یه نکته بگم که قطعا دلیلی میشه که نذر کنید برای پیروزی #تیم_ملی جمهوری اسلامی ایران: « اگر ایران به مرحله بعدی صعود کنه، #چهارشنبه_تعطیل خواهد شد»
ما بریم حال کنیم، براندازهای «چهارشنبههای یواشکی و چهارشنبه با سینا » هم برن بمیرن🤣
اساساً میشه گفت: چهارشنبه سوزی با تیم ملی رژیم آخوندی🤭
@mr_nofoozi
May 11
وقتی براندازها دنگی دونگی یکی رو پیدا میکنند که سه تا سفارش رو براشون با هم ببره تو زمین: « پرچم همجنس بازی، شعار احترام به زن ایرانی در پشت و شعار حمایت اوکراین در جلوی پیراهن»
البته عکاسها نتونستن از تبلیغ تخلیه چاه و لولهبازکنی و ابراز همدردیها رو در بقیه نقاطش عکس بگیرن😂
@mr_nofoozi
🔴رابطه «تکلیف» و نتیجه چیست؟
نقد اقدامات بیتاثیر و عجیب بستنشینیها و رزم پلاکاردی گروههای حجاب و عفافی با استفاده از بازخوانی سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان؛ لطفاً وحتما دوباره بخوانید.
🔰یک سؤال دیگر این است - که اینجا هم باز بعضی از دوستان گفتند - که رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده. اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده. بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
در دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست. بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند.
دیدار با دانشجویان ، ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
@mr_nofoozi
منتظر رسوایی دیگهی #امپراتوری_دروغ بعد گند #حسین_رونقی باشیم. این بار خبرگزاری CNN آمریکا تحت تاثیر دلارهای سعودی و لابی مسیحعلینژاد خبر « تهدید خانواده اعضای #تیم_ملی به شکنجه و زندان» رو کار کرد.حالا فرض کنید شب خانواده بچهها تو ورزشگاه بیان و از نزدیک تشویقشون کنند، چی میشه؟🤭
@mr_nofoozi
فکر نمیکردم تقابل «براندازان VS سرکوبگران» تو چین اینقدر سخت باشه خداییش!
بابا خداییش اینجا خیلی راحته😂
@mr_nofoozi
هدایت شده از محمد حسین زاده
از یک طرف دروغ پردازی میکنند که روی اعصاب تیم ملی و ملت بروند و از سوی دیگر دختر قاتل حاج قاسم و تفنگدارهای تروریستشان را می خواهند به ورزشگاه بیاورند!
آمریکاییها رسما به بازی امشب به عنوان میدان جنگ می نگرند و برای همین این همه دسیسه و مکر می کنند!
و البته هیچ وقت نخواهند فهمید که و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین
🔹🔸تحلیل های کوتاه فرهنگی سیاسی"محمد حسینزاده" را از اینجا دنبال کنید:
@hoseinzadeh1364
🔻جنگ های هیبریدی
▪️جنگهای هیبریدی یا ترکیبی، به شیوه نبردی گفته میشود که در آن تمام ابزارها و روشهای ترکیبی نظامی نوین جایگزین نبردهای سنتی خواهد شد. نیروی هیبریدی در این نبردها توانایی فوق العادهای بر اثر گذاری در جامعه دارند، ابن نبرد به زبان سادهتر جنگ روانی محسوب میشود، در ایران از جنگ هیبریدی با عنوان جنگی ترکیبی یاد میشود.
▪️عملیاتی که ترکیبی از جنگ سرد و نرم با سلاح موشک و رسانه است. از جمله ویژگیهای جنگ هیبریدی، ابهام و پیچیدگی آن است، بدین صورت که برخی از کارشناسان نظامی و امنیتی آن را شیوه جدیدی از رویارویی با دشمن میدانند و آن را انقلابی جدید در طراحی جنگهای نظامی تلقی کردهاند.
