🔻چرا به رییسی رأی میدهم؟
#سجاد_صفارهرندی
اصلح بودن نه کیفیتی ذاتی است که از ازل بر پیشانی کسی نقش بسته باشد و نه اسم مستعار یا تخلص ادبی کسی از اهالی سیاست است. اصلحیت امری حادث و مبتنی بر موقعیت است، حاصل تناسب و سازگاری مجموعه ای از ویژگیهای یک شخصیت سیاسی با بخشی از اقتضائات و مختصات صحنۀ اجتماعی و ماشین حکمرانی.
من آقای رییسی را با فاصله اصلح کاندیداهای موجود در صحنه میدانم، چون ثبوتاً و اثباتاً ویژگیهایی دارد که با آنچه اقتضای این لحظۀ ماست متناسب تر است. روشن است که این بدان معنا نیست که رییسی سوپرمن و منجی است یا حضور او همۀ مشکلات را حل میکند. واقعیت آن است حجم مشکلاتی که امروز و اکنون با آنها مواجهیم (از رشد نقدینگی، کسری بودجه، بحران ورشکستگی تامین اجتماعی، خشکسالی تا تحریم و کاهش درآمد ارزی و تا حتی معضلات مربوط به اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی) آن قدر بالاست که تصور آن هم موجب اضطراب و نگرانی از آینده کشور است. رییسی چوب جادو برای حل یکبارۀ مشکل ندارد. او سیاستمردی است با مجموعه ای از نقاط قوت و ضعف که بیش از هر کس دیگری از نامزدهای حاضر در صحنه توانایی تمهید اسباب و زمینه برای بهبود شرایط کشور و حل مسائل را دارد.
آقای رییسی مجموعه ای از فضایل سیاسی همچون انقلابی بودن، پاکدستی، عدالتخواهی و ... را دارد که در آنها با برخی دیگر از کاندیداها مشترک است. اما به باور من دو ویژگی اصلی او را از دیگران متمایز و به انتخاب اصلح بدل میکند. دو ویژگی مرتبط با هم که نیاز مشخص امروز و اکنون ماست: نخست قاطعیت و بُرندگی و دوم توانایی جمع کنندگی و اجماع سازی.
آذر سال گذشته رهبری در جلسه با شورای عالی هماهنگی اقتصاد فرمودند که دربارۀ کلیت راهکارها و راه حلها تا حد زیادی میان کارشناسان و نخبگان کشور توافق وجود دارد. کارشناسان دولت، مرکز پژوهشهای مجلس، اندیشکده ها و دانشگاهیان در کلیت حرفهای یکسانی میزنند. اما عشق اول نمود آسان ولی افتاد مشکلها ...
پیشبرد این راه حلها و پروژه های اصلاحی در حوزۀ نظام مالی و بانکی کشور، نظام بودجه ریزی، نظام اداری، توانایی مالیات ستانی، قوانین کسب و کار، نقشۀ ارزی و تجارت بین المللی، هدایت اعتبار و دهها مورد دیگر با دشواری های اجرایی و خصوصاً با موانع جدی گروه¬های ذینفع در درون و بیرون دستگاه حکومت مواجه است. لازم است که پرچم این حرکت در دستان شخصیت قدرتمندی باشد که ارادۀ به تغییر و توانایی ایجاد اجماع در کانونها و مراکز پراکنده قدرت را داشته باشد.
سید ابراهیم رییسی در آستان و قوه نشان داده که اراده و قاطعیت لازم برای ایجاد تغییر را دارد. همچنین او در میان شخصیتهای سیاسی فعلی (حتی فراتر از نامزدهای موجود) بیشترین پتانسیل را برای ایجاد اجماع و توافق دربارۀ اهمیت و گریزناپذیری تغییرات مذکور دارد. این وجه دوم چیزی است که نشانه ها و امارات آن از هم اکنون که در فضای رقابت انتخاباتی هستیم به وضوح به چشم میخورد. ضمن آنکه گشودگی و در بر گیرندگی او این امکان را ایجاد میکند که در این فرآیند دشوار اصلاحی از بخش هر چه بیشتری از ظرفیتها و نیروهای واقعی موجود در کشور استفاده شود.
نگاه واقعگرایانه به تاریخ به ما می آموزد که مهمترین تغییرات اصلاحی را در دل نظامهای تثبیت شده و مستقر کسانی رقم زده اند که وثوق و وفاداری شان به اصل و مرکزیت سیستم خالی از شائبه بوده است. سید ابراهیم رییسی اگر بخواهد (که من فکر میکنم میخواهد) این امکان را بیش از هر کسی دارد که نقشی دگرگون کننده در کیفیت و شیوۀ حکمرانی جمهوری اسلامی ایفا کند.
از هم اکنون میدانم که دوستان ما که از اهالی نقد و نظرند، آنچه آمد را با عناوینی همچون نگاه فن سالارانه و تکنوکراتیک و ایدئولوژی زدایی از سیاست خواهند نواخت. اما من اینک هیچ ایده ای را سیاسی تر و انقلابی تر از ایدۀ تولید قدرت ملی (قوی شدن ایران) نمی بینم و برخلاف کلیشۀ مرسوم معتقدم که میتوان و میبایست آرمانهای درخشان انقلاب همچون عدالت و آزادی را نیز به مثابه بخشی از فرآیند خلق قدرت (قدرت معنوی و اجتماعی) برای ایران عزیزمان فهمید و صورتبندی کرد.
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آوازخوانی دختران در خیابان انقلاب!
