🔸️ذکر،راهنماست.راهنمای گم شدگان.
🔸️ذکر،آینه است. آینه ی تمام نمای او.
🔸️ذکر،معجزه است. اعجاز برای عاجزان.
🔸️ذکر،مشکل گشاست.گشایش حوائج فقرا.
🔸️ذکر،راهبر است.راهبر مخلوق سوی خالق.
🔸️ذکر،حیات است.زنده کننده قلبهای مرده.
مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی
به مترآ بپیوندید وزنجیره تبیین باشید.👇👇
@mtra1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ثانیه شمار بیانات راهبردی رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام وسفرای کشورهای اسلامی1401/11/29
به مترآ بپیوندید و زنجیره تبیین باشید.👇👇
@mtra1395
🔷️ثانیه شمار بیانات راهبردی رهبر انقلاب🔷️
دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی
1401/11/29
مترآ جهت سهولت دسترسی شما مخاطبان عزیز به اصل بیانات به صورت ویدیویی، دقیقه و ثانیه بیانات را تقدیم می کند..انتشار فقط با لینک کانال مجاز است.👇🏻👇🏻
@mtra1395
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 1:21
🔹با محاسبهای که انسان میکند اینجور به دست میآید که بعثت نبیّ اعظم (ص) بزرگترین هدیهای است که خداوند متعال به مجموع بشریّت عنایت کرده. هدایای الهی که «وَ اِن تَعُدّوا نِعمَةَ اللَهِ لا تُحصوها»،(۲) امّا هیچ نعمتی، هیچ هدیهای به عظمت و وزانت بعثت نبیّ اکرم نیست. علّت هم این است که بعثت حامل گنجینههایی است برای بشر که این گنجینهها تمامنشدنی است.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 3:00
🔹عبودیّت خدا بشر را از بردگی و بندگی دیگران خلاص میکند. گرفتاری بشر، در چنگ دیگران اسیر بودن است؛ در طول تاریخ هم همین بوده؛ این با بندگی خدا از بین میرود. اگر چنانچه انسان به معنای واقعی کلمه بندهی خدا باشد و به معنای واقعی کلمه به توحید که نفی عبودیّت غیر خدا است تمسّک کند، از بندگی دیگران خلاص میشود.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 4:12
🔹تزکیه داروی رهایی بشر از فساد است. انواع فسادهای اخلاقی را تزکیه است که از جامعهی بشری و از وجود بشر و از دل انسان میزداید و پاک میکند.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 6:07
🔹استقامت، راز و رمز رسیدن به مقصود است. شما هر مقصودی دارید ــ مقصود دنیوی، مقصود اخروی ــ با ایستادگی، با استقامت، با پیگیری ممکن است به آن برسید؛بعثت این گنجینه را در اختیار ما گذاشته.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 7:37
یکی از گنجینه های بسیار مهمی که متاسفانه مورد توجه قرار نمی گیرد سخت بودن و غیر قابل نفوذ بودن در مقابل بدخواهان است.جوامع بشری یکی از ضربه هایی که می خورند از ناحیه نفوذ دشمنانشون ضربه می خورند. اشدّا به معنای شدت عمل نیست که در فارسی می گیم. اشدّا یعنی سخت بودن،محکم بودن،غیر قابل نفوذ بودن.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه)9:31
انسان ازطغیانگران و اشرار عالم کناره بگیرد و با اونها همیاری نکند.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه)10:24
🔹هزاران گنجینهی ممتاز از این قبیل در قرآن هست؛ در تعلیم اسلام هست، در بعثت هست؛ اینها را بعثت به ما داده و برای ما آورده.
