با لحاظ تمام نکات تحلیلی و حتی حرف های عامیانه سگ زرد برادر شغال است !! و ...عرض می کنم عرصه سیاست عرصه مطلق انگاری نیست و همیشه سناریوهای عالی،خوب، بد و بدتر وجود دارد ...
بنابراین از هر زاویه نگاه کنیم پیروزی کامالا هریس ملعون برای ما بهتر از سرکار آمد آن دیوانه، قمارباز، غیر قابل پیش بینی است.
بله سگ زرد برادر شغال است ولی در نهایت سگ سگ است و شغال شغال است.
سر سلسله تمام این جنایات که در حق محور مقاومت شد ترامپ قاتل و جنایتکار است
او بود که با شهید کردن پاره تن ملت ایران و فرمانده و سردار بی مثال جهان اسلام راه این گونه جسارت ها به محور مقاومت را باز کرد
جای ترامپ سینه قبرستان است و ان شالله بدست سربازان خداباور سرنگون خواهد شد.
@nabzqalam
داریم به لحظات «اصلا چرا ترامپ با آن همه چالش امنیتی که ایجاد کرد رد صلاحیت نشد ! نزدیک میشویم ...»😉
ظاهرا متاسفانه #مشارکت و #افکار_عمومی برای سیستم آمریکا اندکی مهم است.😔
@nabzqalam
هدایت شده از استاد عشایری منفرد
#كاور #کلیپ_ویژه #ریلز
#بیان_امیر #پیام_اخلاقی #نهج_البلاغه
🎙 استاد عشایری
❇️ چرا اسلام میگه با #سگ مانوس نشو ، اینکه سگ #حیوان نجیبی هست ، درست . اما چرا نباید باهاش مانوس شد ، عاقبت کسانی که با سگ مانوس هستند چی میشه؟!
جواب بسیار دقیق و مهم رو حتما در کلیپ ببین 👌🏼
📺برنامه بیان امیر
🎙استاد عشایری منفرد
📆روزهای یکشنبه هرهفته
🕰 ساعت 18 به وقت تهران
📺 از شبکه جهانی ولایت
💯 کانال استاد محمد عشایری منفرد (حفظه الله)
🆔https://eitaa.com/ashayerimonfared
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استاد صادق آملی لاریجانی: در جامعه نیازهایی داریم که تنها حوزههای علمیه میتوانند متکفل آن باشند.
گاهی جریانهایی خارج از حوزهها بهگونهای رفتار میکنند که گویی خود را مسئول میدانند تا حوزههای علمیه را تضعیف کنند. این جریانها باوری به معارف اعتقادی ندارند.
ما برای استنباط معارف دینی، به تعداد کافی نیروی متخصص در ساحتهای مختلف نداریم.
به طلاب جوان توصیه میکنم برای کار در زمینه معارف دینی و اموری که متصدی آن حوزههای علمیه هستند، کمر همت ببندند./ درس خارج اصول- ۱۴۰۳/۰۶/۲۴
#دیدگاه
@nabzqalam
🔴 رهبر معظم انقلاب:
🔺جهان به وضوح خواهد دید که رژیم صهیونیستی چگونه از حزب الله شکست خواهد خورد
نبض قلم | علی امیری
🔴 رهبر معظم انقلاب: 🔺جهان به وضوح خواهد دید که رژیم صهیونیستی چگونه از حزب الله شکست خواهد خورد
به این اطمینان عمیق، عمیقا اعتماد دارم...👌
هر وقت این مرد الهی این بیان را فرمود دقیقا همان شد.
هدایت شده از محمدباقر قالیباف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍قالیباف: یکی از ویژگیهای اساسی استاد انصاریان «عقلانیت انقلابی» است | عقلانیت انقلابی با هرگونه تحجر صفآرایی میکند و از سوی دیگر کنشگری سیاسی روحانیت را محدود به مخالفت یا حمایت از نظام نمیکند
📌محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در آیین پاسداشت نیمقرن خدمات علمی و فرهنگی استاد حسین انصاریان
📮 پایگاه اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
▫️ @Ghalibaf
🔗 Ghalibaf.ir
32.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 میزبانی از شیخ با شراب و تریاک!
