🌟 #حدیث_روز
🌼 امام علی علیه السلام:
✅ اِقبَلْ عُذرَ أخيكَ ، و إن لَم يَكُن لَهُ عُذرٌ فَالتَمِسْ لَهُ عُذرا.
💠 عذر برادرت را بپذير و اگر عذرى نداشت برايش عذرى بتراش.
📚 بحار الأنوار ج74 ص165
#کلام_بزرگان
🦋 #مُبلغ_مَجٰازی
https://eitaa.com/namazi_ir
🔴 سرهنگ خلبان بازنشسته آرتیم ملکیان از ارتشیان ارامنه ی اصفهان در مصاحبه با خبرگزاری ایمنا به مناسبت سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی:
🔺️بار اول که حاج قاسم را دیدم به من گفت درود به شرف تو ارمنی. گفتم دفاع از وطن که ارمنی و مسلمان نمی شناسد.
🔺️بار دوم در عملیات خیبر او را دیدم. از دور برایم دست تکان داد.
🔺️عجله داشت، گفت: حالت چطور است ملکیان؟ هنوز فامیل من در خاطرش بود. واقعاً انسان بود. نمیترسید. یک دنیا جگر داشت. حاجقاسم هم مثل من فکر میکرد معتقد بود مرگ هر زمان که مقدر شده باشد به سراغ انسان میآید و نباید به خاطر ترس از انجام کارهای مهم بازماند.
🔺️من به خدا و همه پیامبران اولوالعزم اعتقاد دارم. بهعنوان مسیحی تاکنون نذریام برای امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) قطع نشده است.
🔺️تکیهکلام من هم «حضرتعباسی» است. به همه میگویم کارهایتان را حضرتعباسی انجام دهید.
#بصیرت #جان_فدا
#حاج_قاسم_سلیمانی
🦋 #مُبلغ_مَجٰازی
🆔 eitaa.com/namazi_ir
شانس بد یا جنس خراب؟!
🔹شکوری راد سخنگوی جبهه اصلاحات، در سالگرد شهادت سردار دل های ملت ایران گفته: "عدهای سعی کردند شهید سلیمانی را برای خودشان مصادره کنند".
🔸این هم صفحه اول روزنامه های امروزشان، بدون حتی یک عنوان کوچک برای سردار سلیمانی!
🔹شده حکایت همان که گفته بود هر وقت تو محله ما دزدی میشه، صاف میان سراغ خونه ما و از شانس بد من، مالِ دزدی رو هم، همون جا پیداش می کنن!
🔸از شعار صهیونیستی "نه غزه، نه لبنان" در فتنه سال ۸۸ تا ترور جنایتکارانه سردار سلیمانی که یک ماه و نیم پس از فتنه بنزینی ۹۸ صورت گرفت، یک دهه فاصله بود و غربگرایان مدعی اصلاح طلبی، در این دهه از هیچ فرصتی برای ترور شخصیت و عقده گشایی علیه راهبرد مقاومت که فرمانده میدانی آن حاج قاسم بود، دریغ نکردند.
🔹با این وجود، اراده خداوند بر جوش و خروش محبت ملت ایران نسبت به سردار سلیمانی و راه نورانی او بود. "اِنَّ الَّذینَ آمَنوا و عَمِلوا الصّالِحاتِ سَیَجعَلُ لَهُمُ الرّحمنُ وُدّا"
#حاج_قاسم_سلیمانی #جان_فدا
#مُبلغ_مَجٰازی
🆔 eitaa.com/namazi_ir
⭕️ حاج قاسم با چنین وحوشی جنگید تا پاشون به ایران نرسه
یک کاربر فضای مجازی در توئیتر نوشت:
داعشی ها دختر سه ساله رو با زنجیر بستن و جلوی چشماش پدرومادرش رو سر بُریدن!
حاج قاسم با چنین وحوشی جنگید تا پاشون به ایران نرسه...
همه ما قدردان این ژنرال وطن پرست هستیم.
#حاج_قاسم_سلیمانی #جان_فدا
🦋 #مُبلغ_مَجٰازی
🆔 eitaa.com/namazi_ir
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت شهید آوینی از شهادت قاسم سلیمانی به همراه تصاویری کمتر دیده شده و به یاد ماندنی از حضور سردار در جبهه مقاومت و مراسم تشییع او 👆
◀️ توجه: این صحبت ها برشی از برنامه روایت فتح است که شهید آوینی در وصف همکار خود، شهید قاسم بوذری (صدابردار گروه روایت فتح) بیان نمود اما انگار حق این بود که این بخش مکتوم بماند تا در سالروز شهادت سردار از آن رونمایی شود! ببینیم و لذت ببریم.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#حاج_قاسم_سلیمانی
#مُبلغ_مَجٰازی
🆔 eitaa.com/namazi_ir