هدایت شده از فکرت
🔲 #اختصاصی |#یادداشت_شفاهی
✅ مردمسالاری و علامه مصباح؛ آنچه اصلاحطلبان حذف کردند
🎙مهدی جمشیدی، پژوهشگر فرهنگ
▪️همزمان با اینکه جریانهای سکولار مبارزه علیه مبانی اسلام علنی کردند، علمایی مانند علامه مصباح(ره) خطر جایگزینی اسلام و انقلاب قلابی با اسلام ناب انقلابی را احساس کردند.
▪️علامه مصباح(ره) معتقد به نظریهی دولت حداقلی است؛ یعنی دولت باید در جایی به مسائل ورود کند که از عهدهی مردم کاری ساخته نیست، مانند جنگ، دفاع، ایجاد نظام آموزشی و یا نظام بهداشت و درمان.
▪️امروزه، حکمرانی به معنای سپردن امور به خود مردم است، به گونهای که دولت بزرگ و فربه نشود. حکمرانی یعنی دولت همهی امکانات و اختیارات را در دست نگیرد و فضا را برای فعالیت مردم باز بگذارد. آیتالله مصباح بیست سال پیش همهی این موارد را مطرح کرده بود.
🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۵ دقیقه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
☑️@Fekrat_Net
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🍀 عماد افروغ؛ سیمای فلسفی یک جامعهشناس
✍️ دکتر شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در خبرگزاری تسنیم نوشت:
گمشده دکتر افروغ در تبیین فلسفی انقلاب اسلامی با ورود به مباحث حکمت متعالیه اتفاق افتاد. ایشان دانش آموخته جامعهشناسی بودند ولی به نظر میرسد که این مباحث نتوانست او را قانع کند و ایشان را به سمت و سویی سوق داد که به مباحث فلسفی ورود کند.
گروه اندیشه خبرگزاری تسنیم-شریف لکزایی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در یادداشتی پیرامون ابعاد شخصیتی مرحوم عماد افروغ نوشت:
اولین مواجههای که بنده با دکتر افروغ داشتم در مصاحبه علمی مقطع دکتری در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بود. گفتوگویی که انجام شد به خاطر رسالهام با عنوان «رابطه فرد و دولت در نظریههای ولایت فقیه» بود که در مقطع کارشناسی ارشد نگارش و دفاع شده بود.
به همین خاطر درباره بحث ولایت فقیه و ابعاد دموکراتیک و مردمسالارانه آن در آن جلسه گفتوگویی صورت گرفت، البته بعداً وقتی در دوره دکتری در همین مرکز علمی پذیرفته شدم، یک درس را هم با ایشان گذراندم و این درس همزمان بود با حضور ایشان در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی که ایشان به نمایندگی از مردم تهران در مجلس بودند و طبعاً کنشها و نکات انتقادیشان را در موضوعات سیاسی در این درس هم مشاهده میکردیم.
به هر حال زاویه و نگاه انتقادی ایشان به مباحث از همان ایام بسیار مشهود بود و از همان دوره که تقریباً از نیمه دهه 80 را شامل میشود، مصاحبت و ارتباط با ایشان برقرار شد و تا آخر حیاتشان برقرار ماند، به ویژه در مباحثی که راجع به حکمت متعالیه و حکمت سیاسی متعالیه و تأملات جدیدی که دکتر افروغ در این بخش به ویژه در بحث تبیین فلسفی انقلاب اسلامی داشتند و بخش پررنگی از مطالعات و تحقیقاتشان به این موضوع اختصاص یافت.
دکتر افروغ تأملات عمیقی در باب انقلاب اسلامی داشت و عمیقاً به انقلاب اسلامی و آرمانهای انقلاب اسلامی وفادار بود. بنابراین در این زمینه ورود گسترده و مبسوطی داشتند و از فضاهای مختلفی برای تبیین این موضوع استفاده میکردند.
متن کامل یادداشت در صفحه دکتر لکزایی
#اندیشه
#جامعه_شناسی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘#محفل | #عقل_انقلاب
✅ انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب صدرایی
👤دکتر محمدمهدی گرجیان؛ عضو هیات علمی دانشگاه و دبیر اتاق فکر اسلامیسازی علوم انسانی
▪️عرفان امام(ره) را نگاه کنید. امام سر سفرۀ ملاصدرا نشست و انقلاب کرد. حکومتی که امام خمینی به پا کرد، براساس فقه حداقلیاش نبود. ظرفیت ملاصدرا بود که امام را تشجیع کرد برای اینکه حاکمیت دینی راه بیندازد.