🎥 حکایت شنیدنی شیخ حسین انصاریان در جلسه بزرگداشتش
❇️ مراسم پاسداست استاد حسین انصاریان همزمان با سالروز ۸۰ سالگی وی، عصر امروز پنجشنبه - ۱۷ آبان - همزمان با ولادت حضرت زینب سلام الله علیها در تالار وحدت تهران برگزار شد.
✅ «تقوا؛ یعنی آن تجهیز لازم، آن زره لازم، درمقابل آسیب گناه، [انسان متقی، لباس تقوا را] بر تن میپوشد و وارد منطقهی گناه میشود، برای دستگیری گناهکاران؛ خلاصه تقوا این است.» (امام خامنهای؛ کتاب طرح کلی؛ ج ۱) «مناهج»
@nabzqalam
آیت الله العظمی جوادی آملی:
ابوريحان در بستر احتضار بود، در محله ايشان يك فقيهی بود، گفت اين فقيه را حاضر كنيد من در مسئله ميراث نظری دارم. گفتند الان اين آخرین لحظات عمر شما است، گفت نه، من بفهمم و بميرم بهتر است که نفهميده بميرم. اين بزرگوار و فقيه را آوردند و ايشان شروع كرد به مباحثه و مناظره فكری و اين فقيه بزرگوار از محضر ايشان فاصله گرفت هنوز به خانه اش نرسيد كه شيون بلند شد كه ابوريحان مرد. اين در شرح حال ابوريحان بيرونی است. اينها كه به اينجا رسيدهاند آن وقتهای فارق را درباره علوم گوناگون صرف میکردند.هرگز وقت را به بطالت نگذراندند.
درس تفسیر سوره هود جلسه ۸
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
🔸ايام شهادت مادر است...
فرزندی که قرن ها بعد، زیر بیرق شجاعت مادرش، شبیه مادرش، مزارش پنهان است...
کجایی ای داغ بر دل نشسته 😭
کجایی ای شیر بیشه امت اسلام 😭
@nabzqalam
🔴چرا واکنش مردم به گرانی و خاموشی و مشکلات در دولت های مختلف نسبتا متفاوت است ؟
🔸عده ای دائما دولت ها را با هم مقایسه می کنند و سوال می پرسند اگر در دولت فلانی و فلانی این اتفاق ها می افتاد بخش زیادی از مردم واکنش منفی تندی نشان می دادند ولی در فلان دولت و فلان دولت واکنش های منفی خنثی و کمرنگ است.
و البته این مساله واقعیت دارد و به وضوح قابل مشاهده است.
🔹به نظر بنده تمام دلیل آن به یک نکته روان شناختی و جامعه شناختی برمیگردد تا خود اتفاقات:
اگر رابطه یک زن و مرد به هر دلیلی در درون خانه دچار اختلال و بی اعتمادی باشد
آنها سر هر اتفاق کوچکی به همدیگر گیر می دهند و آن را تبدیل به دعوا می کنند و حتی تلاش می کنند روی کارهای مثبت همدیگر هم عیب بگذارند و شیرینی آن را به تلخی تبدیل کنند.!!
اما اگر ارتباط این دو طبیعی باشد و اعتماد مطلوبی بین آنها حکم فرما باشد
غالب این اتفاقات کوچک و حتی بزرگ اساسا به چشم آنها نمی آید و طبعا به دعوا و مخالفت و درگیری نمی انجامد و در موارد متعدد بخاطر دل خوشی که از هم دارند تلخی های زندگی هم برای شان شیرین می شود.
🔹ارتباط غالب مردم با جریانات سیاسی هم به این شکل است.
