💥💥فعالیتهای دشمنان اسلام برای مخدوشکردن #مهدویت چه بوده است؟💥💥
💀دشمنان #اسلام با چهار روش با مهدیباوری مبارزه کردهاند که چکیده هر یک را بیان میکنیم:🔻🔻
1⃣ انکار مهدویّت؛ تلاش میکنند تا با دوگونه برخورد، به انکار مهدویّت بپردازند: 🔻🔻
🔹الف) مهدویّت را مقوله #وارداتی و برگرفته از دیگران ازجمله #یهودیّت و #مسیحیّت معرفی کنند؛ مانند بسیاری از #دائرةالمعارفها همچون دائرةالمعارف #بریتانیکا و دائرةالمعارف دین و اخلاق؛[۱]
🔹ب) عدهای هم مهدویّت را بازتاب نابسامانیها و حوادث تاریک دوران مسلمانان ـ بهویژه شیعیان ـ دانستهاند. آنان عقیده به مهدی را رواج یافته از دورههای اغتشاش برشمردهاند.[۲]
2⃣ تحریف؛ در این روش میکوشند تا مقوله انتظار مهدی علیهالسلام و آثار و پیآمدهای آن را به انتظار منفی و تلخ تبدیل کنند و بهطور کلی، هر گونه حرکت و قیامی را قبل از ظهور حضرت، باطل و مخالف دوران انتظار برشمرند.[۳] #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر را مخالف انتظار میدانند و تلاش میکنند تا معنای آن را عوض کنند و در ذهن به صورت دیگری جا بیندازند و عقیدهها را خراب کنند.
3⃣ تخریب؛ دشمن برای مقابله با جریان مهدویّت، گونههای #علمی و #هنری را برمیگزیند؛[۴] مانند:
🔸الف) نیروسازی برای #صفوف خود و #خطر جلوهدادن جریان مهدویّت؛
🔸ب) ایجاد #شک، #تردید و #تنفّر در افراد، بهویژه معتقدان به مهدویّت؛
🔸ج) برنامهریزی برای نسل آینده.
◀️برای مثال، میتوان به فیلم « #پیشگوییهای_نوستراداموس» اشاره کرد که هر سه هدف و بیشتر هدف نخست را دنبال میکند. این فیلم را که کمپانی صد در صد #صهیونیستی « #گلدمایر» ساخته، چهره امام زمان علیهالسلام را با تحریف و برداشتهای خاص از پیشگوییهای #نوستراداموس، خشن و بسیار مخرّب و وحشتزا معرفی میکند و پیآمد ظهور ایشان را #جنگها، #جنایتها و #ناامنیها برمیشمارد.
4⃣ جایگزینسازی؛ شخصیتسازی، مدعیسازی و حمایت و پشتیبانی از مدعیان و #فرقهها، چهارمین روش دشمن برای مبارزه با مهدیباوری است؛ برای مثال، ساختن شخصیتهایی مانند #علی_محمد_باب و #حسین_علی_بها در ایران و #میرزا_غلام_احمد_قادیانی در #پاکستان و #محمد_بن_عبدالله_القحطانی در حجاز.[۵]
#منابع:
1. #دیباچه_رهبری، #ناصرالدین_صاحبالزمانی، ص201ـ200.
2. مجله موعود، ش19، فروردین و اردیبهشت 79، ص2۸ـ2۶.
3. انتظار، فصلنامه علمی ـ تخصصی ویژه امام مهدی علیهالسلام، سال دوم، ش۵، پاییز۱۳۸۱، ص27۴.۴.
4. همان، ص27۶.
۵. همان، ص29۶ـ29۵.
انهم یرونه بعیدا ونراه قریبا
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
💙🍃
🍃🍁
📅 #تقویم_نجومی_شنبه
1397-08-19( ۱۹ آبان ۱۳۹۷)هجری شمسی
1440-03-02( دوم ربیع الاول ۱۴۴۰) هجری قمری
2018-11-10(۱۰ نوامبر ۲۰۱۸)میلادی
🌛این شنبه #قمر در #برج_قوس واقع است.