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت |رادیو فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
هدایت شده از مجموعه فرهنگی ندای بهشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝 رفتی و امروز جای خالی ات را در تمام بند بند وجودم احساس میکنم...
چه شیرین بود لحظه های با تو بودن...
و چه تلخ است نبود تو در این دنیای پر از هیاهو؛
که کوهی استوار همچون تو میخواهد برای پناه آوردن و رهنمایی طلبیدن در عبور از بحران های دوران...
⬛️ سالروز رحلت استاد دکتر محمد حسین فرج نژاد به همراه همسر محترمه و فرزندان عزیزشان تسلیت ⬛️
---------------------------------------------------------------------
#استاد_فرج_نژاد
#دومین_سالگرد
#روابط_عمومی
#ندای_بهشت
برای دوستانمان هم به اشتراک بگذاریم
#در_کار_خیر_سهیم_باشیم
@nedayebehesht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمسخر وزیر علوم:
وزیر علوم دولت انقلابی ، بسیار آدم نفهمیه!
در دولت خاتمی و روحانی هم همینها بودند...نادانی!
الاغ ! این ده بار آمد تو وزارتخانه تو ...!
من الان عصبانیم از دیروز... اگر این وزیر را پیدا کنم ممکن است یک کتکی بزنم!
✍️ این ادبیات عضو شورای انقلاب فرهنگی ماست!
نمونه ای از انتقاد غیرسازنده
اصل انتقاد کلمه حقی است ولی صرف انتقاد بدون برنامه جایگزین در عرصه سیاستگذاری آنهم از بالاترین مرجع سیاستگذاری آموزشی و فرهنگی در کشور قابل فهم نیست
اگرم این انتقاد به کسی وارد باشد آن نهاد کسی نیست جز "شورای عالی انقلاب فرهنگی"
#علم_سنجی پیچیده تر از تصویر آقای رحیم پور از این مسئله هست
__
✍ #رسانه_نخبگان آماده انعکاس نظرات مخاطبین فرهیخته است
🌐https://eitaa.com/najmnews
#نظر_مخاطبین
با سلام و روز بخیر. آقای رحیم پور ازغدی حرف و درد دل خیلی از دانشجویان را زده و صحبت های ایشان مثل همیشه کارشناسی، ریشه شناسی و آسیب شناسی جدی از اوضاع بد برخی مدیران ارشد دولتی ماست. این آسیب علمی که ایشان مطرح کرده دقیق و درست.
_
✍سلام و احترام
نظر شما منعکس خواهد شد
اصل انتقاد صحیح هست ولی نسبت به نحوه بیان و نداشتن برنامه جایگزین نقد کردیم
__
✍ #رسانه_نخبگان آماده انعکاس نظرات مخاطبین فرهیخته است
🌐https://eitaa.com/najmnews
با تشکیل نظام اسلامی، دشمنیها با اسلام شدّت پیدا کرده است / تبلیغ در دوره پسا اینترنت و هوش مصنوعی اهمیت مضاعف دارد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
اولویت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها این جور بوده، اما در دورهی ما بالخصوص مضاعف است این اهمیت. برای اینکه ما در دورهی ما یک اتفاقی افتاده است که در طول هزار سال بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتفاقی نیفتاده بود، و آن حاکمیت اسلام بود. تشکیل سازمان سیاسی مدیریت کشور در شکل محتوای اسلامی این سابقه ندارد. وقتی که یک چنین وضعی هست، طبعاً دشمنیهای با اسلام شدّت پیدا میکند.
پس تبلیغ در دورهی ما اهمیت مضاعف پیدا میکند. هم از جهت اینکه در نظام اسلامی پایهی قوام نظام مردماند، ایمان مردم است. اگر چنانچه ایمان مردم نباشد نظام نخواهد بود.
✏️ ثانیاً از این جهت که دوره دورهی تطور علمی است انواع و اقسام شیوههای پراکندن پیام امروز وجود دارد که در گذشته حتی فکرش را هم نمیکردند. از تلویزیون و ماهواره بگیرید تا اینترنت و تا پسا اینترنت، این چیزهای جدیدی که پیش آمده، هوش مصنوعی و امثال اینها.
