هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️مهرداد #بذرپاش نوشت:
امروز قبل رفتن به منزل یکی از اقوام ، تصمیم گرفتم به یک قنادی در حوالی شرق تهران برم و مقداری شیرینی بگیرم . اونجا ظرفهایی بود پُر از پسته و گردو و آجیل مخلوط . تا زمان آماده شدن شیرینی از فروشنده راجع به قیمتها سوالایی کردم .
پسته ۲۵۰ هزار تومان.
گردو ۱۷۰ هزارتومان.
آجیل چهار مغز ۱۹۵ هزار تومان.
سوال کردم که آیا کسی این روزها آجیل خرید میکنه؟!
فروشنده گفت : شب یلدا که اوج فروش آجیله ، یک پنجاهم سال قبل هم نفروختم !!
چون قیمتها نسبت به سال قبل ۴ برابر شده...! .
حالا نکته:
مگر آجیل وارداتیست که به قیمت ارز مربوط باشد ؟!
مگر آجیل هم تحریم هستیم ؟!
نخیر .
مشکل اصلی نبود نظارت بر تولید و توزیع میباشد . بقیه حرفها آدرس غلط دادن است ... .
این را بدانیم که درساختار وزارت صنعت و معدن و تجارت سازمانیست به نام "حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان" که وظیفه اش نظارت بر بازار است و همچنین در وزارت دادگستری هم "سازمان تعزیرات حکومتی" وظیفه نظارت و جلوگیری از گرانفروشی را برعهده دارد ...
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از روشنگری
⭕️ کابینهای که میرحسین موسوی سال 88 میخواست ببنده تقریبا همین هایی هستن که روحانی آورده سر کار و شما نتایجش رو میبینید
لشگری از مدیران پیر و غربزده...
📌در واقع رئیس اون کابینه هم رفسنجانی بود وقتی با موسوی موفق نشد رفت و با روحانی آمد
🌐 Roshangari.ir
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
سهم ماهانه هر ایرانی از کل بودجه فرهنگی مورد ادعای جناب آشنا با آمار رسمی روزنامه ایران 1900تومان است
و سهم هر ایرانی از یک مورد اختلاس ارز دولتی در کردستان(خبر دیروز) 5000تومان!!
سهم کل بودجه فرهنگی کمتر از 0.5درصد کل بودجه است!
آقای آشنا یه #اختلاس کم بشه مشکل مملکت حل میشه
#دلار_جهانگیری #سکه و...که بماند
🌐 Roshangari.ir
🆘 @Roshangari_ir
💙🍃
🍃🍁
#تقویم_نجومی
✴️ یکشنبه 👈 16 دی ماه ۹۷
👈 6 ژانویه 2019 👈29 ربیع الثانی ۱۴۴۰
🏛 مناسبت های اسلامی
🌙🌟 احکام اسلامی
🔆امروز....
روز بسیار خوبی است.
✅ حجامت خون دادن فصد و زالو انداخت خوب است
✅ وصیت نامه نوشتن در این روز خوب نیست
✅ به دیدار دوستان رفتن بسیار نیک است
👶 نوزادی که امروز متولد شود صبور و بردبار باشد سفر می رود و مال فروان نصیبش میشود و هر گاه مریض شود زود خوب گردد.ان شاالله.
✈️ مسافرت بسیار خوب است به سلامت می روید و برمیگردید. ان شاالله.
🔭احکام نجوم
🔘دید و بازدیدهای سیاسی و فعالیت هایی از این قبیل.
🔘امور کشاورزی و زراعی اماده کردن زمین کاشت و برداشت
🔘 صید و شکار و دام گزاری خوب است ان شاالله .
💑مباشرت و مجامعت
امشب یعنی شب دوشنبه....
#مباشرت ماه در محاق
امکان سقط شدن فرزندی که در چنین شبی نطفه اش بسته شود می رود.
⚫️ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری، خوب نیست و سبب پرهیز از خلق ( گوشه گیری و انزوا) می گردد .
💉🌡حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن
#خون_دادن یا #حجامت#فصد#زالو انداختن در این روز، از ماه قمری ،خوب است و موجب. نجات از بیماری میگردد ان شاالله.
😴😴تعبیر خواب
خوابی که شب دوشنبه دیده شود طبق ایه 30سوره مبارکه روم باشد...
فاقم وجهک للدین حنیفا فطرت الله التی فطر الناس علیها لا تبدیل لخلق الله ذالک الدین القیم .....
و چنین برداشت میشود که برای خواب بیننده کاری پیش امد کند و دیگران میخواهند وی را از ان کار منصرف کنند و او سخن انها رو گوش نکند و مخالفت با انها صحیح و درست است..
💅 ناخن گرفتن
یکشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
👕👚 دوخت و دوز و خرید لباس
یکشنبه برای بریدن، دوختن ، خریدن و پوشیدن #لباس_نو روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود.
✴️️ وقت #استخاره در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب.
