پور و از نخبگان پُرتلاش و انقلابی استان می‌باشید را به عنوان مسئول ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی در استان گلستان، تبریک عرض می‌نماییم و در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و تلاش‌های مردم شریف و عزیز استان؛ پیروزی جبهه حق را از درگاه الهی خواستاریم. با آرزوی موفقیت برای نامزد انتخاباتی جبهه حق جانباز سرافراز دکتر سعید جلیلی
30.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله ... امروز ماشین نداشتم، اسنپ گرفتم راننده اسنپ از تلفن‌های من فهمید تو ستاد دکتر جلیلی فعالم ... بعد از تلفن من نطقش باز شد و من واقعا اشک تو چشمم جمع شد ، وقتی که رسیدیم به مقصد و گفت : پولتو بذار جیبت، بذار منم یه قدم برای جلیلی بردارم ... رضا پول نگرفت و رفت!!تا بگویَد جلیلی برای خدا کار می کند و ما هم ممنون هستیم .
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ملت نگذارید دولت روحانی تکرار شود/ هزینه دولت روحانی برای کشور از جنگ بیشتر است 🔹امیرحسین_ثابتی، نماینده مردم تهران در مجلس 🔹 به خاطر نگاه اشتباه زنگنه از صادر کننده بنزین تبدیل به وارد کننده شدیم. 🔹در هشت سال دولت روحانی، نیروگاه، مسکن و پالایشگاه نساختیم و کشور را به سبک دوره قاجار اداره کردیم.
51.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا جلیلی؟ اگر برای رای دادن به سعید جلیلی تردید دارید حتما این فیلم را با دقت ببینید و اگر میخواهید برای سعید جلیلی تبلیغ کنید، بازهم این فیلم را ببینید چون جواب بسیاری از شبهات مختلف است و دست شما را برای پاسخ به مخالفان باز میکند. امیرحسین ثابتی در قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ضمن توضیحات کامل درباره چرایی اصلح بودن دکتر جلیلی نهایتا به معرفی کتاب مهمی از وی پرداخته که شخصیت جلیلی را بهتر معرفی میکند.
یادداشت؛ رئیس‌جمهور در طراز انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبری 🔹محمد دیلم‌کتولی فعال رسانه در یادداشتی به تشریح رئیس‌جمهور در طراز انقلاب اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری پرداخت. 🔹در حالی که گمان نمی‌رفت در این روزها کشور در فراز و نشیب آمادگی برای انتخابات ریاست جمهوری باشد، آن سانحه تلخ و ناگوار که منجر به فقدان جانسوز «شهیدان پرواز اردیبهشت» شد، کشور را در حیرتی بزرگ و «مصیبتی سنگین» فروبرد و ناگزیر شدیم، انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری را برگزار کرده و جانشین شهید رئیسی از سوی مردم تعیین شود. 🔹ملت در تشییع «» و همراهانش سنگ تمام گذاشت و با حضور پرشور و میلیونی خود حماسه آفرید. 🔹 این حماسه انتخابات هشتم تیر ماه، مکمل بدرقه شهیدان است. ✅ مشروح مطلب در 👇 http://golestanema.com/s/10/90361