🔍#پیشنهاد_مطالعه
💠بیاناتی از رهبر معظم انقلاب درباره #کتاب_و_کتابخوانی شماره (۲)
🔹ضرورت مراجعه به اهل اطلاع و نظر برای شناخت کتابهای مفید و خوب
«وقتی کتاب زیاد در اختیار همه قرار میگیرد ، یک نوع حیرتی برای بعضی به وجود میآید که آیا این کتاب را بخوانیم یا نخوانیم؟ مفید است یا مضر است یا بی فایده است؟
کتاب بیفایده هم یعنی مضر است زیرا انسان وقتی را صرف خواهد کرد.
البته کتابی که به کلی بیفایده باشد خیلی به ندرت می شود پیدا کرد. بالاخره هر کتابی یک نوع فایدهای دارد؛ لیکن وقت انسان محدود است. کسانی که اهل مراجعه به کتاب هستند احتیاج دارند که اهل نظر و اهل اطلاع کتابها را به آنها معرفی کنند. متاسفانه مطبوعاتی که از لحاظ وسعت و کیفیت ، مخصوص این کار و شایسته این زمان باشد، نداریم. البته در گذشته بود اما خیلی نادر بود و سطح خیلی بالایی هم نداشت.
امروز در در گوشه و کنار چیزهایی هست که البته کافی نیست .... کتابهای بسیاری نوشته میشود که اگر خوانندهای درباره این کتابها آگاهی لازم را داشته باشد، آنها را به سرعت خواهد خرید و خواهد خواند بلکه دوبار خواهد خواند. الان که آگاهی ندارد، سراغ این کتاب نمیرود بسیاری از کتابها به عکس هستند ؛ یعنی اگر خواننده مشخصی آن آگاهی را داشته باشد، به این کتاب نگاه نخواهد کرد ؛ چون مثلا وقتش را ندارد ؛ چون احتیاجی به این مقوله ندارند ؛ یا به خاطر اینکه اشکالی در این کتاب هست سراغش نمیرود. پس نقد کتاب جزو کارهای لازم است.»
بازدید از هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
۱۳۷۳/۲/۳۰
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
شهید #محمدامین_کریمیان
طرح جهادی مطالعاتی شهید محمد امین کریمیان - نوروز ۹۹ - گروه تربیتی مجموعه تبیین حقایق
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
#چگونه_درس_بخوانم؟ (۲)
✅ادامه تذکر اول: باید سطح ما سطح #علم و #دانش شود:
💠باید به خود نهیب بزنید‼️
😡انسان باید به خود نهیبی بزند و به خود تفهیم کند که دارد فلسفه می خواند، دارد اصول می خواند، دارد فقه می خواند، تا لوازم اینها را بپذیرد و با رعایت لوازم نتیجه ها حاصل گردد.
👈ارتقاء سطح و همسانی و یکسانی سطحی با دانش و علم منوط به این است که تمرکز حاصل گردد. توحد نیاز است و توحد ها هم با تعلق جمع نمی شود؛ باید تعلق ها از بین رود تا با توحد، تعقل حاصل شود.
🔹باید مواجهت با دانش صورت گیرد و مواجهت با دانش سطح را ارتقاء می بخشد. مواجهت با دانش، اقبال به دانش و إعراض از هر چیزی است که دانش را از انسان می گیرد.
ادامه دارد... .
#استاد_مهدی_منصوری
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
سلسله مباحث #انس_با_دعا (۱۶)
💠آن که نیازهایش حداقلی است دعا بخواند تا ....
💠آن که بی آرمان است ، اهل دعا شود تا ....
💠آنکه آینده ندارد ، انس با دعا پیدا کند تا ....
🔹انسان ها به وسعت #نیاز و #آرمان است که شخصیت های متفاوت پیدا می کنند.
