🔐 مردم از غربگدایان اشرافی انتظار پاسخ صریح، شفاف و روشن دارند.
یک سؤال جدی ذهن ۸۰ میلیون ایرانی را به خود مشغول کرده و آن این است که:
برخی از مسئولان و دولتمردان:
چه بدهی به نظام سلطه دارند؟
یا چه دلبستگی به نظام سلطه دارند؟
یا چه قولهایی به نظام سلطه دادهاند؟
یا....؟
که بر خلاف نظر صریح رهبری و بدون اینکه هیچ تضمینی برای رفع تحریمها بدهند، اینچنین آشفته شده و با عصبانیت مرزهای اخلاق و قانون را زیر پا گذاشته و به نظام برای تصویب فوری FATF و CFT و پالرمو و... فشار وارد میکنند.؟!
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔐حقیقت قراردادهای استعمازی نظام سلطه نظیر FATF و CFT و پالرمو و...
🔐 پذیرفتن قراردادها و کنوانسیونهای نظام سلطه عین خیانت و عین حماقت و خودکشی از ترس مرگ است.
🔐احمق کسی است که با این قراردادها رسماً طناب دشمن را به گردن خود میاندازد.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🔐برای ۱۰۰ نفر
1️⃣ - در ۶ سال دولت روحانی، یکی از مهمترین دغدغههای غربگدایان اشرافی و اردوگاه اصلاحطلبان و سایر دلدادگان فرهنگ منحط غرب، راه دادن زنان به ورزشگاهها به صورت مختلط با مردان بود.
در این میان نقش سلبریتیهای بیسواد و بعضاً بیشعور نقش پررنگ تری داشتند
2️⃣ - مسابقه فوتبال بین تیم ملی بانوان ایران و تیم ملی بلاروس روز گذشته برگزار شد و به رغم تبلیغات زیاد برای حضور زنان در ورزشگاه، فقط حدود ۱۰۰ نفر در ورزشگاه حاضر شدند و جالب تر اینکه هیچکدام از زنان سلبریتی از جمله خانم مهناز افشار در ورزشگاه نیامده بودند.
🌺نتیجه اینکه مشخص شد:
1️⃣ - باندهای سیاسی غربگدا و سلبریتیها در موضوع مذکور اهداف دیگری را دنبال میکرده و موضوع حضور زنان در ورزشگاه بهانهای برای پیگیری اهداف سیاسی خود بوده است.
2️⃣ - سلبریتیها نیز فاقد درک و شعور و منطق برای پیگیری موضوع مذکور بوده و رسماً بهعنوان حمال، بار احزاب سیاسی را احتمالاً بدون دریافت وجه به دوش کشیدهاند.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🌷پاسداری از شعارهای انقلاب اسلامی در گام دوم
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ دوشنبه ۱۳ اسفندماه ۹۷ بهقلم سید عبداله متولیان
🍀قسمت اول از دو قسمت
از بین دهها تفاوت کوچک و بزرگِ انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلابهای دو سده اخیر، دو ویژگی: «اصالت شعارها و عدم وابستگی آنها به زمان» و «عدم خیانت به شعارها و آرمانها طی ٤۰ سال گذشته» از بقیه ویژگیها برجستهتر بوده و انقلاب اسلامی ایران را از بقیه انقلابها متمایز میکند.
کشتیبان انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای در سطور آغازین بیانیه گام دوم میفرمایند: «انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّهی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همهی وسوسههایی که غیر قابل مقاومت به نظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است.
