انگیزه برای حضور در جمع مدافعان حرم اهل بیت(ع) سن وسال نمیخواهد، آگاهی و اشتیاق میخواهد، دلی قرص و شجاعتی مثال زدنی. وقتی همه اینها در دل دردانه پسری که تنها چند روز مانده تا 20 ساله شود، جمع میشود، دیگر کسی همچون سید مصطفی برای رفتن سر از پا نمیشناسد. آنقدر بی تاب رفتن میشود که همه، از جمله پدر و مادرش به این نتیجه میرسند که نمیتوانند مانعش شوند. شوق رفتن او را از این دنیای خاکی کند و با خود برد.نابغه کوچک مدافعان حرم، جوانترین شهید مدافع حرم ایرانی و القاب مختلف دیگری که هیچکدام نمیتواند به تنهایی گویای دل بزرگ این شهید باشند.
«شهید سید مصطفی موسوی» روز پنج شنبه 18 آبان 1374 به دنیا آمد و در پنج شنبه 21 آبان ماه 1394 و تنها 3 روز پس از قدم گذاشتن به سن 20 سالگی، در سوریه، جام شهادت را نوشید. مصطفی که از نسل دهه 70 بود، بر خلاف خیلی از هم نسلهایش، خیلی زود راه و هدف خود را پیدا کرد و با معرفتی که با مطالعه فراوان و گوش به فرمان رهبر بودن به دست آورده بود، به خیل عظیم آسمانیانی شتافت که نزد خدا روزی می خورند. شیفته شهید بابایی بود و از وقتی با این شهید آشنا شد شوق پرواز درونش، شعله ور شد
👉 @mtnsr2
Nareymani-ManoYeKamBebin-www.khizeshtv.blog.ir.mp3
2.02M
⭕️ #نوای_شهدایی
🌷منو یه کم ببین/سینه زنیم رو هم ببین
🌷ببین که خیس شدم/عرق نوکریمه این
🌷دلم یه جوریه ولی پر از صبوریه
چقد شهید دارن/میارن از تو سوریه
🌷من باید برم ، آره برم سرم بره
👉 @mtnsr2
🌷منو یه کم ببین/سینه زنیم رو هم ببین
🌷ببین که خیس شدم/عرق نوکریمه این
🌷دلم یه جوریه ولی پر از صبوریه
چقد شهید دارن/میارن از تو سوریه
🌷من باید برم ، آره برم سرم بره
🌷نذارم هیچ حرومی طرف حرم بره
🌷یه روزیم میاد نفس آخرم بره
☘حسین(ع) آقام آقام
☘حسین(ع) آقام آقام آقام
🌷یه دسته گل دارم/برای این حرم میدم
🌷گلم که چیزی نیست!/برا حرم سرم میدم
🌷برای قربونی اسماعیل رو میدم با عشق
🌷خودم با بچه هام/فدای بانوی دمشق
🌷منم یه مادرم ، پسرمو دوسش دارم
🌷ولی جوونمو ، به دست بی بی می سپرم
🌷بی بی قبول کنه ، بشه مدافع حرم
☘حسین(ع) آقام آقام
☘حسین(ع) آقام آقام آقام
🌷اینا که از جنون/یه کلمه نفهمیدن
شبیه شامیا
🌷به گریه هام می خندیدن/کنایه می زنن
🌷دلمو می سوزونو/می خوان با حرفاشون
🌷خالی کنن دل منو/قسم به اون بدن ، که چیدنش روی حصیر
🌷منم شبیه اون ، عقیله ای که شد اسیر
🌷به غیر زیبایی ، نمی بینم تو این مسیر
☘حسین(ع) آقام آقام
☘حسین(ع) آقام آقام آقام
🌷ای سایه سرم/تا که تو رفتی همسرم
همش بهونه ی
🌷تو رو می گیره دخترم/به جای لالایی
روضه براش می خونمو
🌷دم بابا باباش/داره می گیره جونمو
🌷گناه دخترم ، چی بوده که بابا ندید
🌷گلم بابا می خواد ، جواب ناله شو بدید
🌷فقط رقیه جون ، صدای بچه مو شنید
☘حسین(ع) آقام آقام
☘حسین(ع) آقام آقام آقام
👉 @mtnsr2
⭕️در حاشیه شب قدر بیست ویکم
🌷سجاد وصادق عیشی
☘شب بیست ویکم ماه رمضان
☘مسجد امام محمد باقر ع راوند
✨اینم نسل جدید انقلاب....