اگر می بینیم یک جریان سیاسی با اینکه در مواردی به اصطلاح دستش را پر از عسل می کند و در دهان مردم می گذارد اما باز دستش گاز گرفته می شود
ولی جریان دیگری حتی روشنایی را هم بگیرد بخشی از مردم و چهره های مشهور می گویند «چه با کلاس از آلودگی هوا جلوگیری می شود» همه اش به همین برمیگردد.
👈این عبارات بالا توضیح ساده ای از یک پدیده مهم، بسیار پیچیده و ذوابعاد و قابل مطالعه در علوم سیاسی بنام #مشروعیت_سیاسی است.
اگر مشروعیت یک جریان سیاسی در کلیت جهت گیری هایش به حداقل برسد و سنگر مستحکم #ذهن و #دل مردم را از دست بدهد هزاران مقایسه و چرا و اما و اگر نمی تواند پدیده واگرایی مردم نسبت به آن جریان را تغییر دهد.
و برای حل این مشکل جریان مطرود باید بجای دست گذاشتن بر مسائل سطحی و دسته چندم یک فکر اساسی و بنیادین برای ترمیم اعتماد عمومی نسبت به گفتمان خود به خرج دهد، ضمن پایبندی کامل بر اصول اساسی خود رویکردهای فرسوده و تاریخ مصرف گذشته را کنار بزند و بر روی عوامل مشروعیت بخش تکیه کند و مشروعیت از دست رفته را بازیابد و دیوار بلند ادراکی و رفتاری میان خود و مردم را فرو بریزد و #واگرایی ها را به #همگرایی بدل کند وگرنه همین آش است و همان کاسه ...!
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
🔴 انقلاب اسلامی شبه پیامبری که ۵۰ سال در اوج انحطاط مدرنیسم بشریت غرق در ظلم و تباهی را به سمت حقیقت دعوت کرد/ در مسیر پیامبران شکست معنا ندارد
🔸در دوران مشروطه و سال های منتهی به انقلاب اسلامی دو مبنای فکری کلان میان فقهای عظام شیعه جریان داشت؛
➖عده ای معتقد به تشکیل حکومت نبوده اند و می فرمودند هر وقت ضرورت ایجاب کند فقها به شکل مقطعی در سیاست ورودی می کنند. شاه بیت بیان این بزرگان این بودن است که ما موفق به تشکیل حکومت نمی شویم و فقط نفوس را به خطر می اندازیم و حتی اگر موفق بشویم که قدرت را در دست بگیریم، توانی جهت حفظ حکومت نداریم چون در میان ظلم ظالمین دوام نمی آورد لذا از ابتدا به سمت آن نمی رویم.
➖عده دیگری و در رأس آنها ستاره درخشان عالم اسلام حضرت امام خمینی ره است که ادله زیادی برای تشکیل حکومت اقامه فرموده اند از جمله اینکه ما «مامور به وظیفه هستیم و جلو می رویم خداوند هم وعده داده است ما را در مقابل ظالمین و دشمنان نصرت کند»که الان در مقام بیان آن ادله نیستیم فقط یک نکته عرض میکنم؛
این نزاع مال #نیم_قرن قبل است و در آن روز شاید بسیاری از نخبگان نمی توانستند میان این دو دیدگاه حق را به یک طرف بدهند ولو طرفدار هر کدام از این دو دیدگاه بودند اما به چشم تردید به صحنه نگاه می کردند چون در دو طرف این دو دیدگاه بزرگانی بودند که نام آنها کوه را به لرزه در می آورد!!
👈عرض بنده این است که تقریبا نیم قرن از این نزاع گذشته است و الان زمان خوبی برای قضاوت است؛
🔹 نگاه حضرت امام راحل و دیگر معتقدین به اسلام اجتماعی و تمدنی نیم قرن است اتفاق افتاده است! یعنی ما موفق شدیم با توکل به خدا با یک دست استکبار را و با یک دست استبداد را کنار بزنیم و حکومت اسلامی را #تشکیل دهیم و یک مرحله سخت از این دیدگاه را محقق کنیم.
