هدایت شده از استاد عشایری منفرد
#كاور #کلیپ_ویژه #ریلز
#بیان_امیر #پیام_اخلاقی #نهج_البلاغه
🎙 استاد عشایری
❇️ چرا اسلام میگه با #سگ مانوس نشو ، اینکه سگ #حیوان نجیبی هست ، درست . اما چرا نباید باهاش مانوس شد ، عاقبت کسانی که با سگ مانوس هستند چی میشه؟!
جواب بسیار دقیق و مهم رو حتما در کلیپ ببین 👌🏼
📺برنامه بیان امیر
🎙استاد عشایری منفرد
📆روزهای یکشنبه هرهفته
🕰 ساعت 18 به وقت تهران
📺 از شبکه جهانی ولایت
💯 کانال استاد محمد عشایری منفرد (حفظه الله)
🆔https://eitaa.com/ashayerimonfared
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استاد صادق آملی لاریجانی: در جامعه نیازهایی داریم که تنها حوزههای علمیه میتوانند متکفل آن باشند.
گاهی جریانهایی خارج از حوزهها بهگونهای رفتار میکنند که گویی خود را مسئول میدانند تا حوزههای علمیه را تضعیف کنند. این جریانها باوری به معارف اعتقادی ندارند.
ما برای استنباط معارف دینی، به تعداد کافی نیروی متخصص در ساحتهای مختلف نداریم.
به طلاب جوان توصیه میکنم برای کار در زمینه معارف دینی و اموری که متصدی آن حوزههای علمیه هستند، کمر همت ببندند./ درس خارج اصول- ۱۴۰۳/۰۶/۲۴
#دیدگاه
@nabzqalam
🔴 رهبر معظم انقلاب:
🔺جهان به وضوح خواهد دید که رژیم صهیونیستی چگونه از حزب الله شکست خواهد خورد
نبض قلم | علی امیری
🔴 رهبر معظم انقلاب: 🔺جهان به وضوح خواهد دید که رژیم صهیونیستی چگونه از حزب الله شکست خواهد خورد
به این اطمینان عمیق، عمیقا اعتماد دارم...👌
هر وقت این مرد الهی این بیان را فرمود دقیقا همان شد.
هدایت شده از محمدباقر قالیباف
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍قالیباف: یکی از ویژگیهای اساسی استاد انصاریان «عقلانیت انقلابی» است | عقلانیت انقلابی با هرگونه تحجر صفآرایی میکند و از سوی دیگر کنشگری سیاسی روحانیت را محدود به مخالفت یا حمایت از نظام نمیکند
📌محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در آیین پاسداشت نیمقرن خدمات علمی و فرهنگی استاد حسین انصاریان
📮 پایگاه اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
▫️ @Ghalibaf
🔗 Ghalibaf.ir
32.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 میزبانی از شیخ با شراب و تریاک!
🎥 حکایت شنیدنی شیخ حسین انصاریان در جلسه بزرگداشتش
❇️ مراسم پاسداست استاد حسین انصاریان همزمان با سالروز ۸۰ سالگی وی، عصر امروز پنجشنبه - ۱۷ آبان - همزمان با ولادت حضرت زینب سلام الله علیها در تالار وحدت تهران برگزار شد.
✅ «تقوا؛ یعنی آن تجهیز لازم، آن زره لازم، درمقابل آسیب گناه، [انسان متقی، لباس تقوا را] بر تن میپوشد و وارد منطقهی گناه میشود، برای دستگیری گناهکاران؛ خلاصه تقوا این است.» (امام خامنهای؛ کتاب طرح کلی؛ ج ۱) «مناهج»
@nabzqalam
آیت الله العظمی جوادی آملی:
ابوريحان در بستر احتضار بود، در محله ايشان يك فقيهی بود، گفت اين فقيه را حاضر كنيد من در مسئله ميراث نظری دارم. گفتند الان اين آخرین لحظات عمر شما است، گفت نه، من بفهمم و بميرم بهتر است که نفهميده بميرم. اين بزرگوار و فقيه را آوردند و ايشان شروع كرد به مباحثه و مناظره فكری و اين فقيه بزرگوار از محضر ايشان فاصله گرفت هنوز به خانه اش نرسيد كه شيون بلند شد كه ابوريحان مرد. اين در شرح حال ابوريحان بيرونی است. اينها كه به اينجا رسيدهاند آن وقتهای فارق را درباره علوم گوناگون صرف میکردند.هرگز وقت را به بطالت نگذراندند.
