eitaa logo
⚑🇮🇷🇵🇸بلاغ مبین(محمدرضامزده ای)
262 دنبال‌کننده
27.2هزار عکس
17.8هزار ویدیو
110 فایل
اینجا برای تبلیغ دین مبین و دفاع از انقلاب خمینی کبیر که مقدمه ظهوراست، می باشد. سلام بر خامنه ای عزیز و بر شهداوسرداردلها وشهید رئیسی وسیدمقاومت و همه محبین اهل بیت علیهم السلام وپدرعزیزم خادم الحسین حاج غلامرضامزده ای صلوات @mohammadrezamazdei
مشاهده در ایتا
دانلود
📛📛📛📛📛 📛📛📛 مساله ولایت امیرالمؤمنین علی علیه السلام و نبأ عظیم (خبر بزرگ) 🌸 قرآن کریم👇 میفرماید عمَّ یَتَساءَلونَ عنِ النَّبأ العَظیمِ آنها از چه چیز از یکدیگر سوال می‌کنند؟! از خبر بزرگ و پر اهمیت [۲] یکی از مصادیق نبأ عظیم ولایت علی علیه السلام است در اینجا «نبأ عظیم» مفهوم وسیع و گسترده ای دارد که هم شامل قیامت، قرآن اصول عقائد دینی اعم از مبدد و معاد و روایات که از طریق اهل بیت و بعضی از طرق اهل سنت نقل شده «نبأ عظیم» (خبر بزرگ) به مساله ولایت و امامت امیرمؤمنان علی علیه السلام که مورد اختلاف و گفتگو از سوی جمعی بود تفسیر شده است البته تفسیر «نبأ عظیم» به ولایت علی علیه السلام را باید جزء معانی بطون قرآن حساب کرد. در اینجا به یک نمونه از روایات که بیان می‌دارد منظور از «نبأ عظیم» ولایت علی علیه السلام است را می‌آوریم: 🌸۱- روایتی است که حافظ محمد بن مؤمن شیرازی که از علمای اهل سنت است نقل کرده که رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم در تفسیر عمَّ یَتَساءَلونَ عَنِ النَّبَا العظیمِ فرمود: منظور ولایت علی است که از آنها دربارۀ آن در قبر سئوال می‌شود، و هیچکس در شرق وغرب عالم در بر و بحر از دنیا نمی رود مگر اینکه فرشتگان از او دربارۀ ولایت امیرمؤمنان علیه السلام بعد از مرگ پرسش می‌کنند و به او می‌گویند: دینت چیست؟ و امامت کیست؟ [۱] 📛📛 📛📛📛📛 📛📛📛📛📛 [۲]: نبأ، ۱ و ۲. [۱]: «رسالة الاعتقاد» ابوبکر محمد بن مؤمن شیرازی (طبق نقل احقاق الحق)، ج ۳، ص ۴۸۴.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى عَلَمِ التُّقَى وَ نُورِ الْهُدَى وَ مَعْدِنِ الْوَفَاءِ وَ فَرْعِ الْأَزْكِيَاءِ وَ خَلِيفَةِ الْأَوْصِيَاءِ وَ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ‏ اللَّهُمَّ فَكَمَا هَدَيْتَ بِهِ مِنَ الضَّلاَلَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَيْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَى وَ زَكَّيْتَ بِهِ مَنْ تَزَكَّى‏ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ بَقِيَّةِ أَوْصِيَائِكَ إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ‏ (علیه السلام)
💫میلاد منوّرانه جواد الائمّه، که قدسیان از مائده احسانش، جام هایی از باده ی هدایت سر می کِشند و مست ولای محمد و آل محمد(ص) میشوند و همچنین میلاد دردانه سالار شهیدان، حضرت علی اصغر، بر محبان حضرتشان به وسعت اجابت مبارک و میمون باد. 🌹امام جواد علیه السلام میفرمایند: 🔰مَن شَهِدَ اَمراً فَکَرِهَهُ کانَ کَمَن غابَ عَنهُ، وَ مَن غابَ عَن أمرٍ فَرَضِیَهُ کانَ کَمَن شَهِدَهُ(تحف العقول، ‌ص۴۵۶) «هر کس شاهد کاری خوب یا بد بوده ولی از آن اکراه داشته، مانند کسی است که از آن کار غایب بوده است(خوبی یا بدی آن کار به او نمیرسد) و هر کس از کاری خوب یا بد غایب بوده، ‌اما به آن راضی شده، مانند کسی است که نزد آن کار حاضر بوده است.