هدایت شده از مرکز خانواده و مشاوره مهرآفرین
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔍#انچه__باید_بدانیم(❤️
🍁آیا صحبت دربارهی خواستگاریهای قبلی مشکلی دارد؟
⚡#استاد_سیدابوالفضل_قدوسی
🏴#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
⚫️●➼┅═❧═┅┅───┄
https://eitaa.com/moshaverehmehrafrin
هدایت شده از مرکز خانواده و مشاوره مهرآفرین
نزار القطری - هلابیکم.mp3
5.35M
استودیویی
عربی فارسی
📝 هلابیکم
🎤 نزار القطری
#اربعین #کربلا #امام_حسین ع
https://eitaa.com/moshaverehmehrafrin
02.mp3
10.83M
🔍#انچه__باید_بدانیم
🍁مهمترین سوالات در جلسه خواستگاری
#خواستگاری
#سوال
#بازجویی
#اهداف
#توصیف_خواستگار
#خودآگاهی
#چشم_انداز_زندگی
#خط_قرمز
⚡#استاد_سیدابوالفضل_قدوسی
https://eitaa.com/motaghazian_ezdevaj
📚#فرهنگ_سه_خطی:
لطفا این متن طولانی را بخوانیدلطفا
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✍يک روز #فرانتس_کافکا نویسنده ی معروف، در حال قدم زدن در پارک، چشمش به دختر بچهاي افتاد که داشت گريه مي کرد. کافکا جلو ميرود و علت گريه ي دخترک را جويا مي شود. دخترک همانطور که گريه مي کرد پاسخ ميدهد: عروسکم گم شده...
کافکا با حالتي کلافه پاسخ ميدهد: امان از اين حواس پرت,گم نشده,رفته مسافرت! دخترک دست از گريه ميکشد و بهت زده ميپرسد: از کجا ميدوني؟
کافکا هم مي گويد:
برات نامه نوشته و اون نامه پيش منه... دخترک ذوق زده از او مي پرسد که آيا آن نامه را همراه خودش دارد يا نه؟
کافکا ميگويد:
نه,توی خانهست.
فردا همين جا باش تا برات بيارمش...
کافکا سريعاً به خانهاش بازميگردد و مشغول نوشتنِ نامه ميشود و چنان با دقت که انگار در حال نوشتن کتابي مهم است. اين نامه نويسي از زبان عروسک را به مدت سه هفته هر روز ادامه ميدهد و دخترک در تمام اين مدت فکر ميکرده آن نامه ها به راستي نوشته عروسکش هستند.
در نهايت کافکا داستان نامهها را با اين بهانه عروسک که «دارم عروسي مي کنم» به پايان ميرساند اين ماجراي نگارش كتاب «کافکا و عروسک مسافر» است.
اينکه مردي مانند فرانتس کافکا سه هفته از روزهاي سخت عمرش را صرف شادکردن دل کودکي کند و نامه ها را "به گفته همسرش دورا" با دقتي حتي بيشتر از کتابها و داستان هايش بنويسد, واقعا تأثيرگذار است.
«او واقعا باورش شده بود."اما باورپذيري بزرگترين دروغ هم بستگي به صداقتي دارد که به آن بيان مي شود." امّا چرا عروسکم براي شما نامه نوشته؟
اين دوّمين سوال کليدي بود؟ و او(کافکا) خود را براي پاسخ دادن به آن آماده کرده بود. پس بي هيچ ترديدي گفت: چون من نامه رسان عروسک ها هستم.
(کافکا دارای دکترای حقوق بود اما هرگز به وکالت نپرداخت. روحیات لطیفش این اجازه را نمی داد. او در اثر سل در جوانی در گذشت. وی از بزرگ ترین نویسندگان جهان است.)