و در گام بعدی توانستیم نیم قرن این شجره طیبه را در میان جنگ احزاب شیاطین جن و انس #حفظ کنیم و به یک قدرت بزرگ منطقه ای و جهانی تبدیل کنیم و امروز طرف حساب اصلی جریان باطل باشیم و در هر تبادل آتشی پیام بدهند و از ما بخواهند خویشتنداری به خرج دهیم..!!
و البته دستاورد اصلی حکومت اسلامی ما_علاوه بر موارد ذکر شده_ این بوده است که در امتداد خط اسلام راستین و معصومین علیهم السلام ۵۰ سال راه درست حرکت به سمت هدایت، انسانیت و دیانت را با صداقت به روی جهانیان گشوده است.
امروز همه آزادگان جهان معترف اند جمهوری اسلامی در نزاع عریان حق و باطل به وضوح و با صداقت پرچمدار حقانیت است و خط هدایت را به همگان نشان می دهد. این همان کاری است که ماموریت همه انبیا و اوصیا بوده است
مسیر پیامبران و امامان ولو هر کدام زمان محدودی هدایتگری کرده اند شکست نداشته است پس در مسیر انقلاب اسلامی تا زمانی که پرچمدار هدایت است شکست معنا ندارد.
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
نبض قلم | علی امیری
🔴چرا واکنش مردم به گرانی و خاموشی و مشکلات در دولت های مختلف نسبتا متفاوت است ؟ 🔸عده ای دائما دولت
تعدادی از دوستان در نقد این نوشته فرمودن جریان رسانه ای را هم باید به این تحلیل اضافه کنید
من قبول دارم رسانه در ذهنیت ها بسیار موثر است.
اما به رفقا پاسخ دادم که اصلی ترین و بزرگ ترین رسانه کشور یعنی «صدا و سیما » دست جریان نزدیک به ماست!
و ما هم ده ها خبرگزاری و کانال و ... داریم. چرا ما نمی توانیم ذهنیت ها را بیشتر از طرف مقابل تحت تاثیر قرار دهیم !؟
در پاسخ می گویند؛ بسیاری از مردم و نخبگان این رسانه ها را درست دنبال نمی کنند بیشتر چشم شان به رسانه های جریانات دیگر است!
پاسخ بنده :
آفتاب آمد دلیل آفتاب !
این همان مخدوش شدن رویکردهای جریان اصولگرایی در میان بخش های قابل توجهی از مردم است. (دقت شود رویکردها و روش ها نه محتوا و اصول که اگر درست و به شکل پویا عرضه شوند همچنان مردم ما و حتی در جهان تشنگان بی شماری دارد)
اساسا وضعیت صدا و سیما نماد بی رمق شدن رویکردهای تاریخ مصرف گذشته ماست و باید بپذیریم درد را و به درمان درست آن بپردازیم والا همیشه ده_هیچ از رقیب گفتمانی عقب خواهیم ماند.
@nabzqalam
هدایت شده از نبض قلم | علی امیری
#یادداشت
♨️علامه طباطبایی ره دومین ستاره پرفروغ آسمان انقلاب اسلامی"
📝ش. علی امیری
🔅اخیرا برخی از جریانات بی تحرک و خزیده در گوشه مدرس ها، برای توجیه قعود بی قیام شان برای توجیه نکرده های شان قرائت های خاصی از برخی بزرگان ارائه می دهند تا در سایه امن این قرائت های بتوانند به حیات بی ثمر و البته محترمانه خود ادامه دهند.
🔅از جمله این بزرگان علامه علی الاطلاق محمد حسین طباطبائی است. شاید بگویید علامه را چطور می خواهند مصادره کنند، تعلق او اظهر من الشمس است که!؟ بله راهبردشان این است "دروغ هرچقدر بزرگ تر و پرتکرارتر باور پذیرتر"
🔅پاسخ های زیادی از طرف علامه پژوهان به این شبهات داده شده، بنده فقط یک نکته عرض کنم :
🔹اگر سراسر جهان را بگردید هیچ مادری _ با تعادل روحی و غیر مضطر _را نمی یابید که فرزند خود را انکار کند. وقتی سراسر نظریات، بیانات و تالیفات سترگ و مشی شاگرد پروری علامه طباطبایی را می نگریم یک روح حاکم دارد که عبارت است از تبیین، تفسیر و تنقیح #اسلام_اجتماعی و #اسلام_سیاسی.
