⚘﷽⚘
❌ شبهه
انقلاب نتيجه ناآگاهى بود، جنگ نتيجه انقلاب بود
عقب ماندگي نتيجه جنگ بود، تحريم نتيجه عقب ماندگى شد
و اختلاس و دزدى نتيجه تحريم! فقر و فلاكت اقتصادى و فرهنگى نتيجه اختلاسها؛
ايمان و خرافات نتيجه فقر؛ و ناآگاهى نتيجه خرافات است.
اين چرخه ٤٠ سال كابوسي است كه با ناآگاهى شكل گرفت و هنوز هم با ناآگاهى ادامه دارد..😞😞😞
#هفته_دفاع_مقدس
✅ پاسخ
✍ ناآگاه دانستن توده های عظیم ملت در سرتاسر ایران در سال ۵۷، توهینی است که هیچ وطن پرست مُنصفی آن را در حق هموطنان خود روا نمی دارد.
این ادعا بدون هرگونه دلیل و مستند است و تنها جواب آن این است که «کافر همه را به کیش خود پندارد»
🔻 قبل از انقلاب که آگاهی موج می زد هم با همین عراق جنگ داشتیم!
قبل انقلاب هم البته برای جلوگیری از جنگ، بحرین را بدون حتی نظرسنجی از مردم بحرین و ایران، دودستی از خاک ایران جدا کردیم!
گویا در کویت هم که مورد تهاجم صدام قرار گرفت، انقلابی صورت گرفته و ما خبر نداشتیم!
👈 جنگ همیشه با آسیب های انسانی و اجتماعی همراه است و قابل انکار نیست. اما اولاً #جاه_طلبی مجنونی به نام #صدام که به تحریک استکبار جنگ افروزی میکند، چه ربطی به انقلاب دارد؟ ثانیاً جنگ مانند هر چالش دیگری می تواند موجب بالندگی فردی و اجتماعی گردد.
ایران از نظر قدرت ساخت تجهیزات نظامی در قبل و بعد جنگ اصلاً قابل مقایسه نیست. تجربه های میدانی و #مدیریت_بحران از تجارب دیگری است که ملت ایران در طول جنگ کسب نمود.
🔘 بین تحریم و عقب ماندگی هیچ ارتباطی وجود ندارد. هم اکنون ملتهای عقب مانده ای وجود دارند که تحریم نیستند و کشور پیشرفته و قدرتمندی مانند روسیه تحریم می شود.
🗣 شبهه افکن درصدد است تا چنین القا نماید که تنها در ایران است که اختلاس و دزدی می شود. در حالیکه حتی در پیشرفته ترین کشورها مانند خود امریکا، اختلاس و دزدی زیادی صورت می گیرد که بخشی از آن رسماً در مناظره های ریاست جمهوری سال گذشته امریکا برملا شد.
👈 برای نمونه می توانید به این لینک مراجعه کنید (yon.ir/27VeR)
🐀 یکی دیگر ازمغالطه های این شبهه، در کنار هم قرار دادن ایمان و خرافه است. در حالیکه اولین دشمن خرافه ایمان واقعی است.
نمونه های زیادی از تلاش پیشوایان دین و علما برای مبارزه با خرافه پرستی وجود دارد که ذکر آن مطلب را به درازا می کشاند.
👈 اما آنچه مهم است، توهین به مستضفعان در این بخش از شبهه است که آنها را خرافاتی معرفی کرده در حالیکه. خرافه ها بیشتر در بین مرفهین و ثروتمندان رواج دارد مانند فال قهوه و...
ــــــــــــــــ
#مُـبلِغِ_مَجــٰازے
Ⓜ️ eitaa.com/namazi_313
✍ بصيرت حضرت اباالفضل در روز تاسوعا و عاشورا
◾ رهبر معظم انقلاب:👇
بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟
همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او بصیرت را بیشتر نشان داد.
▫️ در روز تاسوعا،👇
مثل امروز عصری، وقتی که فرصتی پیدا شد
که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛
چنان بر خورد 👇
جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود.
گفت: من از حسین جدا شوم!؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
◾ نمونه دیگرِ 👇
بصیرت او این بود که
به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد
که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند.