از بین بمباران رسانه ای چنین سربازانی برای امام زمان به وجود میان این از #معجزات_انقلاب است. منم اعتقادم به اینه که دوره تبدیل عصا به اژدها تموم شده
✨ازاین پس معجزات این انقلاب را سیر کنید..
👉 @mtnsr2
🍃 #القدس_لنا
سیاست هیچگاه از جغرافیا جدا نبوده و نخواهد بود، به عبارت دیگر ژئوپلتیک یا سیاست جغرافیایی، یک علم جدید نیست و از زمانهای بسیار قدیم متفکران یونانی و پس از آن مسلمانان قرون وسطی سعی در توجیه رفتار دولتها بر اساس جغرافیای منطقه داشتهاند. امروزه هر چند دیدگاه جبر جغرافیایی جایگاه سابق خود را در میان مکاتب جغرافیایی از دست داده است، ولی به هیچ وجه نمیتوان نقش جغرافیا و جغرافیدان را در سیاست و سیاستگزاری نادیده گرفت.
به گزارش تابناک،اصطلاح ژئوپلتیک اولین بار توسط رودلف کیلن (Rudolf kiellon) جغرافیدان سوئدی (۱۹۲۳ـ ۱۸۶۴) بکار برده شد. در ژئوپلتیک (سیاست جغرافیایی) نقش عوامل محیط جغرافیایی در سیاست ملل بررسی میشود و در یک تحلیل واقعبینانه ژئوپلتیک برای دادههای طبیعی، باید اهمیت محدودی قائل شد، ولی در میان پدیدههای محیطی هیچ پدیدهای مانند انسان نمیتواند در سرنوشت سیاسی نقش داشته باشد.
در یک تحلیل ژئوپلتیکی سعی بر این است که میان مراکز قدرت بینالمللی و منطقهای و موقعیت جغرافیایی منطقه مورد بحث، رابطه برقرار نمود. در نظریه ژئوپلتیکی ساختار جغرافیایی منطقهای که در آن قدرت اعمال میشود، از اهمیتی ویژه برخوردار است. در این زمینه صاحبنظران روابط بینالملل به منظور تبیین موضوع از قیاس با شطرنج بهره گرفته و برای هر بازیکن «نه تنها تعداد و نوع مهرههایی ـ. که دارد مهم است، بلکه نحوه قرار گرفتن آنها نسبت به مهرههای رقیب هم اهمیت دارد.» بنابراین باید گفت: هر منطقه که به دلیل ساختار جغرافیایی خود مورد توجه قدرتهای رقیب قرار گرفته و بتواند در برقراری و یا برهم زدن آن مؤثر باشد، از اهمیت ژئوپلتیکی برخوردار میباشد. اهمیت ژئوپلتیکی یک منطقه ذاتاً یک عامل مثبت و یا منفی نیست، بلکه میزان این اهمیت بنا به خواست مردم منطقه، اتحاد و همبستگی آنها در مقابله با ترفندهـای رقیبب و یا برعکـس رقـابت و کشمکش آنها با یکدیگر تغییر میکند. در نتیجه در بعضی از موارد، قدرت آفرین و در موارد دیگر عامل ضعف و عقبماندگی است.
هدف این مقاله نگرش به قدس از دیدگاه مذکور با تمامی ویژگیهای جغرافیای سیاسی این منطقه خاص از خاورمیانه و ابعاد دیگری که به آن خاصیت ژئوپلتیک بخشیده است، میباشد. در این مقاله در پایان هر بخش نیز سعی شده با جمعبندی مختصری زمینه را برای بحث و بررسی بخش بعدی آماده سازد.