🌸این روز ، روز مناسبی برای امور زیر است:
🔹 ختنه اطفال
🔹 دیدار بزرگان
🔹 ازدواج
🔹 سفر
🌷 برای #مباشرت در این شنبه شب دستور خاصی وارد نشده است. ولی بهتر است برای فرزنددار شدن احتیاط شود
✂️ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، موجب حاجت روا شدن است.
♦ #خون_دادن یا #حجامت در این روز ماه قمری، خوب نیست.
💢 این شنبه برای #نوره_کشیدن (رفع موهای بدن با نوره) روز مناسبی نیست. بطور کلی نیمه اول ماه (۱۵ روز اول) چون جرم ماه در حال بزرگ شدن است برای نوره کشیدن مناسب نیست. اما از فواید نوره: موجب تقویت قوای جنسی میشود. همچنین غلبه ی سودا را نیز درمان می کند.
🔵 شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👕 شنبه برای بریدن، دوختن، خریدن و پوشیدن #لباس_نو روز مناسبی نیست . طبق روایات آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.
💢وقت #استخاره در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
🌸روز شنبه طبق روایات متعلق است به حضرت رسول اکرم(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌸 اذکار روز شنبه :
- یا رَبَّ العالَمین ( 100مرتبه )
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
📚 منابع :
📗حلیة المتقین
🗓 مجموعه تقویم های نجومی معتبر
📘 مفاتیح الجنان
🗒تقویم جامع رضوی
📙 بحارالانوار و...
نهج البلاغه
۲۴۲- وَ قَالَ ( عليه السلام ) : اتَّقِ اللَّهَ بَعْضَ التُّقَي وَ إِنْ قَلَّ وَ اجْعَلْ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ سِتْراً وَ إِنْ رَقَّ
نهج البلاغه
و درود خدا بر او فرمود: از خدا بترس هر چند اندك، ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هر چند نازك.
نهج البلاغه
Amir al-Mu'minin, peace be upon him, said : Fear Allah to some degree
(even) though it be little; and set a curtain between you and Allah (even) though it be thin.
شرح و تفسير تمام پردهها را پاره مكن! امام علیه السلام در اين گفتار حكيمانه، افراد ضعيف الايمان را از پردهدرى كامل برحذر مىدارد و مىفرمايد: «تقوا و پرهيزكارى پيشه كن، هرچند كم باشد و ميان خود و خدا پردهاى قرار ده، هرچند نازك باشد»؛ (اِتَّقِ آللّهَ بَعْضَ التُّقَى وَإِنْ قَلَّ، وَاجْعَلْ بَيْنَکَ وَبَيْنَ آللّهِ سِتْراً وَإِنْ رَقَّ).
روشن است كه مخاطب در اين كلام حكمتآميز، اولياء الله و پاكان و نيكان وپرهيزكاران سطح بالا نيستند، بلكه مخاطب، تودههاى مردمند كه گاه لغزشى براى آنها پيدا مىشود و به گناه نزديك شده و يا آلوده مىگردند.
گاه در ميان آنها كسانى يافت مىشوند كه همه پردهها را پاره كرده و به اصطلاح، پلهاى پشت سر خويش را ويران مىسازند و رابطه خود را به كلى با خدا قطع مىكنند.
امام علیه السلام به آنها خطاب كرده، مىفرمايد: اگر لغزشى هم پيدا كرديد، پردهدرى كامل نكنيد؛ لااقل بخشى از تقوا را حفظ كنيد كه اميد است شما را به سوى خدا بازگرداند و توفيق توبه كامل پيدا كرده از هرگونه گناه پاك شويد.
تقوا مانند بسيارى از فضايل اخلاقى، داراى درجات متفاوتى است؛ گاه بهقدرى والاست كه به سرحدّ عصمت مىرسد و گاه به اندازه تقواى بزرگانى مىرسد كه در درجات بعد از معصومين : قرار داشتهاند؛ مانند سلمانها وابوذرها و علماى راستين، و گاه بهقدرى ضعيف مىشود كه صاحبش را بر لب پرتگاه قرار مىدهد.