🔹اگر بخواهیم در گستره جهان هستی چه در گذشته چه در حال حاضر و طبق ضوابط چه درآینده یک مصداق تام عملی برای معارف المیزان نام ببریم آن مصداق انقلاب اسلامی ایران است. اصل انقلاب اسلامی، تبلور عینی المیزان است.
🔹و همچنین اصول فلسفه و روش رئالیسم و دیگر تلاش های این جنسی ایشان، از طرفی باطل کننده اندیشه های ماتریالیستی، ملحدانه و مخرب غرب و شرق و خارج کردن آنها از صحنه زورآزمایی ایران معاصر بود و از طرفی استحکام بخش مبانی اندیشه اسلام سیاسی و تلاشی بی بدیل جهت یکه تازی این اندیشه درمیان اندیشه های رقیب بود که سرانجام زمینه را برای تحقق انقلاب ذاتا دینی مساعد کرد.
🔹اگر اندیشه ها و مشی علامه، خامنه ای ها مطهری ها بهشتی ها مصباح یزدی ها و جوادی ها را نمی ساخت که
در رکاب امام امت، انقلاب را محقق و حفظ کنند چه کسانی این کار اعجازگونه را انجام می دادند؟
🔹او چه در گوش شاگردانش خوانده بود که همه از فرماندهان ارشد انقلاب اسلامی شدند!؟
🔹طبق شواهد حال امام امت، بدون این گونه پشتوانه کارآمدی و این چنین عقبه تئوریکی کارشان بشدت با چالش مواجه می شد.
✅لذا بعد از امام خمینی ره موثرترین و پرفروغ ترین ستاره آسمان انقلاب عظیم اسلامی حضرت آیت الله سید محمد حسین طباطبایی است.
👈نفی این معنا یعنی نفی هویت علامه به تمامه ...
#در_محضر_علامه
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@nabzqalam
هدایت شده از افق مبین||سید محمد هاشمی
🕌 ده سالِ طلایی علامه طباطبایی
✏️ سید محمد هاشمی
🔺 علامه طباطبایی بی شک عالمی کم نظیر در دوران معاصر ما است . شاید بتوان گفت تاثیری که او و آثار و اندیشه هایش بر جریان فکری اسلامی گذاشته را از کمتر دانشمند دیگری می توان سراغ گرفت.
🔺اما پیرامون ایام تحصیل ایشان نکات جالبی وجود دارد. علامه طباطبایی متولد سال 1281 هجری شمسی در تبریز است. ایشان پس از تحصیل برخی مقدمات و حضور در مدرسه طالبیه تبریز راهی نجف می شود.
🔺 نکته جالب این است که مدت اقامت ایشان در نجف تنها ده سال از سال 1304 الی 1314 است. این دوران ده ساله مهمترین و جدی ترین دوران تحصیلی علامه طباطبایی است که در آن توانسته بیشترین توشه علمی را کسب کند. ایشان در سال 1314 به علت برخی مشکلات مالی که در خاطرات خود نیز نقل میکنند به تبریز بر می گردد و تا سال 1325 در آنجا می ماند.
🔺 سن او هنگام ورود به تبریز 33 سال است و او عملا در این سن به طور کامل فارغ التحصیل شده و علاوه بر اجتهاد مطلق در فقه و اصول و تفسیر و فلسفه، مبدع و نظریه پرداز است. یعنی یک مجتهد عادی نیست بلکه در همین سن نظریات بدیع او تکون پیدا کرده است.