درس تفسیر سوره هود جلسه ۸
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
🔸ايام شهادت مادر است...
فرزندی که قرن ها بعد، زیر بیرق شجاعت مادرش، شبیه مادرش، مزارش پنهان است...
کجایی ای داغ بر دل نشسته 😭
کجایی ای شیر بیشه امت اسلام 😭
@nabzqalam
🔴چرا واکنش مردم به گرانی و خاموشی و مشکلات در دولت های مختلف نسبتا متفاوت است ؟
🔸عده ای دائما دولت ها را با هم مقایسه می کنند و سوال می پرسند اگر در دولت فلانی و فلانی این اتفاق ها می افتاد بخش زیادی از مردم واکنش منفی تندی نشان می دادند ولی در فلان دولت و فلان دولت واکنش های منفی خنثی و کمرنگ است.
و البته این مساله واقعیت دارد و به وضوح قابل مشاهده است.
🔹به نظر بنده تمام دلیل آن به یک نکته روان شناختی و جامعه شناختی برمیگردد تا خود اتفاقات:
اگر رابطه یک زن و مرد به هر دلیلی در درون خانه دچار اختلال و بی اعتمادی باشد
آنها سر هر اتفاق کوچکی به همدیگر گیر می دهند و آن را تبدیل به دعوا می کنند و حتی تلاش می کنند روی کارهای مثبت همدیگر هم عیب بگذارند و شیرینی آن را به تلخی تبدیل کنند.!!
اما اگر ارتباط این دو طبیعی باشد و اعتماد مطلوبی بین آنها حکم فرما باشد
غالب این اتفاقات کوچک و حتی بزرگ اساسا به چشم آنها نمی آید و طبعا به دعوا و مخالفت و درگیری نمی انجامد و در موارد متعدد بخاطر دل خوشی که از هم دارند تلخی های زندگی هم برای شان شیرین می شود.
🔹ارتباط غالب مردم با جریانات سیاسی هم به این شکل است.
اگر می بینیم یک جریان سیاسی با اینکه در مواردی به اصطلاح دستش را پر از عسل می کند و در دهان مردم می گذارد اما باز دستش گاز گرفته می شود
ولی جریان دیگری حتی روشنایی را هم بگیرد بخشی از مردم و چهره های مشهور می گویند «چه با کلاس از آلودگی هوا جلوگیری می شود» همه اش به همین برمیگردد.
👈این عبارات بالا توضیح ساده ای از یک پدیده مهم، بسیار پیچیده و ذوابعاد و قابل مطالعه در علوم سیاسی بنام #مشروعیت_سیاسی است.
اگر مشروعیت یک جریان سیاسی در کلیت جهت گیری هایش به حداقل برسد و سنگر مستحکم #ذهن و #دل مردم را از دست بدهد هزاران مقایسه و چرا و اما و اگر نمی تواند پدیده واگرایی مردم نسبت به آن جریان را تغییر دهد.
و برای حل این مشکل جریان مطرود باید بجای دست گذاشتن بر مسائل سطحی و دسته چندم یک فکر اساسی و بنیادین برای ترمیم اعتماد عمومی نسبت به گفتمان خود به خرج دهد، ضمن پایبندی کامل بر اصول اساسی خود رویکردهای فرسوده و تاریخ مصرف گذشته را کنار بزند و بر روی عوامل مشروعیت بخش تکیه کند و مشروعیت از دست رفته را بازیابد و دیوار بلند ادراکی و رفتاری میان خود و مردم را فرو بریزد و #واگرایی ها را به #همگرایی بدل کند وگرنه همین آش است و همان کاسه ...!
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
🔴 انقلاب اسلامی شبه پیامبری که ۵۰ سال در اوج انحطاط مدرنیسم بشریت غرق در ظلم و تباهی را به سمت حقیقت دعوت کرد/ در مسیر پیامبران شکست معنا ندارد
🔸در دوران مشروطه و سال های منتهی به انقلاب اسلامی دو مبنای فکری کلان میان فقهای عظام شیعه جریان داشت؛
➖عده ای معتقد به تشکیل حکومت نبوده اند و می فرمودند هر وقت ضرورت ایجاب کند فقها به شکل مقطعی در سیاست ورودی می کنند. شاه بیت بیان این بزرگان این بودن است که ما موفق به تشکیل حکومت نمی شویم و فقط نفوس را به خطر می اندازیم و حتی اگر موفق بشویم که قدرت را در دست بگیریم، توانی جهت حفظ حکومت نداریم چون در میان ظلم ظالمین دوام نمی آورد لذا از ابتدا به سمت آن نمی رویم.