🔹عده ای از آدم ها نیازشان در حدّ خورد و خوراک و خانه دار شدن و چند میلیون حقوق ثابت ماهیانه و شهرت و .... است و اینها را هم در حدّ حیوانی اش طلب می کنند و اگر به آنها همین ها داده شود به آنچه که در زندگی می خواهند رسیده اند و سعی می کنند که به این زندگی قانع شوند و خود را راضی کنند و راضی نگه دارند؛
میزان تلاش آنها به همان اندازۀ نیازی است که تشخیص داده اند و بیش از خورد و خوراک با کیفیت تلاش نمی کنند چون نیازی نمی بینند؛ اینها انسان های موفقی نیستند و نخواهند بود و جانشان با جرأت ها آشنا نیست و ترسو هستند چرا که سقف کوتاهی را برای خود در زندگی در نظر گرفته اند.
👈 زندگی آنها وسعت ندارد و به عبارتی زندگی کردن آنها کم و کوتاه است چون نیازهایشان کم و کوتاه و حداقلی است ؛
👌موفق آن کسی است که بتواند سرمایه های خود را به صحنه آورد و ظرفیت های خود را آزاد نماید و هر کسی در کمتر از ظرفیت های خود به نتیجه برسد، در واقع هنوز تلاشی برای نیازهای اصلی خود نکرده است و پیش از اینکه به حوزۀ نیاز خود وارد شوند و با سعی و تلاش به نیازهای اصلی خود لبیک بگویند، در زندگی با آن نیازها خداحافظی کرده اند و به عبارتی سلامی به آن زندگی نکرده اند که بخواهند آشنا شوند تا موقع خداحافظی برسد؛ اینها در زندگی خیلی زود از زندگی قانع می شوند در حالی که اینجا جای قانع شدن نیست و زود راضی می شوند در حالی این کمتر از آن حداقلی است که انسان باید راضی شود.
🔹حال دعا چه کار می کند و چه وسعتی و چه آرمانی و در نتیجه چه شخصیتی را در پیش روی انسان قرار می دهد؟
👌👈ادعیه دست به توسعۀ #نیاز و #اضطرار می باشد و نیازها و اضطرارهایی را برای انسان مطرح می کند که در حدّ نان و آب و مسکن و ... نیست و بلکه برای انسان نیاز به عفو می سازد؛ نیاز به هدایت می سازد.......
ادامه دارد... .
#استاد_مهدی_منصوری
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
🔘ظاهر اگر چه سلسله بر دست و پای توست
زنجیر نه، سپهر به دست ولای توست
◼️شهادت جانسوزِ کلیم وادیِ امامت، منشأ شَرَف و کرامت، حضرت نور الأنوَر، امام موسی بن جعفر علیه السلام بر جمیع دردمندان هدایت و رستگاری تسلیت باد.
#موسی_بن_جعفر علیه السلام
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
🖼 #عکسنوشت
🏴با عرض تسلیت بمناسبت سالروز شهادت جانگداز امام #موسی_کاظم(ع) و قبول عزاداریها
💠 در برابر سختیها و ناراحتیها عدهاى به همان خاطر كه ما فرار میکنيم به استقبال مىروند و از سختیها بهره میگيرند. همان دردها و فشارها كه ما را از پاى در مىآورد، همانها به عنوان پا، عامل #حركت و پيشرفت و ورزيدگى عدهاى مىشود و راستی همان است که امام #کاظم (ع) میفرمود: آنچه که چشم تو آن را میباید، در آن پندهایی است.
همين است كه #روح_های_بيدار از هيچ صحنهاى به سادگى نمىگذرند و با تصادف توجيهش نمیكنند؛ چون آنچه در چشم ما تصادف و در نظر ما ناگهانى است، در چشمهاى ديگر و نظرهاى ديگر با نقشههاى دقيقى همراه است و قابل پیشبینی است.