برای همهچیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است؛ آنها هرگز بیمصرف و بیفایده نخواهند شد، زیرا فطرت بشر در همهی عصرها با آن سرشته است. آزادی، اخلاق، معنویّت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری (و...)، هیچ یک به یک نسل و یک جامعه مربوط نیست تا در دورهای بدرخشد و در دورهای دیگر افول کند. هرگاه دلزدگی پیش آمده، از رویگردانی مسئولان از این ارزشهای دینی بوده است و نه از پایبندی به آنها و کوشش برای تحقّق آنها»
شاید بتوان گفت آزادی از استبداد فصل مشترک همه انقلابهای عصر حاضر در فرانسه، چین، روسیه، نیکاراگوئه، الجزایر و انقلاب اسلامی ایران بوده است. اما اسلام خواهی و نفی استعمار همزمان با نفی استبداد در قرن اخیر از انقلاب مشروطه تا انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی را به انقلابی تمام عیار و خاص بدل ساخته است. از نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، آرمان های متعالی انقلاب اسلامی: «تحقق عدالت اجتماعی»، «پیشرفت علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور و سعادت ملت»، «مقابله با ظالم و دفاع از مظلوم»، «استقلال و تسلیم نشدن در برابر زورگویی و باج خواهی آمریکا» بوده است. (۱۳۹۲/۱۱/۲۸)
آرمان های انقلاب اسلامی را از خلالشعارهای مردم در دوران پیروزی انقلابو پیام های رهبران فکری و سیاسیانقلاب میتوان شناخت. آرمانهای ملت ایران برای در انداختن طرحی نو در جهان در تاریخ معاصر بر محور دین و معنویت و اسلام خواهی، آزادی و مردم سالاری و رهایی از سلطه استعمار با کسب استقلال همه جانبه بوده است.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.Javann.ir/003yb1
🌷پاسداری از شعارهای انقلاب اسلامی در گام دوم
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ دوشنبه ۱۳ اسفندماه ۹۷ بهقلم سید عبداله متولیان
🍀قسمت دوم از دو قسمت
پیوند دین و سیاست، احیای آزادیهای سیاسی و تحقق مردم سالاری دینی، افزایش بینش سیاسی جامعه، احیای خودباوری و رهایی از وابستگی به غرب، حرکت جدی در مسیر عدالت و محرومیت زدایی، حفظ تمامیت ارضی، اجتماعی شدن امنیت، خودکفایی نظامی، حرکت به سمت توسعه متوازن، کاهش فاصله مرکز پیرامون، اتحاد ملی بر مبنای همبستگی اسلامی، چرخش قدرت، رهایی از لژهای فراماسونری، مردمی بودن حاکمان، انتخابات واقعی و جدی و نظام برآمده از رأی و اراده ملت، مشروعیت الهی مردمی نظام سیاسی، آزادی فعالیت سیاسی، شایسته سالاری، رقابت سیاسی، گسترش نهادهای انقلابی و کارآمد، آزادی نسبی رسانه ها، ساخت قدرت برآمده از شخصیت و اقناع و اسلام، مناسبات دو سویه قدرت دولت و ملت، تکثر احزاب و تشکلها، برخورد با فرقههای ضالهی استعمار ساز، حمایت از مستضعفان و محرومان، برخاستن بسیاری از مسئولان در کشور از طبقه پایین، کاهش فاصله فقیر و غنی و محرومیتزدایی، اعتماد بالا و نقد حکومت، فعالیت آزادانه مراجع، منشا اسلامی ایرانی قوانین، باز بودن دایره قدرت به طبقات پایین و به خصوص استقلال همه جانبه و مردمی بودن نظام، سیاست مستقل در عرصه بین الملل و وابسته نبودن به شرق و غرب، تکیه بر توان داخلی، اسلامگرایی به جای باستانگرایی دوره پهلوی، توجه به آموزش و پرورش و رسانه ها از حیث دینی و دور کردن مراکز فرهنگی از زمینه های انحراف و فساد از جمله آرمان های محقق شده انقلاب اسلامی بوده است.
به رغم همه دشمنیها، تهدیدها، تحریمها، تحمیل جنگ، کودتا، جاسوسی، ترور، و فشارهای مضاعف نظام سلطه، مردم سلحشور ایران پای نظام اسلامی خود محکم و استوار و بی هیچ اعتراضی ایستاده و هزینه آن را که در برابر هزینه تسلیم شدن بسیار ناچیز و اندک است پرداخته و هزاران شهید را در این راه به پیشگاه پرودگار تقدیم کردهاند.
