🔹امام جمعه احمدآباد اردکان یزد (جمعه 10 فروردین ۱۴۰۳)
🔸ولَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ( آیه 139 سوره مبارکه آل عمران)
شما هرگز سستی نکنید و اندوهناک نشوید، زیرا شما پیروزمندترین و بلندترین ملت دنیایید اگر در ایمان ثابت قدم باشید.
🔻۱- شكستِ موضعى در يك جنگ، نشانهى شكست نهايى مسلمانان نيست.
۲- رهبر جامعه بايد روحيهها را تقويت كند.
۳- اگر به ايمان و اطاعت برگرديم، در جنگها به پيروزى خواهيم رسيد.
۴- در سايهى ايمان، مىتوان بر همه جهان غالب شد.
۵- در جهان بينى مادّى، عامل پيروزى سلاح و تجهيزات است، ولى در بينش الهى، عامل پيروزى ايمان است.
🔻در ۸ سال دفاع مقدس ایمان به خدا کاری کرد که بر تمامی دشمنان غالب شدیم.
🔻 جامعه با امید و تلاش جلو میرود. عوامل نوید دهنده و امید دهنده را در زندگی خود پیدا کنید تا بتوانید زندگی خوبی داشته باشید.
🔻ما در عرصه های مختلف سیاسی، امنیتی و جنگ های نامنظم الحمدلله توانستیم دشمن را عقب بزنیم.
🔻 ان شاءالله در عرصه اقتصادی هم دشمن را ناکام می گذاریم.
🔻إنَّ مَعِيَ رَبّي سَيَهدينِ (سوره مبارکه الشعراء آیه ۶۲)
یقیناً پروردگارم با من است، بزودی مرا هدایت خواهد کرد.
🔻 رهبران آسمانی، در بحران ها دلی آرام دارند و مايه آرامش ديگران نيز هستند.
2- ما نیز باید به وعده های الهی يقين داشته باشيم.
3- هنگام برخورد با دشمن، حتّی زمانی كه در يك طرف دريا و در طرف ديگر سپاه دشمن است، مأيوس نشويد و به خدا توكّل كنيد.
4- پيامبران واسطه ی فيض و رحمت الهی هستند و هدايت پيامبر، واسطه ای برای هدايت مردم است.
5- انبيا تحت حمايت ويژه ی خداوند هستند.
6- هدايت از شئون ربوبيّت است.
🔸 خطبه دوم؛
🔻سال جدید را به همه عزیزان تبریک عرض میکنم و امیدوارم که امسال سالی پربرکت و پر از تولید همراه با سلامتی داشته باشید.
🔻مقام معظم رهبری فرمودند: از شیرینی های سال گذشته پیشرفت های چشمگیر علمی و فناوری و زیربنایی و حضور حماسی مردم در روز قدس و ۲۲ بهمن و برگزاری امن و سالم انتخابات بود. مشکلات اقتصادی مردم و حادثه تروریستی کرمان و سیل سیستان و بلوچستان از حوادث تلخ سال گذشته بود و ایشان حادثه غزه را تلخ ترین حادثه بین المللی خواندند.
🔻سال ۱۴۰۳ از سوی رهبر انقلاب، «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شد تا بیش از پیش متوجه جایگاه تولید در پیشرفت اقتصادی کشور باشیم.
🔻 همچنین مقام معظم رهبری فرمودند: به جوانان توصیه می کنم که جلوتر از نقشه دشمن حرکت کنند و اینکه وحدت ملی از مسائل مهم مملکت از روز اول انقلاب بوده است.
🔻 نباید اختلاف نظر سیاسی موجب نفرت پراکنی و اختلاف بین مردم شود.
🔻 دشمن نمی خواهد موفقیت ها و پیشرفت هایی که داریم به گوش مردم برسد.
🔻ما باید همت و امید مردم را بالا ببریم زیرا که بالاترین سرمایه ملی است.
🔻 حضور جدی مردم را در صحنه اقتصادی بالا ببریم و رشد اقتصادی را افزایش دهیم که همه با هم باید تلاش کنیم و همه مسئولیم (كُلُّكُم راعٍ و كُلُّكُم مَسؤولٌ).
🔻وفات حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها را تسلیت میگویم. حضرت خدیجه یک زن متفکر، مبتکر و یک اقتصاد دان بود که تمام سرمایه خود را به پیامبر تقدیم کرد تا اسلام را گسترش دهد.
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 چی بخریم که در ۶ ماه آینده حداقل ۲۰ درصد سود کنیم؟
✍اطلاعات حقوقیت اینجا بالا ببر👇
⚖ @vakilshoou