❇️ توصیه به خواندن زیارت آل یاسین
☘ #امام_زمان علیهالسلام در توقیع شریفی میفرماید:
🔷 «هرگاه خواستید به وسیلهی ما به خداوند بلند مرتبه توجه کنید و به سوی ما روی آورید، همانگونه که خداوند متعال فرموده است بگویید: … سلامٌ علی آل یاسین …»
📚 نجم الثاقب، ص ۴۱۱
«اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج»
#یاایــهاالرئــوف 🌹🍃
آخرِ صفراست وعزای ثامن الحُجج
سینه بزن وبگو اللهم عجل لوليك الفرج
یا #امام_زمان (عج)شده بیت الاحزان
کل کشور ایران مولاجان یا رضا جان
اللهم_عجل_لولیک_الفرج⚜️
#شهادت_امام_رضا(ع)🍂🖤
تسلیت_باد 🥀
🖤🏴
🏴 سبک زندگی امام رضا علیه السلام
🔸نماز اول وقت: روشش این بود که بر خواندن نماز در اول وقت اصرار می کرد؛ به طوری که تأخیرانداختن بدون عذر نماز را جایز نمیدانست.
♨️ ۱. روزی در خراسان و هنگام نماز، امام به ابراهیم بن موسی فرمود: «اذان بگو.» او از امام اجازه خواست که صبر کند تا همراهان هم برسند. حضرت فرمود: «خدا تو را بیامرزد. نماز اول وقت را بدون عذر تأخیر نینداز و نمازت را اول وقت بخوان. » ابراهیم بی معطلی بلند شد و اذان گفت و آنها نماز را اول وقت خواندند
♨️ .2 راز تأکید بر خواندن نماز در اول وقت را چنین بیان می کرد: «مردم نماز را در سه حالت میخوانند: بعضی ها اول وقت، بعضی ها آخر وقت، بعضی ها هم بین اول و آخر وقت . آن کس که اول وقت نماز بخواند رضوان الله شاملش می شود . کسی که وسط وقت می خواند مشمول عفو خدا و آن کس که آخر وقت می خواند مشمول غفران الله می شود . مطمئناً اول وقت بهترین زمان است3
📚1. فقه الرضا (ع)، ص 71
📚2. بحار الانوار، ج49، ص49
📚3. فقه الرضا (ع)، ص 71
24_tavassol_farahmand.mp3
7.29M
🍃🌳
🌳
❇️ #دعای_توسل را علامه مجلسی در بحارالانوار آورده است و می فرماید:
🔻 این دعا را محمد بن بابویه از ائمه (ع) روایت کرده و گفته است که:
☀️ این دعا را در هیچ امری نخواندم، مگر آن که اثر اجابت آن را به زودی یافتم.
🏴🖤
✅ عاقبت به خیری!
🔸حاج آقا قرائتی :روزی در حرم #امام_رضا (ع) به صورت اتفاقی در سه جای مختلف حرم سه عالم بزرگ شهر مشهد مرحوم آیه الله میرزا جواد آقای تهرانی و مرحوم آیه الله مروارید و مرحوم آیه الله میرزا علی آقای فلسفی را دیدم از هر سه بدون اینکه از یکدیگر اطلاع داشته باشند یک سوال را پرسیدم.
اگر یک دعای مستجاب داشته باشید از خدا چه می خواهید؟
هر سه پاسخ دادند:
عاقبت به خیری!
📚بحار الانوار ج ۶۸ ص ۳۶۶
🌕 رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله فرمود: مؤمن هميشه از سوء عاقبت خائف و بيمناك است و به رسيدن به رضوان الهى و خشنودى حق يقين و اطمينان ندارد تا آن هنگام كه قبض روح مىشود و ملك الموت در كنارش حاضر ميگردد.
به مناسبت #شهادت_امام_رضا علیه السلام
✍ #امام_رضا علیهالسلام :
دوست هر کسی عقل اوست و و دشمن هر کسی نادانی اوست.
📚المحاسن جلد ۱ صفحه ۳۰۹
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مگه شما زیارت نمیرین؟!
🎙 #استاد_عالی
🍃حلول ماه ربیع الاول مبارک 🍃
✅کانال مستشهدین۳۱۳
@mostashhadin_313
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
🔖منبر کوتاه 🔖
#ماه_ربیع_الاول
خبر از پایان ماه صفر و بشارت بهشت؟😳
بسماللهالرحمنالرحیم
از کی و کجا، بماند؛ اما در میان عموم مردم رواج پیدا کرده است؛ در روزهای پایانی ماه صفرالخیر پیامهایی ارسال میشود و پایان این ماه را به یکدیگر بشارت میدهند، به امید آنکه آنها هم بشارت بهشت بیابند و عاقبت بهخیر شوند.
آیا این مطلب مستند روایی و اعتقادی دارد؟ و جریان از چه قرار است... .
