فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انصار الله یمن خطاب به شهید سید حسن نصرالله: اندوه محور مقاومت در فراق شما مانند غم یعقوب در فراق یوسف است، تو سزاوار این هستی که چشمها آنچنان برای تو گریه کنند که سفید شوند و خون ببارند
❌سمت راستی پلی است که کرمانشاه و کردستان را به هم وصل می کند
سمت چپی پلی است که لرستان را به خوزستان متصل کرده است
زیبایی چشم نواز این تصاویر یک طرف ، اما توان مهندسی و فنی متخصصان ایرانی در خلق چنین سازه هایی بدون کمک خارجی ها زیباتر است.
سلام
از تاریخ درس بگیریم.
۱. رستم را تورانیان نکشتند، بلکه برادرش شغاد او را کشت!
۲. خلفای عباسی طی بیست سال حریف بابک نشدند و او در این مدت بیش از پانصدهزار تن از سربازان خلفای ملعون عباسی را کشت، اما با نیرنگ افشین یکی از خودمان اسیر و مثله شد!
۳. یعقوب لیث را خلیفه عباسی مغلوب نساخت، بلکه یاران او در حساس ترین زمان ممکن از پشت به او خنجر زدند!
۴. جلالالدین منکبرنی خوارزمشاه، در بیش از سی نبرد قوم تاتار (مغولان مسیحی، بودایی) را چنان در هم کوبید که تموچین عروس خود را به وساطت نزد وی فرستاد و از در صلح درآمد، اما متاسفانه در این هنگام یکی از بین خودمان از پشت بدو خنجر زد و با کشتن او، ایران از دست رفت.
۵. درست در زمانی که روسیه تزاری حاضر بود برای رهایی از دست شیرمرد ایران زمین (عباس میرزا) نیمی از ممالک خود را به ایران واگذار کند، صدراعظم غربزده ایران (میرزا ابوالحسن خان ایلچی) دست در دست سرگوزلی سفیر انگلیس به کاخ گلستان رفت و نیمی از ایران را به روس واگذاشت.
۶. در آن هنگام که نابودی سپاهیان روس به یک یورش سواره نظام ایران بند بود، آصف الدوله فرمانده غربگرای سواره نظام، از پشت به ایران خنجر زد و از صدور فرمان حمله خودداری کرد و عباس میرزا و ایران را در برابر دشمن تنها گذاشت و بدین سان ترکمنچای را بر عباس میرزا تحمیل کرد.
۷. امیرکبیر مترصد انقلاب صنعتی و علمی بود اما به سفارش انگلیس و به دستور نزدیکترین فرد به خود رگ حیاتش قطع شد.
۸. شیخ فضل الله نوری را پسرش با کمک یبرم خان ارمنی بر دار کرد .
و سران غربگرای مشروطه به دست همین یبرم خان، سردار ملی ستارخان و مبارزان تبریز را در باغ اتابک به خاک و خون کشیدند!
۹. نهضت جنگل را دشمن شکست نداد. سر میرزا کوچک خان را یکی از یاران نفوذی خودش بنام خالوقربان برید و برای رضا شاه برد.
۱۰. رئیسعلی را هم اجنبی ها شهید نکردند. رئیسعلی هم از پشت با تیر غلامحسین تنگکی که نفوذی انگلیس بود از پا در آمد.
۱۱. محمدتقیخان پسیان به کمک مردم همدان سپاه روس را در هم کوبید، روس و انگلیس او را نکشتند، بلکه رضاخان سر از بدن این مرد شجاع برداشت!
۱۲.بهشتی و رجائی و باهنر و مطهری و مفتح و هفده هزار شهدای ترور را هم دشمنان خارجی نکشتند بلکه کسانی کشتند که در همین مرز و بوم متولد شده بودند و ادعای مبارز و مجاهد بودن داشتند! کسانی که در جنگ صدام برعلیه ایران کنار دشمن بودند و شریک جرم دولت بعثی در شهادت ۲۳۰ هزار از بهترین مدافعان این مملکت بودند!
۱۳. تاریخ مبارزات ما با دشمنان این مرز و بوم گواه است که از پشت کمتر از روبه رو تیر نخوردیم. هر بار مبارزه جدی شد رهبران و قهرمانان ما به خودی ها (عناصر نفوذی که از پشت خنجر زدند، یا یاران سست عنصر که سر بزنگاه پشت رهبران و فرماندهان را خالی کردند) باختند!
