⭕️ دولتِ ضدشفافیت، مدعی شفافیت شده!
💢 این روزها دولتیها همه با هم در حال متهم کردن کشور به عدمشفافیت و #پولشویی هستند.
🔻بیایید با هم کارنامه دولتِ مدعی را در این چند سال در حوزه شفافیت بررسی کنیم؛
1⃣ حذف #ایران_کد و #طرح_شبنم
🔸 طرح شبنم یا شبکه بازرسی و نظارت مردمی یعنی اختصاص کد یکتا به تک تک کالاهای کشور (اعم از واردات و تولید داخل) و رهگیری آنها در شبکه توزیع تا مصرفکننده، به گونهای که اطلاعات کل کالاهای کف بازار شامل مشخصات کالا، خرید، فروش و جابجایی کالا در سامانه مرکزی قابل استعلام باشد. حذف طرح شبنم اولین حرکت دولت روحانی برای حذف شفافیت در حوزه صنعت بود.
2⃣ حذف #کارت_هوشمند سوخت
🔹کارت هوشمند که برای هر نوع کاربری محدودیت و میزان سهمیه ماهانه را مشخص می کرد در واقع ابزاری برای پایش توزیع عادلانه سوخت و یارانه سوختی و همچنین مانع بزرگی برای قاچاق سوخت بود.
3⃣ حذف الزام #ثبت_الکترونیک_معاملات_ملکی و مستغلات
🔸این سامانه با هدف شفافسازی اطلاعات معاملات املاك كشور از سال ۸۷ پیاده سازی شده بود. این سیستم علاوه بر اینکه نقل و انتقالات ملک را پایش می کرد و امکان پیگیری احتکار مسکن یا جریان های غیر طبیعی مسکن را تحت کنترل قرار می داد، امکان مالیات گیری از دلالان و محتکران حوزه مسکن را فراهم می کرد.
4⃣ عدم شفافیت در #تعارض_منافع
🔹مهمترین اقدام دولت یازدهم در حوزه شفافیت، اعلام نکردن ثروت و درآمد وزرا و کارگزاران هیات دولت بود. دولت در وظیفه خود در مشخص کردن حوزه های تعارض منافع شخصی کارگزاران خود با منافع عمومی اهمال کرد و این گمانه را که برخی از وزرا از امکانات دولتی برای بسط منافع شخصی خود در ده ها شرکت و موسسه خصوصی استفاده می کنند، تقویت کرد.
5⃣ پنهانکاری در قرار دادها
🔸مخفی کاری قراردادهای مهم خارجی چون #برجام، قراردادهای #نفتی IPC، قرارداد با #خودروسازان_خارجی و ... از دیگر اقدامات ضد شفافیت دولت یازدهم بوده است.
6⃣ مساله #فیش_های_حقوقی و قانون دسترسی آزاد به اطلاعات
🔹اجرا نکردن قانون دسترسی آزاد به اطلاعات، مخالفت نماینده دولت در مجلس با اعلام شفاف و دسترسی عمومی مردم به فیش حقوقی مدیران دولتی و اهمال دولت در ایجاد سامانه مربوط به آن، انتقال بیمه ها به وزارت بهداشت را نیز میتوان به سیاهه اقدامات ضد شفافیت دولت اضافه کرد
🔴 هم چنین:
🔸 حذف حسابرسی از بانک مرکزی
🔹 تجمیع #بیمه_های_سلامت ذیل وزارت بهداشت
🔸 خلع ید اختیارات شرکت بازرگانی دولتی(ذیل وزرات جهاد کشاورزی) از مدیریت تولید و توزیع محصولات کشاورزی و سپردن آن به اصحاب وارداتچی ذیل وزارت ص.م.ت
🔹 افزایش حداقل میزان مورد نیاز به #سرکشی_به_حسابها از ۵۰۰میلیون تومان به ۵میلیارد تومان
🔸 حذف آمار صادرات و واردات از سایت گمرک
💢 دولتی که در این چند سال، کاری جز تعطیل کردن طرحها و قوانین شفافیت نداشته، حالا مدعی شفافیت و مبارزه با پولشویی شده است. میدانیم و میدانید که دغدغه این دولت مبارزه با فساد نیست، اینها به دنبال تحمیل آخرین خواستههای خسارتبار و ضدامنیتی #FATF به مردم هستند، مُنتها منافقانه و ریاکارانه موضع میگیرند.