میدانید که 👇
آنها چهار برادر از یک مادر بودند:
اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان. انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛
به فکر مادر 👇
داغدارش هم نباشد
که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛
به فکر 👇
سرپرستی فرزندان
صغیر خودش هم نباشد
که در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است. ٧٩/١/٢۶
#مُـبلِغِ_مَجــٰازے
http://eitaa.com/namazi_313
🔸چگونه آمریکا به #تحریمهای_داخلی ایران دل بسته است؟!
حجت الله عبدالملکی
هدف اصلی آمریکا و غربیها از تحریمهای پس از سال ۱۳۸۹ نابودی نظام جمهوری اسلامی از طریق اعمال فشار معیشتی بر مردم به عنوان موتور محرکه و پشتوانه انقلاب و جمهوری اسلامی بوده است. اما کارشناسان اقتصادی غربی تاکید کردند ظرفیت های عظیم اقتصاد ایران و توانمندی های مردم ایران مانع از بروز چالش جدی برای ایران در نتیجه تحریم های خواهد بود، اما...
نسیم آنلاین- دکترحجتالله عبدالملکی: همه مشکلات ما ناشی از تحریم هاست، اما کدام تحریم ها؟ داستان واقعی تحریم ها برای مردم درست گفته نشده، ایران گرفتار دو نوع تحریم است: تحریم های خارجی و تحریم های داخلی. تحریم های خارجی تنها ۲۰ درصد از کل تحریم ها را شامل می شود که به هیچ وجه قدرت متوقف کردن یا فلج کردن اقتصاد ایران را ندارد!
از نظر طراحان تحریم های غربی، آنچه قرار بوده و هست که اقتصاد ایران را فلج کند، تحریم های داخلی است! البته تحریم های خارجی به عنوان تیر خلاص و تمام کننده در نظر گرفته شده بودند. هدف اصلی آمریکا و غربی ها از تحریم های پس از سال ۱۳۸۹ نابودی نظام جمهوری اسلامی از طریق اعمال فشار معیشتی بر مردم به عنوان موتور محرکه و پشتوانه انقلاب و جمهوری اسلامی بوده است. اما کارشناسان اقتصادی غربی تاکید کردند ظرفیت های عظیم اقتصاد ایران و توانمندی های مردم ایران مانع از بروز چالش جدی برای ایران در نتیجه تحریم های غربی خواهد شد!
لکن علم سیاستمداران غربی به تحریم های داخلی منجر به اتخاذ سیاست تحریم از سوی آنها شد! در واقع سیاستمداران غربی امیدوارند تحریم های ۲۰ درصدی خارجی با ترکیب با تحریم های ۸۰ درصدی داخلی مردم را دچار بحران معیشتی کند و از آن مسیر منجر به آشوب، شورش و براندازی شود.
اهداف عملیاتی مورد انتظار غرب از تحریم های خارجی عبارت بوده اند از: الف. بیکاری شدید، ب. تورم شدید، ج. قحطی. قرار است وقوع همزمان این سه پدیده باعث به ستوه آمدن مردم ایران شود! اما این سه پدیده بیش از آنکه تحت تاثیر تحریم های غربی باشد، چندین برابر بیشتر متاثر از تحریم های داخلی است!
مثال هایی از تحریم های داخلی:
یک. تحریم برخی از تولیدکنندگان علیه مردم
الف. قیمت گذاری ناعادلانه: برخی از تولیدکنندگان در شرایط تحریم، چند برابر افزایش هزینه های خود، قیمت محصولاتشان را افزایش می دهند!
ب. احتکار: برخی نیز برای کسب سود بیشتر محصولات خود را احتکار و گاهی خط تولید خود را خاموش می کنند!
ج. تولید با کیفیت پایین: گروهی از تولیدکنندگان نیز با وجود توان ارتقاء کیفیت، سهل انگاری می کنند!
د. مصرف تسهیلات تولید در امور دیگر: معدودی از تولیدکنندگان نیز تسهیلات دریافتی را خرج کارهای دیگر بجز تولید می کنند. این سه پدیده باعث تشدید تورم، تشدید بیکاری و تشدید کمبود کالا می شود (البته عمده تولیدکنندگان اینگونه نیستند، اما همان قشر محدود نیز آسیب بسیار مخربی بر اقتصاد و معیشت مردم وارد می کنند).