❇️️ ذکر روز یکشنبه : یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه #یافتاح که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد .
💠 ️روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_علی_علیه_السلام و #فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
۲۹۷- وَ قَالَ ( علیه السلام ) : مَا أَکْثَرَ الْعِبَرَ وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَارَ
و درود خدا بر او فرمود: عبرتها چقدر فراوانند و عبرت پذیران چه اندک؟
شرح و تفسير اسباب عبرت، بسيار است ولى...
امام علیه السلام در اين گفتار حكيمانه خود به يكى از مهمترين مسائل سرنوشت ساز در زندگى انسانها اشاره كرده مى فرمايد: «اسباب عبرت، بسيار است؛ ولى عبرت گيرنده كم است»؛ (مَا أَكْثَرَ الْعِبَرَ وَأَقَلَّ الاِْعْتبَارَ!).
منظور از «عبرت»، حوادثى است كه در گذشته يا در زمان حال واقع مى شود، خواه در تاريخ زندگى انسانها و خواه در حوادث ديگر كه مايه بيدارى و پند گرفتن و استفاده كردن براى اصلاح اشتباهات و پيمودن صراط مستقيم در زندگى است.
يكى از دانشمندان مى گويد: «الْعِبْرَةُ أنْ تَجْعَلَ كُلَّ حاضِرٍ غالِبآ وَالْفِكْرَةُ أنْ تَجْعَلَ كُلَّ غائِبٍ حاضِرآ؛ عبرت آن است كه تمام آنچه را حاضر است در گذشته مشاهده كنى و فكر آن است كه گذشته را امروز در برابر خود ببينى».
اين سخن درواقع برگرفته از قرآن مجيد است كه پس از نقل ماجراى بسيار عبرت انگيز يوسف علیه السلام مى فرمايد: «(لَقَدْ كَانَ فِى قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ لّاُِوْلِى الاَْلْبَابِ)؛ در سرگذشت آنها درس عبرتى براى صاحبان انديشه بود!».
اين آيه ناظر به حوادث عبرت انگيزى است كه در زندگى انسانها رخ مى دهد و در آيه ديگرى از همين سوره به حوادثى اشاره مى كند كه در جهان پيرامون ما واقع مى شود و مى فرمايد: «(وَكَأَيِّنْ مِّنْ آيَةٍ فِي السَّماوَاتِ وَالاَْرْضِ يَمُرُّونَ عَلَيْهَا وَهُمْ عَنْهَا مُعْرِضُونَ)؛ و چه بسيار نشانه اى (از خدا) در آسمانها وزمين كه آنها از كنارش مى گذرند و از آن روي گردانند!».
در آيه ۴۱ سوره «نور» نيز مى فرمايد: «(يُقَلِّبُ اللهُ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ إِنَّ فِى ذَلِکَ لَعِبْرَةً لّاُِوْلِى الاَْبْصَارِ)؛ خداوند شب و روز را دگرگون مى سازد؛ در اين عبرتى است براى صاحبان بصيرت!».
بنابراين، حوادث عبرت انگيز تنها مربوط به تاريخ بشر نيست، بلكه در كلّ جهان آفرينش ممكن است رخ دهد.
به برگ هاى زرد درختان پاييزى نگاه كنيد كه با اندك نسيمى از شاخه جدا مى شوند و به هر سو پراكنده مى گردند.
اگر كمى به عقب برگرديم و نشاط وطراوت و استحكام آنها را در فصل بهار ببينيم كه محكم به شاخه ها چسبيده بودند حتى اگر طوفان درخت را واژگون مى كرد، برگ از درخت جدا نمى شد، از اين منظره مى توانيم زندگى خود را بررسى كنيم، فصل جوانى و پيرى كه همچون بهار و پاييز عمر است در برابر ما مجسم مى شود و بهترين عبرتها را مى گيريم.
كاخ هاى ويران شده شاهان و قبرستان هاى خاموش و اموال و ثروت هاى ثروتمندانى كه به فرزندان نااهل آنها رسيده، همگى براى ما درس عبرت است.
در حديث معروفى آمده است: «كَانَ أَكْثَرُ عِبَادَةِ أَبِيذَرٍّ؛ التَّفَكُّرَ وَالاِْعْتِبَارَ؛ بيشترين عبادت ابوذر، انديشيدن و عبرت گرفتن بود».
