🌀آسیبهای دوری گزیدن اهالی معنویت از ثروت
🔰#عرفان_و_معنویت_اقتصاد
1️⃣. ضربه زدن دشمن به دین توسط ثروت
🔻یکی از آسیبهای مهم دور شدن اهالی معنویت از تلاش برای ثروت و درآمد این است که موجب میشود ثروت و مال در دست کسانی قرار گیرد که در جهت ضربه زدن به دین، از آن سوءاستفاده میکنند.
چنانکه امام علی (ع) فرمود:
«الْمَالُ یَعْسُوبُ الْمُنَافِقِین
مال تکیهگاه منافقین است»
(تمحیص، ص 48)
اگر ما بخواهیم منافقین زمین بخورند، باید بازی با اموال جامعه را از دستشان بگیریم، زیرا پایگاه اصلی اتکا منافقین مال است.
وقتی ما میخواهیم وابستگی منافقان به مال و ثروت را مذمت کنیم، باید قبل از آن به اهمیت وظیفۀ مؤمنان دربارۀ کسب درآمد حلال و مصرف آن درراه زندگی بهتر و بندگی بهتر گفتگو کرده باشیم.
2️⃣. ضعیف شدن جامعه دینی
🔻آسیب دوم این هست که ازآنجاکه ثروت، برای اهل معنویت، قدرت آفرین است زور مداران و زر داران در راستای ضعیف کردن جامعه دینی، دینداران را از دنیا دور میکنند تا بتوانند ملتها را به نابودی بکشانند.
یکی از بهترین راهها، برای از بین بردن پایگاه اصلی منافقان و ارتقاء معنویت مؤمنین، تبیین نقش «تلاش و کوشش» برای «تولید ثروت» در «افزایش معنویت» مؤمنان است.
#معنویت_و_اقتصاد
🔹 همه خودشان را #آماده نگه بدارند،...
یعنی هم آمادهی کار اقتصادی باشند، هم آمادهی کار فرهنگی باشند، هم آمادهی کار سیاسی باشند، هم آمادهی حضور در میدانها و عرصههای مختلف باشند.
امام خامنه ای
۱۳۹۴/۶/۱۲
🔰 خطشکنان تولید
🔻 عرصهی تولید و رونق اقتصادی و اوج گرفتن ثروت ملّی و رفاه عمومی در کشور، احتیاج دارد به پیشروانی، فرماندهانی، صفوف مقدّمی؛که شما #تولیدکنندگان هستید.
شما صفوف مقدّم و خطشکنهای این عرصه و این میداناید؛ این میدان هم میدان مهمّی است، میدان خطیری است، میدان جنگ است.
امام خامنه ای
۱۳۹۸/۰۸/۲۸
💠 بنده اعتقاد زیادی به #تعاونیها دارم
🔺 تعاونیها بسیار پدیدهی مطلوبی هستند برای اقتصاد ما؛ سرمایههای خُرد را جمع میکنند، تکتکِ افراد را توانمند میکنند، اشتغالِ فراوان ایجاد میکنند؛ بعد اگر بشود این تعاونیها را شبکهسازی کرد، در یک شبکهای جمع کرد، یک مجموعههای عظیمی به وجود میآید.
خیلی برکات دارد؛ این تعاونیها را باید دنبال کنند...
حتماً با جدّیّت مسئلهی تعاونیها را دنبال کنید و این مشکلاتی را که ذکر کردند در مورد تعاونیها، برطرف کنید.
امام خامنه ای
۹۸/۸/۲۸
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شعر طنز اجتماعی در مورد گرانی گوجه
رفیقِ نیمه راهی؛ کلان شدی گوجه
شریکِ خوانِ زِما بهتران شدی؛ گوجه🍅
کیوی غلام نگاهت؛ انار خال لبت
رئیس دسته نام آوران شدی؛ گوجه
سراغ من نمیآیی و ژست میگیری
کنار موز نشستی گران شدی گوجه😂
@Afsaran_ir
هدایت شده از خاکریز بصیرت _ حسین امیدیان
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘ناگفته های یک بسیجی جانباز اغتشاشات اخیر😔
@Omidiaan_hossein
هدایت شده از خاکریز بصیرت _ حسین امیدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید کمیل موسوی:امان از شورای نگهبان!