دو. تحریم برخی از مردم علیه تولیدکنندگان
منظور آن دسته از مصرف کنندگانی هستند که کالاهای خارجی را به کالاهای داخلی با کیفیت و قیمت مشابه یا حتی بهتر ترجیح می دهند! این مساله می تواند ناشی از سه پدیده برندگرایی، غفلت و تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتن باشد! این خسارت (که ناشی از نخریدن کالاهای به صرفه ایرانی است و نه کالاهای بی کیفیت یا گرانتر از مشابه خارجی) منجر به از بین رفتن حدود 1.5 میلیون فرصت شغلی در کشور شده است!
سه. تحریم برخی از بانک ها علیه تولیدکنندگان
بانکهایی که بخش زیادی از تسهیلات را به جای تولیدکنندگان واقعی، در اختیار واردکنندگان، دلالان، سوداگران و اخلال گران اقتصادی قرار می دهند. بدین ترتیب بخش قابل توجهی از سرمایه کشور به جای تقویت تولید ملی، ایجاد اشتغال و تقویت صادرات و ارزآوری باعث تقاضا برای کالاهای خارجی، از بین رفتن فرصت های شغلی، تورم و کاهش کالا در بازار می گردد!
چهار: تحریم دولت علیه تولیدکنندگان
دولت یا دولتمردانی که خود از واردکنندگان اصلی کالاهای خارجی دارای مشابه داخلی هستند! یا فعالیت های پیمانکاری را در عین وجود توان داخلی به شرکت های خارجی واگذار می نماید! و یا با عدم پرداخت بدهی خود به بخش خصوصی منجر به ورشکستی تولیدکنندگان یا پیمانکاران داخلی و تشدید بیکاری شده اند!
پنج: تحریم برخی مدیران علیه مردم
مدیرانی که به جهت فساد اقتصادی، سیاسی کاری و بی کفایتی باعث از بین رفتن ظرفیت های داخلی و وابستگی بیشتر کشور به بیگانگان شده اند!
شش: تحریم جریان های سیاسی علیه مردم
گاهی به خاطر منافع جناحی و گروهی طرح های گروه مخالف را ضایع می کنند و خسارت های سنگینی به تولید، اشتغال و معیشت مردم وارد می کنند! یکی از مهم ترین تحریم های جریان های سیاسی، فتنه سال 88 است که علاوه بر تشدید تحریم های آمریکا (با هدف شلوغ کردن خیابان
ها و پشتیبانی از فتنه گران سبز، باعث کاهش امنیت سرمایه گذاری در کشور و درنتیجه کاهش سرمایه گذاری، رکود اقتصادی، کمبود کالا، تشدید بیکاری و تشدید تورم در سالهای پس از آن گردید).
هفت: تحریم والدین علیه فرزندان
تعریف تحریم این است: ندادن حق! یکی از حقوق فرزندان بر عهده والدین حق تربیت است و یکی از اقسام تربیت، تربیت اقتصادی است. از جمله علل اصلی نرخ بالای بیکاری در جوانان ایرانی فقدان روحیه کارآفرینی در این گروه است. والدین نقش مهمی در ایجاد این روحیه برای فرزندان خود دارند. تربیت صحیح اقتصادی بدون شک باعث کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در میان مدت و بلندمدت می شود.
هشت: تحریم مترفین
گروهی اندک که در نتیجه فساد ستیز نبودن مسئولین دولتی، با مسلط شدن بر منابع کشور (نفت و گاز، معادن، منابع بانکی و ارزی و...) و در دست گرفتن شریان های حیاتی کشور (بازرگانی خارجی، صادرات و واردات، مبادلات ارزی، مبادلات پولی و ...) سودجویانه زندگی توده های مردم را به مخاطره می اندازند!
و البته همه اینها تنها مثال هایی از تحریم های داخلی بودند! و البته خطای محاسباتی آمریکا آنجاست که خیال می کند شدت این تحریم به قدری است که می تواند باعث فروپاشی نظام شود، اما باید پذیرفت که در شرایط وجود این دسته از تحریم ها زندگی و معیشت توده مردم دچار مشکلات جدی است.
و همین جا تعریفی جدید از اقتصاد مقاومتی: اقتصاد مقاومتی یعنی مذاکره کنیم برای رفع تحریم های داخلی! و با رفع تحریم های داخلی (که همه آن در اختیار مردم و مسئولین ایرانی است) تحریم های خارجی هم به طور خودکار برداشته خواهد شد، زیرا با اثبات ناکارآمدی آنها در ایجاد اختلال اقتصادی در ایران، غربی ها به هزینه های بی فایده برای تداوم تحریمها تن نخواهند داد!
