eitaa logo
خانوم بید؛
134 دنبال‌کننده
529 عکس
144 ویدیو
1 فایل
اندر احوالات خانوم بید : ).🌱🧶 - به دنبال باریکه ی نوری،جوانه ی امیدی در تکه های گمشده ای از خودمان .. ؟!𔗨 ֪֢ ٭.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تـینـٰار.
می‌خواهم بنویسم و هیچ نمی‌دانم که از کجا و از چه؟ از حماقت عده‌ای بنویسم که گمان می‌کنند الآن دیگر نجات پیدا کردند و همه‌چیز تمام خواهد شد، ترامپ و نتانیاهو و پهلوی به نجاتشان خواهد آمد و اورا مشکل اعظم می‌دانستند که از میان برداشته شد. یا از غمی که به دل حلال‌زادگان خزیده و اشکی که بر چشم‌هاشان روان شده.
مثلا یهو صدا بیاد : الا یا ایها العالم ! انأ امام‌المهدی : ) ..
شهید سید علی حسینی خامنه ای .
خانوم بید؛
چیز هایی که درباره تون نمی دونستیم ... _وقت خوابتون بود که بازی ایران و امریکا در جام جهانی ۹۸ فرانسه رو دیدید و با گل استیلی خوابتون پرید و تا آخر تماشاش کردید! _۳ ساعت و ۳۰دقیقه وقت گذاشتید و فیلم‌سینمایی محمد رسول الله(ص) مجیدی مجیدی روبا کارگردانش دیدید و آخرش گفتید: کاش می‌تونستم دوباره تماشاش کنم! _شب کریسمس به خونه شهدای ارامنه رفتید، از شیرینی و میوه هاشون خوردید. _از فیلم مارمولک بدتون نیامد و دستور توبیخ ندادید، وکارگردانش رو در آغوش کشیدید. _ بیش از ۱۲۰۰ رمان خوندید، و کتابخونه تون هیچ کتابی بدون حاشیه نویسی نداره. _حلقه ازدواج پسرتون، انگشتر عقیق خودتون بود که کوچک کردن اندازه اش برای داماد، فقط ۱۴ هزار تومن خرج داشت. _ فرزندانتون حتی از املت بیت المال شام دفتر نمی‌تونستند بخورند..! _موسیقی و و ردیف های آوازی و سازهای ایرانی رو خوب می‌شناسید، اهل شعرید، سینما شناسید، تندخوان و اهل مطالعه‌اید، والیبال بازی می‌کردید و حواستون به شطرنج آرین غلامی هم بود . _با لباس مبدل بین خرابه های بم قدم زدید. _اجازه ندادید خبرنگاری با کفش روی فرش چادر زلزله زدگان کرمانشاه بره(: _اتومبیل حامل و محافظان رو نگه داشتید تا به داماد و عروس نسبتا بد پوشش تو خیابون تبریک ازدواج بگید(: _با دختر کوهنورد جوان که سگش رو در بغل گرفته بود با محبت از احکام نگه داری حیوونش گفتید. _رهبر ۸۱ ساله ای هستید که ساعت ۵ صبح کارش رو شروع می کنه وساعت ۱۱ شب می‌خوابه تا نیمه شب برای تهجد بیدار بشه... _سخنرانی طولانی می کنید با کمترین تپق و اشتباه! _جنس غیر ایرانی تو خونه تون پیدا نمیشه.
این روزا بی کار نشینیما، نزدیک ظهوره، استراحت برای بعد تا میتونیم صلوات بفرستیم و برای پیروزی و موفقیت سربازان سپاهی و مدافعان امنیتمون تا میتونیم دعا کنیم ..
عزیزان خوب توجه کنید دشمن به شدت ضربه خورده تا پیروزی نهایی فاصله ای نیست وحشی گری رو شروع کرده به بیمارستان ها و... حمله کرده عملیات روانی رو شروع میکنه ممکنه در ساعات آینده حمله سایبری به صدا و سیما داشته باشه به دروغ بگه ایران رو تصرف کردم تسلیم بشید حواستون باشه دروغه سناریو دشمن هست به اقوام بگید وظیفه ما حضور مستمر در خیابان ها است مطمئن باشید باحضور ما در خیابان ها گروههای تروریستی ،آمریکا شکست نهایی خواهند خورد ان شاءالله 🔷نشر دهید تا همه بدانند🔷
یارا.. قلب امام زمان خسته است. به نظرت ما چیکار میتونیم بکنیم؟