هدایت شده از صدای مردم
.
مومنین و مومنات!!!!
هل من ناصر ینصرنی؟؟؟
هنوز هم برای تماس های مردمی به کمک تون نیاز داریم...
به این آیدی پیام بدین لطفاً
👇👇👇👇👇👇👇
@zahramolaeenekoo 👈
هدایت شده از عصای موسی
استوری فرزند حمید اسماعیل زهی در کنایه به پسر پزشکیان:
پدرم از کسی حمایت نمی کند، ما دهن کسی را سرویس نمی کنیم 🤦🏻♂️😁😂
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به عصــــای موســــی بپیوندید👇
🕎 @mosesom
هدایت شده از بیداری ملت
🚨هشدار فوری
🔻سال ۹۲ روحانی با اختلاف ۲۵۰ هزار رای رئیس جمهور شد و این یعنی با سرعت رهگیری این انتخابات، این رای را در عرض ۱۰ دقیقه کسب کرد!!
🔻اکنون که حدود یک ساعت پایان انتخابات مانده به هیچ عنوان تلاش برای جلب آرا را متوقف کرد؛چه به صورت حضوری در اطراف صندوقهای رای و چه به صورت تلفنی و مجازی و...
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از جهش ایران
655.5K
♨️فوری
حجت الاسلام والمسلمین عالی
ساعت ۲۲.۳۰
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی |
@hamiyan_jalili
هدایت شده از صدای مردم
🇮🇷 حاجحسینیکتا:
هر جا توسل به حضرت فاطمه شد پیروز شدیم
امروز روز قدر انقلاب اسلامی است!!
«یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ أَغیثینى»
هر چقدر میتونید این ذکر رو بگید و صلوات بفرستید و حدیث کسا بخونید بقیه اش با خدا هر چی خودش بخواد میشه ما تلاشی ازمون برمی اومد کم یا زیاد انجام دادیم... ان شاالله قبول کنه... خدا رو شکر افزایش مشارکت به تنهایی فارغ از نتیجه برای نظام خوبه و دل رهبر رو شاد میکنه... اولین شکر برای مشارکت که از 1400 هم بیشتر شد...
👆🏻
هدایت شده از صدای مردم
🔴چند نکته مهم برای آسیب شناسی تبلیغاتی و آینده و تحقق جهاد تبیین
✅گفتگوی چهره به چهره
در دو هفته اول تبلیغات انتخاباتی بسیار به کانال دارها و افراد مرتبط با ستاد توصیه می کردم که باید سرا غ گفتگوی چهره به چهره رفت و ستاد باید این ساماندهی را اول خود شروع کند و افراد را در جای جای شهر و کشور برای گفتگو با مردم آموزش دهد اما توجه خاصی به این قضیه نشد. راستش برخی کانال ها انقدر در جو پیروزی دور اول بودند که گویا حرف های ما برایشان خنده دار و بی مورد بود اما من از سال 96 خاطره گفتگوی چهره به چهره را در ذهن داشتم و می دانستم مهم و حیاتی است. در دور اول افرادی پراکنده به گفتگوی چهره به چهره پرداختند اما این یک کار عمومی بین طرفداران یا ستادی ها نبود!
در دور دوم فقدان گفتگوی چهره به چهره با مردم درک شد و تازه همه به دنبال گفتگو کردن با مردم افتادند البته فرصت بسیار کمتر بود و رقیب هم بیکار نبود. با اینحال باز هم از تمام ظرفیت استفاده نشد. بسیاری مکان های شلوغ نیروهای مردمی بدون آموزش خودجوش به میدان می رفتند و شاید توفیقشان در اقناع مردم کافی نبود و حتی به جنجال و دعوا می کشید چرا که مردم دق و دلی مشکلاتشان را می خواستند از نیروهای مردمی که مثل خودشان درگیر مشکل هستند بگیرند و اینها هم توان پاسخگویی خود را از دست می دادند. البته خیلی از همین نیروهای مردمی هم موفق بودند اما بسیاری مکان ها و فرصت ها که می شد برای گفتگوی چهره به چهره از آن استفاده کرد مورد بی توجهی بود در حالی که در هر منطقه ای عده ای طرفدار بودند که اگر همت می شد، با آموزش آنها مساله گفتگوی چهره به چهره حل شده و پوشش داده می شد. در حقیقت ستاد باید به تفکیک هر منطقه در هر شهری نیروها را جذب و بعد آنها را در یک آموزش کوتاه که می توانست مجازی هم باشد به میدان می فرستاد تا تمام نقاط شهر را پوشش دهند.