Ⓜ️ eitaa.com/namazi_313
#مُـبلِغِ_مَجــٰازے
السلامُ علیکَ یاقتیل العبرات
💠 اشک بر مصیبت اهل بیت علیهم السلام و حوض کوثر....
▪️امام صادق علیه السّلام فرمودند:
هیچ چشمى نیست که براى ما بگرید، مگر اینکه برخوردار از نعمتِ نگاه به (کوثر) مى شود و از آن سیرابش مى کنند.
🔸قالَ الصّادقُ علیه السّلام :
ما مِنْ عَیْنٍ بَکَتْ لَنا اِلاّ نُعِّمَتْ بَالنَّظَرِ اِلَى الْکَوْثَرِ وَ سُقِیَتْ مِنْهُ.
🔗 منبع : جامع احادیث الشیعه ، ج ۱۲، ص ۵۵۴
Ⓜ️ eitaa.com/namazi_313
#مُـبلِغِ_مَجــٰازے
مُـبلِـغِ مَجـٰازے
❣﷽❣ 🌴 *#هفت_شهر_عشق* 🌴 🏴*همراه با کاروان از مدینه تا شام *🏴 #قسمت0⃣4⃣ امام بعد از خواندن نامه در ح
❣﷽❣
🌴 *#هفت_شهر_عشق* 🌴
🏴*همراه با کاروان از مدینه تا شام *🏴
#قسمت1⃣4⃣
حَبيب بى خبر از وجود يك جاسوس، خيلى خوشحال است كه نود سرباز به نيروهاى امام اضافه مى شود. وقتى بچّه هاى امام حسين(ع) اين نيروها را ببينند خيلى شاد مى شوند. او به شادى دل زينب(س) نيز مى انديشد. ديگر راهى تا كربلا نمانده است.
ناگهان در اين تاريكى شب، راه بر آنها بسته مى شود. لشكر كوفه به جنگ بنى اسد مى آيد. صداى برخورد شمشيرها به گوش مى رسد.
مقاومت ديگر فايده اى ندارد. نيروهاى كمكى هم در راه است. بنى اسد مى دانند كه اگر مقاومت كنند، همه آنها بدون آنكه بتوانند براى امام حسين(ع) كارى انجام دهند، در همين جا كشته خواهند شد.
بنابراين، تصميم مى گيرند كه برگردند. آنها با چشمان گريان با حبيب خداحافظى مى كنند و به سوى منزل خود برمى گردند.213
آنها بايد همين امشب دست زن و بچه خود را بگيرند و به سوى بيابان بروند. چرا كه عمرسعد گروهى را به دنبال آنها خواهد فرستاد تا به جرم يارى امام حسين(ع)مجازات شوند.
حبيب به سوى خيمه امام مى رود. او تنها رفته است و اكنون تنها برمى گردد. غم و غصّه را در چهره حبيب مى توان ديد، ولى امام با روى باز از او استقبال مى كند و در جواب او خداوند را حمد و ستايش مى نمايد.214
امام به حبيب مى گويد كه بايد خدا را شكر كنى كه قبيله ات به وظيفه خود عمل كرده اند. آنها دعوت ما را اجابت كردند و هر آنچه از دستشان برمى آمد، انجام دادند و اين جاى شكر دارد. اكنون كه به وظيفه ات عمل كردى راضى باش و شكرگزار.
* * *
روز سه شنبه، هفتم محرّم است و آفتاب داغ كربلا بيداد مى كند.
اسب سوارى از راه كوفه مى آيد و نزد عمرسعد مى رود. او با خود نامه اى دارد. عمرسعد نامه را مى گيرد و آن را مى خواند:
"اى عمرسعد! بين حسين و آب فرات جدايى بينداز و اجازه نده تا او از آب فرات قطره اى بنوشد. من مى خواهم حسين با لب تشنه جان بدهد".215
عمرسعد بى درنگ يكى از فرماندهان خود به نام عَمْرو بن حَجّاج را مأمور مى كند كه به همراه هفتصد نفر كنار فرات مستقر شوند تا از دسترسى امام حسين(ع) و يارانش به آب ممانعت كنند.216
از امروز بايد خود را براى شنيدن صداى گريه كودكانى كه از تشنگى بى تابى مى كنند، آماده كنى.