#خود_کرده_را_تدبیر_چیست؟
@Omidiaan_hosseun
🌀مقام معنوی ثروتمندان | ثروتمندان دو برابر ثواب میبرند
🔰#عرفان_و_معنویت_اقتصاد
🔻ذكَرنا عِندَ أبي جَعفَرٍ عليه السلام مِنَ الأَغنِياءِ مِنَ الشّيعَةِ، فَكَأَنَّهُ كَرِهَ ما سَمِعَ مِنّا فيهِم؛
قالَ: يا أبا مُحَمَّدٍ، إذا كانَ المُؤمِنُ غَنِيّا رَحيما وَصولًا لَهُ مَعروفٌ إلى أصحابِهِ، أعطاهُ اللّهُ أجرَ ما يُنفِقُ فِي البِرِّ أجرَهُ مَرَّتَينِ ضِعفَينِ؛
لِأَنَّ اللّهَ تَعالى يَقولُ في كِتابِهِ:
«وَ ما أَمْوالُكُمْ وَ لا أَوْلادُكُمْ بِالَّتِي تُقَرِّبُكُمْ عِنْدَنا زُلْفى إِلَّا مَنْ آمَنَ وَ عَمِلَ صالِحاً فَأُولئِكَ لَهُمْ جَزاءُ الضِّعْفِ بِما عَمِلُوا وَ هُمْ فِي الْغُرُفاتِ آمِنُونَ.»(سباء،72)
🔻نزد امام باقر علیهالسلام از توانگرانِ شيعه سخن گفتيم.
گويا وى آنچه را از ما درباره آنان شنيد، خوش نمىداشت؛
فرمود: اى ابو محمّد! هرگاه مؤمن ثروتمند و مهربان باشد و همواره از جانب او به اطرافیانش خير برسد، خداوند پاداشِ انفاق نيكش را دو برابر عطا مىفرمايد؛ كه او، خود، در كتابش فرموده است:
«و اموال و فرزندانتان هرگز شما را نزد ما مقرّب نمىسازد، جز كسانى كه ايمان بياورند و عمل صالحى انجام دهند كه براى آنان پاداش مضاعف در برابر كارهايى است كه انجام دادهاند؛ و آنها در غرفههاى (بهشتى) در (نهايت) امنيّت خواهند بود!»
📚علل الشرائع، ج 2، ص 604
📌نکته: البته فقراء با نیت، با رعایت شرایطی مثل اینکه فقر به خاطر تنبلی و کاهلی نباشد، می توانند تمام این مقامات را کسب کنند.
#معنویت_و_اقتصاد
#تولید_ثروت_پایدار
هدایت شده از خوش خوراک
⛽️نفت، 💸اختلاس، 🔥اغتشاش
✍️دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
🎯#انتشار_این_متن_زمینه_اغتشاش_را_تضعیف_میکند،
📰 در انتشار آن بکوشید.
ارقام بودجه، چه درآمدها و چه هزینهها ارقامی نجومی است و درک اندازه و بزرگی این ارقام برای مردمی که با حقوق و درآمد ماهانه سرو کار دارند قابل درک نیست، فقط میدانند که این ارقام بسیار بزرگ است و این باور در اقشار مختلف مردم وجود دارد که اگر این درآمدها که یکی از آنها درآمد صادرات نفت است درست هزینه شود و از حیف و میل و اختلاس و رانتخواری و دزدی و پرداخت حقوقهای نجومی اجتناب و یا جلوگیری گردد میتوان با آن لااقل نیازهای اولیه مردم از قبیل مسکن، معیشت، درمان، ازدواج، رفاه و ... را تأمین نمود.
اطلاعاتی که در مورد پرداخت مستمری و یارانه از کشورهای نفت خیز در کشورهای عربستان، کویت، قطر و امارات به مردم میرسد مشخص میسازد که مبلغ این مستمری گاهی از حقوق برخی از کارمندان و کارگران ایرانی بیشتر است و لذا اقشار مختلفی از مردم انتظار دارند در ایران نیز از محل این درآمدهای نفتی وضعیت اقتصادی مردم بهبود یابد ولی این انتظارات برآورده نشده است و این سوال در اذهان شکل گرفته است که پس این درآمدها کجا و چگونه هزینه میگردد؟ و نارضایتیهایی شکل گرفته است. همه بر این تصورند که حقشان از بیتالمال صرف اموری میشود که نفعی برای مردم ندارد و ارقام چند هزار میلیاردی اختلاسها که گاه توسط بستگان درجه یک مسئولان دولتی گزارش میشود داغ مردم را تازه میکند.
