⭕️درددلی با آنانکه دنبال گمشده خود هستند
سلام بر دوستان و همراهان:
♨️حقیقت این است که #ماه_رجب، ماه #امیرالمومنین علیه السلام گذشت و وارد ماه #شعبان_معظم شدیم در مورد اهمیت ماه شعبان به این حدیث نبوی در صفحه۲۳ کتاب امالی اشاره میکنیم که:
🔸شعبان ماه شریفی است و ماه #من است و #حاملان_عرش آن را #بزرگ شمارند و #حق آن را میشناسند.
شعبان ماهی است که در آن، همچون ماه #رمضان، #روزی #مومنان فزونی یابد و #بهشت در آن #تزئین شود. و آن را شعبان نامند برای آنکه ارزاق مومنان در آن تقسیم گردد.
🔹در این روایت شریف اگر از حاملان عرش بگذریم که البته قابل تامل است؛ اگر مراد از تقسیم شدن #رزق_مومنین، روزی #مادی ایشان باشد یعنی با #حفظ_حریم این ماه اهل ایمان در ماه رمضان و ماههای دیگر از رزق #واسع و #حلال و #طیب الهی برخوردار خواهند بود. اگر مراد ارزاق #معنوی باشد، که این احتمال قویتر است، یعنی مومن به میزان درک ماه شعبان و حریم داری قرقگاه رسول اکرم (ص) از معرفت به #ولایت و #توحید و #اسرار کتاب تکوین و تدوین برخوردار میشود.
🔻بنطر میرسد جا دارد در احوال این ماه بیشتر دقت کرد و وجود خودمان را با اعمال روزانه ماه شعبان #شستشو دهیم و #آماده ماه رمضان شویم.
با توجه به #مفاتیح_الجنان اعمال این ماه به صورت خلاصه ۷۰ بار استغفارات زیر است:
📍أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ
(از خدا آمرزش و توبه مىخواهم)
و
📍أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِی لا إِلَهَ اِلّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِیمُ الْحَیُّ الْقَیُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ.
(آمرزش میخواهم از خدا، [که] معبودى جز او نیست، بخشنده، مهربان، زنده، به خود پاینده است و به سوى او باز میگردم)
و هزار بار ذکر زیر است که اگر در روزهایمان تقسیم کنیم میشود روزانه ۳۴ عدد:
📌لا إِلَهَ اِلّا اللهُ وَ لا نَعْبُدُ اِلّا إِیَّاهُ مُخْلِصِینَ لَهُ الدِّینَ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ
(معبودى جز خدا نیست، و نپرستیم جز او را درحالىکه عبادت را براى او خالص میکنیم، گرچه مشرکان را خوش نیاید)
از اعمال دیگر این ماه #صلوات_ماه_شعبان است که به صورت روزانه ان شا الله تو کانال قرار میدهیم و از دعاهای بسیار #دل_نشین این ماه نیز #مناجات_شعبانیه است که ان شا الله هر روز فرازی از اون رو با هم مطالعه میکنیم
🙏التماس دعا داریم و ان شا الله که همدیگر رو دعا کنیم تا به حقیقت بندگی که همان گمشده ما است دست پیدا کنیم.
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
🕊 نهج البلاغهای شویم👇
💟 @nahjolbalaghekhani
وَ قَالَ [عليه السلام] الْجُودُ حَارِسُ الْأَعْرَاضِ وَ الْحِلْمُ فِدَامُ السَّفِيهِ وَ الْعَفْوُ زَكَاةُ الظَّفَرِ وَ السُّلُوُّ عِوَضُكَ مِمَّنْ غَدَرَ وَ الِاسْتِشَارَةُ عَيْنُ الْهِدَايَةِ وَ قَدْ خَاطَرَ مَنِ اسْتَغْنَى بِرَأْيِهِ وَ الصَّبْرُ يُنَاضِلُ الْحِدْثَانَ وَ الْجَزَعُ مِنْ أَعْوَانِ الزَّمَانِ وَ أَشْرَفُ الْغِنَى تَرْكُ الْمُنَى وَ كَمْ مِنْ عَقْلٍ أَسِيرٍ تَحْتَ هَوَى أَمِيرٍ وَ مِنَ التَّوْفِيقِ حِفْظُ التَّجْرِبَةِ وَ الْمَوَدَّةُ قَرَابَةٌ مُسْتَفَادَةٌ وَ لَا تَأْمَنَنَّ مَلُولًا .
✅ #ارزش_هــاے_اخــلاقـى
(اخلاقى،اجتماعى،اقتصادى)
و درود خدا بر او ، فرمود:
✍ بخشندگى ، نگاهدارنده آبروست ، و شكيبايى با مصيبت هاى شب و روز و آن كس كه با رأى خود احساس بى نيازى كند به كام خطرها افتد ، شكيبايى با مصيبت هاى شب و روز پيكار كند ، و بى تابي، زمان را در نابودى انسان يارى دهد ، و برترين بى نيازى ترك آروزهاست، و چه بسا عقل كه اسير فرمانروايى هوس است؛ حفظ و به كار گيرى تجربه رمز پيروزى است، و دوستى نوعى خويشاوندى به دست آمده است ، و به آن كس كه به ستوده آمده و توان تحمل ندارد اعتماد نكن.