بعضی از ما مسلمانها این گنجینهها را اصلاً نمیشناسیم؛ بعضی از ما آن را انکار میکنیم، کفران میکنیم این هدیههای عظیم الهی را؛ بعضی از ما به آنها افتخار میکنیم منتها عمل نمیکنیم؛ این[جوری] است دیگر. نتیجه چه میشود؟ نتیجه این است که دنیای اسلام دچار تفرقه، دچار عقبماندگی، دچار ضعف علمی و عملی میشود؛ نتیجهاش این است.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 11:29
در یک دوره ای مسلمانان با عمل کردن نصف ونیمه (نه عمل کردن کامل) به این گنجینه های عظیم توانستند بزرگترین تمدنهای زمان خودشون رو ایجاد کنند.
در قرن سوم و چهارم هجری در همه دنیا روی کره زمین هیچ حکومتی، هیچ قدرتی، هیچ ملتی به پیشرفتگی امت اسلامی وجود نداشت با اینکه اونوقت هم نصف ونیمه عمل می شد و افرادی که سر کار بودند افراد درستی، افراد مطلوبی،کاملی نبودند اما همون هم تاثیر داشت.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 13:00
یک ملت، یک کشور به طور کامل در قبضه نه انسانهای عادی، انسانهای وحشی، خبیث، شرور قرار گرفته و دنیای اسلام هم نگاه میکنه.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 14:29
همینی که دولتهای اسلامی و کشورهای اسلامی در مقابل چنین تجاوزی سکوت کرده اند و در مواردی به خصوص در این اواخر متاسفانه با اون همراهی کرده اند خودِ این ، این کشورها رو هم تضعیف کرده .دشمن رو بر اینها مسلط کرده. دشمن امروز برا خودشون حق قائلند که در کشورهای اسلامی دخالت کنند. در اداره کشورهای خودشون درماندند، میخوان بیان کشورهای اسلامی رو تصرف کنند. این همون معنای ضعف دنیای اسلام است به خاطر قضیه فلسطین.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 16:5
🔹اگر در قضیّهی فلسطین از روز اوّل، دولتهای اسلامی محکم میایستادند و مقاومت میکردند، قطعاً امروز وضعِ منطقهی غرب آسیا، منطقهی ما، وضع دیگری بود؛ امروز ما قدرتمندتر بودیم، متّحدتر بودیم و از جهات گوناگون، امروز وضعمان بهتر بود. همان وقت خیرخواهان میگفتند، از جمله علمای بزرگ نجف دراین قضیّهی فلسطین وغصب فلسطین و مانند اینها نامهها نوشتند، اظهارات کردند، خطابهها خواندند.
🕰زمان (ثانیه-دقیقه) 17:50
🔹امروز جمهوری اسلامی حرف دل مسلمانان مظلومِ فلسطین را صریح و علنی بیان میکند. ما ملاحظهی هیچکس را نمیکنیم، حقیقت را با صدای بلند بیان میکنیم: از ملّت فلسطین حمایت میکنیم، دفاع میکنیم، میگوییم هم که دفاع میکنیم؛ به هر طریقی که بتوانیم از ملّت فلسطین دفاع میکنیم. همین موجب شده دشمنان متمرکز بشوند و ایرانهراسی راه بیندازند و آن کسانی که خودشان هم موظّفند که لااقل به اندازهی ما به فلسطین کمک کنند، با آنها همصدا بشوند در مورد ایرانهراسی.
راه حل همه این مشکلات برگشت به اسلام است.
@mtra1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مترآ
💢پدیده زاییده ۸_ نوانما چهارم💢 مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی #به مترآ بپیوندید و زنجیره تبیین
💢راهبرد رسانه های عربی، عبری و غربی این است که برای خبریابی و سوژه سازی های خود حق و باطل را با یکدیگر مخلوط می کنند💢
♦️امپراطوران کذاب رسانه ای یک خبر نسبتاً راست را کار می کنند و نتیجه غلط خود را می گیرند و به افکار عمومی تحمیل می کنند و هدفشان تحمیق ملتهاست.
اگر با پروپاگاندا، حین القاءاخبارِ ترکیبیِ حق و باطل ؛
🧩تشخیص ِ صحیح داده شد
🧩و بهترین تصمیم گیری رخ داد
🧩و اقدامِ مناسب در معرکه صورت گرفت
مفهومی زاییده می شود به نام "بصیرت".