در قرآن مجيد به اينگونه افراد اشاره شده و در آيه ۱۰۲ سوره «توبه» مىخوانيم: «(وَآخَرُونَ اعْتَرَفُوا بِذُنُوبِهِمْ خَلَطُوا عَمَلا صَالِحآ وَآخَرَ سَيِّئآ عَسَى اللهُ أَنْ يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ)؛ و گروهى ديگر، به گناهان خود اعتراف كردند وكار خوب و بد را به هم آميختند.
اميد مىرود كه خدا توبه آنها را بپذيرد.
به يقين، خداوند آمرزنده و مهربان است!».
واژه «سَتر» (پرده) درواقع كنايه از حاجب و مانعى است كه انسان را از طغيان باز مىدارد و جمله «وَإنْ رَقَّ» (هرچند نازك باشد) اشاره به ضعيف بودن اين حاجب و مانع است.
مرحوم «مغنيه» در شرح نهجالبلاغه خود در جلد ۴، صفحه ۳۶۱ مىگويد : «گفتار امام ۷ مخصوصاً براى زمان ما كه عوامل گناه و شهوتپرستى زياد شده است صادق است؛ آنها كه دست كم اندكى از تقوا و ايمان داشته باشند همان مقدار إنشاءالله مايه نجاتشان مىشود.
وى سپس به اين حديث معروف نبوى اشاره كرده كه مىفرمايد: «يَأْتِي عَلَى النَّاسِ زَمَانٌ الصَّابِرُ عَلَى دِينِهِ مِثْلُ الْقَابِضِ عَلَى الْجَمْرَةِ بِكَفِّه؛ زمانى بر مردم فرا مىرسد كه آن كس كه دين و ايمان خود را حفظ مىكند مانند كسى است كه شعله آتشى در كف دست خود نگاه داشته باشد».
در حديث ديگرى آمده است: «لِلْعامِلِ مِنْكُمْ بِطاعَةِ اللهِ مِثْلُ أجْرِ خَمْسينَ فَقالَ رَجُلٌ مِنَ الصَّحابَةِ مِثْلُ أجْرِ خَمْسينَ مِنّا أوْ مِنْهُمْ؟ قالَ: بَلْ مِنْكُمْ؛ كسانى كه در آن زمان اطاعت فرمان خدا مىكنند معادل پاداش پنجاه نفر به آنها داده مىشود.
يكى از صحابه عرضه داشت: پنجاه نفر از آنها يا از ما؟ حضرت فرمود: از شما».
در آيات قرآن مجيد اشارههاى ديگرى نيز به امثال اين گروه شده است؛ از جمله در آيه ۳۱ سوره «نساء» مىخوانيم: «(إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبَائِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَنُدْخِلْكُمْ مُّدْخَلا كَرِيمآ)؛ اگر از گناهان بزرگى كه از آن نهى مىشويد پرهيز كنيد، گناهان كوچك شما را مىپوشانيم؛ و شما را در جايگاه خوبى وارد مىسازيم».
همچنين در آيه ۳۲ سوره «نجم» مىخوانيم: «(الَّذِينَ يَجْتَنِبُونَ كَبَائِرَ الاِْثْمِ وَالْفَوَاحِشَ إِلاَّ اللَّمَمَ إِنَّ رَبَّکَ وَاسِعُ الْمَغْفِرَةِ)؛ همانان كه از گناهان بزرگ و اعمال زشت دورى مىكنند، جز گناهان صغيره (كه گاه آلوده آن مىشوند)؛ آمرزش پروردگار تو گسترده است».
كوتاه سخن اينكه اگر انسان راه خطا را مىرود لااقل بايد چنان باشد كه روى برگشت به درگاه خدا و تقاضاى عفو را داشته باشد و تمام پلها را پشت سر خود ويران نسازد.
به گفته شاعر :
گرت هواست كه معشوق نگسلد پيوند
نگاه دار سر رشته تا نگه دارد
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi