خوشا امشب که فردایش غدیر است
زمان عید شاه بی نظیر است
الا آزادگان شادی بر آرید
که جشن شاه و سلطان و فقیر است
🌺🌺🌺
شب عید غدیر است و به فردا
نوایی می رسد در دشت و صحرا
پیامبر دست مولا را بگیرد
بخواند جمله من کنت مولاه
💐💐💐
🌹بر عید غدیر، عید اکبر صلوات
☀️بر چهره ی نورانی حیدر صلوات
🌹بر فاطمه این عید، هزاران تبریک
☀️بر یک یکِ اهل بیت کوثر صلوات
🌷🌸🌺💐
❤️فرا رسیدن عید غدیر، عیدالله اکبر، عید ولایت، روز اکمال دین و اتمام نعمت بر همهی شیعیان آقا و مولای جهانها امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام مبارک باد❤️
🤲🏻التماس دعای فراوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ اختصاصی/ مهم
روشنگری #حجتالاسلام_دکتر_نبویان در خصوص #طرح_صیانت_از_فضای_مجازی (۱)
🔷 میخواهیم حقوق ملت ایران تامین شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ اختصاصی/ مهم
روشنگری #حجتالاسلام_دکتر_نبویان در خصوص #طرح_صیانت_از_فضای_مجازی(۲)
🔷 ملت بزرگ ایران و فعالان اقتصادی باید با امنیت خاطر و حفظ عزت، در فضای مجازی حضور داشته باشند.
به گزارش فارس، مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی به تعدادی از سؤالات و ابهامات مربوط به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» پاسخ داده است.
متن کامل گزارش مرکز پژوهشها را در ادامه میخوانید.
۱) مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟
مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکه های اجتماعی، جستجوگرها، خدمات پایه مکانی و نقشه (مانند بلد و نشان)، خدمات میزبانی داده و...
۲) طرح اولیه موسوم به طرح صیانت ایرادات زیادی داشته آیا همان طرح در دستور است؟
طرح صیانت سال ۱۳۹۹ از دستور خارج و بایگانی شد و مفاد طرح جدید از نو و طی جلسات متعدد کارشناسی بازنویسی شده است.
۳) چرا باید طرح در قالب اصل هشتاد و پنجم مورد بررسی قرار گیرد؟
1- ابعاد فنی و کارشناسی طرح بالاست و از پیچیدگی زیادی برخوردار است؛ 2- ذی نفعان زیادی دارند؛ 3- با 85 ای شدن امکان مداخله مستقیم نظرات مردم و کارشناسان در قانونگذاری فراهم می شود ولی در غیر آن این امکان فراهم نمی شود؛ 4- امکان قانونگذاری با کیفیت بهتر فراهم می شود؛ 5- متن نهایی قانون دائمی نمی شود، بلکه موقت خواهد بود (3-5سال) و در نتیجه امکان اصلاح بیشتری برای قانون دائمی خواهد داشت.
۴) چرا کمیسیون اصلی بررسی کننده طرح کمیسیون فرهنگی است و سایر کمیسیون ها از جمله کمیسیون صنایع و امنیت ملی و سیاست خارجی دخیل نیستند؟
با اعمال اصل 85 بنا بر آن شده است که طرح به کمیسیونی مشترک با عضویت نمایندگانی از چند کمیسیون ارجاع شود.
۵) برای اصل 85 شدن چه ضمانتی وجود دارد فرآیند نامناسب دیگر طرح ها تکرار نشود؟
الزامات پیشنهادی اصل 85 شدن: 1. به کمیسیون مشترک متشکل از چند کمیسیون ارجاع شود؛ 2. نماینده معاونت قوانین در همه جلسات حضور داشته باشد؛ 3. نماینده رسانه ملی و خبرگزاری خانه ملت در همه جلسات حضور داشته باشند؛ 4. کارشناسان مستقل، نمایندگان دولت و بخش خصوصی حضور داشته باشند؛ 5. مصوبات کمیسیون پس از هر جلسه به صورت عمومی منتشر شود
سوالات مرتبط با کسب وکارها
۱) آیا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجیکالا، دیوار و اسنپ آچاره آپارات و مانند این ها میشود؟
خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه 35 و 66) است و موارد ذکر شده در سوال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمی شود.