۱. تاریخچه بیت المقدس
سرزمین فلسطین که در قدیم کنعان نام داشت دارای ۲۵۰۰۰ کیلومتر مربع مساحت و در ساحل شرقی دریای مدیترانه و در مجاورت کشورهای مصر، سوریه، اردن و لبنان قرار دارد. فلسطین سرزمینی حاصلخیز و دارای آب و هوای معتدل است. این منطقه محل ظهور پیامبران بزرگی، چون عیسی (ع)، موسی (ع) و محل عبور و زندگانی حضرت ابراهیم (ع) بوده است و از نظر موقعیت ژئوپلتیک نیز بسیار حساس استراتژیک است.
شهر اورشلیم یا بیتالمقدس قدیم بر فراز تپههایی بنا گردیده است که با معبد یهوه بر بالای کوه موریا قرار دارند. بیتالمقدس از مکانهای مهم فلسطین است که کوه صهیون و کوه زیتون از شرق و غرب آن را احاطه کردهاند.
در هنگام حکومت فرعون بر مصر و پیش از ظهور موسی (ع)، اسرائیلیان جمعیت بنیاسرائیل را از سرزمین مصر برای بردن به ارض موعود، به حرکت درآوردند که پیمودن این مسافت چهل سال بطول انجامید.
پس ازموسی (ع)، یوشع جانشین وی برای عبور دادن بنی اسرائیل از اردن مهیا شد و پس از آنکه این قوم به شهرهای جدید رسیدند دست به غارت و کشتار اهالی زدند که پادشاه اورشلیم با شاهان پنج شهر دیگر متحد شده و با یوشع و بنیاسرائیل جنگیدند که همگی شکست خورده و توسط بنی اسرائیل به دار آویخته شدند. اما قوم فلسطین در مقابل آنان مقاومت کرد و سرانجام بنیاسرائیل را مغلوب ساخت. طی چند جنگ خونین قوم فلسطین همواره بر آنان پیروز میشد، اما پس از جنگهای فراوان، سرانجام بنیاسرائیل قدرت گرفته و بر شهرها مسلط شدند و در حدود هزار سال پیش از میلاد، حضرت داود (ع) توانست اورشلیم را از دست فلسطینیان خارج کند و بیتالمقدس یا خانه خدا را در آنجا بنا کند، که این بنا توسط حضرت سلیمان تکمیل شد. بیتالمقدس، حدود ۱۱۰۰ سال پس از بنای کعبه در مکه به دست ابراهیم (ع) و ۹۷۰ سال پیش از میلاد مسیح ساخته شد. حضرت داود با چهارده نسل شجرهاش به حضرت ابراهیم بنیانگذار کعبه میرسد و به روایت انجیل متی، حضرت عیسی (ع) پس از بیست و هشت نسل، شجرهاش به داود ختم میشود و بدین ترتیب پس از نزول آیه تغییر قبله به پیامبر اسلام (ص)، مکه (کعبه) حرم اول و مسجدالاقصی (قدس) حرم دوم موحدان گردید.
🌷ادامه دارد....
👉 @mtnsr2
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
⭕️ #سلام_علی_ابراهیم۲
🔶قسمت چهل وهشتم
🔶 #روزهای_آخر
صبح روز ششم نبرد و روز حضور ما در کانال ،مصادف با ۲۲بهمن سال۶۱بود. بعثی ها فشار خود را افزایش دادند ولی تعداد اندکی که باقی مانده بودند مقاومت میکردند.