کافکاوعروسک مسافر
جامعهیی که در آن راههای طولانی، راههای کمرفت و آمد و خلوتی شده، جامعهیی که در آن هیچکس حوصلهی صبر و شکیبایی برای به دست آوردنِ هدفی را ندارد، جامعهیی بدون شان وبدون منزلتی است. جامعهیی که برای رسیدنِ به هدفش، فقط به اندازهی خواندنِ سه خطِ یک وضعیت زمان میگذارد! جامعهی مبتلا به
«فرهنگِ سهخطی است»!
*فرهنگِ سهخطی به ما میگوید اگر نوشتهیی بیشتر از سه سطر شد*، نخوان! فرهنگِ سهخطی به ما میگوید راهِ رسیدن به هدف چون درست است، طولانی است, پس یا بیخیالاش بشو یا سراغِ میانبُر بگرد!
.
فرهنگِ سهخطی است که نزولخوری دارد، ، دزدی دارد، بیسوادی دارد، رشوه دارد، تنفروشی دارد، حقخوری و هزار جور دردِ بیدرمانِ دیگر دارد. فرهنگِ سهخطی است که این همه آدمِ بیکار دارد.
برای درکِ عمقِ فاجعهیی که بر سرِ فرهنگِ ما آمده، نیازی نیست خیلی جای دوری برویم. به همین اینستاگرام که نگاه کنیم، همه چیز دستمان میآید. وقتی که کسی مینویسد: «اوه! طولانی بود، نخوندم!» یا «سرسری یه نیگاه انداختم, با کلیّتش موافقم!» یا
«چه حوصلهیی !» یا
«لایک کردم، ولی نخوندم!»
و...
یعنی یک پُلی در جایی از مسیرِ فرهنگِ ما شکسته است که هیچ رفتنی به هدف نمیرسد.
آن پُل، همان فرهنگِ شکیبایی است .
جامعهیی که همه چیز را ساندویچی میخواهد، در مطالعه, سه خط یک متن و یا یک وضعیت برایش بس است.
در ازدواج؛ بین عشق و نفرتاش ده ثانیه زمان میبرد.
در کار؛ از فقر تا ثروتش یک دزدی فاصله دارد.
در تحصیل؛ از سیکل تا دکترایاش یک مدرک آب میخورد.
در هنر؛ از گمنامی تا شهرتاش به اندازهی یک فیلم دو دقیقهیی در یوتیوب ویا اینستاگرام کافیست !
.
فرهنگِ سهخطی به من اجازه میدهد چیزی را نخوانده، بپسندم.
موضوعی را نفهمیده، تحلیل کنم.
راهی را نرفته، پیشنهاد بدهم.
دارویی را نخورده، تجویز نمایم.
نظری را ندانسته، نقد کنم...
فرهنگِ سهخطی به من اجازه میدهد به هر وسیلهیی برای رسیدن به هدفام متوسل شوم.
چون حوصلهی راههای درست را "که طولانیتر هم هست" ندارم.!
قنبری روانشناس ودرمانگر مرکزمهرآفرین 🌸🌺
هدایت شده از مرکز خانواده و مشاوره مهرآفرین
☀️ویژه #عقد_کرده_ها
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
*✨#وابستگی و #دلبستگی در ازدواج
🔺تفاوت بین وابستگی و دلبستگی در ازدواج چیست؟ میگویند دو نفر باید #دلبسته هم باشند،
نه #وابسته به هم!
✍ #وابستگی یعنی اینكه اگر كسی در یك رابطه احساس ترس و عدم امنیت كند و دائماً فكر از دست دادن یار خود باشد، ناخودآگاه وابسته میشود. در حقیقت وابستگی به احساسی گویند كه كسی با اسارت و بستن دست و پای خود، نفر مقابل را نیز اسیر خود می كند و به اعماق چاه میكشاند. در مقابل آدم دلبسته احساس ترس و عدم امنیت نمیکند و نیازی به اسیر کردن طرف مقابل ندارد. وابستگی به حالاتی چون، كنترل طرف مقابل و محدود كردن آزادی منجر می شود، در این وضعیت تمام ابعاد زندگی او را همچون زنجیری احاطه میكند.
