فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدواریم تبشیریها از ولنگاری سینما سوءاستفاده نکرده باشند تا به تبشیر مسیحیت بپردازند، و انشالله که از روی غفلته این موراد.
✝️ @n_masihiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدگاه قرآن کریم نسبت به ماجرای تصلیب مسیح؛ به مناسبت عید پاک در مسیحیت.
عید پاک= سالروز قیام مسیح از قبر که در مسیحیت به عنوان عید پاک جشن گرفته میشود.
#مسیحیت#عیدپاک#نوایمانان#صلیب#قران_کریم#عیسی_مسیح
✝️ @N_MASIHIAT
هانس کونگ یکی از بزرگترین الهیدانان مسیحی است که نظرات مخالفی با اموزه های رایج مسیحی داشت، کونگ معتقد بود پاپها معصوم نیستند و کلیسای کاتولیک هم بر دنیای مسیحی تفوق ندارد. این اعتقادات او باعث طردش از کلیسا و خارج از ایمان مسیحی دانستن او از طرف کلیسای کاتولیک روم شد. کونگ انقلاب اسلامی را نقطهی عطفی برای مرکزیت و احیای دین در امور سیاسی میدانست.
یادداشتی به مناسب درگذشت این الهی دان مسیحی تهیه شده که میتوانید از اینجا ببینید.
✝️ @n_masihiat
حضرت مسیح(ع) خیلی ها رو شفا دادند، انشالله دست شما رو هم بگیره..
✝️ @n_masihiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از ترفندهای مبلغین مسیحی در میان فقرا...
✝️ @N_MASIHIAT
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینبار کودکی ساده طعمه میشود...
✝ @n_masihiat
پیام تبریک اسقف اعظم ارامنه تهران به مناسبت ماه مبارک رمضان
✝️ @n_masihiat
✍️نظر عهد جدید در مورد روزه
روزه یکی از مناسک دینی مسیحی است که طبق عهدجدید سفارشاتی در مورد آن وجود دارد، حضرت عیسی(ع) و برخی رسولان افرادی هستند که در عهدجدید سخن از روزه گرفتن آنها شده و این خود الگوییست برای مسیحیان در طول تاریخ که سنت روزه را در برخی روزها زنده نگه دارند.
کامل مقاله را در اینجا بخوانید.
✝️ @n_masihiat
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب_
مسیحیان معتقدند بعد از گناه ادم و حوا نسل بشر گناهکار به دنیا میآید و تنها راه نجات بشر مصلوب شدن عیسی مسیح بود و خدا عیسی را به صلیب کشید تا انتقام گناه ادم و حوا را از نسل بشر بگیرد و در واقع عیسی کفارهی گناهان ما شد، در نتیجه هرکس به این ماجرا ایمان داشته باشد از گناهی که به ارث برده پاک خواهد شد!!
بسیاری از دمتفکران میپرسند اصولا چه نیازی وجود داشت تا خدا از انسانها کفاره بطلبد و خدا بمانند پدری مهربان است و هیچ پدری فرزند عزیزش را بخاطر گناه دیگران به صلیب نمیکشد و خدای صالح طلب کفاره نمیکند و کفاره غیرضروری است. زیرا هیچ مانعی برای رجوع گناهکاران به سوی خداوند نزد او وجود ندارد و خدا صفاتی مانند کینهتوزی، حقد و عدم رحمت ندارد که نتواند از گناه بشر بدون طلب کفاره درگذرد؛ کشیش جیمز انس پاسخ میدهد که گرچه خدا پدر مهربان است اما حاکم نیکوکار نیز هست و وظیفه حاکم ادب کردن گناهکاران است![1] ولی باید به این نکته توجه داشت که اگر بنا است کسی ادب بشود خود شخص مجرم باید مجازات شود (حزقیال 18 : 20) و نه بی گناهان. چرا خداوند باید بی گناهی را برای اجرای قانون خود، تنبیه کند؟ از دیگر سو، آیا مجازات یک بی گناه چه تاثیری میتواند در آمرزش سایر گناهکاران داشته باشد ؟
پینوشت:
[1]. الامیرکانی، جیمس انس، نظام التعلیم فی علم اللاهوت القویم، ج 2، ص 239.
✝️ @n_masihiat
پایگاه جامع فرق؛ ادیان و مذاهب_در کلیپ فوق شاهد برنامهای از یکی از شبکههای تبشیری هستیم با موضوع حجاب اختیاری یا اجباری؛ مجری و کارشناس در پاسخ به این اشکال که اگر در مورد پوشش، اختیار وجود داشته باشد و هرکسی هر لباسی دوست داشته باشد بپوشد، آمار تجاوز و خشونتهای جنسی علیه زنان بالا میرود؛ ضمن پذیرش این اشکال راه حل را در برخورد قانونی و وضع قوانین برای متجاوزن میداند و مدعی است اگر قانون برای برخورد این خشونتها اجرا شود مانع بروز خشونت جنسی یا تجاوز به زنان خواهد بود.[!]
این پاسخ به قدری سطحی و غیرکارشناسی است که زمان زیادی برای پاسخ دادن نمیطلبد. اول اینکه مگر در جوامع غربی که آزادی پوشش است و اتفاقا برای تجاوز هم قوانینی سفت و سخت دارند، هیج متجاوز جنسی وجود ندارد و هیچ تجاوزی صورت نمیگیرد؟
دوم اینکه آیا منطقی است که زمینه را برای جرم فراهم کنیم و بعد صرفا مجرم را مجازات کنیم؟ اگر کسی مالش را در جایی که احتمال دزدی بالا است بدون هیچ مراقبتی بگذارد، وقتی مال او ربوده شد منطقا به او این اشکال وارد نیست که چرا مالش را در معرض دزدی و آن هم جایی که دزدی امری معمول است بدون رعایت مسائل ایمنی گذاشته؟
برای پیشگیری از جرم باید هم زمینهی وقوع جرم از بین برود و هم قوانین و مجازاتهایی برای مجرم در نظر گرفته شود، اینکه گفته شود ما زمینهی جرم را فراهم کنیم اما برای جلوگیری از جرم فقط قوانین سختی برای مجرم در نظر بگیریم(همانطور که در این برنامه گفته شد) حرفی غیرعالمانه است و بیان کردیم در جوامع غربی این روش نتوانسته جلوی تجاوزات بسیاری که رخ میدهد را بگیرد، به گزارش خبرگزاری مهر فهرست 15 کشور با درصد بالای تجاوز جنسی از این قرار است:
1.آفریقای جنوبی
2.لسوتو.
3 بوتسوانا
4. سویس
5. برمودا
6. سوئد
7سورینام
8. کاستاریکا
9. نیکاراگوئه
10.گرانادا
11. سنت کیس
12. استرالیا
13. بلژیک
14. آمریکا
15. بولیوی