eitaa logo
کانال قران و احکام خیرین
71 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.9هزار ویدیو
15 فایل
اموزش احکام ومعارف دین
مشاهده در ایتا
دانلود
: 🔻علاوه بر اعمال مستحاضه قلیله، باید در هر شبانه روز، یک غسل به نیت غسل استحاضه انجام دهد. همچنین باید برای همان نمازی که قبل از آن، خون استحاضه متوسطه دیده است، غسل کند؛ چنانچه در روزهای بعد نیز استحاضه متوسطه ادامه پیدا کرد، هر روز فقط برای نماز صبح، غسل می کند و برای سایر نمازها، غسل واجب نیست و وظیفه مستحاضه قلیله را انجام می دهد. 1⃣ اگر قبل از نماز صبح، یا در بین آن، مستحاضه متوسطه شد؛ باید در هر شبانه روز فقط برای نماز صبح غسل کند. 2⃣ اگر قبل از نماز ظهر یا وسط آن، مستحاضه متوسطه شد؛ باید برای نماز ظهر آن روز، غسل کند و در ادامه فقط برای نماز صبح غسل کند. 3⃣ اگر قبل از نماز عصر یا در بین آن، مستحاضه متوسطه شد؛ باید برای نماز عصر آن روز غسل کند و روزهای بعد فقط برای نماز صبح غسل کند. 4⃣ اگر قبل از نماز مغرب یا در بین آن، مستحاضه متوسطه شد؛ باید برای نماز مغرب، غسل کند و در روزهای بعد فقط برای نماز صبح غسل کند. 5⃣ اگر قبل از نماز عشاء یا در بین آن، مستحاضه متوسطه شد؛ باید برای نماز عشاء، غسل کند و در روزهای بعد فقط برای نماز صبح غسل کند. ✅ اگر زن در بین نماز، مستحاضه متوسطه شود، نمازی که می خواند، باطل است و باید برای خواندن همان نماز، غسل کند و دیگر وظائف مستحاضه متوسطه را نیز انجام دهد.
🔻علاوه بر کارهای قلیله، باید برای هر نماز یک غسل انجام دهد، بنابر این در هر شبانه روز باید پنج غسل انجام دهد و در صورتی که نماز ظهر و عصر و همچنین نماز مغرب و عشاء را با هم بخواند، سه غسل کافی است؛ یعنی برای هر وعده نماز، یک غسل کند. ✍آیت الله زنجانی: ... در هر حال بنابر احتیاط واجب برای هر نماز یک وضو بگیرد و هر یک از وضو و غسل را که اول انجام دهد، اشکالی ندارد بلکه مستحب است که اول وضو بگیرد. آیت الله بهجت: ... بنابر احتیاط واجب با هر غسلی یک وضو هم بگیرد، بلکه برای نماز عصر و عشاء نیز باید بنابر احتیاط واجب وضو بگیرد و ... . ✍آیت الله صافی: ... وجوب وضو در استحاضه کثیره محل تأمل است. احتیاط آن است که پیش از غسل به قصد رجا، وضو بگیرد و در میان نماز ظهر و عصر و مغرب و عشاء، اگر جمع میان آن ها می نماید، گرفتن وضو برای مستحاضه کثیره خلاف احتیاط است، مگر در حال گفتن اقامه نماز دوم که با جمع عرفی منافی نباشد. ✍آیت الله سیستانی: ... بنابر این اگر زن غسل کرد و مثلا نماز ظهر را خواند ولی قبل از نماز عصر یا در میان آن، خون دوباره از پنبه به دستمال رسید، باید برای نماز عصر نیز غسل نماید، ولی چنانچه فاصله به قدری باشد که زن بتواند در آن میان، دو نماز یا بیشتر بخواند، مثل این که بتواند نماز مغرب و عشاء را نیز قبل از آن که خون دوباره به دستمال برسد، بخواند، برای آن نمازها لازم نیست غسل دیگری کند و در هر صورت در استحاضه کثیره، غسل از وضو کفایت می کند.
