🔘 امام حسین(ع) فرمودند:
🔸️ «هنگامی که ما مشتاق دیدن پیامبر(ص) میشدیم، به چهره علیاکبر نگاه میکردیم.»
📚 خوارزمی، مقتل الحسین، ج ۲، ص ۳۵.
🔹 ولادت جوان دشت کربلا، حضرت علی بن حسین(ع) و روز جوان بر زنان و مردان جوانمرد جهان مبارک باد.
#مناسبتی
@mouood_ord
💠فقر واقعی
💧«وَ لَيَحْمِلُنَّ أَثْقالَهُمْ وَ أَثْقالاً مَعَ أَثْقالِهِم؛
و [روز قيامت] بارهای سنگين خود را حمل می كنند و نيز بارهايی سنگين همراه بار خودشان.»
💧روزی حضرت رسول اكرم صلی الله علیه و آله و سلم به اصحاب خود فرمودند:
«فقير كيست؟» گفتند:
كسی كه درهم و دينار نداشته و دستش از مال دنيا تهی باشد.
💧فرمودند:
«آن كس كه شما می گوييد، فقير نيست. فقیر كسی است كه در عرصه های قيامت بيايد و حقّ اشخاص بر گردن او باشد؛ به اين گونه كه كسی را زده و ديگری را ناسزا گفته و حقّ شخص سومی را ضايع يا غصب كرده است. اگر خوبی هايی داشته باشد، در قبال حقوق مردم از او میگيرند و به صاحبان حقوق میدهند و اگر خوبی نداشته باشد، از گناهان صاحبان حق برمیدارند و بر او بار میكنند. بينوا چنين كسی است و اين آيه، درباره او است.»
📚 #مجموعه_کشکول
📗 #سوده_الماس
#اخلاق_اسلامی
📫 خرید از
یاران شاپ:
https://b2n.ir/546054
طاقچه:
https://b2n.ir/752765
فراکتاب:
https://b2n.ir/450683
کتابراه:
https://b2n.ir/075429
@mouood_org
1️⃣2️⃣
🔘سیطره بر طبیعت
🔸در زمان #ظهور، انسان به سبب دستیابی به عرفان و تکامل روحی و علمی و ایمانی، قدرت سیطره کلی بر طبیعتی که قبلا سرسخت و خشن در برابر او ایستاده بود، را دارا خواهد شد؛ زیرا اقتدار بر طبیعت از ویژگی های عارف حقیقی و از حقایقی است که همه ادیان به آن ایمان دارند.
🔸از عباد بن کثیر البصری روایت شده که گفت: به امام باقر(ع) گفتم: #حق #مؤمن بر خدا چیست؟ فرمود: «از حقوق مؤمن بر خدا این است که اگر به این درخت نخل بگوید: به سوی من بیا، به سوی او برود.» به خدا سوگند به درخت نخلی که در آنجا بود نگاه کردم و دیدم که آهنگ حرکت کرد. در این هنگام امام فرمودند: «آرام باش، مقصودم تو نبودی.»
🔸تکاملی که #امام_مهدی(ع) در #هستی منتشر خواهد کرد، موجب سیادت ارزش های خیر، معنوی، عرفانی و پایان دادن به ارزش های کهنه و مندرس گشته و این اقدام، سهم بسزایی در #طهارت مطلق وجدانی و رشد آن در نفس انسانی و دیگر موجودات کیهانی خواهد داشت و آنها را آماده آغاز حرکت نهایی به سوی خداوند برای پایان دادن به رنج و سختی طولانی و تحقق دیدار مورد انتظار خواهد کرد.
🔸«تو یقینا با کوشش و تلاشی سخت به سوی پروردگات در حرکت هستی. پس او را ملاقات خواهی کرد.» (سورة انشقاق، آیه 6)
#صالح_الطائی
#عباس_کسکنی
#گستره_و_سیطره_حکومت_جهانی_امام_مهدی(عج)
📚 #پادشاهی_بر_زمین_و_آسمان
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانیهای زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود: https://shop.mouood.com/padeshahi/
کتابراه: https://b2n.ir/e35513
طاقچه: https://b2n.ir/k97518
فراکتاب:https://b2n.ir/b58815
@mouood_org
2️⃣8️⃣
🔘 یدالله
🔺 فالول و دشمن مسیح [دجّال]
♦️ چرا دشمن مسیح ارتش های جهان را علیه مسیح رهبری می کند؟
1. چون از حاکمیت خداوند متنفر است. جنگ همیشه میان #شیطان و #مسیح وجود داشته است؛
2. چون فریب شیطان با سر فرود آوردن این ملل مقابل او میسر می شود؛
3ـ به دلیل نفرت این ملل از حضرت مسیح.
♦️ در رؤیای #یوحنا می خوانیم:
مسیح به شکل مردی ظاهر می شود که بر اسب سفیدی سوار است.