🎬 @Mostazafin_TV
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️استان کهگیلویه و بویراحمد متعلق به یک گروه خاص/ #فساد یعنی همین!
🔻حجتالاسلام غلامرضا مزارعی، رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با مدیران بانکهای استان
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️استان کهگیلویه و بویراحمد متعلق به یک گروه خاص/ #فساد یعنی همین!
🔻حجتالاسلام غلامرضا مزارعی، رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با مدیران بانکهای استان:
🔹۲۷۵ میلیارد تومان تسهیلات به خانواده «باقری» دادهشده است، بانک ملی و صنعت و معدن استان درب بانک را بازکردهاند و گفتهاند ببرید...
🔹۱۵ مورد تسهیلات به یک خانواده خاص داده شده است، آقایان بانک ملی و صنعت و معدن استان! چطوری میخواهید جواب خدا را بدهید؟
🔹اداره کل امور مالیاتی استان چرا در حوزه مالیاتی کوتاه آمده است؟ تأمین اجتماعی، اداره برق، گاز و آب چرا کوتاه آمدهاند؟
🔹اداره برق استان ۲ میلیارد تومان از این طلب دارد، و یکی دیگر از ادارات بیش از ۷ میلیارد تومان طلبکار هستند و دنبال طلب خود نمیروند.
من با این بیانصافیها تاب نمیآورم، #فساد یعنی همین.
🔹استان کهگیلویه و بویراحمد متعلق به یک گروه خاص شده است، اینجوری بیحسابوکتاب که نمیشود، بنده کوتاه نمیآییم، بنده مقابل تکتک این افراد ایستادهام.
🔹اداره کل امور مالیاتی کهکیلویه و بویراحمد مکلف است که ظرف مدت ۲۰ روز تکلیف معوقات مالیاتی را مشخص کند و گزارش دهد. در غیر این صورت رئیس امور مالیاتی استان را احضار میکنم، اینجور که نمیشود. متعلق به بیتالمال است چرا بدهی مالیاتی را ندهد؟ اگر ندارد #برج در تهران نخرد، اگر ندارد در #کیش سرمایهگذاری نکند، بیاید بدهی برق و مالیاتی خود را بدهد.
🔹بانکهای عامل! وقتی میخواهید تسهیلات بدهید فکر کنید که میخواهید پول از جیب خودتان بدهید. مال بیتالمال است و باید به این صورت تسهیلات دهید.
🔹سهل انگاری در استان کهگیلویه و بویراحمد زیاد شده است، ۱۶۴ میلیارد تومان تسهیلات بانک ملی دست یک خانواده است.
🎬 @Mostazafin_TV
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جدیدترین تصاویر منتشر شده از شکار تروریستهای داعش توسط پهپاد ایرانی «شاهد ۱۲۹»
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دولتی که برای حل مسکن مردم، در حد یک تغییر نام هم کار نکرد
📌 آیا طرح مسکن اجتماعی دولت روحانی، همان طرح #مسکن_مهر است که آخوندی میگفت، مزخرف است؟
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
👆🏻👆🏻
📝 توحشِ عصر سرمایهداری، اکنون در ایران
◀️ برایمان عادت شده وقتی هر رفتار یا عادتی را از یک نفر میبینیم، با عبارات کلیدی «ما ایرانیها...»، «فقط تو ایرانه که ...» و «یه ایرانی فقط میتونه ...»، آن را بر سر فرهنگ ایران و ایرانی بکوبیم.