۲) آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند؟
خیر؛ نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در 13 ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) در نظر گرفتن حقالسهم تولیدکنندگان محتوا، 2) ممنوعیت تبلیغات دستگاههای دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، 3) ارائه معافیتهای مالیاتی، 4) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک
3) آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسبوکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟
خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسبوکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.
۴) آیا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابه ای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف نماید.
۵) آیا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایتهای پرمراجعه خارجی که توسط کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرد، فیلتر خواهد شد؟
خیر هیچکدام فیلتر نمی شوند چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بین المللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویس ها نیاز داریم.
۶) آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟
اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.
۷) آیا با تصویب این طرح توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟
خیر؛ بنابر ماده 33 طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکنها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنابر تشخیص کمیسیون عالی جرمانگاری شده است.
۸) آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم میشود؟
نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلت فرم ها اعمال می شود.
سوالات مرتبط با دستگاه های اجرایی
۱) آیا با تصویب این طرح قدرت وزارت ارتباطات کاهش پیدا خواهد کرد؟
خیر؛ تنها اصلاحاتی که پس از تاسیس شورای عالی فضای مجازی لازم بود در ساختار آن وزارتخانه صورت گیرد اجرایی خواهد شد. همانطور
که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است وزارت ارتباطات نیز مجری مصوبات شورای عالی فضای مجازی خواهد بود.
۲) آیا با تصویب این طرح ستاد کل نیروهای مسلح بر اینترنت کشور مسلط خواهد شد؟
خیر؛ صلاحیت نیروهای مسلح بر فضای مجازی صرفا به تامین امنیت زیر ساخت های ارتباطی فناوری اطلاعات آن هم زیر نظر مرکز ملی فضای مجازی محدود شده که در واقع در گذرگاه های ایمن مرزی خواهد بود. مضافاً اینکه نیروهای مسلح هیچ حقی در تأمین مصادیق محتوای مجرمانه، خدمات غیرمجاز و تغییر ترافیکی در کشور ندارد
َ🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
*بی قانونی در فضای مجازی به نفع کیست؟*
✒️دکتر سیدحمیدرضا طالقانی
سالهاست که رهبر معظم انقلاب؛ حضرت امام خامنه ای مد ظله، بر لزوم مدیریت و إعمال قانون بر فضای مجازی اصرار و تأکید نموده و آنرا از دولت و مجلس مطالبه می کنند؛ اما دولت غربگرا و مجلس همسوی آن، هرگز به این مطالبه مبنایی، اعتنا نکردند.