تا آنجا که مولوی فرمود :
زین همرهان سست عناصر دلم گرفت/ شیر خدا و رستم دستانم آرزوست.
آری تا ملتی خم نشود دشمن بر گرده او سوار نمیشود.
و اما امروز، در شرایطی که ایران و مردم ستمدیده آماج شدیدترین و خطرناکترین یورش بیگانگان هستند """"ما چه نقشی را ایفا میکنیم""""، نقش رستم یا شغاد؟
""چقدر علیه خودمان میگوئیم و می نویسیم و چقدر علیه دشمنانمان"""؟
آیا ما همان میگوئیم و همان میکنیم که دشمنان ایران را مایوس می کند، یا برعکس ، گفتار و کردار ما موجب خشنودی دشمن شده است ؟
مراقب باشیم تا ما نیز مبدل به یکی از نامردان بین خودمان نشویم!
نگذاریم تاریخ دوباره تکرار شود!
ما ادعائی نداریم و گفتنی ها را گفتیم و باز هم میگوییم یکبار ۸ سال جلوی دشمن ایستادیم و هزاران شهید و جانباز و اسیر دادیم و خاک و شرف مردانگی ندادیم و باز هم از جان و خون و سر خود می گذریم ولی ای کاش خون ما به دست خودی ها ریخته نشود.
در نشر این مطلب ما را یاری کنید
در ثواب جهاد تبیین سیره شهدا شریک شوید.
🌹🌹مههههههههههم👆🌹
پخش کنید.
sticker_mazhabi(57).mp3
11.2M
🎧 شور امام حسنی
💚 خطا دیدی، عطا کردی...
🎙با نــــوای کربلایی #حسین_طاهری
#دوشنبه_های_امام_حسنی
#مداحی
🔴#حدیث_روز
🔹امام باقر عليه السلام:
🔹اِستَجلِبْ عِزَّ اليأسِ بِبُعدِ الهِمَّةِ.عزّتِ طمع نداشتن را با بلندى همّت به دست آر.
🔹ميزان الحكمه جلد13صفحه 46
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک حرف تلخی از یک نفر شنیدی واسه آخرتت خوبه....
هر چی مرارت این دنیا کشیدی، شیرینی آخرتی واست داره
سرود میلاد حضرت رقیه.mp3
4.3M
🔸 #مولودی ایام ولادت حضرت رقیه(س)
🎤 کربلایی #حسین_طاهری
دردانه اباعبدالله رقیه سادات
ریحانه اباعبدالله رقیه سادات
🍃🌸
✅آیا میدانید #ذخر_الحسین کیست؟
🔸در جنگ صفین بود که امیرالمومنین (ع) نوجوانی سیزده ساله را نقاب بر صورتش زد و زره پوشانید و روانه میدان کرد.
🔸معاویه، ابوشعتاء که دلاور عرب بود و در شام او را حریف هزار اسب سوار میدانستند به میدان فرستاد ولی او گفت: در شان من نیست که با این دلاوری هایم با او بجنگم پسرم برای او کافیست.
ابوشعتاء 9 پسر خودش را به میدان فرستاد و آن نوجوان همه را به درک واصل کرد. ابوشعتاء برای انتقام خون پسرانش خودش به میدان آمد اما فقط با یک ضربه به هلاکت رسید.
🔹امیرالمؤمنین(ع) به نوجوان فرمودند بس است پسرم برگرد...
تمام لشگر گفتند یا علی بگذار جنگ را تمام کند اما امیرالمومنین (ع) فرمودند نه او پسرم عباس قمر بنی هاشم است.
🔸انه ذُخر الحسین: او ذخیره برای حسین است.
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*قبور شهدای جنگ احد را بعلت قرار داشتن در مسیر سیلاب و تخریب برخی از آنها بنا به تشخیص علمای سعودی بازسازی و جابجا کردن و اجساد تعدادی از جمله حضرت حمزه را نبش قبر نموده و ناظرین مشاهده کردن که اجساد و خون آنها مثل روز اول تازه و هیچگونه تغییری نداشتند ، لطفا مشاهده بفرمائید*