🖊 استاد #علی_صفایی_حائری
📚 #مسئولیت_و_سازندگی ، ص ۱۱۰
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
💠بیاناتی از رهبر معظم انقلاب درباره
#کتاب_و_کتابخوانی شماره (۳)
🔹کم کاری در مقوله کتاب های دینی
«مقوله دیگری که ما در آن کم کاری داریم _ که شاید باورکردنی هم نباشد _ کتابهای دینی است!
🔹مثل این که ما روی کتابهای دینی و مسائل اسلامی متاسفانه کم کار میکنیم!
این متون اسلامی بسیار ارزشمند است. ما به کتابهایی در ردیف کتابهای شهید مطهری احتیاج داریم که مسائل اساسی اسلام را با یک بینش صائب و به دور از کجروی و افراط و تفریط ، با زبانی قابل فهم برای قشر های متوسط جامعه _ که نه دانشمندان و اندیشمندان را ملاک میگیریم ، نه سطوح خیلی پایین را _ ... تبیین کند.
و من این جا بایستی با پذیرش و اذعان به پایگاه بلند حوزه های علمیه و مخصوصاً حوزه علمیه قم در نشر افکار و معارف اسلامی، آن حوزه را مخاطب قرار بدهم و بگویم: اینجا شما هستید که بایستی نیاز را پاسخ بدهید؛ البته نه به معنای انحصاری، اما به هر حال کانون «قم» است. این زمینه هایی است که به نظر من باید رویش کار بشود.»
سخنرانی در مراسم پنجمین دوره انتخاب کتاب سال ۱۳۶۶/۱۱/۱۹
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
1_221963625.mp3
3.72M
🏴 مرثیه و روضه 🏴 #شهادت_امام_موسي_كاظم علیه السلام
استاد میرزامحمدی
کنج زندان خبر از بزم می و جام نبود
دخترش ثانیه ای در ملاء عام نبود
سر سجاده و در حال سجودش نزدند
هر دو دستش به تنش بود و عمودش نزدند
تن او ماند روی خاک ولی چاک نشد
تیغ خونین شده با پیرهنش پاک نشد
بود مظلوم ولی هفت کفن داشت به تن
گریه میکرد به جسمی که نشد و غسل
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
aviny-05.mp3
860.7K
🎙چه کسی از جنگ خسته شده است؟؟
💠 با روایتگری #شهید_آوینی
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
aviny_164.mp3
184.8K
🎙 حاج حسین خرازی را ببین!
💠 با صدای شهید آوینی
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
سلسه مباحث #انس_با_دعا (۱۷)
💠با ادعیه تغییر در دستگاه نیاز و آرمان ایجاد می شود.
🔹ما از زندگی چه می خواهیم؟ وقتی به خودم رجوع می کنم، چیزهایی را از زندگی با سعی و تلاشم طلب می کنم که وقتی به ادعیه عرضه می کنم و سخن خودم را در قالب ادعیه می بینم از زمین تا آسمان متفاوت است.
🔹از صبح تا شب دنبال این می گردم که همه به من « بَه بَه » بگویند ولی وقتی دعای #مکارم-الاخلاق می خوانم، در دعا به خدا می گویم خدا به همان میزانی که من را پیش دیگران بالا می بری پیش خودم پایین بیاور و من را ذلیل و بیچارۀ پیش خودم بکن و وقتی دعای #کمیل می خوانم با خدا اینگونه حرف می زنم که خدایا یکسری گناهانی دارم که نعمت هایم را تغییر می دهد و همۀ آنها را از من می گیرد، خدای من، آن گناهان را ببخش . « اللهم اغفر لی الذنوب التی تغیّر النعم »
👈این دعاها نیازی را مطرح می کنند که با نیازی که زندگی ام را بر آن استوار کرده ام در تعارض است. حال اگر من با این دعا مأنوس شوم راه باز می شود و در دستگاه نیازی من تغییر ایجاد می شود و بعد از آن اندیشه ام متحوّل می شود و عملکرد من هم به دنبال آن الهی می شود .