♦️در برهههای حساس و بزنگاه های غبارآلود ، ملتها وآحاد یک جامعه متمدن باید بصیر باشند.
♦️البته بصیرت افزایی که وظیفه متفکران جامعه است باید در بزنگاهها به موقع و به جا صورت پذیرد.
♦️نشانه و معیار بصیرت داشتن چیست؟
در بزنگاههای حساس چگونه عمل کنیم؟
🧩اگر کسانی که میخواهند صدای اعتراضی مردم باشند، رویکردشان اولاً حفظ و اثبات اصول باشد. و در مرتبه بعد نارسایی ها را فریاد بزنند میتوان زیر این پرچم تا حصول نتیجه مطلوب ماند ومطالبه گری کرد.
🧩 اما اگر کسانی که میخواهند صدای فریاد مردم باشند شروع کردند به زدن ریشه ها، انکار اصول، نقضِ قوانینِ بنیادین، دراینجا "توده ی بصیرت مدار" باید سریع خط خود را جدا کند و جزماً و فوراً اعلام انزجار کند.
♦️آحاد باید توجه داشته باشند که بصیرت داشتن و بصیرت مداری خط مرزی بین حق و باطل است.
🇮🇷پاینده ایران اسلامی
سهیل توانائی
مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی
#به مترآ بپیوندید و زنجیره تبیین باشید.
@mtra1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 ثبت روزانه ۳۰۰ مورد تجاوز به زنان در انگلیس [مهد زن زندگی آزادی] از زبان نماینده مجلس انگلیس:
🎬روزانه به ۳۰۰ زن تجاوز جنسی میشود، ۲۰۰ مورد از این تجاوزها گزارش میشود و احتمالا فقط ۳ نفر از افرادی که به زنان این کشور تجاوز میکنند، مجازات میشوند.
💢خانم نماینده مجلس ساده میگویم:
مشکل کشورتان؛
💥نه دادگاه هایتان است، که این حق حیاتی هرفرد به عنوان انسان را پیگیری نمی کنند.
💥نه عوامل و نیروی پلیستان است، که خوب گزارش نمی کنند یا برخورد بازدارنده نمی کنند.
علت اصلی این سوء استفاده جنسی یا بهتر بگم جنایت جنسی؛
🦸♂️نه هوس ِ فاعلان است.
🧚♂️نه جذابیت ِ مفعولان است .
♦️این پدیده های سرطانی که در پیکره کشورتان ریشه دوانده وازقبل بوده وهست و زین پس هم خواهد بود، علت و درمانش یک چیز است وبس:
📿علت آن: بی دینی حقیقی شماست.
📿درمان آن: دین داری حقیقی شماست.
♦️دانش،بینش وگرایش خود را تصحیح کنید و به اسلام ناب محمدی(ص)بگروید. این مرض و بسی دیگر از امراض دخترکان وپسرکان مظلومتان که قربانی سیاستهای پلیدانه خودتان هستند در پرتو آن قطعا درمان خواهند شد.
🇮🇷پاینده ایران اسلامی
سهیل توانائی
مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی
به مترآ بپیوندید وزنجیره تبیین باشید.👇👇
@mtra1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آیا اسلام برای تورم برنامه ای دارد؟💢
♦️خصوصیت هر کاملی نیفتادن در ورطه عیوب ونقصانها است.
♦️اسلام به عنوان دین خاتم، اَکمل واَنفع قواعد به حال بشر را هم صادر ، هم تبلیغ نموده است.
🧩 کامل، ضد فساد وتبعیض وهمچنین مخالف تضعیف رشد سرمایه های اجتماعی یا انسانی در هر سطحی است.
🧩کامل ، دافع بلایای فرهنگی، تربیتی، اقتصادی، انسانی و اجتماعی از همان ابتدای امر است.
🇮🇷پاینده ایران اسلامی.
مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی.