نزدیک ظهر تقریبا مهمات ما تمام شد #ابراهیم هادی بچه های بی رمق کانال را در گوشه ای جمع کرد وبرایشان صحبت کرد: بچه ها غصه نخورید حالا که مردانه تصمیم گرفتید و ایستادید ،اگر همه هم شهید شویم تنها نیستیم . مطمئن باشید مادرمان حضرت زهرا سلام الله علیه می آید وبه ما سر میزند
بغض بچه ها ترکید😭. بسیجی های خسته به پهنای صورت اشک می ریختند. ابراهیم ادامه داد : غصه نخورید. اگر در غربت هم شهید شویم مادر مان ما راتنها نمی گذارد. بچه هایی که گرسنگی ، تشنگی وجراحت بسیار ،خم به ابرویشان نیاورده بود دیگر تاب وقرار از کف داده بودند وزار زار می گریستند😭. همه با صدایی گرفته ولب هایی ترک خورده ،مادر را صدا می کردند وبه صورتهایشان سیلی میزدند
ذکر مصیبت های مادر که شروع شد ، آتش🔥 بعثی ها نیز کاملا قطع شد !
نیم ساعتی منطقه در سکوت کامل فرو رفت و فقط ذکر "مادر ،مادر" بچه ها بود که از درون کانال به گوش می رسید. پنج روز از محاصره بچه ها در کانال گذشت. در این مدت ،آفتاب روز🌞 ، سرمای شب ،غربت وتنهایی ،جراحت ،تشنگی و گرسنگی ،همه وهمه،تمرین مقام صبر و رضای یاران خمینی بود .
تا فنای فی الله شدن راهی نمانده بود . بچه ها جانانه ایستاده و مقاومت میکردند. تقریبا تمام بچه ها زخمی بودند . حتی دیگر چفیه وزیر پوشی برای بستن زخم ها پیدا نمی شد . زخم های پیکر بچه ها دهان باز کرده بود . عرصه بر بچه ها تنگ شده و دشمن مصمم بود تا با تنگ تر کردن حلقه ی محاصره و ریختن آتش شدید تر کانال را یکسره کند .
ابتدا کاماندو های بعثی و بچه های حنظله در کانالهای سوم که از شب قبل محاصره شده بودند حمله کردند بعد از یک ساعت درگیری شدید ،بچه های آنجا را قتل عام کردند و بعد از چند طرف به سمت کانال کمیل سرازیر شدند .
تعداد نیروهای دشمن بسیار زیاد بود . بچه ها آخرین تیر های خود را نیز شلیک کردند دیگر چیزی نبود که با آن بشود مقاومت کرد.
یکی از کاماندو های دشمن توانست خودش را به بالای کانال برساند . او با آرپی جی ، به سمت نیرو های بدونه سلاح در داخل کانال شلیک کرد. گلوله آرپی جی به نزدیک سید جعفر طاهری منفجر شد . یکباره سر و دست سید جعفر از پیکرش جدا شد و چند متر عقب تر افتاد !
همین چند روز پیش بود که او سهمیه آبش را به یک اسیر عراقی بخشید. حالا با لبهای خشکیده از عطش ،در میان خاک وخون جان می داد.
🌷ادامه دارد...
👉 @mtnsr2
🍃☘🍃☘🍃☘🍃☘🍃☘🍃☘
هدایت شده از مهدویت تا نابودی اسرائیل
⛔️در ادامه......
تراژدی های تاریخی استعمار برای کشورهای منطقه چگونگی جداکردن افغانستان از ایران
👉 @mtnsr2
مهدویت تا نابودی اسرائیل
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ این نیرو در اثنای عقب نشینی، در منطقه جلال آباد و گذرگاه خیبر به محاصره افغانها افتاد
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
لذا با ادامه یکپارچه بودن ایران در بخش شرقی، که دربار آن متمایل به روسیه بود، مخالف بودند و به همین سبب هرات و نواحی دیگر افغانستان و همچنین بخش شرقی بلوچستان (مکران) را از ایران جدا کردند. «افغانستان» نامی است که انگلیسی ها بر ایران خاوری گذاشته اند.