✅دغدغه ها و نیازها و آرمان ها با ادعیه دست می خورد و تغییر می کند؛ دغدغه و نیاز انسان مومن این می شود که به صبر دست پیدا کند و صبر شاکرین را درخواست می کند «اللهم انی اسألک صبر الشاکرین لک » دعا برای انسان مومن، نیاز به صبر را مطرح می کند و این جاست که انسان مومن پس از مدّتی اُنس با این سبک دعا، نیازش از اینکه کسی را مغلوب کند و خود را به او نشان دهد و ثابت کند به نیاز به صبر تبدیل می شود؛ از نیاز به اینکه فقط خودش و زن و بچه اش را ببیند به نیاز به اینکه باید همۀ گرسنگان جهان سیر شوند، تغییر می کند. « اللهم اشبِع کلَ جائع » .
✅دستگاه دغدغه و نیاز و آرمان آرام آرام با ادعیه تغییر می کند و انسان های مومن را متوجه و متذکر عهد ایمانی خودشان می کند و نشان می دهد که در عهد ایمانی نیازها و دغدغه ها و آرمان ها متفاوت با نیازها و دغدغه ها و آرمان های در زیست کافرانه است.
☘️دعاهنر این را دارد که نیاز می سازد و متناسب با نیاز آرمان می سازد و چون آینده از آن کسی است که آرمان دارد انسان با دعا دارای آینده می شود .
حجت الاسلام استاد مهدی منصوری
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
🍃ماه رجب ماه یگانه شدن با خدا است.
💠فرصت های باقیمانده از این ماه را دریابید. #دعا و #انس_با_دعا از بهترین راهها برای این امر است.
🔹مطالبی بسیار زیبا و پرمغز در مورد انس با دعا از حجت الاسلام مهدی منصوری 👇👇👇
🔹مطلب شماره ۱
https://eitaa.com/mtabeen/1121
🔹مطلب شماره ۲
https://eitaa.com/mtabeen/1127
🔹مطلب شماره ۳
https://eitaa.com/mtabeen/466
🔹مطلب شماره ۴
https://eitaa.com/mtabeen/1135
🔹مطلب شماره ۵
https://eitaa.com/mtabeen/1139
🔹مطلب شماره ۶
https://eitaa.com/mtabeen/1143
🔹مطلب شماره ۷
https://eitaa.com/mtabeen/1152
🔹مطلب شماره ۸
https://eitaa.com/mtabeen/1156
🔹مطلب شماره ۹
https://eitaa.com/mtabeen/1162
🔹مطلب شماره ۱۰
https://eitaa.com/mtabeen/1169
🔹مطلب شماره ۱۱
https://eitaa.com/mtabeen/1183
🔹مطلب شماره ۱۲
https://eitaa.com/mtabeen/1207
🔹مطلب شماره ۱۳
https://eitaa.com/mtabeen/1220
🔹مطلب شماره ۱۴
https://eitaa.com/mtabeen/1233
🔹مطلب شماره ۱۵
https://eitaa.com/mtabeen/1238
🔹مطلب شماره ۱۶
https://eitaa.com/mtabeen/1252
🔹مطلب شماره ۱۷
https://eitaa.com/mtabeen/1263
#گروه_تربیتی
کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
هدایت شده از KHAMENEI_IR
🔰 لوح | إن مع العسر یسرا
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «به ملّت ایران هم عرض میکنم همانطور که در طول این سالهای متمادی -نه فقط سال ۹۸- با حوادث گوناگون شجاعانه برخورد کردند، با روحیه برخورد کردند، بعد از این هم با روحیه و با امید برخورد کنند با همهی حوادث، و مطمئن باشند که تلخیها خواهد گذشت، و «اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا». قطعاً یُسر در انتظار ملّت ایران است؛ در این تردیدی نیست.» ۱۳۹۹/۰۱/۰۱
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بر اساس این بخش از پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹، لوح «إن مع العسر یسرا» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=45215
#پرهیز_از_دنیاطلبی_و_تن_آسایی
💠یک توصیه هم که واقعاً به آن احتیاج دارید!