✅خواص
توقع این بود که خواص چه کارشناس و فعال رسانه ای چه روحانی و مداح، به جای نشستن در خانه و بیانیه دادن یا ویدئو دادن به میان مردم رفته و شهر به شهر و نقطه به نقطه با مردم سخن بگویند اما این اتفاق نیافتاد. تعداد کمی از این افراد به میدان رفتند و با مردم حرف زدند و بقیه به بیانیه دادن و یادداشت نوشتن یا حمایت های کلی و توصیه پرداختند! این اصلا کافی نبود.
مساله ی دیگر این بود که بسیاری از این افراد مثل نمایندگان مجلس یا برخی افراد مشهور دیگر در میتینگ های طرفداری حاضر شده و سخنرانی می کردند نه اینکه در کوچه خیابان و بازار به سراغ مردم بروند و با آنها گفتگو داشته باشند. راه درست این بود مغازه به مغازه، خانه به خانه و بازار به بازار و خیابان به خیابان به سراغ مردم می رفتند نه اینکه در یک مسجد بین طرفداران بنشینند و از حسنات نامزد مورد نظر بگویند اما توجهی به این قضیه نشد. یعنی جایی که به میدان رفتند هم به جای رفتن بین مردم در مکان هایی نشستند و سخنرانی کردند و کمتر به میان مردم کوچه و بازار رفتند.
✅فضای مجازی
بار دیگر ثابت شد که فضای مجازی وقتی در اختیار دشمن باشد چقدر ما را ضعیف می کند. دهه نود به ما ثابت کرد فضای مجازی تحت نظارت دشمن فرهنگ و امنیت و سیاست ما را به تاراج می برد و هیچ کاری از ما در مقابل این قضیه بر نمی آید اما هنوز که هنوز است خیلی ها این قضیه را درک نکرده اند. کافی است این افراد نگاهی به ایتا بیاندازند، اگر همه ی مردم به جای سکوهای خارجی در جایی مثل ایتا یا سایر سکوهای ایرانی فعالیت می کردند، تحت تاثیر دشمن و غرب گراها بودند یا تحت تاثیر نیروهای انقلابی؟ جواب روشن است. پس باید درک کرد که بین مردم استفاده از سکوهای داخلی باید تقویت شود البته می دانم که برخی از انقلابی ها خودشان سدی هستند در مقابل این قضیه اما کاش کمی از توفیقات خود را در سکوهای دشمن نشان جبهه انقلاب می دادند تا بفهمیم برای کدام اثرگذاری خود حاضر نیستند به سکوهای داخلی بیایند. اگر نتایج فرهنگی و امنیتی و سیاسی فعالیت هایشان را در سکوهای خارجی جمع بزنیم می شود تقریبا هیچ چون اثرش را ندیدیم!
محدود شدن به پیام رسان ها نیز یک مشکل دیگر بود. عمده مخاطبان ما در یک کانال یا گروه هم فکران ما هستند و محدود شدن به این افراد باعث می شود فرصت رسانه ای از دست برود در حالی که سکوهای مختلف و سایت های مختلفی وجود دارد که باید به صورت موثر در آنها فعال بود. منظورم صرف پلتفرم های خارجی نیست. بسیاری سایت های ایرانی از سایت های اشتراک ویدئو تا برخی دیگر مورد استفاده عموم مردم هستند ولی فعالیت در آنها ضعیف بود.