🔅 همچنین باید متذکر شویم که در امر ازدواج نباید قبل از انتخاب، عاشق و دلباختهى كسى شد، اگر این علاقه تبدیل به وابستگی شد مشكلات زیادى را دارد از جمله اینكه عشقهاى اینچنین جنبهى احساسى دارد علیرغم اینكه پایدار نیست اما موجب مىشود كه شخص نتواند فرد مورد نظر را بخوبى ارزیابی کند و جنبههاى مثبت و منفى او را شناسایى نماید، چنین عشقهایى مىتواند بطور كلى قدرت انتخاب را از انسان سلب كند بنابراین علاقههاى اولیه را باید مهار كرد و اگر بعد از تحقیقات لازم انسان به این نتیجه رسید كه مورد مناسبی است آنگاه علاقهها را تقویت كند. #دلبستگی و علاقه و محبت باید بعد از ازدواج در بین زوجین صورت گیرد.
✅ خداوند خود را قرار دهنده مودت و محبت بین زن و شوهر می داند و میفرمایند: «وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَیْهَا [روم/ 21] از نشانه او این است همسرانی از جنس خودتان آفریدیم تا با آنها آرام شوید.» هر چقدر فضای خانه از محبت آکنده باشد، پیوندها و دلبستگی عاطفی بین همسران بیشتر میشود.
#نکات_آموزنده #قبل_از_ازدواج *
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
هدایت شده از مرکز خانواده و مشاوره مهرآفرین
🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃
🍃سؤال ۵۱ : پسری با ظاهری مذهبی به خواستگاری من آمده است، امّا در صحبتها گفته است که قبلاً چند بار مشروب خورده، امّا توبه کرده است. این مسئله را نه خانوادۀ او میدانند و نه خانوادۀ من و میدانم #شُرب_خمر برای دو خانواده توجیه نشدنی و گذشتناپذیر است؛ این احتمال هم هست که بر حسب اتّفاق، خانوادۀ من در زمان #تحقیق بفهمند. واقعاً درماندهام و نمیدانم باید #حال_فعلی او را لحاظ کنم یا گذشتهاش را؟
🍃پاسخ: #حال_فعلی او #ملاک است و او #نباید به شما میگفت و شما هم باید #فراموش کنید و هردو باید راجع به این موضوع، #فکر و #صحبت نکنید.
**
🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃
🍃سؤال ۵۲: خانوادۀ من برای #ازدواج بنده بیش از سیجا #خواستگاری رفتهاند؛ ولی هرکدام به دلایلی ناموفّق بوده است. خواهشمندم بفرمایید #مشکل چیست و چه باید بکنیم؟
🍃پاسخ: متأسّفانه امروزه ازدواج براي همه #مشکل شده است و #مختصّ به شما نيست و بايد #موانع آن از سوي #جامعه و #اشخاص برطرف شود تا #مشکلات_ازدواج نيز #رفع شود.
امّا بايد بدانيد آنچه در #تأخير_ازدواج تأثير فراوان دارد، سختگيري در ازدواج است، اگر جوانان #سخ_گير نباشند و طبق #دستور 🍃پيامبراکرم«صلیاللهعلیه وآلهوسلم» با کسي که از نظر #دين و #اخلاق، مورد تأييد است، ازدواج کنند، بسياري از #مشکلات ازدواج رفع ميشود.
در هر صورت، اکنون با انس با #قرآن و خواندن مکرّر قرآن و با دعا و راز و نياز با خداوند متعال، همراه با اجتناب جدي از گناه، ميتوانيد مشکل خود را حل کنيد.
از نماز اوّل وقت و از توسّل به اهلبيت«سلاماللهعلیهم کمک بگيريد و دعا کنيد خداوند متعال #مشکل ازدواج شما و ساير جوانان را حل نمايد.
به دیگران هم که مثل شما هستند، کمک کنید یا دستکم به آنان دعا کنید تا خداوند متعال به شما لطف و عنایت کند.