🔺این را می توان از آثار بسیار ارزشمندی که ایشان در تبریز به رشته تحریر درآورده دریافت. جالب این که اگر کسی به دقت آثار دوره بعدی زندگی ایشان - یعنی حضور در قم - را پیگیری کند به روشنی خواهد یافت که مبانی اساسی ایشان ذره ای تغییر نکرده و آثار و بیانات وی در دهه ششم و هفتم زندگی همان چیزی است که در جوانی و حدود سی سالگی به آن معتقد بوده است.
🔺همه این مطالب اهمیت دوره #ده_ساله تحصیل ایشان در #نجف را روشن می کند. سوال اساسی این است که حوزه علمیه با چه ساختار و سازه ای می تواند چنین طلبه ای را به صورت انبوه پرورش دهد؟ چگونه می شود یک فرد را در حوزه های مختلف علمی و عملی بدون افتادن در ورطه ی باطل امروزین تخصص گرایی (به معنای غلطش) به این مرتبه رساند؟
🔺این سوالی است که جای تحقیق بسیار دارد و البته راه برای تحقیق آن باز است.
🔺به نظرم بدترین پاسخ این است که توفیق علامه طباطبایی را تنها به نبوغ و استعداد ایشان پیوند بزنیم و از پاسخ صریح و صحیح فرار کنیم.
🔺حوزه های علمیه راهی جز #کوتاه_کردن_زمان_تحصیل با حفظ کیفیت و توجه به وضعیت امروز ندارند در غیر این صورت مساله تحول و تولید علم و حتی تراث سنتی حوزه در دور باطلی در خطر جدی قرار خواهد گرفت.
☀️ تمام انچه گفته شد پیرامون اخوی ایشان مرحوم #سید_محمد_حسن_الهی نیز صادق است.
@ofoqemobin
هدایت شده از فقه روز | محسن ابراهیمی
🔹بخشی از زندگینامه خودنوشت مرحوم علامه
▫️..... هر كسى حسب حال خود در زندگيش، خوشى و تلخى و زشت و زيباهايى ديده و خاطرههايى دارد، من نيز به نوبه خود و خاصه از اين نظر كه بيشتر دوره زندگانى خود را با يتيمى يا غربت يا مفارقت دوستان يا انقطاع وسايل و تهيدستى و گرفتارىهاى ديگر گذرانيدهام، در مسير زندگى با فراز و نشيبهاى گوناگون روبهرو شده، در محيطهاى رنگارنگ قرار گرفتهام. ولى پيوسته حس مىكردم كه دست ناپيدايى مرا از هر پرتگاه خطرناك نجات مىدهد و جاذبه مرموزى از ميان هزارها مانع بيرون كشيده، به سوى مقصد هدايت مىكند.
🌱من اگر خارم و گر گل، چمنآرايى هست
🌱كه از آن دست كه مىپروردم مىرويم
🔸در اوايل تحصيل كه به صرف و نحو اشتغال داشتم، علاقه زيادى به ادامه تحصيل نداشتم و از اين روى هر چه مىخواندم نمىفهميدم و چهار سال به همين نحو گذرانيدم.
پس از آن، يك باره عنايت خدايى دامنگيرم شده، عوضم كرد. و در خود يك نوع شيفتگى و بىتابى نسبت به تحصيل كمال حس نمودم. به طورى كه از همان روز تا پايان ايام تحصيل كه تقريباً هفده سال كشيد، هرگز نسبت به تعليم و تفكر درك خستگى و دلسردى نكردم و زشت و زيباى جهان را فراموش نموده و تلخ و شيرين حوادث را برابر مىپنداشتم، بساط معاشرت غيراهل علم را به كلى برچيدم. در خورد و خواب و لوازم ديگر زندگى به حداقل ضرورى قناعت نموده، باقى را به مطالعه مىپرداختم. بسيار مىشد (و به ويژه در بهار و تابستان) كه شب را تا طلوع آفتاب با مطالعه مىگذرانيدم و هميشه درس فردا را شب پيش مطالعه مىكردم و اگر اشكالى پيش مىآمد با هر خودكشى بود، حل مىنمودم و وقتى به درس حضور مىيافتم، از آنچه استاد مىگفت قبلًا روشن بودم و هرگز اشكال و اشتباه درس پيش استاد نبردم.