با اینکه شما بسیجی هستید، و تحرک شما زیاد است، این است که ⬇️⬇️
🔹تحرک خود را از دست ندهید!
🔹واز تنبلی بپرهیزید!
«این چیز مهمی است»
«تن آسایی نکردن، چیز مهمی است»
امام خامنه ای "مدظلهالعالی"
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
AUD-20200321-WA0173.mp3
11.84M
☘دعای مخصوص شب عید مبعث
🎙 #صوت
💠"اَللّـهُمَّ إِنّي أَساَلُكَ بِالتَّجَلِّي الأعْظَمِ في هذِهِ اللَّيْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ..."
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
💠بیاناتی از رهبر معظم انقلاب درباره #کتاب_و_کتابخوانی شماره (۴)
⬅️ضرورت کار جمعی در ارتباط علمی
«کارهای ما دسته جمعی نیست. من یک وقت عرض کردم که از این جهت ، مثل جناب ابی ذر (سلام الله علیه) هستیم که «یعیش وحده و یموت وحده»!
🔺همه کارمان تنهاست.از استاد، تنها درس میگیریم و تنها مطالعه می کنیم. اگرچه مباحثه مان هم کار دو نفری است ، اما تنهاست؛ یعنی اشتراک فکری نیست.
🔺یک روز «زید» می خواند ، «عمرو» شاگرد او می شود و گوش میکند؛ فردا «عمرو» میخواند، «زید» شاگرد او میشود و گوش میکند؛ یعنی کار فردی است.
☝️کار دسته جمعی ، اشتراک مساعی ، ابزارهای مناسب را جمع کردن و آوردن ، اینها کارهای جدید دنیا است. جدید که عرض میکنم ، این بخشِ آن خیلی هم جدید نیست - تقریباً قدیمی است - اما در عین حال ما هنوز با آن چندان آشنا نیستیم.»
سخنرانی در جمع طلاب علوم دینی در مدرسه فیضیه ۷۲/۱۲/۰۱
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
#ولایت
💠 سنگینی پذیرش ولایت
🔻 رسول خدا صلي الله عليه و آله وقتی مبعوث شدند همه مردم را سوق دادند به يک معنا و حقیقت: «قولوا لا اله الا الله تفلحوا»
🔸 اين زمان که سپري شد، اهل بيت آمدند و همهشان فرمودند: «ولاية اميرالمؤمنين علي بن ابيطالب عليه السلام حصني فمن دخل حصني امن من عذابی» یعنی از اینجا به بعد سر و کار با مسلمانان است و حالا که اسلام را پذیرفتند، مهمترين شرط ایمان، پذیرش ولایت امیرالمؤمنین است.
🔹 در زمان رسول خدا صلي الله عليه و آله توحيد و نبوت بود، امامت که عرضه شد آرامآرام براي بعضيها سنگين شد. چنان سنگيني که ميگفتند: «اللهم إن کان هذا هو الحق من عندک فأمطر علينا حجارة؛ خداوندا! اگر پذیرش ولایت علی حق است سنگی از آسمان بر ما نازل کن. (ر.ک: شأن نزول آیات ابتدایی سوره معارج)»
🔸 به قرینه اللهم معلوم می شود که توحید را پذیرفته بودند ولی ميگويد: خدايا اگر اين حق است اصلاً سنگ از آسمان بيايد و من را از بين ببرد. اين قدر نادان است که حاضر نيست بگويد خدايا اگر اين حق است قلب من را خاضع کن در مقابل اين حقیقت تا من آنرا بپذیرم.
شیخ جعفر ناصری
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
#چگونه_درس_بخوانم (۳)
✅ادامه تذکر اول: باید سطح ما سطح #علم و #دانش شود:
💠اقبال به دانش با یکسری فعالیت های مناسب صورت می گیرد:
1⃣مطالعه است؛
که انسان می تواند با این فعالیت تابشی بر جانش داشته باشد و گزینه هایی را برای او مطرح نماید.
