.¸¸.•°˚˚°❃◍⃟🇮🇷◍¸.•
.¸¸.•°˚˚°❃.¸¸.•
🇮🇷
ای اهل حرم
وقت دفاع از حرم است
#ایران
📡🖋
⭕️تاملی بر پروژه آمریکایی آشوب-تحریم-مذاکره
🔹اساسا اغتشاش (و نه اعتراض) که نشات گرفته از شکافهای درونی جامعه و با تحریک عوامل خارجی است، میتواند آمریکا و غرب را به این نتیجه برساند که با استفاده از سلاح تحریمها و افزایش فشار اقتصادی شکافهای میان جامعه و حاکمیت را گسترش دهد تا در نتیجه نظام در اثر فشارهای داخلی و بیرونی تن به تغییر رفتار در حوزههای مورد خواست طرفهای خارجی دهد.
🔹هرگونه ناآرامی و آشوب در ایران منجر به ارسال پالس ضعف به بیرون خواهد شد و زمینه و مشروعیت برای تحریم و فشار بیشتر را مهیا میکند. برای نمونه در جریان فتنه 88 بود که مقامات آمریکایی اغتشاشات درون ایران را فرصتی برای فشار بیشتر جهت تغییر رفتار جمهوری اسلامی قلمداد کردند و بیسابقهترین تحریمهای تاریخ را علیه ایران به بهانههای حقوق بشری وضع کردند.
🔹 اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا در کتاب خاطرات خود با عنوان «سرزمین موعود» خیلی صریح به این موضوع اشاره میکند و مینویسد که «بعد از آنکه تلاشهای ما برای آغاز مذاکره با ایران رد شد، در شرایطی که این کشور وارد چرخه هرج و مرج و سرکوبگری بیشتر میشد، ما راهبردمان را بهسمت دومین گام راهبرد منع اشاعهای خودمان تغییر دادیم؛ یعنی بسیج کردن جامعه بینالمللی برای اعمال تحریمهای اقتصادی سخت و چندجانبهای که میتواند ایران را وادار به حضور در میز مذاکره کند».
🔹 هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا نیز در کتاب خود با عنوان «انتخابهای سخت»، فتنه 88 و بهانههای حقوق بشری را عامل همراهی بقیه کشورها در اعمال تحریم میداند و مینویسد، «پس از اعتراضها به نتیجه انتخابات در سال ۸۸، آمریکا توانست کشورهای دیگر را برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایران همراه سازد».
🔹 جان بولتون مشاور قبلی امنیت ملی کاخ سفید هم خیلی صریح در این باره میگوید «این ناآرامیهای ایران در سال ۸۸ بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجددا به روی میز برگرداند».
🔹 قطعنامه 1929، قانون تحریمهای ثانویه بانکی ایران موسوم به سیسادا و سپس قانون اختیارات دفاع ملی برای سال 2012 و امثالهم همگی ثمره اغتشاش های سال 88 بود که فتنهگران در آن سالها بهترین ابزار را به آمریکاییها هدیه دادند تا با فشار بیشتر بر تنور شکاف اجتماعی و ناآرامیها بدمند.
🔹 جان مک کین سناتور آمریکایی در همان سال پس از تصویب قطعنامه ۱۹۲۹ در «بنیاد ملی دموکراسی» درباره ضرورت وضع قطعنامه ۱۹۲۹ میگوید، «بالاخره قطعنامه تحریمهای بیشتر علیه ایران به تصویب رسید. ما باید درکنار جنبش سبز بایستیم، لازم است که اهداف آنان را اهداف خود بدانیم. منافع آنان منافع ماست و تلاشهایشان، تلاشهای ما»؛ یا قانون سیسادا که در مقدمه آن یکی از علتهای مهم تصویب این قانون را فتنه 88 بر میشمارد و صریحا مینویسد که «دولت ایران همچنان به نقض جدی، منظم و مداوم حقوق بشر، از جمله سرکوب آزادی بیان و آزادی مذهبی، بازداشت غیرقانونی طولانیمدت، شکنجه و اعدامها ادامه میدهد. چنین موارد نقضی پس از انتخابات ریاستجمهوری جعلی در ایران در ۱۲ ژوئن ۲۰۰۹ (۲۲ خرداد ۱۳۸۸) افزایش یافته است». لذا همانطور که روشن است اغتشاش زمینه تصمیمگیری و اجماعسازی جهت فشار بیشتر با ابزار تحریم را به دشمنان میدهد تا ثمره آن واداشتن ایران به مذاکره و امتیاز دادن به طرف مقابل شود.
