eitaa logo
کانال قران و احکام خیرین
71 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.9هزار ویدیو
15 فایل
اموزش احکام ومعارف دین
مشاهده در ایتا
دانلود
✨✨✨✨✨ ‏هاى_حرام‏:👇 1⃣👈 نگاه زن به عورت زن ديگر حرام است. 2⃣👈 نگاه زن به بدن زن ديگر اگر با قصد لذّت باشد حرام است. 3⃣👈 نگاه به بچه ‏هاى نامحرم با قصد حرام است؛ چه مميّز باشد و چه غير مميّز. 4⃣👈 نگاه به صورت و دست ‏هاى مرد نامحرم با قصد لذّت حرام است. 5⃣👈 نگاه به بدن نامحرم حرام است چه با قصد لذت و چه بدون قصد و لذا نگاه كردن خانم‏ها به بدن جوانان نامحرم در حال ورزش و يا به بازو و آرنج آنان حرام است. (۱) 6⃣👈 نگاه كردن عكس به قصد لذّت حرام است. خواه عكس مرد باشد يا زن؛ محرم باشد يا نامحرم، عكس انسان باشد يا غير آن. (۲) 7⃣👈 زن‏ها می ‏توانند به عكس مردان نگاه كنند، مشروط به آن كه به قصد لذت و ريبه نباشد، خواه مرد را بشناسند و يا نشناسند، خواه مرد محرم باشد يا نامحرم. (۳) 8⃣👈 نگاه كردن به هر چيز يا هر كس به قصد لذت يا با خوف فساد، حرام است (به استثناى همسر) خواه نگاه به زن باشد يا به مرد؛ به حيوان باشد يا جماد؛ به عكس باشد يا فيلم؛ مجسّمه باشد يا هر چيز ديگر. (۴) ➖➖➖➖➖ 🖇(۱) توضيح المسائل، م ۲۴۴۳، تحريرالوسيله، ج ۲، ص ۲۱۷، م ۱۹۲. 🖇(۲) احكام بانوان، ص ۷۱. 🖇(۳) استفتائات اختصاصى بانوان، ص ۴۹. 🖇(۴) توضيح ‏المسائل، مسائل متفرقه. ༺
﷽ 🎆🎵 موسیقی (۵۷): 🎵 دستور اجتناب از موسیقی: ● در آيه ۳۰ از سوره حج میخوانیم: "از پليدىِ بتها دورى كنيد، و از گفتار باطل اجتناب ورزيد". «فَاجْتَنِبُوا الرِّجْسَ مِنَ الْأَوْثَانِ وَ اجْتَنِبُوا قَوْلَ الزُّورِ». ﴿الحج‏، ۳۰﴾ ● از امام صادق (ع) روایت شده که در تفسیر جملۀ مذکور فرمود: "منظور از اجتناب از پلیدی اوثان، «شطرنج» است و منظور از قول زور (و باطل)، «غناء» است". (الكافي، ج‏6، ص 435) ● از رسول خدا روایت شده که فرمود: "من از دو آواز احمقانه و فاجرانه نهى میکنم؛ یکی آوازى كه در وقت نواختن لهو و لعب و مزامیر شیطان (تار و طنبور) بلند مى ‏شود (موسیقی شیطانی). دیگر آوازى كه هنگام مصيبت، خراشيدن صورت، يقه چاك زدن، و ناله اعتراض آميز شيطانى بلند مى ‏شود". (مسكن الفؤاد عند فقد الأحبة و الأولاد، ص 102) ● علّامۀ حلّی در تعریف غناء میگوید: "غناء عبارت است از صدایی که مشتمل بر ترجیع مطرِب باشد". (تحرير الأحكام ، ج‌5، ص251) . یعنی صدایی که همراه با کشیدن و چرخاندن صدا در حلق و طرب انگیز باشد. ..................................... 💥 در آیه ۶ از سوره ی لقمان میخوانیم: «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَ يَتَّخِذَها هُزُواً أُولئِكَ لَهُمْ عَذابٌ مُهِينٌ». (لقمان، 6) بعضى از مردم سخنان باطل و بيهوده خريدارى مى‏كنند تا مردم را از روى جهل و نادانى گمراه سازند، و آيات الهى را به استهزا و سخريه گيرند، براى آنها عذاب خوار كننده است.