@rooz_fiq
هدایت شده از مدرسهتـ؋ــکرونوآوری نگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر
▪️ علامه و اسلام سیاسی
اسلام سیاسی و اسلام اجتماعی؛ آیا باز هم دچار دوگانهای غیر واقعی شدهایم؟!
🔻لینک ثبت نام:
https://www.negahschool.ir/product/velayat-and-zeamat/
#علامه_طباطبایی
#استاد_هاشمی
#پروندهبازخوانی
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
🔴ردریک نینیان اسمارت نویسنده و محقق اسکاتلندی در کتاب دین و سیاست می نویسد:
«تا اوایل دهه ۱۹۸۰ (یعنی شرایط قبل از انقلاب اسلامی ایران) در بین متفکران علوم سیاسی این تمایل وجود داشت که نیروی دین را در سیاست، نادیده یا دست کم بگیرند. در آن دوران، حتی برخی از علمای دینی نیز از بعپ سیاسی دین غفلت می ورزیدند. (امروزه) هر چند نوگرایی از برخی جهات منجر به تقویت ایده سکولاریسم و نشر و گسترش آن گردیده، اما در عین حال، موج جدیدی را به دنبال داشته که به تقویت دین و نقش آن در جامعه انجامیده است. پاره ای از متفکران معاصر را عقیده بر آن است که در پی بالا گرفتن این موج تازه، دین به شیوه های مختلف با سیاست و دولت های تک ملیتی_که اکنون ترتیب سیاسی متعارف در سراسر جامعه جهانی است_تعامل یا کنش و واکنش پیدا می کند.
اکنون ادیان بزرگ به صورت نیروهای معظم جهانی درآمده اند و در ترتیبات بین المللی تاثیر می گذارند و نهادها خود در درون ملت ها نقش ایفا می نمایند و رفتار رهبران سیاسی، متاثر از اعتقادهای دینی ایشان شده است.»
(پیتر ال. برگر، افول سکولاریزم، ص ۹_۱۰)
@nabzqalam
اعضای دور نهم شورای عالی حوزههای علمیه با دو تغییر مواجه شد و براساس نظر اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
حضرت آقایان علیرضا اعرافی، محسن اراکی، محمود رجبی، محمدمهدی شبزندهدار، محمود عبداللهی، سیدمحمد غروی و جواد مروی اعضای این دوره هستند.
✅مهمترین تغییر ایجاد شده در دور نهم، عدم حضور آیتالله حسینی بوشهری در بالاترین رده تصمیم گیری حوزه علمیه است.
هم چنین آیت الله خاتمی در ترکیب این شورا جدید نیستند.
@nabzqalam
هدایت شده از هیئت امام رضا علیه السلام
خدانگهدارتخوشیزعمرندیده
خدانگهدارتصـنوبریکهخمیده...
#فاطمیه
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 هیئت امام رضا (علیه السلام)
💠 کانون فرهنگی، تربیتی امام رضا (ع)
🆔 @heyaate_emamreza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نبویان: تغییر در سیاست هستهای ایران در این شرایط خاص امری بدیهی است/ ایران باید به تمام سلاحهایی که آمریکا و اسرائیل دارند مجهز شود
نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس:
🔹️دشمنان ملت ایران باید بدانند که امنیت ملت بزرگ ایران خط قرمز ماست.
🔹️ملت ایران از هر سلاحی که در برابر دشمنان ایجاد بازدارندگی کند بهره خواهد گرفت
🔹️قرآن کریم به ما امر کرده است که تا جایی که میتوانید بر قدرت خود بیفزایید تا دشمنان تان را با داشتن آن قدرت و سلاح بترسانید تا سبب بازدارندگی شود.