🔹در ماجرای اخیر هم بعد از عدم تمکین جمهوری اسلامی ایران به زیادهخواهیهای طرف آمریکایی در مذاکرات احیای برجام، حال این اغتشاشگران هستند که بستر تحریمهای جدید و اجماعسازی علیه ایران را ایجاد خواهند کرد تا آمریکا با استفاده از این اهرم فشار بتواند در پای میز مذاکره، مطالبات خود را به جمهوری اسلامی تحمیل و امتیازات زیادهخواهانه را وصول کند.
🔹نکته قابل تامل آن است که همان جریانی که در تنور اغتشاش میدمد همان افرادی هستند که خواهان توافق به هرقیمتی هستند، گویا جریانی در داخل نقش پیاده نظام دشمن را دارد تا در یک تقسیم کار اغتشاش-تحریم و سپس مذاکره، جمهوری اسلامی را وادار به عقبنشینی از اصول و مولفههای قدرت خود کنند.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
📡🖋کانال نبرد اراده ها @nabardeeradahha
اشخاص فاسد در اطراف کشورتان مشغول به توطئه هستند
🔹وظیفه خود مردم است که توطئه آنها را خنثی کنند. البته با آن اراده صمیمانهای که ملت ما دارد و با آن عزم جزمی که جوانهای ما دارند، توطئهها همه خنثی و همه توطئه گرها دفن خواهند شد.
📅 امام خمینی(ره) | ۲۰ دی ۱۳۵۸
🖋📡ما را در قرارگاه رسانه ای سیاسی اجتماعی نبرد اراده ها دنبال کنید👇
🔸ایتا
https://eitaa.com/nabardeeradahha
🔸واتساپ
https://chat.whatsapp.com/IhwnkzsycJj8Wn9kPvGAGh
📡🖋
آيا جمهوری اسلامی، نظامی پاسخگوست؟
🔺 گاهی روشنفكران، برونگرايان و مقلدان كليشههاي سياسي غرب ميگويند جمهوري اسلامي پاسخگو نيست. فلان نهاد پاسخگو نيست.هركس هر كار بكند كسي نميتواند يقهاش را بگيرد. برخي با كنايه و متأثر از ماهيت ديني نظام ميگويند: «اينها معتقدند فقط بايد به خدا پاسخگو بود.» برخي معتقدند چون نظام ديني است خود را در پارادايم حق-باطل تعريف و درباره آنچه عليه باطل است، لزومي به پاسخگويي نميبيند. ادراكي كه در بخشي از مردم معتبر كردهاند نيز همين گزاره است.
🔹اما دقت در پديدهها و مصاديق اتفاقات نشان ميدهد جمهوري اسلامي فراتر از حد نرمال پاسخگوست، اما برخي پاسخگويي را جمعكردن بساط نظام ميدانند و فقط اینگونه راضی میشوند لذا دشمنان، منافقان، وابستگان نظام پيشين و سكولارها نيازي به اقناع ندارند.
🔸️ اما بايد براي تشنگان حقيقت اين موضوع روشن شود كه چگونه پاسخگوترين نظام سياسي جهان را در ذهن برخي وارونه ساختهاند. به حوادث ريز و درشت سالهاي پس از انقلاب بنگريد!