آنچه که در قالب اعتراض مردمی بویژه در سالهای پایانی دهه چهارم انقلاب مشاهده شد و قویاً با استقبال دشمنان بیرونی و عوامل و ایادی داخلی آنان و موج سنگین و گسترده رسانههای دشمن مواجه شده و احمقانه بر آن نام واگرایی ملی نهاده و وسوسه نظام سلطه و ایادی منطقهای را در پی داشته و سودای تابستان داغ و براندازی نظام اسلامی و برپایی جشن پیروزی در تهران را در سر پروراندند، به هیچ وجه علیه ارزشها، آرمانها، شعارها و اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی نبود بلکه اعتراض به حق و ناشی از بصیرت انقلابی مردم علیه ضدارزشها و ضدآرمانهای اصیل و والای انقلاب اسلامی (اشرافیگری، رفاهطلبی، ریاستطلبی، رانتخواری، آقازادگی، ترجیح منافع حزبی بر منافع ملی، تکاثرطلبی، خیانت به رأی مردم، سوءمدیریت، نادیده گرفتن حقوق مردم، نفی استقلال همه جانبه، تسلیم شدن در برابر زیادهخواهی دشمن، فساد اقتصادی، بیبند و باری و هرزگی، پشت کردن به آرمان انقلاب و شهدا و....) بوده است و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر این حقیقت بسیار مهم تأکید میکند.
بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی راه غلبه بر ضد ارزشها و این پلشتی و صیانت از آرمانها و اهداف والای انقلاب اسلامی پوستاندازی نظام مدیریتی و از میدان خارج شدن مدیران خسته، سستکمربند، دلمرده، بیانگیزه، ناتوان، اشرافی و.... و به میدان آمدن جوانان تازه نفس و شجاع، انقلابی، بانگیزه، با برنامه، با روحیه، نترس و... است. تمامی مسئولان و دولتمردان در قوای سهگانه موظف و مکلفند در برابر این خواست ملی سر تعظیم فرود آورده و در کنار تمامی نخبگان و دلسوزان انقلاب با برنامهریزی دقیق و در کوتاهترین زمان ممکن زمینههای تحول مدیریتی و جوانسازی انقلاب را فراهم آورند.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.Javann.ir/003yb1
🔐مصوبه مکشوف
وقتی مجلس تصویب میکند که یک نماینده بعد از ۳ دوره نمایندگی متوالی حق نامزد شدن برای دوره جدید را ندارد به این معنی است که دور آینده آقای لاریجانی در سال آینده حق نامزدی برای مجلس یازدهم را ندارد.
🔐نتیجه اینکه:
آقای لاریجانی به طور قطع نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ خواهد بود که این نبود ایشان این مصوبه را با همه پیشنهاد دهندگانش یک جا زیر صحن مجلس دفن میکرد.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🔐هماهنگی
با مصوبه جدید مجلس، علاوه بر لاریجانی حدود ۳۰ نفر از کله گندههای مجلس فعلی از شرکت در انتخابات مجلس بعدی منع خواهند شد.
مفهومش این است که اگر این مصوبه (که بر خلاف نص قانون اساسی است) توسط شورای نگهبان تصویب شود، آقای لاریجانی نامزد ریاست جمهوری سیزدهم خواهد شد و بسیاری از آن کله گنده ها هم در کابینه جناب لاریجانی از هم اینک پست خود را تضمین گرفتهاند.