اين عبرتها را مى توان در سه بخش خلاصه كرد: عبرت هايى كه انسان از تاريخ گذشتگان مى گيرد همان گونه كه قرآن مجيد در شرح حال پيشينيان به كرار به آن اشاره كرده است و اميرمؤمنان علیه السلام در جاى جاى نهج البلاغه آن را يادآورى مى كند؛ از جمله در خطبه ۱۸۲ براى بيدار ساختن اصحاب خود مى فرمايد: «وَإِنَّ لَكُمْ فِي الْقُرُونِ السَّالِفَةِ لَعِبْرَةً! أَيْنَ الْعَمَالِقَةُ وَأَبْنَاءُ الْعَمَالِقَةِ! أَيْنَ الْفَرَاعِنَةُ وَأَبْنَاءُ الْفَرَاعِنَةِ! أَيْنَ أَصْحَابُ مَدَائِنِ الرَّسِّ الَّذِينَ قَتَلُوا النَّبِيِّينَ، وَ أَطْفَوُوا سُنَنَ الْمُرْسَلِينَ، وَأَحْيَوْا سُنَنَ الْجَبَّارِينَ! أَيْنَ الَّذِينَ سَارُوا بِالْجُيُوشِ، وَهَزَمُوا بِالاُْلُوفِ، وَعَسْكَرُوا الْعَسَاكِرَ، وَمَدَّنُوا الْمَدَائِنَ!؛ در قرون گذشته براى شما درسهاى عبرت فراوانى است.
كجا هستند «عمالقه» و فرزندان عمالقه! كجايند فرعونها و فرزندانشان وكجا هستند صاحبان شهرهاى «رسّ»؛ همانها كه پيامبران را كشتند و چراغ پرفروغ سنّت هاى فرستادگان خدا را خاموش كردند و سنّتهاى جباران را زنده ساختند.
كجايند آنها كه لشكرهاى گران به راه انداختند و هزاران نفر را شكست داده و متوارى ساختند، همانها كه سپاهيان فراوان گرد آوردند و شهرهاى بسيار بنا نهادند».
عمالقه، مردان بسيار نيرومند و قوى پيكرى از نوادگان نوح علیه السلام بودند كه ساليان دراز بر منطقه شامات حكومت مى كردند و اصحاب الرس، به قوم مقتدر ديگرى اشاره مى كند كه داراى كشاورزى گسترده وزندگى مرفه بودند و در بعضى از مناطق خاورميانه زندگى مى كردند و در برابر پيامبران خدا به مخالفت برخاسته بودند.
بخش دوم، درسهاى عبرت انگيزى است كه در زندگى انسانها در طول عمر خودمان مى بينيم.
اميرمؤمنان على علیه السلام مطابق آنچه در غررالحكم آمده، مى فرمايد: «فى تَصارِيفِ الْقَضاءِ عِبْرَةٌ لاِولِى الاْلْبابِ وَالنُّهى؛ در دگرگونى هاى حوادث عبرتى است براى صاحبان عقل و انديشه».
در كلام ديگرى مى فرمايد: «لَوِ اعْتَبَرْتَ بِما أضَعْتَ مِنْ ماضي عُمْرِکَ لَحَفِظْتَ ما بَقِىَ؛ اگر از آنچه از گذ
شته عمرت ضايع كردهاى عبرت بگيرى، باقىمانده عمر را حفظ خواهى كرد».
بخش ديگرى از درس هاى عبرت انگيز را در جهان غير انسانها مى بينيم.
در هر خزانى كه بعد از بهار مى آيد، ويرانى هايى كه پس از عمارت صورت مى گيرد، زلزله ها، سيلاب ها، آتشفشان ها و مانند آنها.
اين سخن را با حديث ديگرى از اميرمؤمنان علیه السلام ـ كه پيش از اين هم به آن اشاره كرده ايم ـ پايان مى دهيم: آن حضرت از كنار مدائن عبور مى كرد، هنگامى كه آثار كاخ كسرا را ديد كه در شرف ويران شدن است يكى از مردانى كه در خدمت آن حضرت بود اين شعر را قرائت كرد : جَرَتِ الرِّياحُ عَلى رُسُومِ دِيارِهِمْ فَكَأنَّهُمْ كانُوا عَلى ميعادٍ بادها در ويرانه هاى خانه هاى آنها وزيد؛ گويى آنها وعده گاهى داشتند كه مى بايست به سراغ آن بروند.
اميرمؤمنان علیه السلام فرمود: چرا اين آيات را نخواندى؟: «(كَمْ تَرَكُوا مِنْ جَنَّاتٍ وَعُيُونٍ * وَزُرُوعٍ وَمَقَامٍ كَرِيمٍ * وَنَعْمَةٍ كَانُوا فِيهَا فَاكِهِينَ * كَذَلِکَ وَأَوْرَثْنَاهَا قَوْمآ آخَرِينَ * فَمَا بَكَتْ عَلَيْهِمُ السَّمَاءُ وَالاَْرْضُ وَمَا كَانُوا مُنظَرِينَ)؛ چه بسيار باغها وچشمه ها كه از خود به جاى گذاشتند و زراعت ها و قصرهاى زيبا و گرانقيمت و نعمتهاى فراوان ديگرى كه در آن غرق بودند.
آرى اينگونه بود ماجراى آنان و ما اينها را ميراث براى اقوام ديگرى ساختيم، نه آسمان بر آنان گريست ونه زمين (و نه اهل زمين و آسمان) و نه (به هنگام رسيدن لحظه سرنوشت) به آنها مهلتى داده شد».