2⃣مباحثه است؛
مباحثه مواجهت را فراهم می کند و اجازه می دهد که علم از ذهن به زبان کشانیده شود و بر سر زبان جاری گردد و از زبان به ذهن کشیده شود و شناخت ذهنی را فراهم آورد و تحکیم و تثبیت را برای ذهن فراهم کند .
3⃣تفکر است؛
تفکر و اندیشه درگیری است که برای ذهن حاصل می شود و با درگیری که ذهن پیدا می کند ، امکان غور بیشتری برای ذهن حاصل می شود و ذهن آماده تر می شود . تفکر قرار است لایه های عمیق تری از مطلب که در ارتباط سطحی به دست می آید را در اختیار قرار دهد و انسان را در واقع با مراتب باطنی تر از واقعیت آشنا نماید و به عبارتی مطالعه ای دوباره است که انسان محقق می سازد.
4⃣مرور و تکرار است؛
بدون مرور و تکرار ، نباید به دنبال نتیجه باشیم . مرور و تکرار انس بیشتری برای ذهن حاصل می کند و باعث می شود که هیبت و صولت مطلب شکسته شود و جهات متعددی از آن را ببیند و بستری برای تذکر فراهم آورد که انسان بتواند متذکرانه به او نظر افکند و او را اگر ایمانی است به قلب بکشاند .
5⃣نوشتن است؛
که باید علم به دست بیاید و بتواند از طریق نوشتن یادگیری متناسب خودش را داشته باشد . چون وقتی انسان می نویسد ، هر چند در ظاهر آنچه را که یاد گرفته است را می نویسد و ابراز می کند ولی در واقع آنچه را که می نویسد تازه یاد می گیرد و نوشتن خود یگ یادگیری دوباره و جدید و تحکیم و تثبیت است. ادامه دارد... .
#استاد_مهدی_منصوری
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
🔴 #یادداشت_ویژه
👈ویژۀ اعضاء طرح مطالعاتی روحانی شهید محمد امین کریمیان
💠چه کسانی مترصد فرصت ها هستند ؟
🔹طلاب اگر بخواهند در قوی شدن انقلاب اسلامی دخیل باشند و بستر را برای #تمدن_اسلامی فراهم سازند باید نیازهای اجتماعی را برانگیزانند که بدون برانگیختن حسّ نیازهای اجتماعی مردم نمی توانند به کمک انقلاب اسلامی آیند.
🍃جامعه باید رجوع به طلاب داشته باشند که این رجوع همیشه در قالب رجوع فقیر به غنی است🍃
و تا فقیر در حکمت و معنویت احساس فقر نکند و متوجه نباشد که غنایش کجا حلّ می شود و تا طلابی که باید غَنی باشند، خود را غَنی نکنند و اگر غَنی شوند، تا احساس غِنی نکند و تا متوجه نباشند که مسئولیت نرم افزار زندگی مردم را به عهده دارند؛ از این رو مردم نیازی نمی بیند که به علماء رجوع داشته باشد و حکمت علماء ربّانی را محور زندگی قرار دهد و طلّاب هم تلاش متناسب را نمی کنند که خود را به رسالت های طلبگی خود نزدیک نمایند.
👌ما برای اینکه بتوانیم حسّ نیازهای اجتماعی را برانگیزانیم👇👇
باید به رسالت های #طلبگی خود برگردیم که با رجوع به اصالت های طلبگی می توانیم حسّ نیاز مردم را برانگیزانیم.
🔹 #اصالتهای_طلبگی، در چند مسئله ظهور و بروز پیدا می کند که یکی #علم و ملّاگی است و یکی #اخلاق و معنویت و یکی هم #رسالت_اجتماعی که قالبی خاص برای ارائۀ علم و معنویت می باشد که در بلاغ و تبیین و طبابت و درمان و دفاع و حمله ( هجمه ) محقق می شود.