➖عده دیگری و در رأس آنها ستاره درخشان عالم اسلام حضرت امام خمینی ره است که ادله زیادی برای تشکیل حکومت اقامه فرموده اند از جمله اینکه ما «مامور به وظیفه هستیم و جلو می رویم خداوند هم وعده داده است ما را در مقابل ظالمین و دشمنان نصرت کند»که الان در مقام بیان آن ادله نیستیم فقط یک نکته عرض میکنم؛
این نزاع مال #نیم_قرن قبل است و در آن روز شاید بسیاری از نخبگان نمی توانستند میان این دو دیدگاه حق را به یک طرف بدهند ولو طرفدار هر کدام از این دو دیدگاه بودند اما به چشم تردید به صحنه نگاه می کردند چون در دو طرف این دو دیدگاه بزرگانی بودند که نام آنها کوه را به لرزه در می آورد!!
👈عرض بنده این است که تقریبا نیم قرن از این نزاع گذشته است و الان زمان خوبی برای قضاوت است؛
🔹 نگاه حضرت امام راحل و دیگر معتقدین به اسلام اجتماعی و تمدنی نیم قرن است اتفاق افتاده است! یعنی ما موفق شدیم با توکل به خدا با یک دست استکبار را و با یک دست استبداد را کنار بزنیم و حکومت اسلامی را #تشکیل دهیم و یک مرحله سخت از این دیدگاه را محقق کنیم.
و در گام بعدی توانستیم نیم قرن این شجره طیبه را در میان جنگ احزاب شیاطین جن و انس #حفظ کنیم و به یک قدرت بزرگ منطقه ای و جهانی تبدیل کنیم و امروز طرف حساب اصلی جریان باطل باشیم و در هر تبادل آتشی پیام بدهند و از ما بخواهند خویشتنداری به خرج دهیم..!!
و البته دستاورد اصلی حکومت اسلامی ما_علاوه بر موارد ذکر شده_ این بوده است که در امتداد خط اسلام راستین و معصومین علیهم السلام ۵۰ سال راه درست حرکت به سمت هدایت، انسانیت و دیانت را با صداقت به روی جهانیان گشوده است.
امروز همه آزادگان جهان معترف اند جمهوری اسلامی در نزاع عریان حق و باطل به وضوح و با صداقت پرچمدار حقانیت است و خط هدایت را به همگان نشان می دهد. این همان کاری است که ماموریت همه انبیا و اوصیا بوده است
مسیر پیامبران و امامان ولو هر کدام زمان محدودی هدایتگری کرده اند شکست نداشته است پس در مسیر انقلاب اسلامی تا زمانی که پرچمدار هدایت است شکست معنا ندارد.
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
نبض قلم | علی امیری
🔴چرا واکنش مردم به گرانی و خاموشی و مشکلات در دولت های مختلف نسبتا متفاوت است ؟ 🔸عده ای دائما دولت
تعدادی از دوستان در نقد این نوشته فرمودن جریان رسانه ای را هم باید به این تحلیل اضافه کنید
من قبول دارم رسانه در ذهنیت ها بسیار موثر است.
اما به رفقا پاسخ دادم که اصلی ترین و بزرگ ترین رسانه کشور یعنی «صدا و سیما » دست جریان نزدیک به ماست!
و ما هم ده ها خبرگزاری و کانال و ... داریم. چرا ما نمی توانیم ذهنیت ها را بیشتر از طرف مقابل تحت تاثیر قرار دهیم !؟
در پاسخ می گویند؛ بسیاری از مردم و نخبگان این رسانه ها را درست دنبال نمی کنند بیشتر چشم شان به رسانه های جریانات دیگر است!
پاسخ بنده :
آفتاب آمد دلیل آفتاب !
این همان مخدوش شدن رویکردهای جریان اصولگرایی در میان بخش های قابل توجهی از مردم است. (دقت شود رویکردها و روش ها نه محتوا و اصول که اگر درست و به شکل پویا عرضه شوند همچنان مردم ما و حتی در جهان تشنگان بی شماری دارد)
اساسا وضعیت صدا و سیما نماد بی رمق شدن رویکردهای تاریخ مصرف گذشته ماست و باید بپذیریم درد را و به درمان درست آن بپردازیم والا همیشه ده_هیچ از رقیب گفتمانی عقب خواهیم ماند.
@nabzqalam