🌷حضرت ولیعصر (عج) «ﺍﻟﺴَّﺒَﺐُ ﺍﻟْﻤُﺘَّﺼِﻞُ ﺑَﯿْﻦَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﺍﻟﺴَّﻤﺎﺀ» است.
✍ وجود مقدّس حضرت حجّت ارواحنا فداه در میان انسانهای روی زمین، منبع برکت، منبع علم، منبع درخشندگی، زیبایی و همه خیرات است. چشم های ناقابل و تیره ما آن چهرهی ملکوتی را از نزدیک نمیبیند؛ اما او مثل خورشیدی درخشان است، با دلها مرتبط و با روحها و باطنها متّصل است.
✅ برای انسانی که دارای معرفت باشد، موهبتی از این برتر نیست که احساس کند ولیّ خدا، امام برحق، عبد صالح، بنده برگزیده در میان همه بندگان عالم و مخاطب به خطاب خلافت الهی در زمین، با او و در کنار اوست؛ او را میبیند و با او مرتبط است. برکات وجود او و انوار ساطعه از وجود او، به بشر میرسد. امروز انسانیت با همه ضعف ها، گمراهی ها و گرفتاری هایش از انوار تابناک این خورشید معنوی و الهی که بازمانده اهل بیت است، استفاده میکند.
✅ در دعای ندبه عرض میکنیم: «اَیْنَ السَّبَبُ الْمُتَّصِلُ بَیْنَ الاَرْضِ وَالسَّماءِ» کجاست آن وجود مقدسی که سبب اتصال بین زمین و آسمان است؟ آسمان و زمین به واسطه وجود مقدس آن حضرت، به همدیگر متصلاند. او واسطه است که فیض آسمانی را به زمین و اهل آن برساند تا انسانهای زمینی آسمانی شوند.
🇮🇷https://eitaa.com/nahadnamazjomehvarzane
#تقویم_شیعه
📅 امروز شنبه
☀️ 03 آذرماه 1403 شمسی
🌙 21 جمادی الاول 1446 قمری
❄️ 23 نوامبر 2024 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت عالم مجاهد آيت اللَّه "سيدمهدي روحانی" عضو مؤسس جامعه مدرسين حوزه علميه قم (1379 ش)
➕ درگذشت آیت الله عبدالکریم موسوی اردبیلی ( 1395 ش)
🌙 #قمری
➕ تولد "ابوجعفر احمدبن ابراهيم قيروانی" معروف به "ابن جزّار" جغرافی دان، طبيب و فيلسوف مسلمان مغرب زمين(320 ق)
❄️ #میلادی
➕ تصويب تشكيل كشور فلسطين از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد (1974م)
—----------
🇮🇷 https://eitaa.com/nahadnamazjomehvarzane
💠 آثار قطع رحم از نگاه قرآن
✍ قطع رحم مستوجب لعن خدا است. قرآن مجید کسانی را که قطع رحم می کنند سزاوار لعن خدا می داند و می فرماید:
☀️ «فَهَلْ عَسَیتُمْ إِن تَوَلَّیتُمْ أَن تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ وَتُقَطِّعُوا أَرْحَامَکمْ أُوْلَئِک الَّذِینَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ»؛(۱)
اگر [از خدا] رویگردان شوید آیا جز این انتظار می رود که در زمین فساد کنید و قطع رحم نمایید؟
اينان همان كسانند كه خدا آنان را لعنت نموده و [گوش دل] ايشان را ناشنوا و چشمهايشان را نابينا كرده است.
🔹 ترك صله رحم و روابط خويشاوندى، گناهى است که در رديف فساد در زمين قرار گرفته است. اگر فساد گسترش يابد، انسان حتّى به بستگان خود نيز رحم نمىكند. «تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ وَ تُقَطِّعُوا أَرْحامَكُمْ»
و در جای دیگر می فرماید:
☀️ «وَالَّذِینَ ینقُضُونَ عَهْدَ اللّهِ مِن بَعْدِ مِیثَاقِهِ وَیقْطَعُونَ مَآ أَمَرَ اللّهُ بِهِ أَن یوصَلَ وَیفْسِدُونَ فِی الأَرْضِ أُوْلَئِک لَهُمُ اللَّعْنَةُ وَلَهُمْ سُوءُ الدَّارِ»؛ (۲) و کسانی که پیمان خدا را بعد از استوار کردن آن بشکنند و آنچه را خدا به پیوستن آن فرمان داده بگسلند و در زمین فساد کنند برای آنها لعنت و بدی سرای آخرت خواهد بود.
(۱) محمد/۲۲و ۲۳
(۲) رعد/۲۵
🇮🇷https://eitaa.com/nahadnamazjomehvarzane
🌸 فاطمه زهرا سلام الله علیها
🌷حضرت محمد صلیاللهعلیه و آله و سلم و على علیهالسلام ، والدین این امت هستند، چنانچه از آن دو پیروى کنند آنها را از انحرافات دنیوى و عذاب همیشگى آخرت نجات مىدهند؛ و از نعمتهاى متنوع و وافر بهشتى بهرهمندشان مىسازند.
🌹قالَتْ فاطِمَةُ الزَّهْراء علیهاالسلام:
ابَوا هِذِهِ الاْمَّةِ مُحَمَّدٌ وَ عَلىُّ، یُقْیمانِ اءَودَّهُمْ، وَ یُنْقِذانِ مِنَ الْعَذابِ الدّائِمِ إنْ اطاعُوهُما، وَ یُبیحانِهِمُ النَّعیمَ الدّائم إنْ واقَفُوهُما.
📚بحارالا نوار، ج. ۲۳، ص. ۲۵۹، ح. ۸.
🇮🇷https://eitaa.com/nahadnamazjomehvarzane