✅طلابی که اینگونه قدم بر می دارند و با مبارزه و جهاد موانع را از میان بر می دارند می توانند در این تاریخ خود را در اراده ایی که خدای متعال برای این تاریخ کرده است، فانی سازند و حاج قاسمِ دیگری در عرصۀ دیگری باشند.
👈چون اگر کسی بخواهد حاج قاسم باشد لازم نیست که در کار و حرفۀ حاج قاسم، ورود کند و بلکه در رسالت خودش باید بگوید «اصغر من را از دو تا گلوله می ترسانی» که گلوله های حاج قاسم های دیگر که ممکن است انسان را زمین گیر کند، همچون فشارهای اجتماعی، غفلت های حاکم اجتماعی ، غفلت های موجود در میان طلاب، افراط و تفریط های خانوادگی، تنبلی ها، از دست دادن فرصت ها و ... می باشد.
✅طلّابی که اینگونه قدم برمی دارند و متوجه و متذکر عهد ایمانی طلبگی می باشند، مترصد فرصت ها می باشند و فرصت ها را از دست نمی دهند و نمی گذارند غفلت ها به سراغ آنها آیند و همۀ فرصت ها را از دست دهند و بلکه با برنامه ریزی و تعامل خوش و زیبا با حضرت بقیه الله عج الله تعالی فرجه الشریف کار را به پیش می برند و می دانند بهترین راه تقویت همّت و اراده ، تعامل خوش است؛ هر چند مطالبی دیگر است که بعضی از آنها در جلسات سبیل گفته شده است و بعضی در نوشته جات « #چگونه_درس_بخوانم » می آید.
#استاد_مهدی_منصوری
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق🍃
🆔 @mtabeen
🌄 من در عجبم!
چرا فرانسه که خودش تا گردن در کرونا دست و پا میزنه، باید برای ما تیم پزشکی بفرسته!؟
دلش به حال ما میسوزه؟
اینا تیم پزشکی هستند یا تیم جاسوسی و برآورد صدمات بیولوژیک؟
چرا این ساده لوح های یقه دیپلمات پوش نمیفهمند!؟
رهبری هم اشاره کردند که اگر تیم پزشکی فرستادند شک کنید
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق🍃
🆔 @mtabeen
aviny_31.mp3
312.6K
🎙تو را با خدا چه عهدی بود
💠با روایتگری #شهید_آوینی
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق🍃
🆔 @mtabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نشاط به معنای رقاصی در فلان برنامه در تئاتر و تلویزیون نیست!
💠رهبر معظم انقلاب:
🔹اینکه ما مرتّب میگوییم نشاط و در صحبتها و گفتهها مکرّر بنده تکرار میکنم نشاط، بعضیها خیال میکنند که نشاط یعنی رقّاصی، که فلان برنامهی موسیقی را یا فلان برنامه را فلان جا بگذاریم، در تئاتر بگذاریم، در تلویزیون بگذاریم تا مردم نشاط پیدا کنند! معنای نشاط این نیست.
#عادی_سازی_در_صدا_سیما
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق🍃
🆔 @mtabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠ویدیوی منتشرشده در حساب توییتری سپهبد #قاسم_سلیمانی
👈درباره توصیه مهم این شهید بزرگوار در آغاز هر سال
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق🍃
🆔 @mtabeen
سلسله مباحث #انس_با_دعا (۱۸)
💠ادعیه اجازه نمی دهد که سرِ ما کلاه رود.