صحراى كربلا سراسر گرما و سوز و عطش است. آرى! اين عطش است كه در صحرا طلوع مى كند و جان كودكان را مى سوزاند. من و تو چه كارى مى توانيم براى تشنگى بچّه هاى امام حسين(ع) انجام بدهيم؟
من ديگر نمى توانم طاقت بياورم. رو به سوى لشكر كوفه مى كنم. مى روم تا با عمرسعد سخن بگويم، شايد دل او به رحم بيايد.
اى عمرسعد! تو با امام حسين(ع) جنگ دارى، پس اين كودكان چه گناهى كرده اند؟ او مى خندد و مى گويد: "مگر همين حسين و پدرش نبودند كه آب را بر روى عثمان، خليفه سوم بستند تا به شهادت رسيد؟ مگر زن و بچه عثمان تشنه نبودند؟ ما امروز مى خواهيم انتقام عثمان را بگيريم".
از شنيدن اين سخن متحير شدم، زيرا تا به حال چنين مطلبى را نشنيده ام كه حضرت على(ع) و فرزندان او، آب را بر عثمان بسته باشند، امّا با كمال تعجّب مى بينم كه تمام سپاه كوفه اين سخن را مى گويند كه اين تشنگى در عوض همان تشنگى است كه به عثمان روا داشته اند.
عمرسعد نامه ابن زياد را به من مى دهد تا بخوانم. در اين نامه چنين آمده است: "امروز، روزى است كه من مى خواهم انتقام لب هاى تشنه عثمان را بگيرم. آب را بر كسانى ببنديد كه عثمان را با لب تشنه شهيد كردند".217
مات و مبهوت به سوى فرات مى روم. آب موج مى زند. مأموران، ساحل فرات را محاصره كرده اند.
عبدالله اَزْدى را مى بينم. او فرياد برمى آورد: "اى حسين! اين آب را ببين كه چه رنگ صاف و درخشنده اى دارد، به خدا قسم نمى گذاريم قطره اى از آن را بنوشى تا اينكه از تشنگى جان بدهى".218
حالا مى فهمم كه عمرسعد روى اين موضوع تشنگى تبليغات زيادى انجام داده است. خيلى علاقه مند مى شوم تا از قصه كشته شدن عثمان و تشنگى او با خبر شوم.
آيا كسى هست كه در اين زمينه مرا راهنمايى كند؟ به راستى، چه ارتباطى بين تشنگى عثمان و تشنگى امام حسين(ع) وجود دارد؟
#ادامه_دارد...
✨🌺الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَـــرَج🌺✨
http://eitaa.com/namazi_313
❀🍃✿🍃❀🌴❤️🌴❀🍃✿🍃❀
✨﷽✨
🔴 #عاقبت_توهین_به_تربیت_امام_حسین علیه السلام!
✳️موسی به عبدالعزیز می گفت: مشهورترین و داناترین پزشک شهر بغداد در زمان حکومت هارون الرشید دکتری مسیحی به نام "یوحنا"بود،
🍃 او پزشک مخصوص هارون بود و هرگاه خلیفه بیمار می شد، او درمان می کرد.
✳️روزی یوحنا به نزد من آمد و گفت: تو را به حق پیامبرت و دینت قسم می دهم، بگو این کیست که قبرش در کربلا قرار دارد و مردم به زیارتش می روند؟
💠گفتم: او نوه پیامبر ما، امام حسین علیه السلام است. اما تو به من بگو چرا این سؤال را کردی و منظورت چه بود؟
🔆طبیب مسیحی گفت: مدتی قبل، شاپور خادم خلیفه مرا به نزد خود طلبید. چون به نزدش رفتم مرا برداشت و به خانه موسی بن عیسی که از خویشان خلیفه بود، برد.
🔴او حاکم شهری بود و به دستور خلیفه به بغداد آمد. او را دیدم که بیهوش بر رختخوابش افتاده است.
☑️در پیش او طشتی بود که تمام احشاء و امعاء و محتویات شکمش در آن ریخته بود.
🔻شاپور از خدمتکار موسی پرسید: چگونه این بلا بر سرش آمد؟
🔹خدمتکار جواب داد: یک ساعت قبل، امیر در نهایت سلامتی و خوشی بود و با ندیمان و دوستان خود صحبت می کرد. شخصی از بنی هاشم نیز در مجلس حاضر بود.