😆اما چقدر تلخ خواهد بود
اگر این مصوبه توسط شورای نگهبان رد شود
و یا
حضرت آقای... در انتخابات ریاست جمهوری ۱٤۰۰ به هر دلیلی مثلا باز شدن جا برای حضور جوانان رد صلاحیت شود.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🔯طبل رسوایی
ایستگاه پایانی دروغ بیش از آنکه پته دلقکهای مدعی براندازی (رضا پهلوی، روحالله زم و...) را روی آب بریزد طبل رسوایی و عجز سیستم های عریض و طویل سرویسهای جاسوسی غرب (آمریکا، اَنگَلِستان ، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای اروپایی) را به صدا درآورد.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🔯حیف و کاش
صد حیف از اینهمه انرژی که سیستم اطلاعاتی کشورمان که صرف رسوایی دلقکهای آنور آبی نظیر روحالله زم کرد.
و صد کاش که این هنر را در باره رسوایی غربگدایان اشرافی و سستکمربندها و وادادگان سیاسی و مدافعان FATF و... بکار میگرفتند تا بسیاری از حقایق پشت پرده دو تابعیتیها و نابکارزادههایشان عریان میشد.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
⚫️رابطههای مغالطه گون
از قدیم گفتهاند که وقتی نظم اجتماعی به هم بریزد برخی از مردم از مدار عقل خارج شده و هر چیزی را به چیزهای بیربط ادجاع میدهند.
نمیدانیم بین بیبند و باری و هرزگی با پراید چه نسبتی است که وقتی به یک نفر تذکر دادهام اگر شما خجالت نمیکشی که همسرت با این وضع ناهنجار و زشت در جامعه حاضر شود لااقل حرمت جامعه را نگه دار و...
یارو میگوید آقا مثل اینکه خبر نداری پراید شده ۵۰ میلیون تومان حالا تو گیر دادی به بیحجابی همسر من!
شما بفرمایید چه رابطهای است بین گران شدن پراید و بیغیرتی مرد!
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
⚫️تناقض بین احساس و اقدام
آقای روحانی پس از نپپذیرفتن استعفای ظریف گفته دنیا باید احساس کند حرف وزارت خارجه حرف کل مردم و حرف حاکمیت و نظام است.
یکی نیست که به آقای روحانی بگوید
خب حالا که ظریف استعفا داده اگه همه دنیا احساس کنند که این اقدام ظریف (استعفا) احساس و خواست تمام مردم و نظام و خاکمیت ایران است که شما حق نداشتی در مقابل خواست و اراده همه مردم ایران بایستی و استعقای ایشون را قبول نکنی؟!
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🔐رفراندوم
اصلاحاتچی ها مثل همیشه وقتی کم میآورند به بر هم زدن قاعده بازی رو میآورند.
در آخرین مورد بوغچیهای (بوقچی) اصلاحاتی (روزنامههای زنجیرهای) گفتهاند : نظام یا باید FATA و CFT را بپذیرد و یا باید آن را به رفراندوم بگذارد!
🌺در پاسخ به سستکمربندها و غربگدایان اشرافی و اصلاحاتچی ها میگوییم:
1️⃣ - این خواسته آنان بر خلاف نص قانون اساسی است و قانون اساسی این تکلیف را به عهده مجمع تشخیص مصلحت گذاشته است.
2️⃣ - همه باید در برابر قانون تسلیم باشند و رفتار و خواسته آنان دقیقاً مانند رفتارشان در سال ۸۸ نشانه بیمنطق بودن و دیکتاتوری آنان است.
3️⃣ - اگر قرار باشد در چارچوب رعایت قانون اساسی به رفراندوم رجوع کنیم بیشک با توجه به سوءمدیریت ، تورم، گرانیهای کمرشکن، رانتخواری، اشرافیگری، بیکاری لجام گسیخته، تعطیلی صنعت و کارخانجات، رکود، کاهش وحشتناک ارزش پول ملی، تعطیلی صنعت هستهای و هوافضا، تشدید تحریمها، استیصال دولت در تحقق وعدهها و صدها مورد دیگر باید شخص رئیسجمهور به رفراندوم گذاشته شود تا مردم نسبت به بقا یا برکناری ایشان حرف آخر را بزنند.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian