✅ بهترین طرز برخورد با کودک بیشفعال؛
💯 الگوی رفتاری خودتان
فرزند شما همان کاری را انجام میدهد که شما انجام میدهید فرزندان شما برای این که چگونه در دنیای بیرون رفتار کنند، از رفتار شما #الگو می گیرند. شما باید از رفتار خودتان برای راهنمایی فرزندتان کمک بگیرید.
⬅️ اگر می خواهید فرزندتان کلمه «لطفا» را به کار برد، خودتان نباید استفاده از این کلمه را فراموش کنید. اگر می خواهید فرزندتان با صدای بلند صحبت نکند، باید صدای خود را همیشه در حد معقول نگه دارید. فراموش نکنید آنچه که در عمل ثابت می کنید، بسیار مهم تر از آن است که حرفش را می زنید.
#کودک_بیشفعال
#بیشفعالی
#تربیت_کودک
✅ تابان
(تربیت اسلامی، بازی، آزادی، نشاط)
🔵https://instagram.com/mtabanh
⚪️http://eitaa.com/mtabanh
🎊 امسال عیدی به بچهها پول نده!
🔸 اگه هنوز به بچهها عیدی ندادید، اینا هم ایدههای خیلی خوبی👌🏻
#عید_نوروز
✅ تابان
(تربیت اسلامی، بازی، آزادی، نشاط)
🔵https://instagram.com/mtabanh
⚪️http://eitaa.com/mtabanh
💫چگونه به فرزندانمان آموزش دهیم که خشم خود را کنترل کنند؟
خشم بهخودیخود احساسی طبیعی و سالم است که نشان میدهد گاهی اوقات بعضی چیزها به نظرمان منصفانه یا درست نیست، اما اگر رفتار خشمآلود کودک از کنترل خارج شود یا پرخاشگرانه باشد، ممکن است بسیار آسیبزا شود و برای خودش و اطرافیانش، چالشهایی دلهرهآور به همراه داشته باشد.
راهکارهای زیر به کودکانی که زیاد عصبانی میشوند کمک می کند تا احساسات خود را بیشتر بشناسند، آنها را بیان کنند و در مواقع لازم، آنها را تحت کنترل داشته باشند:
1️⃣ دربارهی روشهای کنترل خشم با فرزندتان گفتوگو کنید
مهارت کنترل خشم را با استفاده از روشهایی سرگرمکننده و خلاقانه به فرزندتان آموزش دهید. مثلاً میتوانید با کمک هم برای خشم یک اسم بگذارید و از کودک بخواهید آن را نقاشی کند.
2️⃣ به فرزندتان کمک کنید تا نشانههای ظاهری خشم را تشخیص دهد
توانایی تشخیص زودهنگام نشانههای ظاهری و جسمی خشم به فرزندتان کمک میکند تا در مورد چگونگی ابراز آن، تصمیمهای سنجیدهتر و عاقلانهتری بگیرد.
3️⃣ به فرزندتان کمک کنید علت ایجاد خشم خود را پیدا کند
کشف علت عصبانیت فرزندتان و همچنین کمک به او برای شناخت احساساتی که در آن موقعیت تجربه میکند، اهمیت بسیاری دارد، زیرا باعث میشود راحتتر عصبانیتش را کنترل کند.
4️⃣ راهبردهای مدیریت خشمِ منحصر به فرزندتان را کشف کنید
بچهها باید روشهای مناسب برای مقابله با خشم خود را بدانند. به جای اینکه به فرزندتان بگویید: «دوستت را نزن!»، به او توضیح دهید که وقتی احساس عصبانیت میکند، چه کارهایی میتواند انجام دهد. مثلاً بگویید: «ما حق نداریم به دیگران آسیب بزنیم. به جای این کار، سعی کن وقتی عصبانی شدی از کلمات استفاده کنی و به دوستت بگویی که از کارش عصبانی شدهای.»