به مترآ بپیوندید و زنجیره تبیین باشید.👇👇
@mtra1395
مترآ
*وَالَّذِينَ يَكْنِزُونَ الذَّهَبَ وَالْفِضَّةَ وَلَا يُنْفِقُونَهَا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَبَشِّرْهُمْ بِعَذَابٍ أَلِيمٍ*
💢کنز نقطه ای_کنز لجنه ای💢
کنز داریم تاکنز!.
♦️شکی نیست که اکتنازِ مال وثروت (ذخیره کردن _ گنج اندوختن) توسط هر فرد در هر نقطه ای و با هر مکتب اقتصادی که باشد، پیامدهای منفی خودش را دارد و آثارِ سوئی در جامعه برجای مینهد. از همین رو، گنج اندوزان بشارت داده شده اند "بِعَذَابٍ أَلِيمٍ".
♦️ اما نوعِ مخرِّبتری ازاکتناز وجود دارد که اولاً توسط " لجنه های ثروت اندوز " رخ می دهد وثانیاً از مایحتاج ضروری عامه است. این نوعِ اندوختن، علاوه بر به بار آوردن تبعات منفی اقتصادی در جامعه ، ویرانگر بلکه منهدم کننده ساختارهای اقتصادی نیز هست چرا که کنز، نقطه ی مقابلِ مولّدسازی دارایی است و وقتی سرمایه های یک ملت یاکشور عقیم شوند و از زایش بیفتند بدنه اجتماعی در طبقات وسط، فشارش را روی کمر خویش حس خواهند کرد و طبقات پایین جامعه، کمرشان خم بلکه شکسته خواهدشد.
🔸️کنز املاک، کنز خودرو، کنز دلار، کنز معادن ناب، کنز طلا وسکه وکنز هر سرمایه ای توسط کانونهای قدرت وثروت از این نوع است.
♦️خواستگاه اکتناز فردی، منفعت طلبی فردِ حریص است. اماخواستگاه اکتناز لجنه ای ، جانخواریِ طمّاعان است که در کانونهای قدرت وثروت قرارگرفته اند.
♦️اگر مال اندوزی فردی(نقطه ای)، عاقبتش "عَذَابٍ أَلِيمٍ" است. مال اندوزی لجنه ای "اللهُ اکبر".
♦️راه برونرفت حذف سیاست هایی است که تسهیلگرِ مال اندوزی لجنه ها می باشد و همچنین قطع کردن دست اختاپوستان چنبره زده بر روی سرمایه های ملت.
🇮🇷پاینده ایران اسلامی
سهیل توانائی
مرکز پژوهشهای راهبردی آسیبهای اجتماعی.
به مترآ بپیوندید وزنجیره تبیین باشید.👇👇
@mtra1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿توصیه آیت الله ناصری رحمه الله علیه درباره رفع مشکلات اقتصادی، بیماری و فرزند دار نشدن.
مترآ.مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی👇
@mtra1395
مترآ
📿توصیه آیت الله ناصری رحمه الله علیه درباره رفع مشکلات اقتصادی، بیماری و فرزند دار نشدن. مترآ.مرکز ت
💢اخلاق، شنیدنی-بوییدنی نیست بلکه گوش کردنی-استنشاقی است💢
🔸️زمانی که امواج صوتی به گوش میرسد، عمل "شنیدن" و وقتی رایحه ای به بینی برسد عمل "بوییدن" روی می دهد. "شنیدن" و "بوییدن" عملی غیر فعال است.
🔸️اما انسان گاهی این دو را فعالانه به کار می گیرد. یعنی زمانی که امواج به گوشش برسد، پس از شنیدن، توسط مغز خود پردازشی انجام میدهد وتفسیر میکند و بهتر میفهمد. این فراشنیدن نامش "گوش دادن" است. یا رایحه های پیرامونش را به بینی میکشاند و درطول اهدافش فرآیند مورد نظر خود را دنبال میکند. این فرا بوییدن نامش(استنشاق) است.