♦️او گفت: من بیماری شدیدی داشتم و هر کار کردم، بیماری ام بهبود نیافت. تا اینکه شخصی به من گفت: اگر از تربت امام حسین استفاده کنی شفا می یابی. من نیز چنین کردم و عافیت یافتم.
⚡️موسی به مرد هاشمی گفت: آیا از آن تربت هنوز چیزی نزد تو باقی مانده است؟
مرد هاشمی گفت: آری. پس از آن کسی را فرستاد تا آن تربت را آورد.
🔥موسی (از روی تمسخر و بی احترامی) تربت را گرفت و روی آن نشست،مدتی نگذشت که ناگهان موسی فریاد کشید: سوختم! سوختم! طشت بیاورید!
⚡️ ما برایش طشت آوردیم. او به قدری استفراغ کرد که تمام احشای بدنش بیرون ریخت پس از آن ندیمان به خانه هایشان باز گشتند و مجلس شادی مبدل به عزا شد.
🍀طبیب مسیحی ادامه داد: شاپور به من گفت، بیا او را معاینه کن، شاید بتوانی درمانش کنی، من چراغی طلبیدم و با دقت به محتویات طشت نگاه کردم.
‼️ دیدم جگر و دل و تمام احشای امیر در طشت افتاده است. با تعجب گفتم: هیچ کس نمی تواند او را معالجه کند مگر حضرت عیسی مسیح که مرده را زنده می کرد.
🚫سرانجام به هنگام سحر، امیر به جهنم واصل شد.
🔆یوحنا با اینکه مسیحی بود، مدتها به کربلا می رفت و قبر حضرت سیدالشهداء علیه السلام را زیارت می کرد. بعد از مدتی، از عقیده خود برگشت و مسلمانی نیکوکار و پرهیزکار گردید.
📕گناهان کبیره ج۲ص ۵۳۳
#مُـبلَـغ_مَــجـٰازے
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 eitaa.com/namazi_313 ✍
✨﷽✨
*🏴 #دشمنان_امام_حسین_و_چگونگی_مرگ_آنان 🏴*
*شمربن ذیالجوشن*
نقشآفرین اصلی جنایات کربلا، صدور دستور یورش همه جانبه به امام حسین(ع) و یارانش
*چگونگی مرگش*
دستگیری توسط مختار ثقفی، گردن زدن او و انداختن وی در روغن داغ
*محمد بن اشعث بن قیس*
نقشآفرین و فراهم کننده حوادث روز عاشورا، فرمانده نیرویی بود که مسلم را دستگیر کردند روز عاشورا
*چگونگی مرگش*
در پی نفرین امام حسین(ع) عقرب سیاهی او را نیش زد و با خواری تمام مُرد
*عبید الله بن زیاد*
در حادثه کربلا، همه جنایتها به دستور مستقیم عبیدالله تحقق یافت و بعد از یزید بیشترین نقش را در فاجعه عاشورا داشت
*چگونگی مرگش*
چکیدن قطره خونی از سر مبارک امام حسین(ع) بر ران او و باقی ماندن آن زخم تا آخر عمر، جسدش توسط ابراهیم بن مالک اشتر به آتش کشیده شد
*یزید بن معاویه*
چوب زدن بر دندانهای مبارک امام حسین(ع)
*چگونگی مرگش*
هنگام رقص و مستی به زمین خورد و مغزش متلاشی شد و صورتش همچون قیر، سیاه شد
*سنان بن انس*
نقش مؤثری در کشتن اباعبدالله الحسین(ع) داشت
*چگونگی مرگش*
زبانش گرفت، عقلش زائل شد و با وضع ناگواری از دنیا رفت
*عمر بن سعد*
مجرم شماره سوم فاجعه کربلا و فرماندهی عملیات کربلا را بر عهده داشت
*چگونگی مرگش*
به دستور مختار ثقفی به قتل رسید و سرش از تن جدا شد
*حرملة بن کاهل*
پرتاب تیر بر گلوی علیاصغر(ع)
*چگونگی مرگش*
مختار ثقفی دستور داد تا بدنش را تیرباران کنند
*حصین بن نُمیر*
فرمانده تیراندازان لشکر عمر بن سعد و تیراندازی به امام حسین(ع)
*چگونگی مرگش*
ابراهیم بن اشتر جسد او را سوزاند و سرش را برای مختار به کوفه فرستاد، سر او در مکه و مدینه آویزان ماند تا درس عبرتی برای دیگران باشد