🍃پی نوشت:
پاسخ به پرسشهای ازدواج و خانواده
نويسنده: آيت الله العظمي حسين مظاهري
انتشارات مؤسسه فرهنگی- مطالعاتی الزهرا«س»
🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜🍃
هدایت شده از مرکز خانواده و مشاوره مهرآفرین
#گاهنامه
🔴ترس از ازدواج
وقتی به خیلیها میگیم چرا ازدواج نمیکنی، معمولا یک یا چندتا از این سه دلیل رو میارن:
1- زندگی خرج داره، با کدوم پول برم ازدواج کنم؟!
2- نمیشه انتخاب کرد. میترسم یکیو انتخاب کنم، پشیمون بشم.
3- هنوز زوده برام (نمیتونه یه زندگی رو بچرخونه)
خب بیاید این عوامل رو بررسی کنیم:
💠دلیل #اول رو اغلب پسرها و خانواده دخترها میگن و کمتر دخترها به این مسائل فکر میکنن. کسانی که از این دست دلایل برای عدم ازدواج میارن، عمدتا بخاطر ضعف ایمانشونه. چون تنها چیزی که خدا تقریبا قول حتمی داده که اون با من(!) همین وضعیت اقتصادی بعد از ازدواجه (ان یکونوا فقرا یغنهم الله من فضله... اگر فقیر هستید، خدا از فضلش شما رو غنی میکنه). لذا کسی که ایمانش به رزاق بودن خدا ضعیف باشه، مسلما از ازدواج میترسه!
💠دلیل #دوم رو کسانی میگن که یا اهل مشورت نیستن، یا عاقلانه رفتار نمیکنن. که در هر دو حالت یه ضعف شخصیتی و رفتاری محسوب میشه. چون انتخاب درست به دو عامل مهم بستگی داره:
- مشورت و تحقیق درست
- داشتن معیارهای درست و عقلانی
و کسی که این دو مورد رو رعایت نکنه، مسلما از انتخاب و ازدواج میترسه!
💠اما دلیل #سوم رو کمتر افراد میگن، چون مستقیما به ضعف تربیتی و رشدی خودشون اعتراف میکنن! ... کسی که نمیتونه یه زندگی رو مدیریت کنه و نقش همسری یا مادری یا پدری رو برعهده بگیره یعنی بلوغ عقلی و عاطفی لازم رو نداره، لذا از ازدواج میترسه که یه وقت خرابکاری نکنه!!
💠پس کسی که به شوخی یا جدی میگه «میترسم زن بگیرم» یا «واای! من اهل شوهرداری نیستم!» ناخودآگاه داره میگه:
من یا خدا رو باور ندارم!
یا آدم عاقلی نیستم!
یا هنوز بچهم!
حالا اگه جرأت داری بگو من میترسم ازدواج کنم😎😁
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿https://eitaa.com/motaghazian_ezdevaj
هدایت شده از کانون پر مهر خانواده
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشاعره قرآنی به این میگن👆🥰
زن و شوهر در حال مشاعره قرآنی🤠
یادمه یکی از دوستان ما میگفت خانمم موقعی که رفتم خواستگاری اش بهم گفت شب خواستگاری اگه میخوای باهم زندگی کنیم👇
شرطش اینه ۱۰ جزء قرآن حفظ کنی!😬
یعنی بعد از ازدواج مون ۱۰ جزء قرآن رو حفظ کنی😌
خیلی خوبه که زندگی قرآنی داشته باشی و بعد اینطور با هم مشاعره هم حتی برگزار کنین👏😇
🔰🔰وقتی با یک نفر ازدواج میکنین در واقع با تمام اینها ازدواج میکنین:
▪️- با آسیبهای اون آدم در گذشته
▪️- با خانواده اش
▪️- با عادتهاش
▪️- با ترس هاش
▪️- با فرهنگی که توش بزرگ شده
▪️- با عقاید، باور ها و جهانبینیش...
قنبری روانشناس مهرآفرین 🌸🌺