🔸️اخلاق نیز ؛
روی سخن با کسانی نیست که در ۲ روز دنیا غرق لذات زودگذر شده اند و مطلقا به فکر کسب فضائل اخلاقی نیستند و متخلق کردن خویش را به صدها عامل مشروط میکنند چرا که اینان به مثابه کسانی هستند که چشم، گوش و دماغ خود را می بندند تا از اساس نبینند و نشنوند و نبویند.
🔸️روی سخن با کسانی است که مدنیت را در تخلّق به اخلاق حسنه میجویند.
اخلاق را نباید شنید بلکه باید گوش داد.
اخلاق نباید صِرف به مشام رسیدن باشد بلکه رایحه دلنوازش را باید باجان ودل استنشاق کرد.
🔸️اگر خود نتوانستیم از کسانی که نوش کرده اند بشنویم.
🇮🇷پاینده ایران اسلامی
مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی
به مترآ بپیوندید و زنجیره تبیین باشید👇👇
@mtra1395
مترآ
💢چرا برخی از مطالبات مردمی به نتیجه نمیرسد؟! (قسمت4⃣) به مترآ بپیوندید وزنجیره تبیین باشید👇👇 @mtra1
💢چرا برخی از مطالبات مردمی به نتیجه نمیرسد؟! (قسمت4️⃣)
🔰 چندی پیش در ادامه پاسخ به این پرسش که «چرا برخی از مطالبات مردمی به نتیجه نمیرسد» عرض کردیم گاهی اوقات شخص مطالبه گر دچار یک اشتباه و نقصانی میگردد ممکن است در ادامه مسیرش او را به نتیجه مطلوب نرساند و آن نقصان هم چیزی نبود جز «کلی گویی و بیان مبهمِ مطالبه» !!!
امروز نیز قصد داریم به سایر اشکالاتی که ممکن است مطالبه گران عزیز مرتکب شوند، بپردازیم و مقداری آنها را شرح دهیم.
♨️ دومین مورد از مواردی گریبان تعدادی از دغدغه مندان است، این است که مطالبه متناسب با تخصص مطالبه گر باشد.
بسیار روشن است که مطالبه گری در هر حوزه ای نیازمند مطالعه و کسب تخصص(نه صرفا آکادمیک) در حوزه مربوطه میباشد. حال فرض کنید شخصی غیر متخصص بیاید و مطالبه ای را سر دست بگیرد که هیچگونه تخصصی در آن نداشته باشد؛ چه میشود؟!
نتیجه را به مخاطب فهیم میسپاریم.
البته باید توجه داشت که نقل قول کردن مطالبه از زبانِ متخصص و تبیین آن در جامعه، خارج از موضوع بحث است.
♨️مورد سوم: در توان مطالبه گر باشد. (توان مالی، تجهیزاتی، انسانی و...)
برخی از مطالبات و پیگیری آن ها نیازمند توانمدی خاصی است و هرکسی از پسِ آن بر نمی آید. در برخی موارد حتی نیاز است چند گروه به صورت تخصصی بر روی آن کار کنند، هزینه های مالی و آبروییِ فراوانی خرج کنند تا بتوانند کار را به خوبی به سرانجام برسانند.
♨️مورد چهارم: مورد علاقه مطالبه گر باشد.
گاهی اوقات شخص مطالبه گر هیچگونه علاقه ای به موضوع مورد مطالبه ندارد اما صرفا چون جامعه و فضای مجازی پر شده است از مطالبه مذکور، او نیز احساس میکند اگر مطالبه گری نکند و واکنشی نشان ندهد، از جامعهی مجازی عقب می افتد. حال آنکه چنین مطالبه ای که یک موج رسانه ای آن را آورده، موجی دیگر آن را به سرعت محو میکند.
♨️مورد پنجم: مبتلا به باشد و نیاز جامعه را در نظر بگیرد.