🔹️بر این اساس تغییر در سیاست هستهای ایران در این شرایط خاص امری بدیهی بوده و ملت ایران باید به تمام سلاحهایی که دشمنان تروریست او یعنی آمریکا و اسرائیل دارای آن هستند مجهز شود بلکه به دستور قرآن کریم بالاتر از آنها نیز باید داشته باشد تا بازدارندگی و ترس دشمنان از حمله به ملت ایران صدق نماید.
@nabzqalam
هدایت شده از المرسلات
🔴 دو کتابی که در مدت کوتاهی در صدر پرفروشترین کتاب های بوستان کتاب قرار گرفت
✅ کتاب «شرح الموجز» و «شرح اصول فقه»؛ که بر اساس دروس استاد علی فرحانی تنظیم شده است در مدت کوتاهی پس از قرار گرفتن در سایت بوستان کتاب در صدر پر فروشترین کتاب های این فروشگاه قرار گرفت
⭕️ شما هم می توانید تقریرات دروس استاد فرحانی را به صورت حضوری از فروشگاه بوستان کتاب یا به صورت مجازی از سایت خریداری نمایید.
📌 خرید آنلاین:
📚 شرح الموجز
📚 شرح اصول فقه
📚 شرح بدایة الحکمة جلد اول جلد دوم
#انتشار_کتب
#استاد_علی_فرحانی
🌐المرسلات، از مقدمات تا اجتهاد
https://eitaa.com/joinchat/912326691Cd7b7696c9b
💠 #سخن_بزرگان
📝علامه محمدتقی جعفری:
تاریخ ، هیچ وقت نشان نمی دهد که بشر با خنده توانسته باشد حق خود را بگیرد. تمام تحولات انقلابی خون و گریه داشته است.
@nabzqalam
📌تفاوت رفتار نبیه بری رئیس مجلس لبنان با لاریجانی فرستاده رهبر انقلاب و هوخشتاین فرستاده آمریکا ...
نبض قلم | علی امیری
درسته برخی اعاظم گرامی اسنپ دکتر لاریجانی رو لغو کردند اما حضرت آقا برای ایشان بلیط هواپیما گرفتند😀
#مزاح
@nabzqalam
گروسی: ایران درخواست توقف غنیسازی تا ۶۰ درصد را پذیرفت
🔹مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام اعلام کرد که ایران درخواست آژانس برای توقف غنیسازی به سطح ۶۰ درصد را قبول کرد.
✅پ.ن: در ایام نچندان دور سر غنای ۵درصد مذاکرات فشرده داشتیم و اینها قبول نمی کردند.
الان که رفتیم تا ۶۰ درصد می گویند خواهشا به همین اکتفا کنید بالاتر نبرید و این را درخواست می کنند.
پیام روشن است.!
@nabzqalam
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار اعضای جامعهالزهرا (حوزه علمیه بانوان):
حوزههای علمیه احتیاج به تحول دارند/ اینکه حوزه خود را از لوازم حاکمیت دینی بر کنار بدارد این نامعقول است چرا که خداوند پیامبر(ص) را برای حاکمیت دین فرستاده است / چون حوزه موظف است جامعه را هدایت کند و جامعه هم دائما در حال پیشرفت است، پیش حوزه بایستی خود را به روز کند. ۱۴۰۳/۸/۳۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نبض قلم | علی امیری
🔸امروز به نمایشگاه کتاب و دستاوردهای علمی مراکز پژوهشی حوزوی با عنوان «مشکات» رفتم
خیلی اتفاقی از یک کتابی که با چند تن از دوستان فاضل و دغدغه مندمان در دفتر مطالعات راهبردی حوزه علمیه نوشته بودیم و خبر نداشتم چاپ شده رو به شدم ..!😊
👈الگوی تحول در حوزه های علمیه از دیدگاه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (حفظه الله)
🔹بعد از مطالعات و تحقیقات زیادی که پشت سر گذاشتیم از زمان شروع به نگارش بیش از یک سال زمان گذاشته شد
امیدوارم برای مسئولین محترم حوزه های علمیه و دغدغه مندان این عرصه مفید باشد ...
@nabzqalam