#حکمت ۲۱۱
#نــــهـــج_البلاغه
♨️ @nahjolbalaghekhani
میلاد حضرت عباس.mp3
6.31M
🌸 #میلاد_حضرت_ابوالفضل_العباس (ع)
💐تو کل هستی شبیه تو نیست
💐عشق تو آقا لایتناهی ست
🎤 #سید_رضا_نریمانی
👏 #سرود
👌بسیار زیبا
♨️ @nahjolbalaghekhani
✨ای دست گره گشا، اباالفضل!
یا عشق! دخیل یا اباالفضل!
دنیا به سراب بسته ما را
بی دست، بگیر دست ما را
#قاسم_صرافان
🌷ولادت علمدار کربلا حضرت ابوالفضل علیه السلام مبارک باد🌷
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
🕊 نهج البلاغهای شویم👇
💟 @nahjolbalaghekhani
📗فرازی از مناجات شعبانیه مولی الموحدین علی علیه السلام
@nahjolbalaghekhani
پندهای مولا علی علیه السّلام
وَ قَالَ [عليه السلام] الْجُودُ حَارِسُ الْأَعْرَاضِ وَ الْحِلْمُ فِدَامُ السَّفِيهِ وَ الْعَفْوُ زَ
مجموعه اندرزهاى گرانبها:
امام(عليه السلام) در اين مجموعه اندرزهاى گرانبها كه هر كدام از آن ها گوهر پرارزشى است، به بخش هاى مهمى از فضايل اخلاقى اشاره فرموده است; همان فضايلى كه دنيا و آخرت انسان را آباد مى كند و جامعه بشرى را از گرفتار شدن در امواج بلا حفظ مى نمايد. اين مجموعه در سيزده جمله بيان شده است.
نخست مى فرمايد: «بخشش حافظ آبروهاست»; (الْجُودُ حَارِسُ الاَْعْرَاضِ). روشن است كه بسيارى از مردم به علّت حسد يا تنگ نظرى، در مقام عيب جويى بر مى آيند و به بهانه هاى مختلف آبروى اشخاص را بر باد مى دهند; ولى هنگامى كه انسان دستش به جود و بخشش باز باشد، عيب جويان ساكت مى شوند و حاسدان خاموش مى گردند. مرحوم «شوشترى» در شرح نهج البلاغه خود در اينجا دو جمله جالب از بعضى از انديشمندان نقل كرده است در يك مورد چنين آورده: «كَفى بِالْبَخِيلِ عاراً أنّ اسْمَهُ لَمْ يَقَعْ في حَمْد قَطُّ وَكَفى بِالْجَوادِ مَجْداً أنّ اسْمَهُ لَمْ يَقَعْ في ذَمّ قَطُّ; اين عار و ننگ براى بخيل كافى است كه هرگز هيچ كس او را نمى ستايد و اين مجد و بزرگوارى براى سخاوتمند كافى است كه هرگز نام او در مذمتى واقع نمى شود».
در موردى دیگر از اندیشمندى نقل مى کند که مى گفت: «لا أرُدُّ سائِلاً إمّا هُوَ کَریمٌ اَسُّدُ خَلَّتَهُ اَوْ لَئیمٌ أشْتَری عِرْضی مِنْهُ; من هیچ درخواست کننده اى را رد نمى کنم; یا آدم خوب و نیامندى است که نیازمندى اش را برطرف کرده ام و یا انسان لئیم و پستى است که آبرویم را به این وسیله حفظ کرده ام».(1)
#حکمت ۲۱۱
#نــــهـــج_البلاغه
#ادامــہ_دارد✍
💯 @nahjolbalaghekhani
🗓 روز شمار نیمه شعبان ۱۴۴۰ 💫
🌅۵# روز دیگـــــر 🌟
💫اوکیست؟
صفات منتظران
💫 فرمان پذیرى
کسى که چشم انتظار امام معصوم خویش است، با اعتقاد به رهبرى همه جانبه او، اطاعتش را واجب مى شمارد و با فرمانبرى از او در دوره غیبت، خود را براى اطاعت بى چون و چرا از او در هنگام ظهور آماده مى سازد.
💫امام صادق(علیه السلام)فرمود:
«طُوبى لِشَیَعْهِ قائِمَنا الْمُنْتَظِرینَ لِظُهورِهِ فى غَیْبَتِهِ، وَ الْمُطیعینَ لَهُ فى ظُهُورِه»خوشا به حال شیعیان قائم ما که در زمان غیبتش در انتظار او به سر مى برند و در دوران ظهورش مطیع او هستند.
📚بحارالانوار،ج۵۲،ص۱۵
🌸الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج الساعة🌸
#حیدریون_وارد_شوند. 👇
@nahjolbalaghekhani