خب با یک چنین شرایطی با یک چنین وضعیتی که دست دشمن شمشیرهای آختهی برّان خونریزی وجود دارد، ما چه کار میخواهیم بکنیم، تبلیغ اینجا اهمیت مضاعف پیدا میکند.۱۴۰۲/۴/۲۱
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
جهت حضور مجازی در جلسه لطفا از لینک زیر وارد شوید.
✅ https://b2n.ir/shenakhti
@hekmateislami
🔸 نشست تخصصی نقد نگره نئوداروینیسم در تعارض تصادف تکاملی و فاعلیت خداوند
🔰 توسط قطب علمی فلسفه دین اسلامی و گروه منطق فهم دین پژوهشگاه به صورت مجازی برگزار میشود:
🎙 با حضور:
#حمیدرضا_شاکرین
#قاسم_بابایی
⏰ شنبه ۲۴ تیرماه۱۴۰۲، ساعت۱۳
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 meeting.iict.ir/qotb
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/gotb402-2
#نشست
🆔 @iictchannel
#رونمایی
#دیدهبان_49
📣 رونمایی از جلد اولین شماره دیدهبان در سال جدید
💠 وصلهی ناجور؛ چرا توسعه به ما نمیآید..؟
✅ همراه با آثاری از
🔺عبدالحسین خسروپناه
🔻سید حسین شرفالدین
🔺محسن رنانی
🔻مقصود فراستخواه
🔺حسین کچوئیان
🔻شهریار زرشناس
➕یادبود شهادت سید محمدباقر صدر(ره)
➕معرفی کتاب «تاثیر مبانی کلامی بر الگوی پیشرفت»
#انتشار_الکترونیکی_به_زودی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@didebane_andisheh
🔰رونمایی از پیش_شماره نشریه #روایت_اندیشه | تابستان ۱۴۰۲
🔰ویژه نامه «زن و عقلانیت انقلاب اسلامی»
🔸بازخوانی آراء و اندیشه های متفکرین انقلاب اسلامی پیرامون هویت و مسائل زنان.
🔻صاحب امتیاز: مؤسسه علمی فرهنگی ضحی
مدیر مسئول و سردبیر: حجت الاسلام امین اسدپور
🔸این نشریه در تلاش است تا ظرفیت علوم اسلامی را در نسبت با زمانه و اکنون فرهنگ و جامعه به بحث گذارد و از این رهگذر تفسیری توحیدی از جهان و انسان ارائه نماید و به حیات انسان معنا بخشد.
↙️برای دریافت نشریه 👈عضو کانال فصلنامه فرهنگ و علوم اسلامی #روایت_اندیشه شوید
#جهاد_روایت
@HOWZAVIAN
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
سخنرانی حجت الاسلام دکتر جلالی در حسینیه مجازی نویسندگان حوزوی
#حضرت_زینب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از فلسفه زبان اسلامی
✅کوری استراتژیک «برساخت دوگانه های عقیم»
✍️ مجتبی رستمی کیا
↙️دوگانهها اساساً متعلق به سنت « مَدرسی» اند و تنها نقش تعلیمی ایفا می کنند، برساخت دوگانه جمهوری اسلامی ـ حکومت علوی از این رو «عقیم» است و تفاوتی میان موافقان و مخالفان نیست. هویت شیعی در گستره تاریخ دارای یکپارچگی است و حدود خود را از اسم و رسم حضرت امیر گرفته است، نوشته زیر می کوشد با استناد به 4 منطق، نشان دهد که ورود به این نوع «سازه» یک اشتباه راهبردی و معناشناسانه تلقی می شود:
1️⃣منطق تطبیق: حکومت های شیعی در طول تاریخ افتخار میکرده اند که خود را بر حکومت علوی تطبیق می داده اند، تأکید حضرت امیر به عنوان تنها امام معصومی که دوره قابل توجهی حکمرانی بر مسلمانان را به صورت عام به دست داشته است، باعث شد نمونه ای از حکومت یک انسان کامل و یک مصلح اجتماعی بر مسلمین به منصه ظهور برسد و این فرصت بسیار خوبی برای ساخت حکومت مبتنی بر قاعده عدالت در اندیشه شیعیان بود. در حکومتهای شیعی آل بویه، فاطمیون مصر، قیام ها و انقلاب های زیدی، صفویه و حتی برخی از پادشاهان همچون زندیه و قاجاری تمسک و افتخار تطبیق با حکومت علوی به چشم میخورد. در یک نگاه معناشناسانه هسته مرکزی حکومت های شیعی « اقتدا به حکومت علوی» است. به نظر نگارنده بنیانگذاران جمهوری اسلامی نیز همواره در آراء و نظریات خود به این هسته مرکزی اشاره و جمهوری اسلامی را ادامه حکومت علوی محسوب کرده اند.