صاحب این قلم؛ به عنوان یک فرد فرهنگی و فعال عرصه رسانه و فضای مجازی، از همه کسانی که این روزها، با سبک و سیاق نخ نما شده ی شانتاژ و بهره گیری از حربه ی ترویج و اشاعه دروغ و اکاذیب و با کمک طایفه ی سلبریتی، طرح صیانت حقوق کاربران فضای مجازی را مورد حمله قرار داده اند، سوالاتی روشن و بسیار واضح دارم و صرفاً به بیان این پرسشها اکتفا کرده و پاسخ آن را به آنان و قضاوت افکار عمومی واگذار می کنم:
١- آیا معتقدند که کلا فضای مجازی، باید مستثنای از قانون و نظم و انضباط حقوقی باشد؟
٢- فضای مجازی در کشور ما اکنون برخلاف سایر کشورها، کاملاً یله و رهاست. آیا معتقدند که همین که هست، خوب است و این شرایط باید ادامه یابد؟
٣- در همه کشورها؛ بویژه کشورهای توسعه یافته که قبله آمال و آرزوهای غربگرایان ما و سلبریتی هاست، اصل حکمرانی در فضای مجازی، پذیرفته شده و در این زمینه، قانون تصویب کرده اند. آیا مخالفان، معتقدند که کشور ما باید از این اصل صرفنظر کرده و مستثنا باشد؟ چرا؟
۴- مجلس انقلابی، از تصویب این طرح، خودداری کرد و آن را موضوعی تخصصی دانست که باید طبق اصل ٨۵ قانون اساسی، در یک کمیسیون مشترک تخصصی، با حضور اصحاب رسانه و فعالان عرصه فضای مجازی و متخصصان و اهل خبره، بررسی، چکش کاری، اصلاح، تکمیل و با محوریت منافع ملی و مصالح کاربران ایرانی، تنظیم و تصویب شود. در این صورت، چرا با این فرایند مخالفت می کنند؟ آیا جایگزینی علمی تر، منطقی تر و بهتر از این فرایند وجود دارد؟
۵- فرموده اند که مشکلات اساسی کشور، تورم و بیکاری و گرانی و بحران آب و هوا و مسکن و ازدواج و غیره است؛ نه فضای مجازی! می پرسم که آیا سوء مدیریت و اختلال در حکمرانی، باعث و بانی این مشکلات است؛ یا در مدیریت و حکمرانی، هیچ مشکلی وجود ندارد و با وجود شرایط مطلوب حکمرانی، این مشکلات، سر برآورده اند؟
۶- آیا با صرفنظر کردن و رها کردن اصل حکمرانی و مدیریت، در عرصه فرهنگ و رسانه و فضای مجازی، این عرصه، بدون مدیریت و حکمرانی، به حیات خود ادامه می دهد؛ یا دیگران مدیریت و حکمرانی آن را به عهده می گیرند؟
٧- دیگرانی که در این عرصه اعمال حکمرانی و مدیریت خواهند کرد، چه کسانی هستند و آیا آنان مطابق با منافع و مصالح ما اعمال مدیریت و حمکرانی خواهند کرد؛ یا ضد منافع و مصالح ما؟
٨- عصر حاضر، عصر ارتباطات و حاکمیت مبنایی رسانه است و اهل فن در همه دنیا بر این باورند که حکمرانی در رسانه و فرهنگ و فضای مجازی، ریشه و اساس حکمرانی در سایر عرصه هاست. در این صورت اگر در جامعه ایران، مدیریت و حکمرانی در رسانه و فضای مجازی، ملی و منطبق بر منافع و مصالح ملی نباشد و رها شود و به دیگران سپرده شود، آیا اعمال مدیریت و حکمرانی ملی، بر سایر عرصه ها نظیر اقتصاد و سیاست و امور اجتماعی و محیط زیست و آب و غیره، میسّر و امکانپذیر خواهد بود؟
٩- رهبر انقلاب فرمود که اگر تحریف شکست بخورد، تحریم رفع می شود. تحریف، از طریق رسانه و فضای مجازی به بار می نشیند. دشمن، با اعمال مدیریت و حکمرانی رسانه و فضای مجازی است که با حربه تحریف، ترس و یأس و نا امیدی را در وجدان جامعه می نشاند و تحریم را نقطه زن می کند. آیا مهمترین اولویت ما رفع تحریمها، از طریق انسداد مسیر تحریف نیست؟
١٠- آیا اینکه مجلس، به جای تصویب عجولانه طرح، آنرا به کمیسیون مشترک تخصصی ارجاع داد، تا با دعوت از کارشناسان و متخصصان و اهل خبره و فعالان رسانه و فضای مجازی، همه جوانب آن بررسی و ارزیابی شود، کاری ستودنی است؛ یا ناپسند و ناروا؟
والسلام علی من اتبع الهدی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
سلبریتی ها و افساد طلبان که همواره از طریق تحمیق و فریب افکار عمومی و با تکیه بر جهالت مخاطب خود، اهداف پلید خود را پیگیری می کنند، اکنون در فضای مجازی اینگونه وانمود می کنند که مجلس، طرح صیانت فضای مجازی را در 20 دقیقه تصویب کرد و کار تمام شد. در حالی که مجلس درواقع، صحن علنی را از نظر اشراف کارشناسی، صالح ندانست و طرح را به کمیسیون داخلی ارجاع کرد که کارشناسان فضای مجازی و اهل خبره دعوت شوند و دیدگاه همه فعالان فضای مجازی، اخذ و احصا شود و سرانجام قانونی که در آینده تصویب خواهد شد، در واقع برآیند نظرات کارشناسان عرصه عظیم فضای مجازی و فعالان آن باشد.