یوحنا هم چنین در رؤیای خویش موجود خبیثی را می بیند و در حالی که #آرمگدون نزدیک می شود و میلیون ها نفر می میرند، حضرت مسیح با موجود خبیث و پیامبر دروغین یا دشمن رودررو می شود و آنها را به دریاچه آتش و گوگرد شعله ور می اندازد.
#گریس_هالسل
#جرجی_کنعان
#قبس_زعفرانی
📚 #یدالله
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانیهای زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود: https://shop.mouood.com/yadollah/
کتابراه: yun.ir/ek8roc
طاقچه: yun.ir/gge523
فراکتاب:yun.ir/x7flq1
@mouood_org
1️⃣4️⃣
اینک آخرالزمان: اميدهای آخرالزمان
🔸در کنار روايت هایی که در آنها از مردمان #آخرالزمان نکوهش شده، رواياتی نيز وجود دارد که گروه هايی از اهل آخرالزمان به شدت ستايش شده اند، تا جايی که از آنها به عنوان #برادران_رسول_خدا ياد شده است.
🔸اين گروه نيستند، مگر #منتظران که با وجود همه سختی ها و دشواری های عصر #غيبت، دين و #ايمان خود را حفظ می کنند و بر پيمان الهی خود ثابت قدم می مانند.
🔸#ابوبصير از ابوجعفر(ع) که درود خدا بر او باد، نقل می کند که فرمود:
روزی پيامبر خدا(ص) در حالی که عده ای از يارانش نزد او بودند، فرمود: خداوندا! برادران مرا به من بنما! ايشان سخن را دو مرتبه تکرار کردند. در اين هنگام گروهی از ياران که گرد آن حضرت بودند، گفتند: ای پيامبر خدا! آيا ما برادران شما نيستيم؟
🔸فرمود: «نه. شما ياران من هستيد. برادران من قومی هستند [که] در #آخرالزمان [خواهند آمد]. آنها به من ايمان می آورند، در حالی که مرا نديده اند. خداوند آنها را با نام های پدرانشان شناسانده است، پيش از آنکه از پشت های پدران و رحم های مادرانشان خارج شوند.
🔸هر يک از آنها بر دين خود #پايدار می ماند، در حالی که اين عمل از دست کشيدن بر خارهای گون در شب تاريک و در دست گرفتن آتش برافروخته از درخت گز دشوارتر است.
ايشان چون چراغی فروزان در دل تاريک شب می درخشند. خداوند آنها را از همه فتنه های تيره و تار در #امان نگه می دارد.»
📚 برگرفته از کتاب #درسنامه_فرهنگ_مهدویت_و_انتظار, ج 4: #اینک_آخرالزمان؛ اثر #ابراهیم_شفیعی_سروستانی
📬 خرید از فروشگاه موعود https://b2n.ir/k76599
از کتابراه: https://b2n.ir/j20247
از فراکتاب: https://b2n.ir/u15988
از طاقچه: https://b2n.ir/x70002
#امام_زمان_شناسی
@mouood_org
🔘معبد جديد يهودی مسیحیان صهیونیست2️⃣
⭕️اهمیت معبد برای یهودیان و مسیحیان صهیونیست
🔹طی 19 قرن پیش تا کنون یهودیان مذهبی روزی سه بار این دعا را می کنند که آیا می شود که #معبد با سرعت هر چه بیشتر در زمان ما ساخته گردد؟
🔹#رونالد_پرایس ادعا می کند #تورات، ملت یهود را ملزم به بازسازی معبد می کند تا در هر زمان که امکان آن فراهم شد، به وظیفه خود عمل کنند.
🔹در سال 1989 #مجله_تایم از یافته های یک سنجش گزارش داد که نشان می داد 18% اسرائیلیان فکر می کنند بیست سال بعد زمان ساخت معبد است. نظرسنجی عمومی مشابه دیگری نیز در سال 1996 با سؤال از حق حاکمیت بر #معبد_سلیمان و بازسازی آن در #اسرائیل صورت گرفت.
🔹این نظرسنجی نشان داد، 58% اسرائیلیان در آن زمان از سازمان وفادار معبد و از بازسازی آن حمایت می کرده اند.
🔹#گریس_هالسل تخمین می زند، 10% آمریکایی ها از این جنبش حمایت می کنند. مسیحیان و یهودیان صهیونیست، بر این اندیشه که #قبه_الصخره مسلمانان باید نابود شود؛ معبد سوم یهود ساخته گردد؛ روحانیون تقدیس شوند و عمل #قربانی دوباره پایه ریزی شود، باز هم متحد شده اند.
🔹به عقیده آنان تمام این اعمال رخ دادن پیشگویی های #کتاب_مقدس و آمدن #مسیح #موعود را تضمین می کند.
#استفان_سایزر
#فاطمه_شفیعی_سروستانی
#معبد_جديد_يهودی_مسیحیان_صهیونیست
📚#پیشگویی_ها_و_آخرالزمان
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانیهای زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود: https://shop.mouood.com/pishgooeeha/
کتابراه: https://b2n.ir/086905
طاقچه: https://b2n.ir/566717
فراکتاب:https://b2n.ir/225663
@mouood_org