در محضر رسول خدا صلی‌الله و علیه و آله بودیم، عمر بن قره آمد و عرض کرد: یا رسول‌الله! خدا بدبختی برای من نوشته که نمی‌توانم روزی به دست آورم، مگر از راه دف زدن، به من اجازه فرما که این کار را بدون اینکه مرتکب فحشا شوم ادامه دهم. حضرت فرمود: ای دشمن خدا! هیچ به تو اذن نمی‌دهم و هیچ کرامت و نعمتی برای تو نمی‌باشد. خدا روزی پاکیزه به تو بخشیده، تو حرام را بر حلال برگزیدی؟ اگر پس از این، این گفتار را تکرار کنی، به تو ضربت دردناکی خواهم زد. (آثارالصادقین، ١٦/٩٣)
 نوازنده تار و طنبور در روز قیامت چگونه است؟ آیا می دانید حال نوازنده تار و طنبور در روز قیامت چگونه است؟   (زمان خواندن: 1 دقیقه) قال رسول الله - صلي الله عليه و آله - : يُحشرُ صاحبُ الطَّنبور يوم القيامةِ و هو أسودُ الوجهِ و بِيَده طنبورٌ من نار و فوقَ رأسه سبعون اَلف ملكٍ، بيد كُلُّ ملكٍ مِقْمعَةُ يَضربون رأسَهُ و وجهَه. «مستدرك الوسائل، ج 13، ص 219» رسول خدا - صلي الله عليه و آله - فرمود: دارنده طنبور (نوعي از آلات موسيقي) روز قيامت محشور مي شود در حالي كه صورتش سياه و در دستش طنبوري از آتش است و بالاي سرش هفتاد هزار فرشته قرار دارند كه در دست هر كدام از آنها عمودي آهنين است كه بر سر و صورتش مي زنند.
"صاحب طنبور در روز قیامت محشور می‌شود درحالی‌که روسیاه بوده و در دستش طنبوری از آتش است و بر بالای سرش هفتاد هزار ملک با گرزی که بر دست دارند بر سروصورت او می‌کوبند. و محشور شود صاحب غنا و خوانندگی، کور و کر و گنگ و محشور شود زانی و صاحب نی و صاحب دف به همین طریق. (پیامبر اکرم صلی‌الله و علیه و آله، جامع الاخبار ١٨٠ باب ١١٥)"
عروسی چه صورت دارد؟ برخی مدعی هستند در عروسی حضرت زهرا سلام‌الله علیها دف زده‌شده است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: استفاده از آلات موسیقی برای نواختن موسیقی لهوی و مطرب جایز نیست، اما آوازخوانی در مجالس عروسی، بعید نیست برای زنان جایز باشد. (اجوبة الاستفتائات، ٢/٢١) حضرت آیت‌الله سیستانی: به نحو لهوی، نباید بزنند. حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی: جایز نیست. حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی: استفاده از دایره اگر به نحوی باشد که مناسب مجالس لهو و لعب باشد، قطعاً حرام است و استناد دف زدن در مجالس مربوط به اهل‌بیت علیهم‌السلام، کذب محض است. حضرت آیت‌الله سبحانی: هرگاه دایره حلقه دارد، زدن آن جایز نیست. حضرت آیت‌الله وحید خراسانی: دایره و دف زدن حرام است، چه در شب عروسی و چه غیر آن. 
آیت الله مکارم شیرازی: توسل به ذیل عنایت معصومین (علیهم السلام) و فرزندان آنها کار بسیار خوبی است، ولی بهتر این است که برنامه های جدیدی که در میان شیعه سابقه نداشته است ترتیب داده نشود تا برنامه های موجود کم رنگ نگردد.
 اهانت به یکی از خلفاء و همچنین عایشه و حفصه، آشکارا یا مخفیانه چه حکمی دارد؟ آیا بیان مطاعن ایشان در مجالس عمومی جایز است؟ تشکیل مجالس عیدالزهراء، آشکارا یا مخفیانه چه حکمی دارد؟ لازم است از کارهایی که باعث تفرقه صفوف و ایجاد شکاف بین مسلمانان می شود خودداری شود و همه ی مسلمین در برابر دشمنان اسلام متحد شوند و ما روز نهم ربیع را به مناسبت شروع ولایت و امامت حضرت مهدی (عج) جشن می گیریم و این روزی است که به نام «فرحة الزهرا» معروف است. جشن گرفتن این روز یک امر عرفی است و وجه شرعی ندارد. بعضی افراد کارهای دیگری به این مناسبت اضافه کرده اند که ما در این مورد صحبتی نمی کنیم.
⁉️ تلفظ اشتباه کلمات در نماز ‌ ❇️ کسی که قرائت یا ذکرهای نماز را اشتباه تلفظ می‌کرده؛ مثلاً کلمه «یُولَد» را به جای فتح لام به کسر لام می‌خوانده، در صورتی که جاهل مقصّر(1) بوده، بنابر احتیاط واجب نمازش باطل است و اگر جاهل قاصر(2) بوده و با اعتقاد به صحّت، به صورت مذکور می‌خوانده است، نمازش صحیح است. 1) جاهل مقصّر: به کسی گفته می‌شود که متوجه جهل خود بوده و راه‌ رفع جهالت خود را هم می‌داند ولی در رفع جهالت و آموختن احکام کوتاهی می‌کند. 2) جاهل قاصر: کسی است که متوجه جهل خود نیست و یا توجه به جهلش دارد ولی راهی برای برطرف کردن آن ندارد. 🔍 منبع : KHAMENEI.IR 🌸🍃 کانال رساله رهبر
کی گفته خانواده‌ی دختر موظفه جهیزیه تهیه کنه؟ اگر اعتقاد دارید به این مسئله، حتماً این ویدئو رو ببینید، یه جای کار میلنگه ! 🎙استاد شجاعی ببینید 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