*مالک بن نُسیر کِندی*
فرود آوردن ضربه بر فرق مبارک سیدالشهدا(ع)
*چگونگی مرگش*
قطع دستانش توسط همسرش و تا آخر عمر فقیر ماند
*زرعه دامی*
از قاتلان امام(ع)
*چگونگی مرگش*
هنگام مرگ از گرمای شکم و سردی پشتش صیحه میزد و میگفت به من آب دهید
*محمد بن اشعث*
هتک حرمت امام حسین(ع)
*چگونگی مرگش*
توسط نیش عقرب در هنگام قضای حاجت مُرد
*عبدالله بن حَوزه*
تیراندازی به سوی لشکر ابا عبدالله(ع)
*چگونگی مرگش*
قطع پای راست او توسط مسلم بن عوسجه، اسب با حرکت تند، سر او را به هر سنگ و کلوخی کوبید تا به دوزخ رفت
*شبث بن ربعی*
با شمشیر به صورت مبارک امام حسین(ع) زد
*چگونگی مرگش*
ابراهیم بن مالک اشتر آنقدر رانهایش را برید تا مرد. سپس سرش را جدا و جسدش را سوزاند
*ابحر بن کعب*
برداشتن مقنعه حضرت زینب(س) و کشیدن گوشواره از گوش ایشان
*چگونگی مرگش*
ابراهیم بن مالک اشتر، دست و پاهایش را قطع کرد، چشمهایش را از حدقه درآورد
*شرحبیل*
از پشت بر صورت امام حسین(ع) زد
*چگونگی مرگش*
مختار او را با آتش سوزاند
*عمروبن حجاج*
در روز عاشورا آب را بر روی اباعبدالله الحسین(ع) و یارانش بست، امام(ع) را خارج شده از دین نامید و از جمله حاملان سرهای شهداء به کوفه بود
*چگونگی مرگش*
به نفرین امام حسین(ع) گرفتار و از شدت تشنگی در
بیابان هلاک شد
#مُـبلَـغ_مَــجـٰازے
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾
Ⓜ️ eitaa.com/namazi_313
#گام_به_گام_باکاروان_حسینی
#گزارشگر_قافله
🏴امروز هیجدهم محرم است، آیا می دانید تقریبا در چنین روزی سرهای مقدس کربلا و اسیران در چه منزلگاهی قرار گرفت و چه اتفاقی افتاده؟
⛺منزلگاه تَکْریت
از آنجایی که مأموران ابن زیاد از قبایل عرب بیمناک بودند که شاید هنوز قدری از غیرت دینی که در ایشان باقی مانده، آنان را وادار کنند که سر امام علیهالسلام را از دستشان بگیرند، از این روی، دور از جاده اصلی، و از بیراهه حرکت میکردند.
لذا سر مقدس را از شرق «حصاصه» برده و از «تکریت» قرار گرفتند. آنها والی آنجا را از ورود خود آگاه کردند. او افراد بسیاری را با پرچم به استقبال آنان روانه کرد! و اگر کسی از صاحب سر سؤال میکرد، میگفتند: خارجی است!( کسی که بر یزید خروج کرده )
مردی نصرانی که آن سر را دیده و آن پاسخ در مورد خارجی بودن امام و اهل بیت را شنیده بود، با خود گفت: این چنین نیست که میگویند، این سر حسین بن علی فرزند فاطمه است و من خود در کوفه بودم که او را شهید کردند.
اینجا بود که سایر نصرانیان از این واقعه آگاه شدند و به تعظیم و اجلال آن حضرت ناقوسها را شکستند و گفتند:خداوندا! از شومی و عصیان این قوم که فرزند پیغمبر خود را کشتهاند، به تو پناه میبریم.
سربازان چون این حال را مشاهده کردند زیاد در تکریت نمانده و راه بیابان را در پیش گرفتند و از آنجا کوچ کردند.
📖منابع:
۱. آینه داران آفتاب۲. مدینة المعاجز۳. معالی السبطین۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم۵. مقتل ابی مخفف ۶. اللهوف ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. آینه در کربلاست ۱۰. کامل بهایی
#لطفا_نشردهید
Ⓜ️ eitaa.com/namazi_313
#مُـبلَـغ_مَــجـٰازے