2️⃣منطق تحلیل: مفهوم سازی یکی از ارکان اساسی در تحلیل چارچوبهای تصوری و تصدیقی در وضعیت گذشته ( تاریخ)، حال و آینده است. مثلا ساخت مفهوم « دولت»، « قانون»، « پیشرفت»، « نهاد»، « نقشه راه»، « نظام»، « کارآمدی»، « فساد» و .. هزاران مفهوم که ویژه حکومت های مدرن بود و اندیشمندان جمهوری اسلامی سعی کرده اند در یک صورتبندی ( گشتل) و در یک نگاه کلگرایانه این موارد از از منابع استنباط دینی ( به خصوص سنت علوی) استخراج کنند. به لحاظ معناشناسانه نوعی ساختگرایی مفهومی آن هم به شکل «هم زمانی» در این نوع مطالعه دیده شده است که نباید مانع از نگاه های «درزمانی» در مطالعات تاریخی و توجه به نقاط قوت حکومت علوی شود. نهاد « ولایت»، «امامت»، «وکالت»، « نیابت»، « عدالت»، « مردم» و ... موروث گرانبار حضرت امیر و فرزندان گرانقدر ایشان در خلافت اسلامی است. صورتبندی هوشمندانه امام خمینی و اندیشمندان انقلاب اسلامی و احیاء مفهوم « ولایت» و « مردم سالاری دینی» آنهم برگرفته از حکومت علوی نسخه زرینی از نوآوریهای اجتماعی شیعی محسوب می شود.
3️⃣منطق رقابت: منطق رقابت، فرض گرفتن وجود « دیگری» در محیط بیرونی است، رقابت است که شما را به چاه مقایسه پرت می کند، جمهوری اسلامی به هیچ وجه رقیب حکومت علوی نیست و از این رو مقایسه تطبیقی آن با حکومت علوی پای گذاشتن در استراتژی کاملا فرسوده ای خواهد بود که تراث شیعی را به باد خواهد سپرد و به نوعی بازی کردن در پازل فرهنگ های ضدشیعی خواهد بود.
4️⃣منطق فعل: کنش مصلحان اجتماعی و اولیای الهی در گستره تاریخ نشان داده است، هر چه حجم تغییرات و تحولات عمیق تر: مخالفان، معاندان، منافقان، دشمنان، دسیسه جویان و منحرفان داخلی صف بندی شدیدتری با آن تحولات کرده اند. وجود مفسدان و وضوح آنها برای عموم حاکی از مکانیزم فعال تشخیص سره از ناسره در یک حکومت است که از ویژگی های ممتاز حضرت امیر است. همواره جاذبه و دافعه در دو سوی منطق فعل وجود داشته اند و چه کسی غیر از علی علیه السلام توان رسوا کردن این همه منحرف و مفسد و این همه مقدس نما در طول تاریخ را داشته است؟ - روحی لتراب مقدمه الفداء ـ
————
👈 فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
🔰چهارمین جلسه از کرسی های مسئله شناسی جمعیت
👇لینک ثبت نام 👇
🌐https://survey.porsline.ir/s/LomSrgd
⚠️لینک جلسه مجازی در اختیار ثبت نام کنندگان قرار خواهد گرفت.
ارتباط با مرکز جمعیت طیبه:
📱09380960358
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@mtod_ir
هدایت شده از «مسعا» | مرکز مطالعات سیاستگذاری علوم انسانی-اسلامی
#آینده_ایران بدون یک گزاره صحیح آینده پژوهانه در حال برگزاری است. فهم جریان #روشنفکر_دینی نه تنها نسبت به وضعیت موجود اغراق گونه است، آینده را هم کج و معوج می بیند. #آزاد_فکری
#ملکیان
___
مرکز مطالعات سیاستگذاری علوم انسانی (#مسعا)
@ihispsir
@projectsystem
🌐ihisps.ir
Institute for Humanities–Islamic Sciences Policy Studie
🔸 انتقال تجربه زیسته مدیریتی در حوزه نهادهای علوم اسلامی
🔸آشنایی با روش های برنامه ریزی راهبردی و آینده پژوهی در علوم اسلامی
🔸 آشنایی با روش های مدیریت استعداد و مدل های شایستگی ( کانون های ارزیابی و توسعه)
🔸 آشنایی با روش ها و سبک های مدیریتی در جهان
🔸آشنایی با مدیریت دانش در نهادهای علمی
👇👇👇
https://eitaa.com/ihispsir
رسانه نخبگان کوشش می کند در چند پست مسیرهای مختلف برای گذارندن دوره سربازی ویژه نخبگان را بررسی نماید.