هدایت شده از صدای مردم
مشکل دیگر هدر رفت و تلف کردن وقت و فرصت ارتباط با مردم در همین سکوهای داخلی بود. عمده فعالیت ها به ساخت چند کلیپ، طعنه زدن طرفداران به همدیگر و اینطور کارها در دور اول صرف شد و بسیاری از زمان ارزشمند فعالیت از دست رفت. حتی خود این افراد صاحب رسانه می توانستند مردم را آموزش داده و با خود برای گفتگوی چهره به چهره به میدان ببرند اما توجه چندانی به این قضیه نشد. در حقیقت فرصت سوزی در نوع فعالیت های رسانه ای صاحبان رسانه در سکوهای داخلی رخ داد و فعالیت های مفیدتر کمتر مورد توجه قرار گرفت!
✅نتیجه
حتی سال 1400 هم به خیلی ها می گفتم چرا انقدر خیالمان راحت است و چرا برای گفتگو بین مردم نمی رویم اما واقعا کسی توجهی نمی کرد. 1400 حتی جو انتخاباتی انقدر آرام و خاموش بود که انگار نه انگار انتخابات است و اگر تلاش می شد آن زمان مشارکت خیلی بیشتر هم می شد. در این مدت نیز بسیار روی این قضیه تاکید کردم اما آنها که رسانه داشتند یا در ستاد بودند انقدر مشغول خودشان بودند که توجه درستی به این قضیه نکردند.
خواص مذهبی و انقلابی باید بدانند که صرف بیانیه و توییت و ویدئو کمک چندانی به جبهه انقلاب نمی کند و باید به میان مردم بروند. با آنها حرف بزنند و هر کاری که می توانند انجام دهند. نه فقط ایام انتخابات کل سال باید از فضای هیئت و سخنرانی و مراسمات رسمی خارج شده و بین مردم برای تبیین تلاش کنند.
روحانیون باید خودشان و شاگردان طلبه ی خود را به کل کشور بفرستند برای دادن آگاهی به مردم.همیشه نباید منتظر بود مردم پای منبر بیایند و این ما هستیم که باید بین مردم برویم و منبرها را هر جا که مردم هستند بنا کنیم.
مداحان هم باید هیئتی ها را جمع کنند و برای فعالیت به هر نقطه ای بروند. فعالان رسانه ای، کارشناسان انقلابی هر کدام باید همین نقش را ایفا کنند و نباید در یک نقطه بنشینند و فقط توصیه کنند.
دانشگاهیان هم مثل اساتید دانشگاه باید ارتباط با عموم مردم بگیرند. وقتی تماس اساتید دانشگاه شریف با مردم را دیدم خیلی برایم جالب بود که نخبگان اینطور به میدان آمده اند اما این باید بین همه تسری پیدا کند.
.
بسیجی ها هم علاوه بر احیای فعالیت مساجد و جذب مردم باید همواره فضای بین مردم بودن را حفظ کنند و ارتباط قوی تری برای تبیین مردم با آنها داشته باشند.
طرحی مشابه بیستکال را باید برای تبیین مردم داشته باشیم و از آن بهره ببریم تا بتوانیم ارتباط خود را با اقشار مردم حفظ کنیم اما لازم است که حتما در موضوعات مختلف اساتید و افراد کارشناس اطلاعات لازم جهت اقناع مردم را در اختیار انقلابی ها قرار دهند تا در تماس با مردم مورد استفاده قرار گرفته و شبهات آنها حل شود. البته خود نیز باید این ارتباط را با مردم داشته باشند. تماس تلفنی یکی از بهترین راه هاست هر چند که گفتگوی چهره به چهره از همه ی روش ها موثرتر است.
https://eitaa.com/sedaye_irani
هدایت شده از صدای مردم
کسی که هشت ماه پیش به دلیل عدم التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی در انتخابات اخیر مجلس رد صلاحیت شد امروز رئیس جمهور شد 🫠
اینو هر جا بگی ازت تست عقل می گیرن!
شورای نگهبان چطوری کسی رو که با پادرمیانی در انتخابات مجلس هم احراز صلاحیتش تایید شد و رد صلاحیتش پس گرفته شد در انتخابات ریاست جمهوری حائز صلاحیت تشخیص دادید!؟ فکر نمی کنید چنین حرکات بدون منطقی باعث سلب اعتماد مردم از شورای نگهبان میشه؟ ما دلمون نمیخواد شورای نگهبان تضعیف بشه اما این سوال برای مردم باقی است!
👆🏻https://eitaa.com/sedaye_irani