💢 روش تحلیل کارها
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 چون كارها به هم شبيه گردند آخرشان را بايد به اوّلشان سنجيد.
🔹 إنَّ الْأُمُورَ إِذَا اشْتَبَهَتْ، اعْتُبِرَ آخِرُهَا بِأَوَّلِهَا؛
📚 نهج البلاغه حکمت 76
✍️ همیشه آغاز و انجام کارها با یکدیگر پیوند ناگسستنى دارند و در واقع شبیه علت و معلول اند، بنابراین اگر ما در چگونگى پایان کارى شک و تردید داشتیم باید ببینیم آغازش چگونه بوده است؛ هرگاه در مسیر صحیح بوده عاقبت آن نیز چنین است و اگر آغاز آن در مسیر نادرستى قرار گرفته باید بدانیم که عاقبت آن نیز نادرست و خطرناک است.
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
⚫️کانال #نــَهْـ ْـج البَلاغه(ادای حق کلام) 📚
eitaa.com/joinchat/2855665682Cc04673bf9f
حکمت 76 نهج البلاغه.mp3
1.07M
💠 شرح #نهج_البلاغه
🔸 حکمت 76
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔗 https://btid.org/fa/news/184758
📎 #اعتقادات
📎 #حدیث
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
⚫️کانال #نــَهْـ ْـج البَلاغه(ادای حق کلام) 📚
eitaa.com/joinchat/2855665682Cc04673bf9f
🔰وقایع روز دوازدهم محرم سال ۶۱ق؛ ورود اهل بیت(علیهم السلام) به کوفه
✍️ چون به ابن زیاد خبر رسید که اهل بیت(علیهم السلام) به کوفه نزدیک شده اند امر کرد سرهاى شهداء را که عمر بن سعد از پیش فرستاده بود خارج کرده و نزد اهل بیت(علیهم السلام) ببرند و در کوچه و بازار بگردانند تا سلطنت یزید بر مردم معلوم شود.
✅ مردم کوفه چون از ورود اهل بیت(علیهم السلام) خبردار شدند از کوفه بیرون آمدند و اهل بیت(علیهم السلام) را سوار بر شتران وارد کوفه نمودند در حالى که زنان کوفه براى تماشا بالاى بامها رفته بودند. زنى از بام صدا زد: من اىّ الاسارى انتنّ. شما از کدام مملکت و قبیله هستید؟ گفتند: نحن اسارى آل محمد(صلى الله علیه وآله). چون آن زن این را شنید هر چه چادر و مقنعه داشت درآورد و بر ایشان پخش نمود. مخدّرات گرفتند و خود را با آنها پوشانیدند.
💧سهل گوید: چون وارد کوفه شدم، دیدم بوق مى زدند و پرچمها را افراشته بودند که ناگاه لشکر وارد شد، و سرهاى شهداء را که بر فراز نیزه نصب کرده بودند، آوردند. صداى ضجه و ناله برخاست و سرهاى شهدا را كه بر فراز نيزه نصب كرده بودند آوردند در پيش سرها، سر مبارك امام حسين(ع) مثل ماه مى درخشيد.
🌺 سر امام(ع) در نوک نیزه آیه مبارکه را تلاوت مى نمود: اَمْ حَسِبْتَ أَنّ أَصْحابَ الْکَهْفِ وَ الْرَقیمِ کانُوا مِنْ ایاتِنا عَجَباً، سهل گوید: گریه کنان گفتم: یا ابن رسول اللّه رأسک اعجب، یعنى تکلّم رأس شریف تو از قصه اصحاب کهف و رقیم عجیب تر است. سپس حضرت زینب(علیها السلام) مردم را امر به سکوت نمود و شروع به خواندن خطبه اى نمود.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
⚫️کانال #نــَهْـ ْـج البَلاغه(ادای حق کلام) 📚
eitaa.com/joinchat/2855665682Cc04673bf9f
هدایت شده از استوری ایام سال |استوری و استیکر|
📲 #استوری|
🏴ویژه #شهادت_امام_سجاد(ع)
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
♨️〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔴 #استوری و #استیکر ایام سال👇
.•°°•.🌺.•°°•.
~ 🌸 🌸~~
https://eitaa.com/joinchat/1975124140C4aad8a091c
°•¸.•°
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*▪️پیام امام حسین (ع) و عاشورا در چند جمله از مرحوم شهید بهشتی:*
«ستم پذیری هم اندازه ستمگری گناه است. ای انسان تو آزادی...»
* °•کپی با ذکر #صلوات آزاد است•°
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
⚫️کانال #نــَهْـ ْـج البَلاغه(ادای حق کلام) 📚
eitaa.com/joinchat/2855665682Cc04673bf9f