—————-
🔘 رسانه نخبگان، مشاور امین نخبگان ایران اسلامی
https://eitaa.com/najmnews
نخبگان برای سربازی چه می کنند؟
به صورت کلی 4 راه پیش روی نخبگان وجود دارد:
- معافیت ( تحت قوانین مندرج در ستاد کل نیروهای مسلح)، کسری خدمت، جایگزین خدمت، امریه
در این پست سعی کرده ایم « #کسری_خدمت» را توضیح دهیم:
⬅️انواع کسری خدمت :
همسر و فرزندان
ایثارگران
کسری خدمت پژوهشی مورد تایید ستاد کل نیروهای مسلح ( کسری پژوهشی نخبگان)
✅کسری خدمت پژوهشی معمولا توسط دو دانشگاه نظامی بزرگ « دانشگاه عالی دفاع ملی» و « دانشگاه امام حسین» صورت می گیرد. در این طرح به ازای ثبت نام اولیه + تایید طرحنامه پژوهشی + تحویل و دفاع از متن کتاب نوشته شده، به تشخیص اساتید راهنما و دفاعیه، بین 6 الی 9 ماه کسری پژوهشی تعلق می گیرد. هر فرد تنها می تواند در « دو طرح کسر خدمت پژوهشی» شرکت کند. به صورت خوش بینانه اگر در هر دو طرح بتوانید 9 ماه کسری دریافت کنید، می توانید 18 ماه را از این طریق بگذارنید.
سامانه کسر خدمت دانشگاه امام حسین:
👇👇
https://msp.ihu.ac.ir/
🔸 چند نکته می ماند:
1️⃣دوره آموزشی را باید بگذارنید ( هزینه این دوره را باید به صورت شخصی پرداخت نمایید)، برای این کار معمولا طلاب از طریق تیپ 83 امام جعفر صادق اقدام می کنند. توضیحات بیشتر و طریق ثبت نام این دوره را در کانال ذیل بخوانید.
👇👇
https://eitaa.com/ot_news
2️⃣میزان کسر خدمت از مدت سربازی روی کارت پایان خدمت کاسته می شود. از این رو در صورت استخدام در سازمان های نظامی، مدت خدمت وظیفه شما ممکن است فقط چند روز یا چند ماه باشد و روی سابقه کار و بیمه محاسبه نشود.
3️⃣بازاء این دوره هیچ مبلغ یا کمک هزینه ای به سرباز پرداخت نمی شود.
4️⃣در مدت گذراندن دوره کسری خدمت کد سربازی فعال نمی شود و محدودیتی برای خروج از کشور با معافیت تحصیلی نیست.
در صورت گذارندن دوره های کسر خدمت، زمانی که دفترچه آماده به خدمت را فعال می کنید میزان کسری خدمت را می توانید از طریق پرو فایل سخا نیروی انتظامی و پلیس +10 رویت کنید.
5️⃣بهترین زمان ورود به این طرح، ابتدای دوره سطح 4 یا دانشجوی دکتری است
6️⃣فرآیند ثبت نام اولیه + ارائه پروپوزال + تایید در دانشگاه مربوطه + تایید در ستاد کل+ انجام پروژه + مطالعه اساتید راهنما و داور + دفاعیه پروسه نسبتا طولانی است که به صورت خوش بینانه برای هر طرح پژوهشی دو سال طول می کشد. لذا چنانچه وقت کافی دارید به این پروسه ورود کنید. ( مثلا با توجه به سن استخدامی، ورود به این دوره ها برای افرادی که سن آن ها بالای 35 سال هست توصیه نمی شود)
7️⃣ ارتباط با طلاب پس از ثبت نام، از طریق ایمیل خواهد بود لذا قبل از ثبت نام ایمیل خود را آماده نمایید. این ایمیل، مدرک شما برای گزارش های ماهیانه نیز خواهد بود.