▪️بسیاری از نظریه پردازان نظامی پس از واقعه ۱۱ سپتامبر، با روش جنگهای سنتی خداحافظی کردند و از سال ۲۰۰۱ رویکردشان را در طراحی نقشههای نظامی و امنیتی فضای سایبر را هم اضافه کردند. در گزارش منتشر شده از اجلاس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۱۵، ملزومات یک جنگ هیبریدی در هشت مورد دیپلماسی، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی، نیروهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، نیروهای کلاسیک نظامی، جنگ اقتصادی و حملات سایبری یاد شده است.
▪️اصطلاح جنگ ترکیبی که برای نخستین بار توسط فرانک هافمن مشاور ارشد ارتش آمریکامطرح شد به یک روش نظامی گفته میشود که مرکب از جنگ های کلاسیک، نامنظم، مجازی، رسانه ای، قضایی و دیپلماتیک است. اهداف جنگ ترکیبی مداخله در امور داخلی کشورهای خارجی بخصوص در زمان انتخابات، ایجاد انقلاب های مخملی، تهاجم فرهنگی و بهره گیری از اختلافات دینی و نارضایتی های موجود برای تامین منافع ابر قدرت ها است.
▪️مقدمه ورود در جنگ ترکیبی، بهره برداری از اتفاقات جاری مانند یک تجمع اعتراض آمیز در کشور هدف است. در این مقطع، عوامل خارجی در چند عرصه وارد مبارزه می شوند و بطور همزمان یا متناوب از حربه های اقتصادی، شبه نظامی، دیپلماتیک، اطلاعاتی،سایبری و رسانه ای استفاده کرده و نابسامانیهای ایجاد شده را تبدیل به شورشهای نامنظم و مخرب می کنند.
هدف اصلی جنگ ترکیبی نهادینه کردن نارضایتی در کشور هدف و زنده نگه داشتن آشوب و ناامنی است
▪️ویژگیهای جنگ هیبریدی به میزان نوع و شدت تلفات وابسته است. در جنگهای مستقیم تلفات جانی بسیار متداول است اما در جنگهای ترکیبی احتمال دارد که با حمله سایبری به یکی از نهادهای کشور هدف قرار گیرد. در جنگهای اقتصادی امکان دارد فقر، تورم، بیکاری و رکود در جامعه هدف فراگیر شود. در جنگهای پروپاگاندا تبلیغاتی ممکن است فرهنگ یک کشور موردحمله قرار گیرد. جنس تلفات در اینگونه جنگها تغیر کرده است. در جنگهای هیبریدی میزان تلفات طرف متخاصم بهشدت کاهشیافته است. یکی از تمایزهای اصلی جنگهای هیبریدی با دیگر جنگها این هست که در جنگ ترکیبی علیه کشور هدف در چند زمینه و چند بعد همزمان حمله به کشور هدف است
▪️برای بهکارگیری این مفاهیم اساسی در جنگهای قرن ۲۱، باید تأثیر محصولات جانبی پیچیده تکنولوژی را نیز در نظر گرفت. از ساخته شدن نفربرهای هوایی و زیردریاییهای هستهای گرفته تا پیشرفتهای رخداده در صعنت هوانوردی و طراحی هواپیماهای بدون سرنشین و خودروهای تاکتیکی فوق سبک تا رشد فعالیتهای فضایی و فضای سایبری همگی تأثیر زیادی بر استراتژی و ویژگیهای جنگ داشتهاند، اما ماهیت اساسی جنگ را تغییر ندادهاند.
▪️پیشرفت تکنولوژی در سیستمهای اطلاعاتی نیز باعث کاهش «ابهامات موجود در جنگ» شده، اما ساختار این دستگاهها باعث شکلگیری آسیبهای جدیدی در سیستم عملکردی نیروهای نظامی شدهاست که بهعنوان نمونه میتوان به گسترش حملات سایبری اشاره کرد.