5️⃣ فرزندتان را به بازی و ورزش منظم تشویق کنید
فعالیت بدنی و داشتن تحرک راهی است برای کاهش احساس خشم یا پایاندادن به آن.بازی و ورزش برای کاهش دلهره و نگرانی نیز مفید است.
6️⃣ بازخورد مثبت بدهید
وقتی متوجه میشوید فرزندتان در موقعیتی قرار گرفته و توانسته خشم و عصبانیتش را بهخوبی کنترل کند، تلاش او را، هر اندازه که کوچک باشد، تحسین کنید. این کار باعث ایجاد اعتمادبهنفس در فرزندتان برای توانایی مدیریت خشم میشود.
7️⃣ کنترل و مدیریت خشم را با رفتار خود به فرزندتان آموزش دهید
به فرزندتان نشان دهید زمانهایی که خودتان عصبانی میشوید، چگونه با احساس خشمتان برخورد میکنید.دربارهی احساس خشم و عصبانیتی که تجربه میکنید صحبت کنید تا او متوجه شود که بزرگسالان هم گاهی عصبانی میشوند.
✅ تابان
(تربیت اسلامی، بازی، آزادی، نشاط)
🔵https://instagram.com/mtabanh
⚪️http://eitaa.com/mtabanh
👇راههای درمان حسادت در کودکان
1. فرو نشاندن #حسادت کودک از طریق فشار، اجبار یا #تنبیه امکانپذیر نیست.
2. تفهیم و آگاهی: به کودک گفته شود که ما تو را دوست داریم و اگر به کودک دیگر بیشتر توجه میشود بهخاطر کوچکی و ناتوانی اوست.
3. رعایت اعتدال: در عین #توجه و #محبت به کودک کوچکتر بخشی از محبت خود را متوجه کودکان دیگر کنید و از مقایسه آنها بپرهیزید.
4. محبت در تنهایی: کودک حسود را در کنار خود بگیرید، دست بر سرو رویش بکشید تا احساس کند موردتوجه است.
5. ایجاد زمینه اعتماد: به او اطمینان بدهید که از داشتن چنین فرزندی احساس لذت میکنید.
6. ارجاع کار: کارهای کودک دیگر را در صورت تمایل به کودک حسود واگذار کنید مانند نگهداری، آرام کردن، لباس پوشاندن و….
7. جرئت دادن: باید به کودک حسود گفت؛ تو قوی و شجاع هستی و میتوانی کارهای خودت را انجام دهی.
8. عقده تکانی: نگاهداشتن حسادت به زیان کودک است و لازم است آن را بیان کند و به #پدر و #مادر بگوید که کودک دیگر را دوست ندارد. با حفظ خونسردی او اجازه دهید تا احساسش را بیان کند.
10. جایگزین کردن: گاه کودک حسود میخواهد #برادر با #خواهر خود را کتک بزند، بهتر است یک عروسک بزرگ به او داد تا دقدلی را سر آن خالی کند.
11. سعی کنید نقاط مثبتی را در کودک حسود پیدا کنید و او را بدان خاطر بستایید.
12. با بازیدرمانی و نقاشی اجازه دهید بچهها احساس خود را بیان کنند و تخلیه روانی شوند.
13. اعتمادبهنفس را در او افزایش دهید.
✅ تابان
(تربیت اسلامی، بازی، آزادی، نشاط)
🔵https://instagram.com/mtabanh
⚪️http://eitaa.com/mtabanh
✨🌸عید و ماه رمضان را چطور دلچسبتر کنیم؟
💠مصادف شدن تعطیلات نوروزی با ایام ماه مبارک رمضان، باعث شده خانوادهها کمتر به سفر فکر کنند و اوقات بیشتری را در خانه با بچهها بگذرانند. اما این فرصت را در کنار خانواده چطور مدیریت کنیم که هم به بچهها خوش بگذرد، هم رنگ و بوی عبادی به خود بگیرد؟
#ماه_رمضان
#عید_نوروز
✅ تابان
(تربیت اسلامی، بازی، آزادی، نشاط)
🔵https://instagram.com/mtabanh
⚪️http://eitaa.com/mtabanh