@nafahat_1
AUD-20210527-WA0007.mp3
3.1M
برادر و خواهر ایرانی
یاعلی
پاشید
وقت داره تموم میشه
میشه آینده رو پس بگیریم ...
یاعلی
در نشست مسئولین بسیجدانشجویی دانشگاهها، شب تو نمازخانه اسکان داشتیم. ساعت ۳ بامداد اتفاقی از خواب بیدار شدم و دیدم فرماندهمون حاج علی #زاکانی در حالیکه همه خواب بودند، تو قنوت نماز شب بود. اما ساعتی بعد که بچهها برای نمازشب بلند میشدند، حاجعلی تو جاش خواب بود.
جواد تاجیک
@nafahat_1
پناهیان -چمران.mp3
1.44M
رقصی چنین ...
درد و دل شهید چمران با خون وپای مجروحش...
🌱|علیرضا پناهیان|🍃
@nafahat_1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
|قدم میزنم تا به رویا برسم...
@nafahat_1
عزیزان، آقای ما همین چند مدت پیش بارها و بارها از همین کسانی که شما دارید تهمت خیانت و توطئه رو بهشون میچسبونید از ته دل تشکر کرده
کارشون رو مجاهدت نامیده از جمله
مسئولین وزارت بهداشت، کسانی که شبانه روز برا #واکسن کار کردند
حواستون هست دارید چیکار میکنید؟!
رهبر انقلاب امروز واکسن ایرانی تزریق کرد، از روی مصلحت؟ از روی اصرار؟ با افتخار؟ هرچه شما بگید اما ایشون فقط یه جمله فرمود بعد از تزریق: افتخار ملی تولید واکسن ایرانی را به معنای واقعی کلمه پاس بداریم.
به نظرتون با این جمله وظیفه من و شما مشخص نیست؟!
#باافتخار_ایرانی
هدایت شده از 『کتــــابچی | ᴋᴇᴛᴀʙᴄʜɪ』
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط یک دقیقه!
درد دل های سید مهدی شجاعی، از بهترین نویسندگان کشورمون!
@ketab_javan
May 11
هدایت شده از اردیبهشت|زندگی به رسم او...
میدونین چیه؟
بیماری ها و درد ها به طور ناگهانی به وجود نمیان،
درواقع این ما هستیم که یه دفعه ای باهاشون مواجه میشیم! یا بهتره بگم بیماری بعد از یه فرایندی شکل میگیره و
بعد از مدتی از طریق درد یا هر چیزی که برای ما آدم ها ناخوشاینده خودش رو نشون میده تا صدای اون عضو بیچاره به گوشمون برسه و بفهمیم یه چیزیش هست!
این فرایند به وجود اومدن یه بیماری بستگی به رفتار، عادتها و نوع زندگی کردن ما داره؛
اینکه چطور بشینیم و بلند شیم و راه بریم، چی بخوریم چی نخوریم، کی بخوابیم کی نخوابیم و...
در حقیقت جسم و روح ما چاره ای نداره جز اینکه پایبند به یه سری قواعد برای بهتر زندگی کردن باشه
اما بعضیا تصور میکنن که همه بیماریها مثل یه حادثه هستن
و به طور دفعی(یعنی خیلی یهویی!) به وجود اومدن.
توجهی هم به این ندارن که عمده بیماریها ناشی از همین سبک زندگی ماست.
اگر بتونیم ریشه ها و عواملی که باعث بیماریهای مختلف میشن رو شناسایی کنیم؛ طبیعتا در زندگی بیماریهای کمتری رو تجربه میکنیم.
راحت تر بگم:
کل طب دو بخشه!
۱)کاری کنیم بیمار نشیم
۲)اگر بیمار شدیم بدن رو به اصلش برگردونیم
در واقع اگه طب و سبک زندگی اسلامی رو به ۷۰۰ قسمت تقسیم کنیم، ۶۹۹ قسمتش پیشگیریه و فقط یک قسمتش درمانه!
که توی درمان هم ما نمیایم با داروهای سنگین فقط "علائم" بیماری رو از بین ببریم!
بلکه یه کاری میکنیم اول بدن برگرده به تنظیمات کارخانه!
و وقتی خودش سیستم بدن به طور نرمال کار کنه، خودش تشخیص میده چه چیزی بیماری هست و بده، و چه چیزی فقط پاکسازیه و اتفاقا براش خوب.
•┈••❍•🍃🦋🍃•❍••┈
http://eitaa.com/joinchat/1730347030Cd7ecc1c28f
🔻در #دوران_طاغوت، که روز عید #غدیر معمول بود، میخواندیم: «الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام.» این تمسّک به ولایت، آن روز در اعتقادات و عواطف بود؛ امّا در عمل که ولایتی نبود. در عمل، ولایتِ طاغوت بود؛ ولایتِ #استکبار بود؛ ولایت دشمنان دین بود.
🔻آن روز دوستان ما میخواندند: «الّلهم اجعلنا منالمتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین.» یعنی از خدا میخواستند که متمسّک به ولایت امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام باشند. امروز این #دعا مستجاب شده است.
🔻ملت ایران، امروز با #نظام_اسلامی که به تدبیر امام بزرگوار، از قرآن و دین استخراج شد و در این کشور به اجرا درآمد، به ولایت امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام تمسّک کرده است. این تمسّک را باید هر چه بیشتر کنیم. اساس کارِ تمسّک به ولایت هم، تمسّک به ارزشهای اسلامی است. هر چه را که در اسلام ارزش است، باید در صدد باشید در عمل جذب کنید.
امام خامنه ای 73/3/8
@nafahat_1 |اگه اهلِ دلی بفرما