(خوبی یا بدی آن کار به او میرسد)» 👌فرض کنید شخصی ناخواسته در مجلس گناهی قرار میگیرد ولی آن شخص با دل و جان و اگر امکان برایش بود با زبان و عمل از آن مجلس اکراه پیدا کرد و ناخرسندی خود را ابراز داشت، چنین شخصی از اهالی آن مجلس گناه محسوب نخواهد شد و برعکس اگر کسی در محفل ثوابی حضور داشت ولی از آن محفل انزجار پیدا نمود در حقیقت او را از اصحاب آن محفل ثواب محسوب نمی کنند. ✅ جالب است بدانید در زیارت عاشورا، کسانی مورد لعن قرار گرفته اند که هر چند در کربلا نبودند و به روی حجّت خدا تیغ نکشیدند، ولی ‌در دل به کار آن جنایتکاران راضی بودند پس از آنها به شمار آمده(سَمِعَت بذلکَ فَرَضِیَت بِه) و در عقوبتشان شریک میباشند. پس همه انسانها در همه ی اعقاب تاریخی باید از ظلم بنی امیه برائت جسته و در دل و جان و اگر ممکن بود در عمل نسبت به ظلم آنها اکراه داشته باشند تا بلکه از خیل کسانی نباشند که ظلم به شهدای کربلا را شاهد بودند ولی آنها را یاری نکردند. ✅ همچنین کسانی که در غدیر خم حضور داشتند ولی از منویات پیامبر(ص) در روز غدیر اکراه داشته مانند کسانی هستند که درک حضور در این روز مبارک نداشته و برعکس کسانی که به ظاهر غایب تاریخی در این روز بوده ولی دلداده مکتب غدیر هستند مثل کسانی هستند که در آن روز، ندای پیامبرشان را اجابت کردند. به معنای دقیق تر همه ابناء بشر که حضور فیزیکی در روز غدیر نداشته اند باید با رضایت به اوامر الهی در آن روز، حضور تاریخی خود را در وادی غدیر به ثبت رسانده تا در زمره صالحان قرار گیرند. ✅ بنابراین بر همه ما فرض و لازم است که جهت گیری اجتماعی و تاریخی خود را حساب شده انتخاب کنیم تا در همه حوادث خوب تاریخی شریک بوده و از وبال همه وقایع بد و ناصواب دوران های گذشته بر حذر باشیم. 📡 برای رضای الهی☝️صدقه جاریه را نشر دهید.
مداحی آنلاین - دلم غیر امام رضا به هیشکی رو نمیزنه - کرمانشاهی.mp3
5.14M
💐دلم غیر از امام رضا به هیچکی رو نمیزنه 🎈خدا میدونه کاظمین با مشهد مو نمیزنه 🎤 امیر_کرمانشاهی میلاد‌دردونہ‌امام‌رضاست
💠 هر و ۵نوع شکر دارد! 💠 عليه السّلام فرمودند: صلى اللَّه عليه و آله چنين بود هر وقت چيزى كه موجب سرور و خوشحالى بود رخ ميداد حضرت مى ‏فرمود: الحمدللَّه على هذه النعمه؛ و هنگامى كه موجبات و پيش مى ‏آمد حضرت می فرمود: الحمد للَّه على كل حال؛ حمد و سپاس براى خدا در هر حال. 📚بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏۶۸ ص۳۴ 🔸 می فرماید: الحمد للَّه على كل حال يعنى در حال و بلا خداوند مستحق و است. زيرا هر چه كه او درباره بنده‏ اش انجام دهد قطعاً صلاح و مصلحت بنده در او است نعمت و خوشى باشد و يا بلا و گرفتارى پس در همه حال بايد سپاسگزار شد. 👈گفته شده است در هر بليه و گرفتارى پنج نوع شكر هست: 🔸اول: اينكه ممكن است اين گرفتارى موجب دفع گرفتارى بزرگتر باشد مثلاً مردن مركب و سوارى انسان باعث برطرف شدن مرگ خود انسان بشود پس لازم است در برابر برطرف شدن آن بليه بزرگتر شكر و سپاس الهى را بجا آورد. 🔸دوم: بلا و گرفتارى بالاخره يا موجب بخشش گناهان است و يا سبب رفع درجه و مقام معنوى و بديهى است هر يك كه باشد شكر و سپاس لازم دارد. 🔸سوم: بلا و گرفتارى، مصيبت و ناراحتى دنيوى است پس بايد شُكر خدا را كرد كه با مصيبت دينى و آفت ايمانى مواجه نشده است. نقل شده كه بن مريم به كسى كه نابينا و جُذامى و فلج و داراى مرض برص بود عبور كرد. حضرت متوجه شد كه اين شخص خدا را شکر مي كند و مي گويد حمد و سپاس خداوند را كه مرا از بليه و امراضى كه بيشتر مردم به آن مبتلى هستند عافيت داده. عيسى بن مريم عليهما السّلام فرمود: چه بليه ‏اى مانده كه تو به آن مبتلا نشده ‏اى؟ عرض كرد خداوند مرا از بزرگترين بلاها نجات داده و او كفر و انكار خدا است. حضرت دستى به بدن او كشيد و در نتيجه خداوند او را از اين امراض گوناگون شفا داده و خوش صورت شد و او از ياران عيسى شده و مشغول عبادت شد. 🔸چهارم: بلاها همه در لوح محفوظ ثبت شده و بالاخره انسان در مسير هست پس بايد شكر كرد كه آن گرفتاريها گذشته و بليات را پشت سر گذاشته است. 🔸پنجم:‏ بلا و گرفتاريهاى دنيوى موجب و پاداش اخروى است و باعث بيرون شدن محبت دنيا از دل انسان مى‏شود پس اين عنايتى است كه شكر و سپاس لازم دارد.
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه باوری که به امام خمینی قاطعیت، شجاعت و استقامت میداد