◀️ دائم بنالیم که چرا ما که تمدنمان قدمت چندهزار ساله دارد، باید وضعیمان چنین باشد و کشورهایی که تا دیروز زیر سلطه ما بودند، اکنون به کجا رسیدهاند... چرا نمیرویم از کشورهای دیگر یاد بگیریم که مردمش چگونه رفتار میکنند و ما اینقدر از کشورهای دیگر عقب افتادهایم؟
◀️ از ایستادن مردم ژاپن در صف مثال بیاوریم و داد بزنیم که چرا ما چنین هستیم و آنها چناناند. تصاویر احترام رانندگان آمریکایی به خطوط عابر پیاده را کنار تصاویر وطنیمان بگذرایم و آه و حسرت بخوریم که در چنین کشوری زندگی میکنیم.
⚠️ اما روی دیگر سکه...
◀️ هر ساله، آخرین جمعه ماه نوامبر که آن را جمعه سیاه (Black Friday) مینامند، شلوغترین روز خرید در آمریکا است. روزی که در آن فروشگاهها با تخفیفات و حراجهایشان و تحریک مشتریها آنها را وادار به هجوم به فروشگاهها و خرید هرچه بیشتر و بیشتر محصولات میکند.
◀️ به گواه آمار در سال ۲۰۰۶ و در کشور آمریکا، بر اثر ازدحام و دعوا برای خرید، ۷ نفر کشته و ۹۸ نفر زخمی شدند. هرچند که بعضی منابع، آمار این قربانیانِ راهِ تنازع برای مصرفگرایی را فراتر از این ارقام میدانند.
◀️ اگر این توحّش افسارگسیخته در ایران اتفاق میافتاد، احتمالاً آن را به پای بیتمدنی و عقبافتادگی مردم میگذاشتند، آن را تمسخر کرده و به حال این جامعه حسرت میخوردند.
◀️ اما این اتفاق نه در ایران که در آرمانشهرِ غربزدگان، آمریکاست و از آنجا که به تقلید از غرب خو کردهایم، نه تنها جایی برای تمسخر و حسرت نمیماند، بلکه باید به دنبال انتقال آن به ایران هم بود. انتقالی که در سالهای اخیر و به رهبری برخی فروشگاههای اینترنتی نظیر بامیلو و دیجیکالا، شاهد ظهور آن در ایران هستیم. فروشگاههایی که باید آنها پیامبران زندگی مصرفزدهی عصر سرمایهداری در ایران دانست.
🎥 t.me/mostazafin_tv/4032
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جامعه توحیدی و قسط و ... را ول کنید، اصلا ما آدمیم؟
📌 #فلش_بک: پیشبینی #سعید_زیباکلام درباره حقوق های نجومی که محقق شد!
🎬 @Mostazafin_TV
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوتهای مدیریتِ انقلابی و مدیریتِ اشرافی
🔹روزگاری مدیریتِ انقلابی با سامانه کارتِ سوخت، نه تنها باعث صرفهجویی و کاهش #قاچاق شد، بلکه تحریمهای کمرشکن بنزین را هم خنثی کرد،
🔹 اما با روی کارآمدن دولت #روحانی، همه آن دستاوردها بر باد رفت، بطوریکه نه تنها حالا وارد کننده بنزین هستیم بلکه میزان مصرف و قاچاق هم به طرز چشمگیری افزایش یافته است!
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ چگونه "هیچ کاری" نکنیم و تبدیل به "قهرمان منتقد" بشویم!
🔻درباره نامه مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران به #رهبر_انقلاب
🔹اگر امروز با عقبماندگی در #عدالت مواجهیم، لازم است علل این تأخر را علاوه بر سطح نظام/ ساختار، در سطوح نهضت/ کنشگران نیز جستجو کنیم. ارجاع ناعدالتیها یا رفع آنها به ناکارآمدیهای نظاممند و به طور مشخص نظام جمهوری اسلامی، البته حامل وجهی از #حقیقت است اما فقط بخشی از حقیقت نه تمام آن.