طبیعتاً بودجه بیتالمال هرچند در اختیار دولت است اما متعلق به همه ملت ایران از هر دین و مذهب و از هر قومیت و منطقهای است و همه ایرانیان در آن سهم دارند. بسیاری از اهل سنت ایران بر این تصورند که شیعیان حق آنان را نمیدهند، قومیتها بر این باورند که سهم آنها از بیتالمال در شهرهایی مثل تهران و اصفهان هزینه شده و یا توسط دست اندرکاران حیف و میل میگردد.
متن حاضر در صدد است این باورها را مورد ارزیابی قرار داده و واقعیتهایی را به ویژه در مورد درآمدهای نفتی و بودجه عمومی و نیز ابعاد اختلاسها به زبان قابل درک برای عموم مردم شرح دهد.
از آنجا که مردم با حقوق و درآمد و هزینه ماهانه سروکار دارند، در متن حاضر سعی شده است که ابعاد بودجه و درآمد نفت بر اساس نفر ماه تومان مقایسه گردد. یعنی مشخص گردد میزان درآمدهای دولت به ازای هر ایرانی در هر ماه چه مقدار است. با تقسیم ارقام بودجه یک سال کل کشور بر تعداد جمعیت 80 میلیون نفری کشور، میزان آن به ازای هر ایرانی در هر سال مشخص میگردد و با تقسیم آن به 12 ماه، مبلغ مورد نظر در هر ماه مشخص میشود و مردم میتوانند آن مبلغ را که درآمد یا هزینههای کشور به ازای هر ایرانی در هر ماه است با درآمدها و هزینههای ماهانه خود مقایسه کرده و ا ندازه آن را بهتر تشخیص دهند و توقعات و مطالبات خود را با آن تنظیم نمایند.
در مورد اختلاسها نیز مقایسههایی با اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی معروف که توسط شخصی به نام امیرمنصور آریا صورت گرفته بود انجام میگیرد و نیز با تقسیم بر جمعیت کشور مبلغ اختلاس به ازای هر ایرانی مشخص میگردد. اینک توجه خواننده محترم این متن، به ارقام درآمدها و اختلاسها جلب میگردد:
👈درآمدها و هزینه های کشور و مقایسه با کشورهای همسایه
✅ صادرات نفت: ایران روزانه حدود 2300000 (دو میلیون و سیصد هزار) بشکه نفت خام صادر میکند. یعنی به ازای هر ایرانی کمتر از یک بشکه در هر ماه (86% بشکه)
✅ مجموع صادرات نفت خام، گاز و میعانات گازی روزانه معادل دو میلیون و ششصد هزار بشکه نفت در بودجه سال 97 پیشبینی شده است یعنی باز هم کمتر از یک بشکه به ازای هر ایرانی در هر ماه (97.5% بشکه)
✍ادامه دارد....
👈🗒فهرست مطالب این مرقومه به شرح زیر است:
✅درآمدها و هزینه های کشور و مقایسه با کشورهای همسایه
✅تولید نفت
✅سهمیه اوپک
✅صندوق توسعه ملی
✅بودجه عمومی
✅مقایسه با قبل از انقلاب
✅افزایش طول عمر
✅مقایسه با امارات متحده عربی
✅بدهی دولت
✅تصورات رایج مردم در مورد درآمدهای نفتی
✅آثار تصور غلط در مورد درآمدهای نفتی و اختلاسها
✅ابعاد اختلاسها
✅توهّم در مورد ابعاد اختلاس
✅دوگانه خطرآفرین توهّم
✅اقدامات ضروری
🆔 @economics_ir
هدایت شده از خوش خوراک
نفت اختلاس اغتشاش.pdf
310.6K
✅پیدیاف نفت، اختلاس، اغتشاش در 4 صفحه
✍ به قلم دکتر قدیری ابیانه
📊اندازه درآمدهای نفتی و اختلاسها در اذهان عمومی
🔢توهّمات و واقعیتها
♨️عواقب و خطرات فتنه اجتماعی
✍راهکارها
🆔 @economics_ir