✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸باید بدانیم [که] مطلب فقط یکی است، آن چیست؟ بندگی خدا.
🔹بندگی خدا، در طاعتِ خداست؛
🔸[و] طاعت خدا در [گرو] ترک معصیتِ خدا است؛ هم در اعتقاد و هم در عمل.
🔹[بهطوریکه] غیر از طاعت خدا یا چیزی که مولّد طاعت خدا [است] نداشته باشیم؛ [که عبارت است] از معارف و تفکرات. یا چیزی که طاعت خدا، مولّد آنهاست [که عبارت است] از مرضیات خدا؛
✨معلوم است که طاعت، جز طاعت [به ارمغان] نمیآورد و طاعت هم جز از طاعت نمیآید.
📚 کتاب حضرت حجت(عج)، ص١٨٠
مجموعه بیانات آیتالله بهجت(ق) پیرامون حضرت ولی عصر(عج)
〰〰🌴🌼🌴〰〰
🌴کانال نامه حبیب
https://eitaa.com/namahhabib
💢 جبران خسارت های زمان کودکی
💠 سوال:
جبران خسارت هایی که کودک به دیگران وارد کرده، بر عهده کیست؟
✍🏻 پاسخ:
❇️ اگر به گونه ای باشد که خسارت زدن منتسب به کودک می شود، خود او ضامن است و پدر می تواند از مال او خسارت را بپردازد اما اگر پدر حتی از اموال فرزند پرداخت نکرد بعد از بلوغ، باید خودش جبران کند و یا از شخص خسارت دیده، طلب حلالیت نماید.
💢 استفتاء از سایت آیت الله خامنه ای
📎#احکام_کودکان
📎#احکام_حق_الناس
〰〰🌴🌼🌴〰〰
🌴کانال نامه حبیب
https://eitaa.com/namahhabib
💠 دوستی با مسجد 🍀
پدر و مادر های عزیز یادتون باشه اگر میخواین بچه تون مسجد بره، باید خودتون هم اهل رفتن به مسجد باشید. اگر مسجدی تو محل دارید، حداقل هفته ای چند بار به مسجد رفت و آمد کنید...
〰〰🌴🌼🌴〰〰
🌴کانال نامه حبیب
https://eitaa.com/namahhabib
❇️ پدر و مادرت را نگاه کن. نگاه کردن به جمال مادرت خودش عبادته
✍فرمان مادر را ببر، ببین که چه بر سر تو خواهد آمد. هرچه مادرت سخت گیر تر باشد فرمانش را ببر ... اگر مادرت تند باشد فرمان بردن از او اثرش بیشتر است. فرمان مادر ِ خوش اخلاق را که همه می برند. اگر به غریبه هم بگوید اینجا بیا، خواهد گفت خانم چه می گویید، چشم. کارش را رها می کند و بار او را بر میدارد و یا راه او را باز می کند.
اگر مادر و پدر تندی دارید تا فرمان او را بردید آن وقت می فهمید چه کرده اید. خداوند متعال نشانت خواهد داد که ببین چه کرده ای، کار بزرگان را انجام دادی، با ما رفیق و انیس و مونس شدی ...
📚حاج محمد اسماعیل دولابی
〰〰🌴🌼🌴〰〰
🌴کانال نامه حبیب
https://eitaa.com/namahhabib
🌴🌼
داستان کوتاه
بنده شاکر کیست؟
امام صادق علیه السلام فرمود: در زمان های گذشته، در میان بنی اسرائیل، عابری زندگی می کرد، که از امور دنیا محروم بود، و در وضع بسیار دشواری زندگی می کرد، همسرش آنچه داروندار داشت، در تأمین زندگی او مصرف کرد، و دیگر آهی در بساط نماند و عابد و همسرش روزهائی را با گرسنگی بسر بردند. تا اینکه همسرش مقداری نخ را که ریشه بود، پیدا کرد و به شوهرش داد، تا به بازار ببرد، و با فروش آن غذائی تهیه کند.
عابد آن را به بازار برد، وقتی به بازار رسید، دید بازار تعطیل است، و خریدارها جمع شده اند، و مأیوس بر می گردند، عابد با خود گفت، دریا نزدیک است، بروم در آنجا وضو بگیرم و دست و صورتم را بشویم، تا بلکه راه نجاتی پیدا شود، کنار دریا آمد، دید صیادی تور به دریا می اندازد و ماهی می گیرد اتفاقاً تورش را به دریا انداخت و کشید و تنها یک ماهی پلاسیده و بی ارزشی، در میان تور افتاده بود، عابد به صیاد گفت، این بسته نخ را به این ماهی می فروشم، صیاد، با کمال میل قبول کرد، عابر آن ماهی را برداشت و به خانه آمد، و جریان را به همسرش گفت.
همسر، ماهی را گرفت و مشغول پاک کردن و بریدن آن شده تا برای پختن آماده کند، ناگهان در شکم ماهی مرواریدی گرانبها یافت، شوهرش را خبر کرد، شوهر آن مروارید را به بازار برد و آن را به بیست هزار درهم فروخت. و سپس آن پول کلان را که در دو کیسه بود به منزل آورد، در همین لحظه، فقیری به در خانه آمد و تقاضای کمک کرد، عابد به فقیر گفت: بیا و این یک کیسه را بردار و ببر، فقیر خوشحال شد و یک کیسه را برداشت و برد.
همسر عابد گفت: سبحان الله، ما خودمان در حالی که در سختی و دشواری فقر بسر می بریم، نصف سرمایه ما رفت. چند لحظه نگذشت که فقیر دیگری آمد و تقاضای کمک کرد، عابد به او اجازه ورود داد، تا به او نیز کمک کند، او وارد خانه شد و همان کیسه درهم را که فقیر قبلی برده بود، آورد و در جای خود نهاد و به عابد گفت: کل هنیا مریئا...: از این روزی، بخور، گوارا و نوش جانت باد من فرشته ای از فرشتگان خدا هستم، پروردگار تو خواست بوسیله من تو را امتحان کند تو را شاکر و سپاسگزار یافت.
📗 #داستان_دوستان، ج 3
✍ محمد محمدی اشتهاردی
〰〰🌴🌼🌴〰〰
🌴کانال نامه حبیب
https://eitaa.com/namahhabib
⊰❀⊱━⊰﷽⊱━⊰❀⊱
#احکـ📚ــام نمــ📿ــاز
💢 نیت نماز را اشتباهی به زبان آوردن 🧐
┘◄ پرسش :
❓به زبان آوردن نیت اشتباه، نماز صحیح است؟
☑️ پاسخ:
✍ هرگاه فردی به نماز ایستاده و نیت قلبی کرده اما در زبان و خیال خود غیر از نیت قلبی داشت، مثلاً هنگام ظهر قصد نماز ظهر را داشت، ولی اشتباها گفت؛ چهار رکعت نماز عشا می خوانم نمازش صحیح است.
❌ برداشت غلط:
✍ بسیاری بر این باورند که نیت باید به زبان آورده شود، در حالی که لازم نیست نیت را به زبان بیاورد، بلکه همین قدر که انگیزه انسان از این کار، نماز خواندن برای خدا باشد کافی است.
#نیت_نماز
📚 منبع:
العروه الوثقی، فصل فی النیه، مسئله 17
〰〰🌴🌼🌴〰〰
🌴کانال نامه حبیب
https://eitaa.com/namahhabib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
〰〰🌴🌼🌴〰〰
🌴کانال نامه حبیب
https://eitaa.com/namahhabib