در ماجراي قتلهاي زنجيرهاي
در سال1377 كدام نظام سياسي قتل مخالفان توسط سازمان امنيتياش را رأسا بهعهده ميگيرد؟ اعلام ميكند و ميپذيرد؟ (ميگويند چون در دولت خاتمي بود، اعلام شد؟ آنها كه چنين ميگويند مگر رئيسجمهور در ايران را صاحب اختيار ميدانند؟)
در ماجراي هواپيماي اوكرايني
در جهان موردي هست كه فرماندهان عالی نظامی آن شخصا موضوع را بپذيرند، اعلام عذرخواهي كنند و از خدا براي خود طلب مرگ نمایند؟ و نظام سياسي كشتهشدگان اين موضوع را شهيد محسوب و هنوز 10نفر از مرتبطان با موضوع در زندان باشند؟
در ماجراي متروپل
وزير كشور 3روز آنجا ماند، معاون اول رئيسجمهور و معاون اقتصادي حضور يافتند، رئيسجمهور شخصا حضور يافت، تيمهاي ويژه شهرداری تهران به آنجا اعزام شدند. غرامت جانباختگان قبل از تشكيل هر دادگاهي پرداخت شد، 4شهردار متوالي آبادان زنداني شدند... اما آنچه ديديد هشتگ «تفنگت را زمين بگذار» بود و وقتي یقه آنان گرفته ميشود، خود را فيلمساز متمايز از حاكميت معرفي و علت دستگيري خود را به آن ارجاع ميدهند.
در ماجراي كهريزك
رهبري شخصا آنرا جنايت خواند و تا پايان كار پيشرفت. با دادستان وقت تهران آنگونه برخورد شد و از مسئوليت قضا عزل شد.
در ماجراي ستار بهشتي و زهرا كاظمي
تا آخر مراحل قضايي و صدور حكم پيش رفت.
در ماجرای تجمع آب اصفهان
شخص رئیس جمهور، وزیر نیرو و معاون اول حضور یافتند و با هماندیشی کشاورزان موضوع را در کوتاهمدت حل و در بلندمدت راههای آن را شروع کردند .
در ماجرای آب شهرکرد و همدان
شخص وزیر نیرو مثل یک کارگر در میدان میدوید
و درخصوص مهسا اميني
بهرغم اينكه همه اسناد تاكنون علت فوت را سكته ميدانند، در كجاي دنيا رئيسپليس كشور شخصا با خانواده تماس ميگيرد. رئيسجمهور شخصا به خانواده قول پيگيري ميدهد. وزير كشور شخصا مأمور ويژه رسيدگي ميشود. قوه قضایيه و پزشكي قانوني وارد موضوع ميشوند. ردههاي مختلف مسئولان استاني به سراغ خانواده ميروند.
🔹 اما چرا عدهاي راضي نميشوند؟ چون او بهانه است. دستهاي پايان جمهوري اسلامي را ميخواهند و عدهاي پایان اجراي شريعت را و بس.
🔻 در همه حوادث ريز و درشت ديگر اگر حريت و اخلاق به ميدان بيايد و كينههاي شتري به حاشيه رانده شود، همينگونه است اما طبيعي است كه دنياي حقوق با دنياي سياست بسيار متفاوت است. ممكن است فردی در افكار عمومي 100بار به اعدام محكوم شود اما در عالم حقوق سندي براي يكسال زندان نيز برايش يافت نشود. در سيل و زلزله نيز همينگونه است.
🔹مسئولان ما بهتر از هرجاي جهان، كنار مردماند تا جايي كه در زلزله سرپلذهاب و بم شخص رهبري حضور يافتند و در بم اين سركشي دوبار انجام شد. بنابراين آنكه احساس ميكند درمقابل خدا پاسخگوست، طبيعي است كه ميداند پاسخگويي به حقالناس مقدم بر پاسخگويي به حقالله است.
✍عبدالله گنجی
🖋📡ما را در قرارگاه رسانه ای سیاسی اجتماعی نبرد اراده ها دنبال کنید👇
🔸ایتا
https://eitaa.com/nabardeeradahha
🔸واتساپ
https://chat.whatsapp.com/IhwnkzsycJj8Wn9kPvGAGh
مهاجرانی: تحلیل آیتالله خامنهای دقیق بود
🔹تحلیل آیتالله خامنهاى جامع، دقیق، روشنگرانه و بههنگام بود. مفسر رادیو BBC فارسى ـ که آخر عمرش را مىگذراند ـ نگران غیبت آیتالله خامنهاى شده بود، از عدم حضور و صداى ضعیف ایشان غصه مىخورد!
🔹این سخنرانى را ایشان و همکاران و ایرانـنال بشنوند و ببینند: «خشکید و کویر لوت شد دنیاشان!
@nabardeeradahha
📡🖋
تصاویری از حضور فرمانده کل قوا در دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (علیهالسلام)