👈این بد سلیقگی ماست که در دنیا حداقلی ترین چیزها را می خواهیم؛
👌آن قدر هیجانات دنیایی چشم ما را می گیرد که گمان می کنیم بدون آنها زندگی غیر قابل امکان است و فکر ما این شده است که اگر خیلی از اینها در زندگی ما نباشد، نمی شود نام زندگی بر این روز و شب کردن گذاشت
👈و اگر هم نام زندگی بشود بر آن گذاشت، زندگی مردگان بیش نیست و بی نشاط تر از این زندگی تصویر ندارد.
🔹ما زندگی بی شهرت، بی موسیقی را تصویر نداریم؛ زندگی بی اتلاف وقت را معنادار نمی دانیم؛ زن بی آرایش را زن نمی دانیم و👈 همین است که می بینید فیلم سازان ما با همین اندیشه به پیش می روند و فیلم هایی ارائه می کنند که نیازها و دغدغه ها را در همین جهات خلاصه می کنند و پیامی جز لاابالی گری به ارمغان نمی آورند.
🔹این از یک طرف است ولی از طرفی نمی توان به طلب معنویت هم که برخاسته از نیاز فطری معنوی است، بی توجه ماند؛ از یک جهت تقاضای معنویت است که در درون انسان ندایی سر می دهد ولی چون به آن نپرداخته ایم و برای آن وقت صرف نکرده ایم، صدایی از دور به گوش ما می رساند؛
🔹از یک جهت آدم های کوتاه بین و سطحی نگر نشاط را در ابالی گری و اتلاف وقت و رسیدن به لذت ها و مبارزه نکردن می دانند و پای منبر فیلم ها می نشینند که دلقک ها بر روی آن به جای عرضۀ حقیقت، با هیچ و پوچ می خندانند ولی ارضاء نشاط نمی کنند؛
👈حال این انسان وقتی خنده اش تمام می شود، آن تقاضای معنویت که نیاز اصیل بود و جوابی دریافت نکرد به صحنه می آید و چون از طرفی راهی پیدا نکرده ام که چگونه جواب را بدهم و در راه ها فقط لاابالی گری را یاد گرفته ام، در جوابگویی به معنویت هم بی راهه می روم و به جای اینکه به سمت ادعیه و عبادات بروم، به سمت عرفان نوظهور می روم چون این معنویت را بالاخره می خواهم و نمی توانم از آن دست بردارم؛ هر چند کلاهی سرما گذاشتند و آن قدر به معنویت ها حمله ور شدند که یادمان رفت تشنگی در این حوزه هم داریم ولی بالاخره سرمان که خلوت بشود معنویت می آید و جواب می خواهد که متأسفانه جوابی وجود ندارد و شاید دیگر روی سعادت را نبینم چون که مسیر را به کلی غلط پیمودم.
🍃👈حال ادعیه هنرشان این است که نیازها را به صحنه می آورند تا بتوانیم زندگی متفاوت را در دنیا برای خود رقم بزنیم؛ زندگی ای که نیازهایش، دغدغه هایش، آرمان هایش، آینده اش بسیار متفاوت با زندگی است که در فیلم ها و پیام های بازرگانی و ..... به ما ارائه می دهند و توصیه می کنند .
✅این است که اگر اُنس با ادعیه در زندگی ما حاصل شد و توانستیم با خدا به بهترین وجه ممکن سخن بگوییم که در ادعیه چنین است، آن موقع نیازهایمان را با خدا از زبان معصوم درمیان می گذاریم و زندگی را وسیله ای برای خرج آن نیازها قرار می دهیم؛
👈 اینجاست که سرِما کلاه گشادی - که اهل غفلت با ابزارهای مختلف قصد دارند بر سر ما بگذارند – نمی رود و متذکر عالَم دیگر و عهدی دیگر هستیم که آمده ایم در دنیا « بَلی » و « لبیک » بگوییم و برویم.
#استاد_مهدی_منصوری
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen
aviny-24.mp3
1.49M
🎙 ما از سوختن نمیترسیم ...
💠با روایتگری #شهید_آوینی
#گروه_تربیتی
🍃کانال مجموعه تبیین حقایق
🆔 @mtabeen