@mr_nofoozi
شش ماه زندان و ۶۰هزار دلار جریمه سهم این بیچارهی ایتالیایی شد و در مقابل دلار و خبر سهم رسانهها و اشخاصی که او را #هیپنوسایبر کردن برای این کار. این روزها زندان، دادگاه و قبرستان پر است از این آدمها که بازیچه مزدورانی مثل سعودی نشنال و علینژاد و اسماعیلیون شدند...
@mr_nofoozi
باز یه نفر مخ #پوریا_زراعتی روکار گرفته و تصویر پایین رو به عنوان اقدام دندان شکن فرستاده براش و اونم خیلی خوشحال بازنشر کرده.
خبرنگار بامزه @pouriazeraati یکم کمتر آبرو ریزی کنید. دوتا تصویر رو مقایسه کن تا بفهمی فرق فتوشاپ و عکس گرفتن از رو صفحه گوشی چیه😂، حیف دلارهای سعودی
@mr_nofoozi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ویدئو کلیپ فوقالعاده
#تاپای_جان_برای_ایران
@mr_nofoozi
تیتر با من، کپشن با شما:
«خوشحالی و رقص عزاداران مزدور و وطن فروش پس از پیروزی تیم ملی آمریکا»
بدون سانسور کپشن با شما.
#آقای_نفوذی
@mr_nofoozi
آقای نفوذی
تیتر با من، کپشن با شما: «خوشحالی و رقص عزاداران مزدور و وطن فروش پس از پیروزی تیم ملی آمریکا» بدون
تنها ۶۳ تصویر از رقص وشادی و آتشبازی عزاداران وطنفروش پس از پیروزی تیم فوتبال آمریکا.
حقارت، تناقض، مزدوری، وطنفروشی و پستی را بدون شرح و تفسیر ملاحظه کنید.
@mr_nofoozi
🔴 #همخوانی / دسته بندی عوامل نفوذی :
✅شولتز و گادسون ( 1984) عوامل نفوذی را به سه دسته تقسیم میکنند:
🔰به عنوان یک «عامل کنترل شده» که مستقیماً توسط یک نیروی خارجی جذب و کنترل می شود.
🔰به عنوان «مخاطب مورد اعتماد» که آگاهانه برای پیشبرد منافع خارجی همکاری میکند اما مستقیماً توسط یک نیروی خارجی جذب یا کنترل نمیشود.
🔰به عنوان یک «احمق مفید» (useful idiot) که کاملاً از نحوه پیشبرد منافع یک قدرت خارجی بیاطلاع است و از روی ناآگاهی و عدم بصیرت، کاملا در راستای نقشهها و منافع براندازان حرکت میکند.
@mr_nofoozi
ظاهراً #باند_کثیف_فوتبالی،با قیچی دو لبه ماموریت حمله به #تیم_ملی رو پیدا کرده و بخشی از این باند در برنامههای ورزشی صدا و سیما با اسم رمز #کیروش به صورت جدی فعال شده
نتیجه حملات رادیکال، تعمیق شکاف و تحریک به پاسخهای رادیکال بازیکنان و تکمیل سناریوی شکست خورده در قطر خواهد بود
از هر جهت که نگاه میشود، برای باند فاسد فوتبالی، عدم حاشیه سازیهای مدنظر توسط تیم ملی آن هم با مدیریت کیروش، سنین تمام شده و ظاهراً قصد انتقام دارند.
فراموش نکنیم علی کریمی، نماینده بخشی از همین باند برای نامزدی ریاست فدراسیون فوتبال بوده است.
@mr_nofoozi
🔴حلقه کیان؛ شبکه براندازی فکری
«چپهای مارکسیست و لیبرالهای غربگرا و اسلامگراهای چپ افراطی، چگونه ذیل روزنامه کیهان سید محمد خاتمی و حلقه کیان، متحد و برانداز شدند؟»
@mr_nofoozi
لینک مطلب:
https://eitaa.com/mr_nofoozi/635