روایت «من بشّرنی بخروج صفر بشّرته بالجنّة» روایتی است که در هیچ منبع روایی معتبر و قابل اعتنا نیامده است. تنها در کتاب «عجائبالمخلوقات و غرائبالموجودات و آثارالبلاد و اخبارالعباد» نوشته مرحوم زکریابن محمدبن محمودالقزوینی متوفی 683هجری به آن اشاره شده که این نقل هم بدون سند رجالی است. کتاب مذکور نیز در اعتبار اسنادی دچار شبهه و تردیدهای جدی است.
💠مرحوم میرزا جوادآقا ملکی تبریزی رحمةاللهعلیه در کتاب المراقبات، به مناسبت ماه صفر، به این نقل اشاره و آن را دور از عقل معرفی میکند. (1)
💠مرحوم علامه محمدتقی جعفری رحمةاللهعلیه نیز در شرح بر مثنوی معنوی، آنجایی که مولوی به این مضمون اشاره دارد، مینویسد: «روایت فوق مأخذ معتبری ندارد، از میرداماد نقل شده است که روایت مجعول است. همچنین با نظر به اینکه بشارت به پایان یافتن یک ماه، مانند پایان یافتن روز، برای همه معلوم میشود، پاداش بشارت پایان یافتن یک ماه را بهشت قرار دادن فوقالعاده بعید به نظر میرسد». (2)
✅اتفاقاً روایتی دیگر به این مضمون در کتب معتبر روایی و با سند معتبر ذکر شده است؛ اما هدف از روایت، تضمین یا بشارت بر بهشت در مقابل خبر خروج از ماه نیست، بلکه این گفتوگو نشانهای برای معرفی شخصیت صحابی ارجمند رسولخدا(ص) ، ابوذر غفاری است.
📌مرحوم شیخ صدوق در دو کتاب ارزشمند عللالشرایع و معانیالاخبار به سند متعبر از ابنعباس نقل میکند:
🔖روزی نبیاکرم(ص) در مسجد قبا نشسته بودند و جمعی از صحابه به نزد آنحضرت شرف حضور داشتند.
حضرت فرمودند: اولین کسی که بر شما وارد شود، اهل بهشت است. اصحاب که این کلام را شنیدند، برخی از آنها از جا برخاسته و بیرون رفتند و هر کدام سعی داشتند زودتر از دیگری به مسجد برگردد تا اولین نفر محسوب شده و بدین ترتیب در زمره بهشتیان باشد. پیامبر(ص) از حرکت ایشان آگاه گردیدند، خطاب به جماعت باقیمانده، فرمودند: به زودی جماعتی بر شما وارد میشوند که هر یک بر دیگری پیشی میگیرد، «فمن بشّرنی بخروج آذار فله الجنّة؛ آنکه بشارت بهمن دهد که ماه آذار (3) خارج شده، اهل بهشت میباشد».
🔖جماعتی که بیرون رفته بودند، بازگشتند و در میان ایشان ابوذر رحمةاللهعلیه بود، رسولخدا(ص) فرمودند: در چه ماهی از ماههای رومی هستیم؟
ابوذر عرض کرد: یا رسولالله! ماه آذار خارج شده است.
✍پیامبر(ص) فرمودند: من خود این را میدانستم، منتهی خواستم این جماعت بدانند که تو مردی از اهل بهشت هستی و چگونه چنین نباشد و حال آنکه بعد از من، تو را به جرم محبّت به اهلبیتم، از حرم من طرد میکنند و از آن پس تنها زندگی کرده و غریب و تنها خواهی مرد و جماعتی به واسطه تو سعادتمند خواهند شد. آنان کسانی هستند که در تجهیز و تدفین تو سعی خواهند کرد؛ ایشان رفیقان من در بهشت جاوید خواهند بود، همان بهشتی که حقتعالی وعدهاش را به متقین داده است. (4)
⬅️چنانچه ملاحظه نمودید، این روایت در مقام بیان جایگاه و منزلت این صحابی خستگیناپذیر است و خبردادن از پایان یک ماه، فقط نشانهای است تا دیگران بفهمند او اهل بهشت است، نه به سبب یک بشارت ساده، بلکه به خاطر ایستادگی بر مودّت اهلبیت پیامبر(ص) .
رسول هدایت و رحمت، به این نکته توجه داشتند که آیندگان شاید به اشتباه بیفتند؛ چنانچه اصحاب حضرت نیز مرتکب این فهم خطا شدند و صرف بشارت دادن به خروج ماه را عامل بهشتی شدن پنداشتند؛ لذا فرمودند: من خود میدانستم و لکن میخواستم این جمعیت بدانند ابوذر کیست.
پینوشتها:
1. المراقبات؛ میرزاجواد ملکی تبریزی، ص36.
2. تفسیر و نقد و تحلیل مثنوی جلالالدین محمد مولوی؛ محمدتقی جعفری، ج10، ص455 - 457.
3. آذار، ماه سوم از سال رومی است. این ماه دارای 31 روز و ماه اول از فصل بهار است.
4. عللالشرایع؛ شیخ صدوق، ج1، ص175 - 176 و معانیالأخبار؛ شیخ صدوق، ص204 - 205.
.مجله افق حوزه 4 دیماه 1392
✅کانال مستشهدین۳۱۳
@mostashhadin_313
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