ـ🍃🌼🍃🌼 ـ🍃🌼🍃 ـ🌼🍃 ـ🍃 شوخی‌کردن با نامحرم چه حکمی داره؟ 📚شوخی با نامحرم اگه با قصد لذت جنسی و تحریک شهوت باشه یا انسان بترسه که به گناه بیفته، طبق نظر همه مراجع، جایز نیست و حرامه. 👈اگه قصد لذت و اینا در کار نباشه: ✍️ آیات عظام رهبری و مکارم: اگه اطمینان دارین که به گناه نمی‌افتین، در این صورت اشکال نداره. ✍️ آیت‌الله سیستانی: درصورتی‌که عرف متدینین این کار رو ناشایست بدونن، به احتیاط واجب، چنین شوخی‌هایی هم جایز نیست. 🔺رهبری: اجوبهةالاستفتائات، س۱۳۳۰؛ سیستانی، جامع، ج۴، م۴۶؛ مکارم، استفتائات؛ شبیری، احکام کاربردی، م۵۹۰؛ وحید، احکام مهاجران، س۶۳. ⬅️ احکام ·—————··𑁍··—————· 🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🪐 از آیت‌الله فاطمی نیا بشنویم.... تمام افکار منفی از شیطان است.... شیطان وعده فقر می‌دهد....
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖 🎥 🔅کفاره گناهان کبیره 🎙 عزیزان گروه احسنت که دلها شاد کردین
سؤال👇 سلام وقتتون بخیر من خودم کارمند هستم و شوهرم هم کارمند هستند ما هر دو خرج خانه را مشترک با هم می‌دهیم یک نفر قسط و کرایه خانه و یک نفر خرج و مخارج بنده سادات هستم آیا میتونم فطریه ام رو به عام بدهم همسرم می‌گوید باید من به عام فطریه بدهم پاسخ👇 سلام علیکم هرکسی هزینه های خورد و خوراک را تهیه می کند، پرداخت فطریه را نیز بر عهده دارد و ملاک پرداخت کننده است یعنی اگر پرداخت کننده از سادات باشد می تواند فطریه خود و نان خورهای خود را به فقیر سید و غیر سید بدهد و اگر پرداخت کننده غیر سید باشد باید فطریه خود و نان خورهای خودر را به فقیر غیرسید پرداخت کند.
سؤال👇 سلام ببخشید خانمی جایی تو مجلس زنونه روضه خونده و یه نفر بدون اینکه به طرف بگه صداشا واسه خودش ضبط کرده و قسم خورده نمیذارم هیچ نامحرمی صداشا بشنوه آیا اشکال داره که بدون اجازه ی طرف صداشا ضبط کنن؟؟؟ مرجع رهبری پاسخ👇 سلام علیکم لازم است برای ضبط صدا رضایت فرد گرفته شود. #
☝️☝️☝️☝️☝️☝️ قابل توجه کسانی که صدای مداح رو بدون اجازه ضبط می کنند
سؤال👇 سلام خدا قوت ببخشید شخصی طلاهایی که هدیه گرفته و برای عروسیش بود رو فروخت و مقداری هم خودش پس انداز کرده حتی از بسیاری از خواسته های معقول و عادی خود گذشته برای اینکه همسرش بتواند وسیله نقلیه ای ک واقعا نیاز خانواده هست بخرد و هنوز نتوانسته وسیله ای ک دنبالش هست رو پیدا کند سال خمسی هم رسیده آیا به پس انداز خمس تعلق میگیرد با وجود نیاز؟ رهبری ممنون از پاسختون پاسخ👇 سلام علیکم هدیه خمس ندارد ولی پولی که پس انداز کرده اگر از درآمد کسبش باشد و حداکثر تا ۵ روز پس از سال خمسی صَرف در مؤونه (از جمله خرید ماشین ضروری) نشود مشمول خمس می گردد.
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓چجور خنده‌ای نماز رو باطل می‌کنه؟ 📚 سؤال خیلی خوبیه و برای خیلی‌ها هم پیش میاد؛ پس خوب دقت کنین تا درست و حسابی براتون توضیح بدم. 1️⃣ اگه جوری بخندیم که از حالت ظاهری نماز خارج بشیم: دراین‌صورت، طبق نظر همه مراجع، نماز باطل می‌شه. 2️⃣ اگه بخندیم، اما از حالت ظاهری نماز خارج نشیم: 🔸 الف) بی‌صدا بخندیم؛ مثلاً در حد لبخند و تبسم: نماز باطل نمی‌شه. 🔸 ب) با صدا بخندیم: 📚 آیات عظام خامنه‌ای، مکارم، وحید و زنجانی: نماز باطل می‌شه. 📚 آیت‌الله سیستانی: اگه به حد قهقهه نرسه، نماز باطل نیست؛ اما اگه قهقهه زدیم، نماز باطله. 📚 آیت الله نوری: اگه به حد قهقهه نرسه، بنابر احتیاط واجب، نماز باطله؛ اگه قهقهه بزنیم، حتماً باطله. 🔺 همه مراجع، رساله، بخش مبطلات نماز؛ عروة‌الوثقی، مبطلات نماز. ⬅️ احکام به زبان خیلی ساده ╭═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