دوران سلبریتی گری و تحمیق مردم بسر آمده و دوران عقلانیت و حکمرانی مبتنی بر کار کارشناسی آغاز شده است.
✳️ سرانجام پس از چهار سال ممنوعیت پخش مستند «پرزیدنت آکتور سینما» از تلویزیون به دلیل مخالفت آقای حسام الدین آشنا، نماینده دولت آقای روحانی در شورای نظارت بر عملکرد صداوسیما و عدم اعطای پروانه نمایش برای این مستند توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت آقای روحانی، این مستند روز جمعه ساعت 18 از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد.
❇️ این مستند روایت سال های پایانی شوروی در دوره میخائیل گورباچف می باشد و یکی از جنجالی ترین مستندهای موسسه سفیرفیلم در سال های اخیر میباشد.
@safirfilm
این مستند رو سال 95-96 دوستان ساختند تا مردم ببینند عاقبت رئیس جمهور غرب گرا چی میشه. اما دولت از تمام قدرتش استفاده کرد تا جلوی پخشش رو بگیره. قطعا اگر رهبر با تدبیرمون رو نداشتیم، امروز ما هم به سرنوشت شوروی دچار می شدیم.
✅ جمعه ساعت 18، شبکه سوم سیما
نبویان: مراسم تحلیف نشان داد ادعای منزوی شدن ایران حرف جاهلان است
نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: برگزاری آبرومندانه مراسم تحلیف رئیس جمهور سیزدهم نشان داد که منزوی شدن ملت ایران حرف جاهلان است.

حجتالاسلام سیدمحمود نبویان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به مراسم تحلیف رئیس جمهوری سیزدهم گفت: برگزاری آبرومندانه و سطح بالای مراسم تحلیف رئیس جمهور سیزدهم با حضور مقامات از دهها کشور خارجی نشان میدهد که ادعای اینکه ملت ایران منزوی شده حرف جاهلان است.
وی افزود: کسانیکه دم از منزوی شدن ملت ایران میزنند فقط دشمنان و جاهلان هستند و این افراد و این کشورها باید آرزوی منزوی شدن ملت ایران را به گور ببرند و همگان باید بدانند که ملت ایران همیشه زنده است.
نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: کشوری که زنده است هیچ وقت منزوی نمیشود. آمریکا و متحدانش ببینند که منطقه در زیر نفوذ آنها است یا ایران.
نبویان خاطرنشان کرد: آمریکاییها سری به کشورهای عراق، سوریه و لبنان و ... بزنند ببیند که آنها در آنجا حضور دارند یا جمهوری اسلامی ایران؛ و اینها از جمله شواهد زنده و پویا بودن ملت و کشور ایران است.
وی افزود: ملت ایران هیچگاه منزوی نخواهد شد و با همتی که دارد به اهداف بلندش که شرافت و عزت در سطح جهان است میرسد. ما به مرزهای ایران محدود نیستیم. ملت ایران برای جهان تمدنساز خواهد شد و انشاءالله تمدن اسلامی را جهانی خواهد کرد.
به گزارش فارس مراسم تحلیف رئیس جمهور سیزدهم با حضور 115 مقام رسمی از 73 کشور جهان برگزار شد