🔹بخش دیگر و البته دشوارترِ حقیقت آن است که چالشهایی، #نهضت عدالتخواهی را از اثرگذاری بازداشته است. امروزه وجود پارهای سازوکارها یا #قوانین_تبعیضآمیز به شکل فزایندهای به عقبماندگی ما در عدالت دامن میزند؛ مسئلهای که پیش و بیش از آن شایسته پرداختن است اما این است که کنش عدالتخواهانه برای تقابل با این رویهها نیازمند بازسازی و توانمندسازی است.
🔹ما با متغیرهایی مواجهیم که طی یک دههی اخیر، سیمای کنشگری اجتماعی و به طور خاص سیمای کنشگری عدالتخواهانه را متفاوت کردهاند. در این میان مهمترین مؤلفه با فاصله بسیار، پیدایی شبکههای اجتماعی (به ویژه با لحاظ الگوی مصرف ایرانی) است.
🔹یک دهه پیش کُنِش جمعی عدالتخواهانه در محیطهای اجتماعی یا دانشجویی نیازمند اجتماع انسانهای متعددی بود. این انبوهههای انسانی امکانهای فراوانی برای اقدام و تغییر پیشروی کنشگران قرار میداد. امروز اما اوضاع این چنین نیست.
🔹به عنوان نمونه این احتمال وجود دارد که یک تشکل دانشجویی حتی از عضوگیری یک درصد دانشجویان دانشگاه یا حتی دانشکدهی خود باز بماند اما به مدد بستر شبکههای اجتماعی بتواند «کاری» کند که طی کمتر از 12 ساعت دیده شود. نه فقط در جهان آنلاین دیده شود بلکه در اصلیترین شبکههای ماهوارهای موضوع گفتگو قرار بگیرد.
🔹در اینجا یک کنشگر بیهیچ کُنشی و تنها با نوشتن چند خط نامه تبدیل به یک قهرمانِ منتقد میشود. قهرمان آنلاینیسم بدون انجام هیچ «عمل» و اقدامی، صرفا با انجام یک کار (ناکار) زاده میشود. این بیعملی یا انجام ناکار از مهمترین محاقهای #محافظهکارانهای است که #قیام عدالتخواهانه را به #قعود بدل ساخته و نهضت را چون نظام، در عقبماندگی عدالت شریک ساخته است.
🔹سوژهی آنلاین یا قهرمان آنلاینیسیم، با بیعملی ساخته میشود؛ پس اصولاً یک ضد قهرمان است. فرض کنیم یک گنشگر بخواهد در مسیر پاسخگوکردن تلاش کند. «مسیرِ عمل» مسیر پاسخگوکردنِ ناپاسخگویان است و نیاز به تلاش و عِده و عُده دارد. سوژه آنلاین منفرد است و انبوهی از انسانها و امر انسانی را در اختیار ندارد، پس به مسیر بیعملی میرود. مسیری که از ناپاسخگویان آغاز نمیشود. از کسی شروع میشود که بیشترین دیدار و گفتگوی آزاد با دانشجویان را داشته و دارد. مسیر ناکنشگری از بهانه و کنایه آغاز میشود؛ کاری به دیگران ندارند اما به رهبری که سالهاست دهها دیدار دانشجویی دورهای و اقتضایی داشته طعنه میزنند که بیستسال است به محیط دانشجویی نیامده است!
#حجتالاسلام_نامخواه
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خیال نکنید من از شنیدن اینجور نقدها ناراحت میشوم؛ نه، من از اینکه این حرفها زده نشود، ناراحت میشوم!
📌 نظر رهبر انقلاب درباره #انتقاد از رهبری (۸۸.۸.۶)
🎬 @Mostazafin_TV