♨️مورد ششم(مورد آخر): متناسب با اقتضائات باشد. یعنی درک مطالبه گر از مسائل ذیل ضروری است:
دوران، جغرافیا، فرهنگ و اقتصاد
در توضیح دو مورد آخر سخن بسیار است اما به دلیل فرار از قلم فرسایی، به یک مثال که تازگی دارد بسنده میکنیم.
در نظر بگیرید اوضاع اقتصادی جامعه و ارزش پول ملی در حال تضعیف شدن است، عده ای دقیقا در همین شرایط و فضای اجتماعیِ ملتهب ناشی از فشار اقتصادی، در مقابل مجلس بدون توجه به اقتضاءات جامعه نسبت به مقوله ای اعتراض کنند. اگر این دغدغه مندان، مسائل اولویت دار و بی عدالتیهای کلانتر را در نظر بگیرند قطعا در کنار مطالبه مطروحه، مطالبه مسئله بی عدالتی و کم توجهی به حوزه بانوان در بیاناتشان پررنگ تر می شود.
♻️ از تمامی دغدغه مندان عزیز خواهشمندیم به این ۶مورد توجه ویژه داشته باشند تا خدایی نکرده در مطالبه خود دچار شکست و سرخوردگی نشوند.
✍🏻میثم آذرگون
#عدالتخواهی
#مطالبه_گری_پژوهش_محور
📍مرکز تحقیقات راهبردی آسیب های اجتماعی
@mtra1395
32.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢پدیده زاییده۹ _ نوانما پنجم(قسمت آخر)💢
مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی
به مترآ بپیوندید و زنجیره تبیین باشید👇👇
@mtra1395
💢آگاهی بخشی و ارتقاء اطلاعات حقوقی مردم نسبت به جرائم، باید در اولویت قوه قضایی قرار بگیرد💢
♦️جهت نتیجه بخشی کامل سیاستهای پیشگیرانه جرائم و بزهکاریها، مردم باید نسبت به مجازات های هنجار شکنی وسایر قوانین حقوقی در رفتارهای اجتماعی آگاهی کافی (فراتر از لازم) داشته باشند.
♦️بررسی یک جامعه تحقیقاتی حاکی از این است که ۸۶ درصد کسانی که در اعتراض_اغتشاش شهریور401 بازداشت شدند، هیچگونه اطلاعات حقوقی از پیامد تخلفاتی که مرتکب شدند نداشتند.
♦️به جز عاملین اصلی که عامدانه به صحنه آمدند اما معترضین یکباره مواجه می شوند با یک پرونده ای که حجم سنگینی از اتهامات درآن قرار دارد.
♦️این رسالت قوه را دوچندان میکند که این مسئله را در اولویت کارهای خود قرار دهد.
شکی نیست که قوه باید به این سمت حرکت بکند که مردم را به یک فرهنگ خودکنترلی اجتماعی برساند که خود مردم مراقبت کنند از ارزش ها و دستاوردها.
پرواضح است که امکان ندارد برسر هر کوی و برزن یک ضابط گذاشت .ازطرفی خود کنترلی اجتماعی فرع بر آگاهی نسبت به حقوق شهروندی، آگاهی نسبت به ناهنجاریهای اجتماعی و مجازات هنجار شکنی و سایر قوانین است.
♦️این سنخ تبیینات از مصادیقی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند و آنرا یک فریضه لازم و فوری دانستند.
♦️اگر این مهم محقق گردد ؛
حداکثرفایده اش= رشد و ارتقاء سواد حقوقی شهروندان نسبت به جرائم و ناهنجاریهاست.
حداقل فایده اش= اتمام حجت با دو دسته است؛
🔸️مجرمین و تبهکاران
🔸️افکار عمومی خاکستری
🇮🇷پاینده ایران اسلامی
سهیل توانائی
مرکز تحقیقات راهبردی آسیبهای اجتماعی
به مترآبپیوندید وزنجیره تبیین باشید👇👇
@mtra1395
📿قرائت قرآن به زبان عربی، آیات را دلنشین تر میکند.
📿روضه خوانی به زبان عربی، فرازها را دلسوز تر میکند.