8️⃣ برای بهره مندی از این خدمت نیازی به عضویت در بنیاد ملی نخبگان و مرکز امور نخبگان حوزه ندارید ( دانشجوی دکتری و سطح 4 بودن کفایت می کند)
‼️ در این دوره نیازی به حضور نیست. و طرح عمدتا به صورت غیر حضوری برگزار می شود. لذا ثبت ساعت روزانه نیاز نیست
—————-
🔘 رسانه نخبگان، مشاور امین نخبگان ایران اسلامی
https://eitaa.com/najmnews
رسانه نخبگان کوشش می کند در چند پست مسیرهای مختلف برای گذارندن دوره سربازی ویژه نخبگان را بررسی نماید.
—————-
🔘 رسانه نخبگان، مشاور امین نخبگان ایران اسلامی
https://eitaa.com/najmnews
#جایگزین_خدمت
♻️این طرح از سوی بنیاد ملی نخبگان و در قالب طرح شهید صیاد شیرازی اجرا می شود. تفاوت عمده "جایگزین خدمت" با " کسر خدمت" این است که در دوره جایگزین خدمت کد سربازی فرد فعال شده، مدت خدمت ( به غیر از کسری همسر و فرزندان) بر روی کارت درج می شود و در طی این دوره مبالغ ماهیانه ای از سوی سازمان بکارگیرنده به حساب نخبگان واریز می شود.
🌀اطلاعات بیشتر در این خصوص را در سایت مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح ببینید:
http://mneb.ir
✅مراحل معرفی:
معرفی از سوی بنیاد نخبگان یا مرکز نخبگان
تشکیل پرونده و مقدمات در مرکز نخبگان نیروهای مسلح ( دانشگاه عالی دفاع ملی)
معرفی به سازمان متناسب با شهر محل سکونت
تعیین پروژه
گزارش ماهیانه
دفاع از پروژه
صدور کارت پایان خدمت
مشاهده طرح ها در پیوست
👇
دانشجوها : نخبگان دانشجو می توانند از طریق سامانه سینا اقدام کنند.
https://sina.bmn.ir/14
طلبه ها: جامعه نخبگانی حوزوی می توانند از طریق مرکز امور نخبگان حوزه اقدام کنند. ( عضویت در مرکز نخبگان شرط الزامی نیست)
https://monh.ir/
این طرح شامل یک پروژه پژوهشی است که کل 24 ماه خدمت را پوشش می دهد، در این طرح به یک سازمان معرفی می شوید و پروژه پژوهشی و مبالغ ماهیانه از سمت آن سازمان پرداخت می شود. ( به دلیل بالا بودن برخی از مبالغ پرداختی برخی از سازمان ها از پرداخت این مبلغ سرباز می زنند و با نخبه توافق می کنند)
▫️سوالات متداول:
🔹در زمان ورود به این طرح، نخبه سرباز می شود لذا محدودیت های سربازی همچون عدم اجازه خروج از کشور برای وی فعال می شود.
در زمان انجام خدمت نظام وظیفه، ادامه تحصیل ممنوع است اما برای نخبگان شاغل در مقطع دکتری و یا پسادکتری این ممنوعیت برداشته شده است.
🔸از زمان معرفی و ثبت نام تا زمان دفاع مدت زمان زیادی صرف می شود ( تعداد ماه خدمت را در 2 ضرب کنید) از این رو چنانچه وقت کافی دارید وارد این فرآیند شوید ( برای نخبگانی که سن بیشتر از 35 سال دارند این فرآیند توصیه نمی شود)
🔸در زمان انجام پروژه های جایگزین خدمت حضور شرط نیست و تنها گزارش های ماهیانه برای استاد راهنما کفایت می کند.
🔘هزینه دوره آموزشی به عهده سازمان بکارگیرنده است و نخبگان مبلغی را پرداخت نمی کنند. ( با توجه به این هزینه ها و پرداختی های ماهیانه، این سازمان ها کسری بیشتر از همسر و فرزندان را نمی پذیرند)
————-
🔘 رسانه نخبگان، مشاور امین نخبگان ایران اسلامی
https://eitaa.com/najmnews
sayad sh.pdf
776.3K
📌طرح شهید صیاد شیرازی ویژه دانشجویان
————-
🔘 رسانه نخبگان، مشاور امین نخبگان ایران اسلامی
https://eitaa.com/najmnews