جنگ سال 1857 انگلیسی ها با ایران سبب شد روس ها در تصرف مابقی آسیای میانه شتاب کنند و متصرفات خود را تا آمودریا (جیحون) گسترش دهند و تثبیت کنند. در اینجا بود که دولت لندن به سازش با روس ها روی آورد و طبق این سازش شفاهی قرار شد مرز متصرفات دو دولت، «آمودریا» باشد. این توافق ده ها سال رعایت می شد تا اینکه مسکو و این بار دولت کمونیستی بنای دوستی با دولت بی طرف کابل را گذاشت و انواع کمک ها از جمله کمک تسلیحاتی بلاعوض کرد و سپس با سرباز به کمک دولت کمونیستی کابل شتافت که با این عمل، همان نگرانی و همان سیاست های نیمه قرن نوزدهم زنده شد.
تفسیرنگاران غرب در سال 2007 رفت و آمدهای دهه اول قرن 21 مقامات تاجیکستان و سران تاجیک افغانستان به تهران و استقبال بی سابقه از آنان به ویژه اسماعیل خان (خان هرات) و احمد ضیاء مسعود (برادر احمدشاه مسعود و معاون ریاست جمهوری افغانستان) را مورد تحلیل قرار داده و ابراز نظر کرده بودند که لندن و واشنگتن نگران این دوستی تنگاتنگ شده و این نگرانی را به سایر دولت های عضو «ناتو» منتقل کرده اند و این نگرانی از همان دست نگرانی هایی است که دولت لندن در نیمه قرن نوزدهم داشت ولی این بار، نه این ایران، ایران مفلوک قرن نوزدهم است و نه آن چین مفلوک تر از آن. هند دیگر «هندوستان لندن» نیست و دولت کنونی مسکو یار و بازار می خواهد نه مستعمره، زیرا بیش از نیاز خود زمین حاصلخیز و منابع معدنی و نیز کارشناس دارد. به علاوه، ایرانیان که در طول سال های نیمه دوم قرن بیستم از جریان مقاومت خودجوش و قهرمانانه بوشهری- کازرونی ها در سال 1857 در برابر تجاوز انگلیسی ها با خبر شده اند. پس از انقلاب فوریه 1979 تلاش های پیگیری را برای آماده ساختن مردم و ایجاد نیروی مردمی جهت ایستادگی در برابر هرگونه پیشامدی به عمل آورده اند که اقدامی بازدارنده است و طرف مقابل را پیش از هرگونه اقدام، به «تفکر دوباره» مجبور می کند. تا اواخر دهه 1960، دولت های برتری جو تلاش کرده بودند ایرانیان از مقاومت مردمی سال 1857 در جنوب (منطقه تنگستان) با خبر نشوند، حتی در کتاب های درسی تاریخ به آن اشاره نشده بود که در آن دهه فیلمسازان و تلویزیون دولتی، ناگهان به طرح آن در سطحی تقریبا وسیعی دست زدند.
اما به این ترتیب قطعه ای دیگر از سرزمین ایران جدا شد تا این پهنه فرهنگی غنی شاهد جدایی ها و مرز بندی هایی باشد که استعمار برای پیش برد اهداف خود در این خطه به کار گرفته است. اما باید دانست که این مرزها نمی تواند دیوارهایی باشد که تعاملات مخصوصا از نوع فرهنگی آن را در خود محصور کنند. اشتراکات فرهنگی حوزه فرهنگی ایران بزرگ که به باور ایران شناس فرانسوی کریستیان برومبرژه می توان با آن «نوروزستان» گفت، زمینه بسیار مساعدی را برای تعاملات فرهنگی در سطوح مختلف را فراهم می آورد. حال ما به چه میزان می توانیم از این ظرفیت بالای فرهنگی بهر بگیریم امری است که در گرو سیاست های فرهنگی این سرزمین های چند پاره قرار دارد.
👉 @mtnsr2
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
پایان مبحث تراژدی های تاریخی استعمار برای کشورهای منطقه
از فردا به خواست خدا مبحث👇
داستان غمبار نابودی یک تمدن؛
🍃چگونه "اندلس" با بی حجابی سقوط کرد
🍃با ما همراه باشید...
👉 @mtnsr2