📿بیان روایات معصومین به زبان عربی، حدیث را تاثیر گذارتر میکند.
📿مدح آل الله به زبان عربی، سروده را دلچسب تر میکند.
🔸️فقط کافیست مقایسه کنید🔸️
به مترآ بپیوندید وزنجیره تبیین باشید👇👇
@mtra1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿قرائت قرآن به زبان عربی، آیات را دلنشین تر میکند.
📿روضه خوانی به زبان عربی، فرازها را دلسوز تر میکند.
📿بیان روایات معصومین به زبان عربی، حدیث را تاثیر گذارتر میکند.
📿مدح آل الله به زبان عربی، سروده را دلچسب تر میکند.
🔸️فقط کافیست مقایسه کنید🔸️
به مترآ بپیوندید وزنجیره تبیین باشید👇👇
@mtra1395
💠شخص ِحقیقی باشی یا حقوقی فرقی نمیکند. تو همیشه "شخصیتی راهبردی" بوده، هستی وخواهی ماند اگر؛
🔹️نفوذ ناپذیر باشی؛
( ارزشهایت تحت تاثیر احدی قرار نگیرد و در آرمان خواهیت ثابت قدم باشی.)
🔹️نفوذ کننده باشی؛
(گاه با برهان، گاه با بیان تجارب وگاه با به کارگیری عواطف پاک، نفوذ دهنده حقائق باشی در افکار و فرهنگ سایرین.)
🚫نفوذ پذیری ممنوع.
سهیل توانائی
به مترآ بپیوندید ورسانه تبیین باشید👇👇
@mtra1395
هدایت شده از اندیشکده حکمرانی دینی
🔰مارک دوبوویتز: باخت باخت باخت برای امریکا!
♦️طراح تحریمهای ایران که بعد از قیمت ۶۰هزارتومانی دلار، پیشبینی دلار یکصدهزارتومانی را کرده بود در واکنشی تند به میانجیگری چین و توافق ایران و عربستان، این اتفاق را تماما باخت برای آمریکا و اسراییل خواند.
#حکمرانی_دینی
➡️https://t.me/hokmrani_dini
🆔 @hokmrani_dini
مترآ
به مترآ بپیوندید وزنجیره تبیین باشید👇👇 @mtra1395
🔮نمایندگان ملت در نشست علنی امروز (یکشنبه 21 اسفند) مجلس شورای اسلامی،کلیات طرح حمایت مالی از افشاگران فساد را به تصویب رساندند.
🔮اینکه تصمیم فوق از منظر جامعه شناختی موجب خیزشی ازجنس افشاگرایانه در بدنه دستگاه ها وسازمانها میشود و همچنین ۱۷ ماده این قانون، تسهیلگر فساد زدایی در زیرساختهای معیوب پیشین است ودر نتیجه به نفع بیت المال مسلمین تمام می شود، شکی درآن نیست.
🔮لیکن باید مراقبت نمود که موازنه ارزشها بهم نریزد؛
🛎افشاگری اگر با قصد قربت واقامه عدل ومبارزه باظلم(فردی-سیستمی) باشد ارزش است وخلافش خیر.
🛎در افشاگری، چهارچوب شرع مقدس درنظر گرفته شود.نه هر سزاوار ذمی به بهانه های واهی رها شود و نه هر غیرِ آن، مذمت شود. (مدح مالایستحق المدح وذم مالا یستحق الذم قبیح)
🛎 "پاداش گیری" ارزش نشود که عناصر جامعه به شوق آن، گزارش دهند و اگر پاداشی نباشد گزارش فساد داده نشود. اگر یک عادت اجتماعی، به غلط دررگ وپی یکملت نهادینه شود رفع آن عادتِ نادرست، دفعی نیست وسالیان متمادی زمان میبرد تا آن ضد ارزشها را محو و ارزشها را مجددا گسترانید.
🇮🇷پاینده ایران اسلامی
سهیل توانائی
به مترآ بپیوندید وزنجیره تبیین باشید👇👇
@mtra1395